"Гинко Ко" и "Гинко прим"
Какво представляват хапчетата с гинко билоба "Гинко Ко" и "Гинко прим"?

Гинко-ко и Гинко прим. Две средства с гинко билоба за оросяване на мозъка и др.

Какво представляват хапчетата с гинко билоба „Гинко Ко“ и „Гинко прим“? Как бързо да постигнем оросяване на мозъка и да се заредим с енергия?

Много хора страдат от усещането за студени ръце и крака, за скованост в пръстите на крайниците. Често тези симптоми се засилват през по-студените месеци на годината. На какво се дължат те?

Основната причина е недостатъчното кръвооросяване. Кръвта е тази, която дава топлина и храна на всяка клетка от нашето тяло. И когато поради различни причини на нарушено кръвообращение (по-голям вискозитет на кръвта, намалено напречно сечение на малките кръвоносни съдове- поради натрупани холестеролови плаки по вътрешната повърхност) тя не прониква до всички тъкани, тялото ни страда.

Един от органите, който е особено чувствителен при недостатъчно кръвооросяване, е мозъкът. Заниженото количество на кислород и глюкоза в мозъчните клетки води до намаляване на концентрацията, забавяне на рефлексите, разсеяност и по-слаба памет. В резултат на това се наблюдава общ дискомфорт, понякога главоболие, а оттам и понижена работоспособност.

Гинко Прим и Гинко билоба

Определено за решаването на посочените проблеми съществуват много продукти, но за постигането на сигурен и пълноценен ефект специалистите препоръчват „Гинко-Прим“, разработен от чешката фирма „Валмарк“. Това, което отличава този препарат от останалите, е изключителната комбинация на Гинко билоба и магнезий, които взаимно засилват и допълват своето действие в човешкия организъм. ГинкоПрим“ съдържа 40 мг стандартизиран екстракт от листа на Гинко билоба.

Вижте и ТОВА: Кои са най-добрите лекарства за оросяване на мозъка? Ефикасни хапчета-заместители на Цитизин. Какво да пием и кой сироп е добър?

Биологично активни вещества (гинколиди 24% и терпенолактони 6% ) съдействат за намаляване на тромбообразуването и отлагането на холестеролови плаки по стените на кръвоносните съдове. По този начин Гинко Прим“ засилва кръвообращението и запазва съдовете еластични и здрави и така стимулира мозъчните функции и премахва усещането за студени ръце и крака.

Като мощен антиоксидант Гинко билоба защитава и от вредните свободни радикали, образувани в човешкия организъм и подпомага забавянето на процесите на стареене. Неслучайно китайските монаси са почитали дървото Гинко билоба като свещено растение – то оцелява вече 270 милиона години на нашата планета. Дори и при атомните бомбардировки над Хирошима смъртоносната радиация не е предизвикала мутации (изменения) в близко растящите Гинко.
Успоредно с действието на Гинко билоба магнезият в Гинко Прим“ намалява напрежението, възстановява енергията, засилва устойчивостта на организма при стрес.

Гинко Ко с гинко билоба

Едно от сериозните лекарства с гинко билоба е „Гинко-ко“, за него ще ви разкажем малко по-подробно, за ползите от него и приложението му.

Свободните радикали присъстват нормално в организма и всеки един от тях съществува в продължение само на малка част от секундата, но уврежданията които оставят след себе си, са необратими.

Още нещо по темата ТУК: Билки за оросяване на мозъка. Акутил и Мемостор, странични ефекти, мнения. Бабини рецепти и чай. Кавинтон или Агапурин?

Смята се, че във всяка клетка на тялото ежедневно се произвеждат около 10 000 свободни радикала. Много и различни са факторите, които могат да доведат до излишък на свободни радикали. Излагане на радиация – слънчева или рентгенова, тютюнов дим, автомобилни газове и не на последно място храненето.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Богатата на мазнини храна може да засили активността на свободните радикали, защото окислението на мазнините е много по-лесно, отколкото на въглехидратите и белтъците. Присъствието на опасно висок брой свободни радикали променя начина, по който клетките кодират генетичния материал.За щастие антиоксидантите са мощна защита срещу свободните радикали.

Те са защитни вещества, които помагат да се неутрализира вредният ефект от окислителните реакции вътре в клетките. Главните антиоксиданти от хранителен произход са витамините А, С, Е и бета-каротинът, плюс минералите селен, цинк и др.

Те противодействат на вредните свободни радикали. Ако поддържаме нивата на антиоксидантите достатъчно високи, повечето свободни радикали могат да бъдат неутрализирани, преди да са нанесли някаква вреда на организма. Това означава, че трябва да приемаме с храната си необходимите количества витамин С, Е и бета-каротин, както и основните микроелементи селен и цинк. Това вече е възможно при разработването на най-ново поколение съвременни български хранителни добавки.

Новият продукт „Гинко-Ко” съдържа едни от най-добре доказалите се широкоспектърни полезни съставки. И докато нашето тяло се бори с микробите и свободните радикали и се опитва да поддържа проходими кръвоносните ни съдове, тези най-важни негови функции намират мощна подкрепа.

Съставът на „Гинко-Ко” включва:
  • Комплекс от витамините С, В6 и А. Най-добрата и устойчива форма на базовия антиоксидант витамин С, се съчетава с витамин В6, известен повече като нервен регулатор. Добавен е и витамин А, който предпазва лигавиците от инфекциозни и други уврeждания, полезен е за растежа, за очите и т. н.
  • Цинкът е действен микроелемент за белите кръвни клетки и подпомага вътреклетъчното дишане.
  • Селенът е друг често дефицитен микроелемент, чийто недостиг води до имунен срив на противоинфекциозната и противотуморна защита на организма, както и до повишена честота на сърдечно-съдовите заболявания.
  • Бетаинът подобрява чернодробната обмяна и стабилизира клетъчните структури, също така води до подпомагане на стомашното храносмилане и до неутрализиране на редица отрови.

Гинко билоба е известно средство за подобряване на кръвооросяването на сърцето, мозъка и крайниците. Функцията му на преносител до клетките на другите активни съставки е силно ефективна. Цялостният комплекс е перспективен в широко профилактичен план, като дава “едно силно рамо” на всички други паралелно прилагани възстановителни средства и методи.

Как бързо да се заредим със сили

Съвременният начин на живот буквално „изцежда“ физическата, умствената и емоционалната енергия на човека. Все повече хора имат нужда и търсят начин да повишат своя тонус. Съществуват синтетични лекарствени средства, които за кратко време повишават работоспособността, настроението, кръвообращението и хормоналната активност, но не могат да доведат до цялостна хармония. Нещо повече, допинговият им ефект е последван от изтощение и различни странични ефекти.

Както е доказала практиката, стабилно високо ниво на енергията, без вреди за организма, е възможно да се постигне единствено чрез природни методи и средства. Регулирането на разнообразните дейности и на почивката, пребиваването на чист въздух и сред природата, редовните физически упражнения и добрата психическа хигиена спомагат за съхраняването и акумулират нови сили. Правилното хранене, от друга страна, доставя необходимите вещества (наричани в медицината „субстрати“), които са в основата на енергийната продукция и съдействат за плавното и високооборот-но протичане на обменните процеси.

Тези биологични съединения (аминокиселини, есенциални масти, витамини, минерали, антиоксиданти, фитохормони и др.) се съдържат в разнообразните естествени храни, подправки, добавки и билкови извлеци. Да се дава предимство на пълноценните и нерафинирани продукти, да се включват в менюто редовно десетки видове плодове, зеленчуци, подправки, натурални ядки, семена и масла, биокатализатори и тонизиращи хранителни добавки, безспорно е добре. Но за повечето хора това е затруднително, тъй като изисква прекалено много време и финансови средства.

Голямо облекчение е в един продукт да бъдат съчетани колкото се може повече от тези полезни съставки, така че той да служи както за укрепване на общото здраве, така и за емоционално и сексуално стимулиране, и то без неблагоприятни странични ефекти. Такъв продукт вече се предлага в аптечната мрежа под името „Еромакс“. В него хормоналноактивизиращата функция се осъществява главно за сметка на концентрираните натурални екстракти от цветен прашец, бабини зъби, магарешки трън, клинавиче, върбинка и трицветна теменуга.

Добавените екстракти от жен-шен, целина и жълт кантарион общо тонизират нервната система и мускулатурата, подобряват издръжливостта спрямо неблагоприятните фактори от външната и вътрешната среда. Антидепресивното им свойство се допълва сполучливо от валериановия екстракт, който омекчава стресовите нагласи, създавайки емоционално благоразположение и подобрявайки съня и възстановяването на силите. Освен това продуктът съдържа и билките джинджифил (исиот) и гинко билоба, обогатен е с никотинамид (витамин РР) и цинк.

Цялостно „Еромакс“ действа за бързото и здравословно повишаване на тонуса. Той осъществява емоционално и сексуално стимулиране, подобрява общия хормонален статус (включително плодовитостта у мъже и жени), въздейства благоприятно върху депресивните състояния, слабото кръвообращение, ниското ниво на физическа и умствена работоспособност и в крайна сметка съдейства за предотвратяване на преждевременното състаряване на организма.

***

Надолу следва по-стар материал, който вече не е актуален и скоро ще бъде изтрит:

Министър Сачева горда: 800 000 българи живеят с 250 лв. на месец!

Министърът на труда и социалната политика Деница Сачева е горда с промените в пенсиите! От 1 юли 2020 г. пенсиите в България се повишиха с 6,7 %, което кара министър Сачева да бъде горда със себе си и цялото правителство. Въпреки увеличенията обаче, сумите отново изглеждат смешни.

Евелина Лютова

Минималната пенсия вече е 250 лв. С нея живеят цели 800 000 българи.

„Само лекарствата и сметките ми са 200 лв. Какво да ям с 50 лв. на месец, не дай си Боже да ми се наложи да купувам нещо. Просто върху нас, възрастните хора, се извършва геноцид и това е от много години.“, споделя потърпевша пенсионерка.

Деница Сачева обаче се гордее с факта, че е успяла да вдигне пенсиите, било то и само с 6.7%. От БСП е имало предложение минималната пенсия да стане 300 лв., но то е било отхвърлено.

Министърът на труда и социалната политика подчерта пред Антон Хекимян в bTV, че увеличаването на пенсиите ще коства 440 млн. лв. от държавния бюджет. Все пак обаче тя е доволна, защото тази промяна ще засегне 2 млн. и 90 хил. българи.

800 000 от тях живеят с минималната пенсия, пише Pariteni.bg. Макар през почти целия си съзнателен живот от заплатата им да са били удържани пари за осигуровки, накрая се получава така, че трябва да живеят с 250 лв. месечно.

Деница Сачева
Деница Сачева горда, че мин. пенсия е 250 лв.

Министър Сачева разкри в ефир, че ще се бори средната пенсия в страната да стане около 420 лв. В момента тя е под 400, което само по себе си също е скандално.

Увеличаването на пенсиите не засяга само онези пенсионери, които прибират пенсионния таван. 25 000 възрастни българи получават по 1200 лв. на месец и за тях увеличение няма да има.

И докато се обсъждат пенсионерите, положението с хората в трудоспособна възраст също не е розово. Цели 272 000 души у нас са официално безработни, a 71 000 от тях са вследствие на пандемията. Министър Сачева подчерта, че този проблем може да се задълбочи наесен,  когато летният сезон по морските курорти приключи.

И в момента във Варна и Бургас няма такава заетост, каквато имаше през миналото лято. Все пак обаче след лятото се очакват още повече безработни.

В този ред на мисли заплатите също няма да се пипат. Няма да има промяна в трудовите възнаграждения, което за Деница Сачева е повод за гордост, тъй като е криза и се очаква заплатите да падат.

Повишаването на пенсиите е в противовес с мнението на икономиста Красен Станчев, който преди дни заяви в ефир, че те трябва да се намалят, за да оцелее държавата. Той поиска и намаляване на минималната работна заплата, която според него трябва да падне на 430 лв.

За щастие думите му не влязоха в ушите на министерството, но и това увеличение, което се направи, пак може да бъде определено като твърде нищожно. Няма как човек да живее с 200-300 лв. месечно и именно затова България е с праг на смъртта 73 г., което е с цели 10 години под Италия и Испания например.

Доц. Мангъров навсякъде тръби, че нямаме толкова жертви на коронавируса именно заради по-малкото ни пенсионери, тъй като точно възрастните хора най-често умират от COVID-19. С 250 лв. на месец се потвърждава тезата му, защото няма как да се живее с подобни пари.

Прочети още

Най-добрите уреди за лечение с ултразвук. Апарат за домашна употреба и в кабинет по физиотерапия. Почистване на лице с микродермабразио, мезотерапия,

Най-добрите уреди с ултразвук за лице

Най-добрите уреди за лечение с ултразвук. Апарат за домашна употреба и в кабинет по физиотерапия. …

Едино мнение

  1. Бай Миле

    За това спираме да плащаме всякакви осигуровки!!!

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *