За сайта

„Зона 98“ е един от най-старите портали за новини и здраве в България и в същото време е много бързо развиващ се сайт.

Сайтът „Зона 98“ е основан на 20 май 2007 година от група лекари, журналисти и програмисти. Постепенно се разраства и влиза в Топ 3 на най-популярните сайтове и портали за новини.

Ориентира се към по-сериозните новини и материали на здравна тематика, като се стреми да постига полезност и изчерпателност на разработените теми.

За целта имаме екип от журналисти и лекари, до който се допитваме по всеки възникнал въпрос. Сайтът е собственост на Pharma Vital LTD, известен производител на лечебни чайове.
Също така се опитваме да отговаряме на онези читателски коментари, на които е възможно да се даде някакъв отговор, без да се налага да се посещава личният лекар. Естествено, в много случаи това не е възможно.
==

Видове трафик

За последния период, който сме засекли – 30-те дни от 29 юли но 27 август 2017 година сайтът е имал над 800 000 уникални посещения (в разгара на лятото). От тях над 83 процента са били от Гугъл, а 13 на сто от са директен трафик. Това значи, че привличането на посетители от социалните мрежи не е най-големият ни приоритет. Ние не спамим. Трафикът от там е едва 1.2 процента.

Посещения от мобилни устройства

За дадения период посещенията от стационарни компютри са били едва 30.7 на сто от всички. Всичко останало е за мобилни телефони и таблети.

География

Посещенията от България са 89.6 процента, от Обединеното кралство – 2.2, от Германия – 1.9, от Испания – 0.9. Други държави: Гърция, САЩ, Италия, Кипър, Австрия и т.н.

lekar.bg
Статистика за посещенията на Лекар.Бг.

Предишна информация: За периода от 23 декември 2014 до 22 януари 2015 година например той е имал 175 546 импресии, 121 455 посещения от 99 514 посетители. Любопитното е, че ръстът в импресиите му спрямо предишните 30 дни е над 40%. Това е гаранция, че и в бъдеще той не само ще задържи лидерските си позиции, но и ще продължи да расте.

Този факт го превръща в една от най-добрите рекламни площадки за здравни продукти в целия български интернет. Като допълнение ще кажем, че цените на сайта са повече от съблазнителни. За повече подробности посетете страницата Реклама.

А ето го и нашият редакционен екип:

Гл. редактор: Георги Календеров

Зам.-главни редактори: Марта Савова, Руслана Василева.

Редактор-репортери: Маргарита Алексиева, Антон Василев, Костадин Стефанов.

За връзка с всеки един от нас използвайте формата за контакти по-долу. Оставете валиден имейл за връзка, който проверявате, и телефон, на който можем да ви позвъним при нужда. В рамките на 24 часа ще се свържем с вас.

     

     

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *