Ернестина Шинова: Хората мизерстват, но мен това не ме засяга, защото съм омъжена за евродепутат!

Ернестина Шинова е омъжена за евродепутата Андрей Слабаков и това я кара да бъде спокойна за своето бъдеще!

Актрисата Ернестина Шинова не търпи ударите на последствията от пандемията. Причината е, че е омъжена за евродепутат.

Андрей Слабаков е част от европейския парламент от една година насам и това му дава шанс да живее доста охолно във време на икономическа криза.

Заплатата на режисьора възлиза на над 13 000 лв., а с бонусите набъбва още повече. По този начин той успява да обезпечи по перфектен начин своето семейство.

Ернестина Шинова
Ернестина Шинова живе охолно във време на криза

Кризата не лови Ернестина Шинова

Ерна обяви в предаването „Денят започва“ с Георги Любенов по БНТ, че не се притеснява за своето оцеляване, защото е жена на евродепутат. Тя сподели това по повод ужасяващата ситуация, в която са попаднали останалите хора на изкуството.

Както е известно, актьори, художници, композитори, музиканти, певци и прочие останаха без никакви доходи заради опасността от COVID-19. За късмет обаче на Шинова, тя има съпруг, който получава тлъста заплата всеки месец.

Безумията според Ерна

Актрисата споделя мнението на мъжа си, че хората, поддържащи конспиративните теории за Бил Гейтс, чипирането, 5G и т.н. са тотално неадекватни. Това за нея е пълен абсурд и се чуди как може да има такива хора в 21 век.


Андрей Слабаков: Който откаже да се ваксинира срещу COVID-19, е психично болен!

Известният режисьор и актьор Андрей Слабаков, който в момента е част от европарламента, се изказа изключително остро срещу критиците на ваксината на Бил Гейтс.

Андрей Слабаков одобрява ваксината на Бил Гейтс

Съпругът на звездата от „Откраднат живот“ Ернестина Шинова намира за абсурдна манипулация това, което се случва в интернет и основно във Фейсбук, където ври и кипи от недоволства от бъдещото ваксиниране.

Слабаков дори намира хората, които смятат, че чрез ваксината ще бъдат чипирани, за психично болни. Той ги смята за хора с прекалено високо самочувствие и мнение за себе си, които се имат за много значими, че чак някой да иска да ги управлява с чип.

Андрей Слабаков се включи в жива връзка с Ангел Джамбазки и двамата представители на ВМРО отговориха на някои важни въпроси на зрители. Така се засегна и темата за ваксинирането.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков одобрява ваксината на Бил Гейтс

Слабаков потвърди още веднъж, че подкрепя напълно кабинета „Борисов“, тъй като заяви, че в България заболяваемостта от вируса е толкова ниска заради навременните мерки, които се взеха.

“Фигурин

Евродепутатът дори посочи пример с Франция, която на 15 март е пуснала свои общински съветници при възрастни хора. Той определи Макрон като престъпник, защото е рискувал толкова много човешки животи.

Режисьорът обясни, че е влязъл в политиката чрез ВМРО, защото с тази партия гледа в една посока. За него „национализъм“ не е мръсна дума, но в никакъв случай не дели хората по раса и етнос.

Слабаков, който беше едно от лицата на протестите срещу Бойко Борисов през февруари 2013 г., сега изглежда доволен от развитието на страната ни, макар премиерът преди 7 години и сега да е един и същ.

Можете да видите всичко, което Слабаков и Джамбазки споделиха, във видеото!


Андрей Слабаков, който прибира 13 300 лв. на месец: Борисов спаси България, а Радев я посрами!

Андрей Слабаков стои плътно зад всички решения на кабинета „Борисов“ и критикува всеки, който не е съгласен с мнението му!

Истинска метаморфоза е претърпял Андрей Слабаков, след като стана евродепутат. Той е друг човек, дори приятелите му не могат да го познаят.

Дълги години режисьорът критикуваше властта, но когато той самият се сдоби с такава, нещата рязко се обърнаха. Това личи от всяко негово изказване.

Андрей Слабаков хвали ГЕРБ

Най-добрите цени за реклама са в "Зона 98", достигнете до 30 000 читатели на ден ТУК =====>

Синът на легендарния актьор Петър Слабаков не спира да се „слага“ на правителството. Той го направи за пореден път, като похвали Борисов и атакува остро Румен Радев и Мая Манолова, които изглеждат към този момент като единствената реална опозиция на ГЕРБ.

„Румен Радев и Мая Манолова да се гръмнат! Всеки, който критикува кабинета, да се засрами! „Борисов 3“ спаси хората от пандемията, но се намериха завистници, които да критикуват. Добре, че народът оценява какво направи кабинетът „Борисов“. Смятам, че оставка не трябва да има.“, изригна Андрей Слабаков, пише istinskitenovini.bg.

Изказването на Слабаков е по повод искането на оставка от страна на кабинета, след като се появиха скандални доказателства, че Бойко Борисов е оказвал рекет на Васил Божков. Премиерът се закле, че не е искал нито стотинка, но съмнението остава и мнозина смятат, че той трябва да си подаде оставката.

Все пак не са малко и хората, които виждат в Борисов спасителя на България. Наскоро излезе проучване, според което той си е увеличил рейтинга почти двойно и подкрепата към него е нараснала.

Очевидно Андрей Слабаков е точно от последните хора, тъй като не е спрял да хвали правителството в последните месеци, Той отдавна застана зад мерките срещу коронавируса, които взехме у нас.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков защити властта

Избирателите на Слабаков са разочаровани от него

Изказванията му в защита на кабинета „Борисов“ обаче не правят добро впечатление на хората, гласували за него. Както е известно, той стана евродепутат чрез преференциален вот, т.е. хората го избраха директно него. Иначе режисьорът е част от ВМРО.

мнения, отзиви, коментари, форум

„Много харесвах Андрей Слабаков, гласувах за него, но тотално ме разочарова. Обърна се на 180%, след като стана евродепутат. Срамота!“, пише огорчен избирател.

Андрей Слабаков защитава Борисов, а преди беше лице на протестите срещу него

Любопитен факт е, че преди 7 години, когато бяха първите протести срещу правителството на Бойко Борисов, състояли се през февруари 2013 г., Андрей Слабаков беше един от протестиращите. Тогава много хора го обвиниха, че протестира, за да се набута в политиката. Той се обиди и на следващите протести повече не се появи.

Слабаков забогатя с над 13 бона на месец

Сега, 7 години по-късно, когато вече е част от политиката, Слабаков защитава ревностно същия човек, срещу когото някога протестираше. Явно с 6800 евро на месец много неща се променят, не само финансовото състояние.

Междувпрочем, финансовото му положение не беше никак цветущо, преди да се захване с политика. Дълги години се издържаше единствено от риалити формати и разчиташе основно на жена си, която работи неуморно в театъра и телевизията.

Сега обаче вече и Слабаков печели добре, при това прекалено добре за българските стандарти и принципите му изглеждат леко видоизменени. Той беше известен като вечния бунтар, а сега целият му имидж отиде на вятъра.

„Жалко, парите го развалиха, както и всички останали. Очаквахме повече от него.“, пишат из Фейсбук.

Най-добрите цени за реклама са в "Зона 98", достигнете до 30 000 читатели на ден ТУК =====>

За Михаил Николов

Прочети още

Христо Мутафчиев

Христо Мутафчиев: Тодор Живков ни лъжеше в очите, а вие ми изпитвате носталгия!

Христо Мутафчиев е един от онези известни българи, които са против тоталитарния режим, който властваше …

20 коментара

 1. Пенсионер

  Рухна още един кумир на българщината пред Златния телец! Позор!

  • К. Захариева

   Пълни глупости !-,,Българщината“?! .Знаете ли какво означава това понятие?

 2. Личеше си, че е нечистоплътен

  • Станински

   Много от нас с имислят че Боко е тъп и неинтелигентен , което , донякъде е вярно , но не може да се отрече, че е хитър ! Отдавна прави впечатление, че той елиминира критикарите си по прост и ефективен начин- просто ги купува ! Така е направил и със Слабаков ! Друга е работата, че Слабака, продавайки се, не само се е продал,но се е и осрал !?

  • Нормален гражданин

   Властта и парите развращават, голямата власт и многото пари развращават тотално! Той винаги е бил много далеко от това, което беше баща му И

  • К. Захариева

   Напротив – много правилно е започнал дя разсъждава Андрей. Той ми е набор. Неговата промяна е за добро, допада ми. Забелязвам личностно съзряване. Привържениците на
   конспиративни теории трябва да работят повече над себе си, нежели да поучават околните… А Ернестина е страхотна!

  • К. Захариева

   Ха- ха – ха…. Нямате качества на психолог. Точно обратното – винаги е бил прям и открит в съжденията си. Търпи положителна промяна, която не на всеки се удава.

 3. Станка Станчееа

  Чак пък кумир.Беше на хранилка в телевизиите.Нали е режисьор.Да сте видели нещо от него?

  • Нина Станимирова

   Смешници.Каква ваксина на Бил Гейтс ви тресе? Още не е намерена ваксина в световен мащаб. Целият свят се надява само тук неуки хора разпалват клюки

  • К. Захариева

   В ,,Под игото“ беше Бойчо Огнянов, в ,,Дами канят“, ,,Пехотинци“, ,, Хъшове,“ ,,Капитанската дъщеря“… Има изяви, ама Вие пък се ингересувайте преди да пишете неверни неща! Коментарът Ви е малко злобничък!

 4. Слабаков ,срамиш името на баща си. Замълчи защото си заприличал на кретен.Пуши си цигарите, Радвай се на високата си заплата,Рекламирайте с жена ти матраци и внимавай ти самият да не станеш тюфлек.

 5. правилно се е изказал Слабаков, най после проумя кой какъв е в политиката, не е късно и за другите които плюят по правителството и ББ да си отворят очите и ушите и да направят реална преценка кой политик какво е построил и направил за хората

 6. Низост и нагаждачество към притежаващеия парите в България оизмамник и убиец, Разбойко!

 7. н вълчев

  Слабаков е Идиот. Невеж и некомпетентен. Но със самочувствие на „интелектуалец“ Глупак!?

 8. Четка Бърсалкова

  Уроди нещастни!!! Неумити продажници…!!! Нищо не става от вас и от двамата….. язък, че посрами името на баща си! Боклук!!! Е наяде ли се…натъпка си гушката….

 9. Евала на Слабаков.
  Никога не е късно да си отвори очите човек.

 10. А знаят ли семейство Шинова и Слабаков, че Бил Гейтс, който дава милиарди за създаване на ваксини, никога не е ваксинирал нито едно от децата си!?!

 11. Дедо Йоцо

  Станал депутат от ВМРО щото е брат на жената на Каракачанов…ни е националист,ни му пука за България, заплатата не е в лева а в Евро,+ за сътрудници и стават много

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]