Yanaky Stoilov 600x400
Янаки Стоилов защити Русия

Янаки Стоилов: България трябва да се противопостави на ЕС в полза на Русия!

Янаки Стоилов намира за напълно погрешна тактиката, която България прилага в момента, като обвинява за щяло и нещяло Русия!

Министърът на правосъдието се обяви против вдигането на санкциите на ЕС срещу Русия. Според Янаки Стоилов България няма никакъв интерес от подобно нещо, съобщи БНР.

„България не трябва да се съгласява с подобна тенденция. Тя е против националния ни и нтерес и е заплаха за нас. Дано Русия не реагира прекалено бурно, защото тогава ЕС ще загуби много повече от Кремъл“, смята Стоилов.

Като човек, свързан с БСП, през годините Янаки Стоилов многократно е защитавал Русия. Той е на мнение, че външната политика на България трябва да бъде насочена именно към страната на Путин и да не се следват заповедите от ЕС и НАТО.

Припомняме, че България сама нажежи отношенията си с Русия през последните месеци. Това стана с обвиненията в шпионаж, застъпването за Навални и приказките, че Русия е агресор.

Стоилов беше гост днес в предаването на Цветанка Ризова по БТВ. В ефир той обяви, че ще направи пълно разлседване на спецсъда и спецпрокуратурата, за да възстанови справедливостта там, където отсъства.

Още за Янаки Стоилов можете да прочетете по-надолу!

Янаки Стоилов е решен да раздаде справедливост за тези 2 месеца, в които ще бъде в управлението на държавата!

Новият министър на правосъдието Янаки Стоилов ще влезе в ролята на лошия герой за Бойко Борисов, тъй като е решен да го накара да си плати за всички злини, които е извършил. Амбиция, която няма да е трудно да превърне в реалност, предвид че започнаха да излизат много доказателства и свидетели, уличаващи бившия премиер в корупция.

yanaky-stoilov_600x400
Янаки Стоилов защити Русия

Ето защо Стоилов стартира пълна проверка по случая със Светослав Илчовски, който излезе със скандални твърдения за Борисов. Министърът на правосъдието обяви, че ще направи пълно разследване, но за целта му трябват повече данни, като имена, места и кръг лица, предаде БТВ, писа Kritichno.com.

Янаки Стоилов разкри, че е изгледал записа с издевателствата над затворник, за който алармира Илчовски. Става въпрос за унижение зад решетките на конкурент на Борисов.

Според министъра твърденията на Илчовски засягат стари проблеми, които надали са изчезнали. Ето защо той е решен да изправи бившия премиер пред съда. Ако се докаже вината му по всички обвинения, не е изключено да прекара остатъка от живота си зад решетките.

yanaki_600x350
Янаки Стоилов ще преследва Борисов докрай

Припомняме, че Илчовски засегна и друга тема, а именно скандалните снимки от спалнята на Бойко Борисов. Той твърди, че те са направени от плеймейтка, но не уточни от коя.

Янаки Стоилов обаче се е подсигурил предварително. Той е разпоредил пълен анализ на спецсъда и прокуратурата, преди да бъде извършена проверката на Борисов. Това значи, че министърът няма да позволи някой от хората на ГЕРБ да „замете“ престъпленията на лидера си.

Стоилов е известен в публичното пространство като безкомпромисен и ревностен привърженик на лявата идея. Той не може да приеме това тотално скъсване на взаимоотношенията с Русия, тъй като то може да бъде пагубно.

Правителството на Борисов обаче направи всичко възможно да очерни Русия и това застрашава дори националната сигурност на България. Нещо, което не се нрави на Янаки Стоилов, който със силата на закона ще се опита да го промени.

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

Едино мнение

  1. Престанете да говорите глупости?

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *