Radoslav Vasilev 600x370
Радослав Василев вече е хит в мрежата

Радослав Василев стана за смях, но се върна и разби на парчета Борисов! (ВИДЕО)

Радослав Василев от „Продължаваме промяната“, който стана за смях, успя да се мобилизира и да насмете ГЕРБ!

Най-обсъжданият депутат днес е Радослав Василев от „Продължаваме промяната“. 29-годишният млад мъж си глътна граматиката по време на днешното заседание на Народното събрание.

Василев опита на няколко пъти да атакува ГЕРБ по енергийния въпрос, но подигравателните подмятания на депутати от бившата управляваща партия го объркаха и притесниха. След няколко засечки той просто се отказа и така стана за смях в залата.

Мнозина биха потънали в земята от срам след подобен гаф, но Радослав Василев успя да намери сили в себе си да се върне и да каже това, което си беше наумил. При втория му опит вече се получи и тогава на хората на ГЕРБ вече не им беше така смешно.

radoslav-vasilev_600x370
Радослав Василев вече е хит в мрежата

Младият депутат обвини директно партията на Бойко Борисов, че нищо не е направила за енергетиката през последните 12 години. Дори намекна, че именно хората на Борисов стоят зад поскъпването на тока, водата и газта от 1 януари 2022 г.

Както е известно, КЕВР вдигна цените в деня, в който Кирил Петков се закле пред НС. Това за всички от „Продължаваме промяната“ не е случайно. Според тях тук има една демонстрация, както се изказа Василев, че новата власт не е годна и народът трябва да се отврати от нея.

Вижте видеото от двете изказвания на младия депутат, който от днес е хит в мрежата!

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *