Бивш затворник избухна: Влечугото Борисов изпълнява плана „Ран-Ът“, Мутафчийски прибра 500 млн. евро!

Венцислав Ангелов – Чикагото е бесен от случващото се в България и вече собственоръчно се зае със задачата да се оправи живота на българите!

Лежалият над 2 години в затвора в Белене за наркотрафик Венцислав Ангелов, по прякор Чикагото, разтърси социалната мрежа. Той се включи в жива връзка с икономиста Евгени Михайлов, където направи на пух и прах властта.

Измамата COVID-19

Венци посочи, че COVID-19 е пълна измама и се обяви твърдо против задължителното ваксиниране с ваксината на Бил Гейтс. Според него, така ще се чипират всички хора и по този начин ще могат да ни заразяват с всякакви болести. На всичкото отгоре се иска България да е първата държава, подложена на ваксинация.

Чикагото изригна срещу съименника си ген. Мутафчийски, който наскоро предложи да има затвор до 5 години за всеки българин, отказал да се ваксинира. Ангелов дори твърди, че Мутафчийски е получил 500 000 евро, за да разгласява лъжи и да действа против интересите на сънародниците си.

Борисов изпълнява „Ран-Ът“

Критиките към Бойко Борисов също не закъсняха. Венци Ангелов е на мнение, че премиерът изпълнява плана „Ран-Ът“, съставен още преди 30 години от САЩ и целящ докарването на българския народ до просешка тояга.

Чикагото дори нарече Борисов с обиди като „влечуго с голяма уста“, „сатанист“, „фашист“ и още куп груби епитети. Той изригна, защото е на мнение, че правителството в България целенасочено не иска външни инвеститори, за да може да дава всички проекти на свои хора.

Венцислав Ангелов - Чикагото
Венцислав Ангелов – Чикагото изригна срещу властта

Евгени Михайлов разясни подробно, че кредитът, който България се готви да изтегли, ще затрие българите. Ще се изтеглят около 10 милиарда евро, но най-вероятно отново гражданите ще го изплащат.

Той намира за тотална наглост факта, че българското правителство не е дало и един лев на хората от началото на кризата, а само кредити, които и без лихва, са много трудни за изплащане. В същото време останалите държави в Европа дават безвъзмездно пари на своите жители.

Очаква се да бъде приет закон за социална помощ от 50 лв. на месец за безработните, но само срещу 4 работни часа в този месец. Михайлов определи това като тотално робство.

Мая Манолова и Слави Трифонов са сатанисти

Чикагото се изказа много остро и срещу Мая Манолова, заявявайки, че тя е човек на Сатана и не може да се вярва на нея. Той не вярва и на Слави Трифонов и обеща скоро да разкрие истинското му лице. Подобно е становището му и за Костадин Костадинов от „Възраждане“.

Кой е Венцислав Ангелов

Венцислав Ангелов е направил своя партия, която носи името „Истината и само истината“. От 2012 г. се е заел с политическа дейност, но беше възпрепятстван от държавата, тъй като влезе в затвора за 2 години и половина.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Чикагото каза в ефир, че е бил незаконно осъден на 3,6 г., за да бъде спряно делото му. Той нарича всички управници в България, а и тези в чужбина, сатанисти.

За него ДПС, БСП и ГЕРБ са едно и също и промяната няма да дойде от сегашната опозиция. Ангелов има намерение да пренесе делото си отвъд границите на България.

Той обаче имал вътрешна информация, че предстои втори бум на коронавируса, т.е. задълбочаване на икономическата криза. Това щяло да се случи към края на годината.

„Няма да се оставим на сатанистите, всеки ден се моля на Иисус Христос“, каза Ангелов.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:
Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Мартин Карбовски

Мартин Карбовски: Тодор Живков завари една селска държава и я направи космическа сила!

Мартин Карбовски се оказа с много добро мнение за социализма! Журналистът Мартин Карбовски, който в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]