Тошко на Слави към Борисов: Мутро, ах, колко те е страх, че ще те изметем!

Тошко Йорданов помля Бойко Борисов и не иска да чува за коалиция с него!

Въпреки че ГЕРБ спечели изборите в неделя, сякаш „Има такъв народ“ се намира в най-силната позиция в момента. Това е така най-вече защото никоя от влезлите в парламента партии не иска да се коалира с Бойко Борисов и екипа му.

Изключение не прави и Слави Трифонов. Неговият заместник в партията Тошко Йорданов съобщи публично, че Борисов го тресе страх, че следващите след него ще го изметат.

„Всички са се втренчили в Слави. Едните от страх, че ако вземе властта, ще ги измете. А другите се имат за по-умни и не харесват това, което прави.“ – разкри сценаристът.

toshko_600x400
Тошко Йорданов срина Бойко Борисов

Той за пореден път обяви, че ИТН не желае да се коалира с партии от статуквото. Като такива разбира ГЕРБ, БСП и ДПС, писа Dnes.dir.bg.

„Няма да се коалираме с партии от статуквото, защото имаме принципи. Ако го направим, ни разпънете на кръст“ – зарича се Тошко Йорданов.

Той е един от малкото политици, които имаха смелостта открито да злорадстват срещу Борисов. Веднага след изборите на 4 април Тошко изригна, че това е краят на Борисов и дори си позволи да напише „Сбогом, мутри“, с което определи премиера като мутра, писа „Стандарт„.

„Свърши се! Бойко Борисов вече няма да е премиер. Сбогом, мутри!“ – изригна Тошко.

50-годишният сценарист отскоро е и тв водещ. Той води собствено политическо предаване по „7/8 tv“. Тошко Йорданов е дясната ръка на Слави и на практика може да се окаже, че именно той ще ръководи страната, ако ИТН вземе властта.

Към момента обаче изглежда като най-логичен избор да има предсрочни избори и служебен кабинет, формиран от президента Румен Радев.

Екипът на Слави засега не излиза с официална версия за бъдещето на партията след изборите. Това мълчание вбесява останалите партии, които на практика са зависими от ИТН, защото тя ще определи дали ще има правителство или не.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *