Ани Салич
Ани Салич е против бежанците и ромите, подкрепя Русия

Ани Салич: Бежанците и циганите вън от България, да живее Путин!

Ани Салич е с интересни политически убеждения, които могат да й гарантират една нова кариера!

Телевизионерката Ани Салич се оказа русофил. Макар да работи в Нова телевизия, която е подчертано дясна партия заради собственика си, новинарката споделя съвсем други политически убеждения.

Ани Салич фен на Русия

Оказва се, че разведената чаровница, която на 50 години се сдоби с нова магистърска степен, подкрепя Владимир Путин и харесва Русия. Тя вижда именно в тях спасението на България.

Както е известно, Ани Салич беше дълго време омъжена за сърбина Бранко Салич, от когото има две деца. Сърбия винаги е била протежето на Русия на Балканите и в този ред на мисли не е изненада, че журналистката харесва Путин и руската държава.

Ани Салич е против бежанците и ромите

Освен това водещата на Новините по Нова имала и доста по-различно от европейското мнение за бежанците. Тя считала, че то трябва да се ограничи, защото вреди на България и на цяла Европа.

Ани Салич се тревожела и от разрастването на ромския етнос в страната ни. В ежедневието си тя не се притеснявала да ги нарича „цигани“, съобщава Barikada.info.

Като цяло новинарката имала доста патриотични политически възгледи. Тя била твърдо „за“ национализацията на някои сектори в икономиката ни. Нещо, което беше присъщо за времето на Тодор Живков.

Възгледите на Ани Салич в политиката клонят повече към лявото, но едва ли би станала член на БСП. По-скоро убежденията й са присъщи за ВМРО, но все още няма покана от тази партия.

Ани Салич
Ани Салич е против бежанците и ромите, подкрепя Русия
Магистър по антитероризма

Всъщност Ани недвусмислено показа мнението си за бежанците и ромите още преди 3 години, когато записа да учи магистратура „Сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма“ във Военна академия „Г. С. Раковски“. Миналата година се дипломира и вече може да си търси работа в тази сфера.

Както е известно, бежанците, които Европа приема, далеч не изглеждат като мирно население, поне по-голямата част от тях. Често ставаме свидетели на разпри между тях, някои от които дори фатални. Ани Салич иска да помогне за справянето на този проблем.

Владимир Путин подкрепя режима в Сирия в лицето на Башар Асад и това означава, че няма как да подкрепи бягането на местното население в Европа. Още една причина Ани Салич да харесва Русия, виждайки в нея единствената сила, която може да спре бежанската вълна.

Сменя професията си

Демир бозан билки за бъбреци

Все пак Салич се опитва да не демонстрира открито политическите си възгледи, тъй като работи в Нова телевизия, която е много близо до властта. Неин собственик е Кирил Домусчиев, който е сред приятелите на премиера Бойко Борисов, а пък Борисов е известен с русофобското си отношение, за да угоди на Европейския съюз и САЩ.

Според слуховете Ани Салич е била пред напускане на медията, за да се впусне в ново приключение, е именно в политиката, като се насочи към антитероризма. Тогава обаче започнала пандемията и тя преценила, че ще е по-сигурно да остане на сегашната си работа, за да не стане така, че накрая да остане без доходи във време на криза.

Щом нещата по света се нормализират и коронавирусът бъде победен, се очаква журналистката да напусне телевизията и да смени изцяло професията си.

Източник: Barikada.info

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

6 Мнения

  1. Бог има

    Така си позволява да говори женицата .. защото за съжаление повечето роми се продават за гласуване да може някой да си пълни джоба! Я ако тези роми са едини и осъдят тая държава за расизъм и за не зачитане правата им ? Да видим тогава салич ще си отваря ли устенцата . Много добре се знае че ромската общност в България е значението по голяма част от населението… а да не говорим колко работят в чужбина и пращат пари в България за да може да си взема заплатата салич !!!!

  2. Ani salic da go duha,dolna kurva.

  3. nevervam fake news

  4. zemete se grumnete

  5. Ани салич

    Само едно ще ти кажа, ти за мен не струваш, и 5 стотинки за някой струваш и 5€млр защо-то за някой си нещо. За мен си едно Нищо, ти си забиваш сама ножа в Гърба после някой ще тие виновен ! Защо то човек на твое място никога не би се сравнило с циганин или какъвто и да е , просто несе ли досещаш че Вв момента се Излагаш себеси !

  6. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *