Андрей Слабаков
Андрей Слабаков гласува в полза на Борисов

Андрей Слабаков подкрепи мафията и гласува срещу Румен Радев в Европа!

Андрей Слабаков си навлече гнева на много българи след поредното си действие, което подкрепи властта в България!

Евродепутатът Андрей Слабаков продължава да изглежда „удобен“ за властта у нас. Това показа неговото гласуване за резолюцията в европарламента.

Андрей Слабаков подкрепи Борисов в европарламента

Както стана ясно вече, документът бе приет след гласуване от всички евродепутати. В него има 25 точки, като най-важната е за корупцията в България.

Интересен факт е, че резолюцията бе приета благодарение на чуждите евродепутати. Българските са в съотошение 6 към 8, като по-голямата част са против документа, изобличаващ измамите в България.

„За“ са гласували само представители на БСП и един на ДСБ. Това са Петър Витанов, Ивайло Христов, Цветелина Пенкова, Сергей Станишев, Елена Йончева и Радан Кънев.

Против са: Асим Адемов, Андрей Ковачев, Емил Радев, Александър Йорданов, Ева Майдел, Андрей Новаков, Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков, пише Epicenter.bg.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков гласува в полза на Борисов

Голямо впечатление на хората направи присъствието на Слабаков в гласувалите против резолюцията. Мнозина започнаха веднага да го упрекват, че отново подкрепя Бойко Борисов и мафията в България.

Вчера неговият съпъртиец Ангел Джамбазки разкри пред Цветанка Ризова мотивите, поради които не е подкрепил резолюцията. Те са свързани главно с Истанбулската конвенция, която също присъства в документа. Това прозвуча обаче по-скоро като оправдание за подкрепата, която са оказали на Борисов.

Интересен факт е обаче, че Слабаков и Джамбазки са гласували и против българския президент Румен Радев. Имаше предложение той също да присъства в резолюцията. Обвиненията срещу него бяха, че не проявява неутралитет, а иска оставката на правителството, като използва протестите за платформа за постигане на целите си.

Андрей Слабаков е подкрепил това предложение с гласа си, но то е било отхвърлено и затова не присъства в официалния документ, пише „24 часа„.


Андрей Слабаков: Само идиот може да иска да сме като при социализма!

Евродепутатът Андрей Слабаков не смята, че в България се е извършила желаната промяна преди 30 години!

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Съдържание:

Съпругът на популярната актриса Ернестина Шинова – Андрей Слабаков, който в момента работи като евродепутат, е на мнение, че промяната на 10.11.1989 г. е била само привидна. Всъщност сме били станали свидетели на вътрешнопартиен преврат, а не на нова система.

„Все още живеем в „тежкия“ социализъм, защото един от основните проблеми в държавата е финансирането на области и общини. Няма я свободата, за която мечтаехме.“ – отсича режисьорът.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков не харесва времето на Бай Тощо

Според него голямата грешка на Прехода е била, че сме продали на безценица големи пазари на Западна Европа и САЩ, а сега се чудим как да си ги върнем. Предвид близостта на Борисов с ЕС и Америка обаче, надали чак толкова напира за връщането на тези пазари, дадени по времето на Иван Костов.

Мнението на Андрей Слабаков за времето на Тодор Живков не е особено положително, защото той не може да приеме философията, че всички хора трябва да са равни.

„Равни сме само пред Господ и пред закона. Който смята, че всеки трябва да е равен във всичко, страда от вроден идиотизъм.“  – смята евродепутатът, който прибира по 6800 евро на месец.

Той вижда единственият изход в създаването на план за поне 100 години напред, в който България ще се движи с малки, но достатъчни темпове напред. Дали обаче Бойко Борисов е способен да създаде такъв план, Слабаков не уточнява.

Източник: Topnovini.bg


Андрей Слабаков: Какъв Радев, аз съм 100 пъти по-добър!

Андрей Слабаков не е фен на Румен Радев и по-скоро заема страната на Бойко Борисов!

В конфликта между премиера и президента евродепутатът Андрей Слабаков подкрепя Борисов. Това стана ясно още по време на пика на пандемията, когато каза, че Радев се държи неадекватно, а правителството си е свършило чудесно работата с мерките срещу Ковид-19.

Андрей Слабаков не харесва президента Радев

„В момента Бойко Борисов е правилният човек за България. Радев няма да го коментирам, само ще кажа, че аз мога да съм 100 пъти по-добър президент от него.“, смята Слабаков, цитиран от сайта Dailystandart.com.

Андрей Слабаков
Евродепутатът Андрей Слабаков се смята за по-добър от президента Румен Радев

По всичко личи, че евродепутатът го устройва сегашното положение и одобрява правителството. Няма как да е другояче, тъй като той бе издигнат от ВМРО, които са в управлението.

Евелина Лютова

Преди 7 години Андрей Слабаков беше основна действаща фигура на протестите срещу Борисов. Тогава беше нещо като днешните Бабикян, Хаджигенов и Минеков.

Днес обаче режисьорът получава над 13 000 лв. на месец, с което живее в охолство. Това е двойно на доходите му, които имаше преди да влезе в политиката.

Слабаков е голям критик на всички, които се съмняват в опасността от коронавирус. Именно затова подкрепя така сериозно правителството, чиято позиция открай време е, че това е много тежък и смъртоносен вирус.


Андрей Слабаков за протестите: Аз трябваше да съм премиер сега!

Евродепутатът Андрей Слабаков е на мнение, че протестите трябва да бъдат спрени насила!

„Народът се управялва със сила, това е казано отдавна. Прекалено много продължи този цирк, трябва да бъде спрян вече.“,  е казал Андрей Слабаков, съобщава Dailystandart.com.

Слабаков иска сила срещу протестите

Евродепутатът винаги е подкрепял протести и имаше репутацията на бунтар. Този път обаче той не застава на страната на народа, а в обратна посока.

Интересно е и отношението му към Бойко Борисов, когото преди време често критикуваше. По време на извънредното положение обаче заяви, че Борисов се държи адекватно, а президентът Радев – не. Освен това Слабаков неведнъж повтори, че българското правителство се е справило отлично относно коронавируса.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков иска сила срещу протестите

„Бойко е прекалено добър. Ако аз бях премиер, досега да съм измел със сила всички от Орлов мост.“, отсича евродепутатът.

Припомняме, че Андрей Слабаков не е засегнат от икономическата криза, тъй като работи в европарламента, където получава по 6800 евро на месец. Жена му Ернестина Шинова дори публично призна по БНТ, че в семейството им няма финансови затруднения, понеже главата му е евродепутат.

Слабаков е открит противник на протестите и от гледна точка на това, че там лесно могат да се заразят много хора с COVID-19, а той и жена му сляпо вярват, че опасността от този вирус е огромна и трябва да се внимава много.


Андрей Слабаков: Трябва да глобяват всеки протестиращ с по 1000 лв.!

Андрей Слабаков не смята, че протестите имат някакъв смисъл, а по-скоро разединяват обществото!

Евродепутатът от гражданската квота на ВМРО Андрей Слабаков не подкрепя протестите срещу правителството. Той намира протестиращите за хулигани, които трябва да бъдат глобявани, съобщава Dailystandart.com.

Както е известно, появи се информация, че протестиращите ще бъдат глобявани с по 300 лв. Това е заради масовото неносене на маска при дистанция от по-малко от 2 м.

Андрей Слабаков е открит критик на всички, които не спазват мерките срещу COVID-19. Ето защо той е против протестите, тъй като там човек най-лесно може да се зарази с коронавируса.

„Чета за някакви 300 лв. глоба за протестиращите. Аз мисля, че глобата даже трябва да е по-голяма, от порадъка на 500 или 1000 лв.“, отсича Слабаков, цитиран от Dailystandart.com.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков няма как да подкрепи протестите

Евродепутатът се отнася изключително сериозно към опасността от вируса. Преди 2 месеца той каза във видео, че тези, които смятат, че бъдещата ваксина срещу COVID-19 ще им навреди, са психично болни.

Дали обаче Слабаков е против протестите само заради заплахата от коронавируса, не е сигурно. Откакто е в европарламента, той прибира над 13 000 лв. заплата и в този ред на мисли статуквото го устройва.

Преди 7 години режисьорът беше едно от лицата на протестите срещу Бойко Борисов, но днес той смята, че премиерът си е свършил отлично работата по отношение на COVID-19 и го подкрепя.


Андрей Слабаков за протестите: Млади и неуки хора, срамота!

Андрей Слабаков е убеден, че протестите няма да доведат до нищо добро!

Евродепутатът Андрей Слабаков продължава да стои плътно зад правителството и не смята, че е нужна неговата оставка. Това става ясно от негово изказване относно протестите.

„Протестиращите са отрепки на комунизма. Това са млади и неуки хора. Много добре помня какво беше по времето на комунизма. Не даваха да се пуска западна музика, срам!“, е казал Андрей Слабаков пред радио „Фокус“, твърди сайтът Dailystandart.com.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков осъжда протестиращите

Откакто влезе в европарламента, режисьорът сякаш промени коренно позицията си относно Бойко Борисов. Само преди 7 години той беше едно от лицата на протестите срещу същия този премиер, а днес го чуваме често да се изразява ласкаво за него.

Както вече писахме, Слабаков прибира 6800 евро заплата в Брюксел. Това е двойно на доходите му отпреди да влезе в политиката.

Андрей е от гражданската квота на ВМРО. Той е братовчед на жената на лидера на партията Красимир Каракачанов, както съобщи преди време Svobodnoslovo.eu.

Съпругът на Ернестина Шинова дълго време беше закъсал с парите, което го принуждаваше да участва в риалити предавания, за да успява да поддържа високия стандарт, на който той и Ерна са свикнали. Сега обаче този стандарт вече е двойно по-висок и двамата по всяка вероятност се надяват оставка на правителството да няма.


Евродепутатът Андрей Слабаков: Румен Радев е неадекватен!

Андрей Слабаков продължава да изповядва тезата, че Бойко Борисов е по-добрият управник от Румен Радев!

Кризата от COVID-19 накара Андрей Слабаков да започне да харесва премиера Бойко Борисов. Това става ясно от всяко негово изявление.

Слабаков подкрепя правителството

Режисьорът счита, че българското правителство си е свършило отлично работата в тези тежки времена и затова заслужава похвала.

Ето защо евродепутатът, чиято месечна заплата възлиза на 6800 евро, не може да приеме за нормални критиките, които Румен Радев излива постоянно върху управляващите.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков подкрепя Бойко Борисов, а не Румен Радев

„Бойко Борисов взима точните решения, а президентът се държи неадекватно“, сподели Слабаков в интервю пред Диана Найденова, пише Dailystandart.com.

Режисьорът беше едно от основните лица на протестите през февруари 2013 г. Днес обаче той не взима никакво отношение към сегашните протести. Ясно е, че като част от системата няма как да се появи на протест, но хората очакваха от него поне да изкаже някаква позиция, било то и само във Фейсбук.

Слабаков и жена му Ернестина са големи противници на конспиративните теории, касаещи коронавируса. Най-вероятно заради това подкрепят НОЩ и правителството, които открай време твърдят колко опасен е този вирус.

При положение че смята, че Борисов си е свършил чудесно работата през последните месеци, Слабаков надали е съгласен с искането на оставката му.

Припомняме, че Андрей Слабаков влезе в европарламента като част от гражданската квота на ВМРО и го направи чрез преференциален вот, което значи, че много хора са гласували лично за него и сега очакват от него да ги подкрепи.


Ернестина Шинова: Хората мизерстват, но мен това не ме засяга, защото съм омъжена за евродепутат!

Ернестина Шинова е омъжена за евродепутата Андрей Слабаков и това я кара да бъде спокойна за своето бъдеще!

Актрисата Ернестина Шинова не търпи ударите на последствията от пандемията. Причината е, че е омъжена за евродепутат.

Андрей Слабаков е част от европейския парламент от една година насам и това му дава шанс да живее доста охолно във време на икономическа криза.

Заплатата на режисьора възлиза на над 13 000 лв., а с бонусите набъбва още повече. По този начин той успява да обезпечи по перфектен начин своето семейство.

Ернестина Шинова
Ернестина Шинова живе охолно във време на криза

Кризата не лови Ернестина Шинова

Ерна обяви в предаването „Денят започва“ с Георги Любенов по БНТ, че не се притеснява за своето оцеляване, защото е жена на евродепутат. Тя сподели това по повод ужасяващата ситуация, в която са попаднали останалите хора на изкуството.

Както е известно, актьори, художници, композитори, музиканти, певци и прочие останаха без никакви доходи заради опасността от COVID-19. За късмет обаче на Шинова, тя има съпруг, който получава тлъста заплата всеки месец.

Безумията според Ерна

Актрисата споделя мнението на мъжа си, че хората, поддържащи конспиративните теории за Бил Гейтс, чипирането, 5G и т.н. са тотално неадекватни. Това за нея е пълен абсурд и се чуди как може да има такива хора в 21 век.


Андрей Слабаков: Който откаже да се ваксинира срещу COVID-19, е психично болен!

Известният режисьор и актьор Андрей Слабаков, който в момента е част от европарламента, се изказа изключително остро срещу критиците на ваксината на Бил Гейтс.

Андрей Слабаков одобрява ваксината на Бил Гейтс

Съпругът на звездата от „Откраднат живот“ Ернестина Шинова намира за абсурдна манипулация това, което се случва в интернет и основно във Фейсбук, където ври и кипи от недоволства от бъдещото ваксиниране.

Слабаков дори намира хората, които смятат, че чрез ваксината ще бъдат чипирани, за психично болни. Той ги смята за хора с прекалено високо самочувствие и мнение за себе си, които се имат за много значими, че чак някой да иска да ги управлява с чип.

Андрей Слабаков се включи в жива връзка с Ангел Джамбазки и двамата представители на ВМРО отговориха на някои важни въпроси на зрители. Така се засегна и темата за ваксинирането.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков одобрява ваксината на Бил Гейтс

Слабаков потвърди още веднъж, че подкрепя напълно кабинета „Борисов“, тъй като заяви, че в България заболяваемостта от вируса е толкова ниска заради навременните мерки, които се взеха.

Евродепутатът дори посочи пример с Франция, която на 15 март е пуснала свои общински съветници при възрастни хора. Той определи Макрон като престъпник, защото е рискувал толкова много човешки животи.

Режисьорът обясни, че е влязъл в политиката чрез ВМРО, защото с тази партия гледа в една посока. За него „национализъм“ не е мръсна дума, но в никакъв случай не дели хората по раса и етнос.

Слабаков, който беше едно от лицата на протестите срещу Бойко Борисов през февруари 2013 г., сега изглежда доволен от развитието на страната ни, макар премиерът преди 7 години и сега да е един и същ.

Можете да видите всичко, което Слабаков и Джамбазки споделиха, във видеото!


Андрей Слабаков, който прибира 13 300 лв. на месец: Борисов спаси България, а Радев я посрами!

Андрей Слабаков стои плътно зад всички решения на кабинета „Борисов“ и критикува всеки, който не е съгласен с мнението му!

Истинска метаморфоза е претърпял Андрей Слабаков, след като стана евродепутат. Той е друг човек, дори приятелите му не могат да го познаят.

Дълги години режисьорът критикуваше властта, но когато той самият се сдоби с такава, нещата рязко се обърнаха. Това личи от всяко негово изказване.

Андрей Слабаков хвали ГЕРБ

Синът на легендарния актьор Петър Слабаков не спира да се „слага“ на правителството. Той го направи за пореден път, като похвали Борисов и атакува остро Румен Радев и Мая Манолова, които изглеждат към този момент като единствената реална опозиция на ГЕРБ.

„Румен Радев и Мая Манолова да се гръмнат! Всеки, който критикува кабинета, да се засрами! „Борисов 3“ спаси хората от пандемията, но се намериха завистници, които да критикуват. Добре, че народът оценява какво направи кабинетът „Борисов“. Смятам, че оставка не трябва да има.“, изригна Андрей Слабаков, пише istinskitenovini.bg.

Изказването на Слабаков е по повод искането на оставка от страна на кабинета, след като се появиха скандални доказателства, че Бойко Борисов е оказвал рекет на Васил Божков. Премиерът се закле, че не е искал нито стотинка, но съмнението остава и мнозина смятат, че той трябва да си подаде оставката.

Все пак не са малко и хората, които виждат в Борисов спасителя на България. Наскоро излезе проучване, според което той си е увеличил рейтинга почти двойно и подкрепата към него е нараснала.

Очевидно Андрей Слабаков е точно от последните хора, тъй като не е спрял да хвали правителството в последните месеци, Той отдавна застана зад мерките срещу коронавируса, които взехме у нас.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков защити властта

Избирателите на Слабаков са разочаровани от него

Изказванията му в защита на кабинета „Борисов“ обаче не правят добро впечатление на хората, гласували за него. Както е известно, той стана евродепутат чрез преференциален вот, т.е. хората го избраха директно него. Иначе режисьорът е част от ВМРО.

„Много харесвах Андрей Слабаков, гласувах за него, но тотално ме разочарова. Обърна се на 180%, след като стана евродепутат. Срамота!“, пише огорчен избирател.

Андрей Слабаков защитава Борисов, а преди беше лице на протестите срещу него

Любопитен факт е, че преди 7 години, когато бяха първите протести срещу правителството на Бойко Борисов, състояли се през февруари 2013 г., Андрей Слабаков беше един от протестиращите. Тогава много хора го обвиниха, че протестира, за да се набута в политиката. Той се обиди и на следващите протести повече не се появи.

Слабаков забогатя с над 13 бона на месец

Сега, 7 години по-късно, когато вече е част от политиката, Слабаков защитава ревностно същия човек, срещу когото някога протестираше. Явно с 6800 евро на месец много неща се променят, не само финансовото състояние.

Междувпрочем, финансовото му положение не беше никак цветущо, преди да се захване с политика. Дълги години се издържаше единствено от риалити формати и разчиташе основно на жена си, която работи неуморно в театъра и телевизията.

Сега обаче вече и Слабаков печели добре, при това прекалено добре за българските стандарти и принципите му изглеждат леко видоизменени. Той беше известен като вечния бунтар, а сега целият му имидж отиде на вятъра.

„Жалко, парите го развалиха, както и всички останали. Очаквахме повече от него.“, пишат из Фейсбук.

Прочети още

Borisov Borislava 600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

42 Мнения

 1. Пенсионер

  Рухна още един кумир на българщината пред Златния телец! Позор!

  • К. Захариева

   Пълни глупости !-,,Българщината“?! .Знаете ли какво означава това понятие?

  • Станински

   Стара мъдрост е-“ Парите развалят човека !? А властта ,съвсем“ !Доказателството е пред очите ни!?Слабаков- какъв човек беше,какво л…о стана !?

   • Отговор

    Жалко за баща му, как ли се чувства там горе като гледа в какво жалко нищожество се е превърнал синът му

 2. Личеше си, че е нечистоплътен

  • Станински

   Много от нас с имислят че Боко е тъп и неинтелигентен , което , донякъде е вярно , но не може да се отрече, че е хитър ! Отдавна прави впечатление, че той елиминира критикарите си по прост и ефективен начин- просто ги купува ! Така е направил и със Слабаков ! Друга е работата, че Слабака, продавайки се, не само се е продал,но се е и осрал !?

  • Нормален гражданин

   Властта и парите развращават, голямата власт и многото пари развращават тотално! Той винаги е бил много далеко от това, което беше баща му И

  • К. Захариева

   Напротив – много правилно е започнал дя разсъждава Андрей. Той ми е набор. Неговата промяна е за добро, допада ми. Забелязвам личностно съзряване. Привържениците на
   конспиративни теории трябва да работят повече над себе си, нежели да поучават околните… А Ернестина е страхотна!

  • К. Захариева

   Ха- ха – ха…. Нямате качества на психолог. Точно обратното – винаги е бил прям и открит в съжденията си. Търпи положителна промяна, която не на всеки се удава.

  • А , сегашния ,,социализъм“ или хубав демократизъм може да е само за полу до 75% Идиоти Андрейчо Слабаков..?!!

 3. Станка Станчееа

  Чак пък кумир.Беше на хранилка в телевизиите.Нали е режисьор.Да сте видели нещо от него?

  • Нина Станимирова

   Смешници.Каква ваксина на Бил Гейтс ви тресе? Още не е намерена ваксина в световен мащаб. Целият свят се надява само тук неуки хора разпалват клюки

  • К. Захариева

   В ,,Под игото“ беше Бойчо Огнянов, в ,,Дами канят“, ,,Пехотинци“, ,, Хъшове,“ ,,Капитанската дъщеря“… Има изяви, ама Вие пък се ингересувайте преди да пишете неверни неща! Коментарът Ви е малко злобничък!

   • Госпожо Захариева, коя роля изигра в „Дами канят“?

    • Дедо Йоцо

     Фотографчето на банкета-4 секунди

    • Владимир

     Небесни Татко, в Името на Иисус Христос- Йешуа, помогни и разкрий и отсъди по тези спорни въпроси и по тези случаи с Твоята Преблага Милост! Благодаря Ти, Господарю! Амин!

 4. Слабаков ,срамиш името на баща си. Замълчи защото си заприличал на кретен.Пуши си цигарите, Радвай се на високата си заплата,Рекламирайте с жена ти матраци и внимавай ти самият да не станеш тюфлек.

 5. правилно се е изказал Слабаков, най после проумя кой какъв е в политиката, не е късно и за другите които плюят по правителството и ББ да си отворят очите и ушите и да направят реална преценка кой политик какво е построил и направил за хората

 6. Низост и нагаждачество към притежаващеия парите в България оизмамник и убиец, Разбойко!

 7. н вълчев

  Слабаков е Идиот. Невеж и некомпетентен. Но със самочувствие на „интелектуалец“ Глупак!?

 8. Четка Бърсалкова

  Уроди нещастни!!! Неумити продажници…!!! Нищо не става от вас и от двамата….. язък, че посрами името на баща си! Боклук!!! Е наяде ли се…натъпка си гушката….

 9. Евала на Слабаков.
  Никога не е късно да си отвори очите човек.

 10. А знаят ли семейство Шинова и Слабаков, че Бил Гейтс, който дава милиарди за създаване на ваксини, никога не е ваксинирал нито едно от децата си!?!

 11. Дедо Йоцо

  Станал депутат от ВМРО щото е брат на жената на Каракачанов…ни е националист,ни му пука за България, заплатата не е в лева а в Евро,+ за сътрудници и стават много

 12. Нямам думи, аз се чувствам неудобно ….от неговите приказки !! Имаше един анекдот за дядото ,който гледал телевизия и едно виждал , друго чувал. !!! Отишъл на очен и ушен лекар …Установило се , че е добре със зрението и слухът !!! Изводът е за нас !!! Извинете ме за дългото писание !!

 13. Стайков

  Захариева, имате ли понятие, що е това Българщина. Абсолюно съм сигурен, че неможете да направите разлика межуд Народ, етност, Народност и Нация. Сигурно незнаете, колко вида нации има и България, към кой вид е.
  Не само Слабаков, цялата Македонска партия предаде Загиналите за Македония. Не вярвате ли. Захариева. Прочетете Договора, който се сключи август 2017 год. между България и Македония. Там, в преамбюла е записано: „между нашите две страни и народи“. С една дума, признава се, че Населението в Македония е отделен народ. За другите партии, партийна политика. На самите Македонци да подпишат такъв документ. –

 14. Имаше навремето една хубава песен на покойния георги Минчев.
  Част от текста: Хей Андрей спри недей,на теб никой няма да ти вдигне мавзолей Андрей и т.н.
  Ставаше въпрос за един друг Андрей но това важи и за теб Андрей Слабаков.Падна в очите на много хора!
  Жалко!!!

 15. Нина Колева

  Човекът,който обиди в ефир българския народ,че не знаел фразата на Рене Декарт..“Аз знам ,че нищо не знам“..когато това е сентенция не на Декарт,а на Сократ,,Човекът,непознат с нищо,освен като син на големия артист Петър Слабаков….Човекът,който носеше тениска с пистолет и беше гневен от сутрин до вечер,обикаляйки телевизиите ,като просяк за парче хляб…..За този опит до козирката на душата си ,ли,,,иде реч….,,Погнуса ..от него…нищо друго,освен Погнуса…

 16. „Пътят към властта е павиран с лицемерие…“

  Франк Ъндърууд

 17. Поредния шут на властта. Когато ставаше въпрос за цигарите беше много курназ и тогава защо не предложи да ги глобяват. Пушеше като комин демонстративно и се правеше на голям отворко, а сега съпругата му разкри истинския им образ – Ернестина Шинова: Хората мизерстват, но мен това не ме засяга, защото съм омъжена за евродепутат! Нали знаете, че няма винаги да е така и тогава пак да не плачите както преди, че сте много зле. Само едно ще ви кажа да внимавате какво говорите и срещу кого говорите, защото всеки си плаща сметката, а ние ще изчакаме това време. С тази мазна, рошава и проскубана коса винаги съм мислила за нечистоплътен Слабаков, а сега той потвърди мнението ми за него, че е една жалка душица и за пари е готов да си продаде душата. Нещастник!

 18. Мили деца, Виждате ли , какво правят алкохола и цигарите с хората. Моля Ви откажете се навреме, за да не заприличате на този вонящ мандрил. Дано Господ му помогне да не се излага, че излага и нас Българите….,нищо, че той е циганин под прикритие /патриот/!!!!!

 19. Йоанна

  Нямате ли капка морал и съвест ???? Защо лъжете и озлобявате допълнително ,лесно манипулируемите хорица??? Не е давал интервю от Май месец .. а жена му от по отдавна … как не ви е срам ????

 20. ВИДОВДЕН

  ГОСПОДИН СЛАБАКОВ ВЪПРЕКИ ЧЕ Е В ЕВОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ПО КОЙТО РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЛЕГИТИМЕН ЧЛЕН, ВЖИВЯВАЙКИ СЕ В РОЛЯТА НА ГОСПОДАР СКОРО ЩЕ СЕ ДОКОСНЕ ДО НАРОДНАТА ЛЮБОВ, ТЯ Е СИЛНА ДО СМЪРТ И ТОГАВА НЕ ЩЕ СПАСИ НЕГО ЗАСЛУГИТЕ НА НЕГОВИЯ БАЩА! ЧОВЕКА Е ГОЛЯМ И РАЗБИРА, ОСЪЗНАВА НАПРАВЕНИЯ ИЗБОР И Е ГОТОВ, АКО Е МЪЖ ДА СИ ПОНЕСЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ НАПРАВЕНИЯ ИЗБОР. ЩЕ КОНСТАТИРАМЕ ТОВА, КОГАТО НЕВЕЧНАТА ВЛАСТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СИ ОТИДЕ И КОИ ПЛЪХОВЕ ЩЕ НАПУСНАТ КОРАБА, НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ НЯМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЯТ НАРОДНИТЕ ДУШМАНИ, ПРЕДАТЕЛИ И ДИКТАТОРИ. ПОЖЕЛАВАМЕ НА ГОСПОДИН СЛАБАКОВ ДА НЕ НИ ОСТАВЯ В СКОРО ВРЕМЕ, ВСЕКИ ИМА ГРЕХОВЕ ДА ИЗКУПУВА, А НАРОДА НЕ ЗАБРАВЯ! КАТО СЪУЧАСТНИК В ИЗМАМИТЕ, ГРАБЕЖИТЕ И УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПРИЛОЖЕНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЧРЕЗ ИЗМАМА НАД ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ СКОРО И ТОВА ЩЕ РУХНЕ, А ТОГАВА ГОСПОДИН СЛАБАКОВ НАКЪДЕ? ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА ТОВА КОЕТО СТЕ ИЗВЪРШИЛИ ПРОТИВ НАРОДА И РОДИНА И ЧЕ СТЕ СТАНАЛИ КУРБАН НА ИЗМАМНИЦИ КОИТО ЗАЩИТАВАТЕ С ЖИВОТА СИ.

 21. НЕДРОГИРАЩ СЕ КАТО НЕГО

  КОГА СТАНА ЦИГАНИН, КОГА МУ ПОЧЕРНЯ ЗАДНИКА?

 22. Снежана Нешева

  Самоубивате се чрез собственото си безумие, Бездарни Нещастници. България ви създаде, но тя показа на протестите своите истински чада, които въпреки вашата пошлост и предателство, ЩЕ я възкресят. Да бъде!

 23. ПОЗОР !БАЩА МУ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ В ГРОБА !

 24. Христо Червенаков

  ТОЙ НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ГЛУПАВ-ЧЕЛ СЪМ НЕГОВИ СТОЙНОСТНИ ИНТЕРВЮТА-НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ-В БЪЛГАРИЯ ПОНЯКОГА ЧОВЕК Е ПРИНУДЕН ДА МИСЛИ СЪС СТОМАХА СИ

 25. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *