Богдана Карадочева
Богдана Карадочева не подкрепя протестите

Богдана Карадочева за Румен Радев: Няма интелекта на Петър Стоянов!

Богдана Карадочева не подкрепя властта, но не може да подкрепи и протестите!

Легендарната певица Богдана Карадочева винаги е била активна в политическата тематика, но само чрез коментари и концерти. Тя така и не стана депутат или нещо друго в политиката, тъй като не иска да се цапа по този начин.

Карадочева е дясно ориентирана. Тя е една от онези, които някога бяха по площадите на страната и викаха за СДС.

В момента я боли, че „синята“ идея – такава, каквато тя я знае, я няма. Очевидно не вижда в Христо Иванов човека, който може да възкреси „дясна“ България.

Богдана Карадочева е седесар и демократ по душа. Тя не подкрепя Бойко Борисов и ГЕРБ, но не може да приеме и протестите срещу правителството, защото те нямат ясна кауза и послание. Ето защо стои отстрани и само наблюдава.

Богдана Карадочева
Богдана Карадочева не подкрепя протестите

„Едно време, когато ние бяхме по площадите, знаехме защо сме там и какво искаме да постигнем. Сега не виждам такова нещо, няма кауза, няма послание.“ – казва певицата.

Тя не може да приеме за адекватно и поведението на президента Румен Радев. Според нея един държавен глава трябва да се държи по съвсем друг начин.

На въпрос за ген. Радев отговаря: „Няма да го коментирам. Само мога да кажа, че много ми липсва президент като Петър Стоянов, с такова присъствие и интелект.“, пише Pik.bg.

По този начин става ясно, че Богдана Карадочева счита Стоянов за по-интелигентен от Радев. Това нейно мнение, разбира се, е логично, понеже някога тя гласува за Петър Стоянов и беше проводник на „синята“ идея, докато Румен Радев дойде на власт чрез БСП.

Певицата отказва да се включи в протестите, тъй като не им вярва особено. А и не смята, че тези протести целят да върнат „сините“ на власт, което за нея е проблем. Затова е решила да не се намесва в политическите теми и да гледа отстрани какво се случва в България.

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *