Maya Manolova 600x398
Мая Манолова оглавява България?

Радев реши: Киро – вън, Мая Манолова ще управлява България!

Мая Манолова се съюзява с Румен Радев за един нов проект!

Забележките на Румен Радев към настоящото правителство стават все по-големи. Повечето анализатори вече са на мнение, че президентът е снел доверието си от Кирил Петков и Асен Василев, които бяха негови министри в първото служебно правителство.

На тяхно място ген. Радев готви нова партия, която да бъде лявоориентирана. Основна фигура в нея ще бъде Мая Манолова, пише Istinata.net.

Към момента тя е лидер на собствена партия, която се казва „Изправи се, БГ“. Не е изключено новият проект да включва коалиция от няколко партии и по този начин Манолова да влезе в него.

maya-manolova_600x398
Мая Манолова оглавява България?

Факт е обаче, че Румен Радев и Корнелия Нинова вече не просто не се харесват, а играят на политическата сцена един срешу друг. Според някои информации президентът е останал много разочарован от предателството на лидерката на БСП, която опита да го свали от власт дни преди балотажа за президент през ноември миналата година.

Сега на Радев му се отдава добра възможност да отмъсти на Нинова, като разтури правителството, в което и тя участва, а на негово място сложи нещо ново.

Освен Манолова, основна фигура в новия проект ще заема и Атанас Пеканов, който също се води за доверен човек на президента.

Румен Радев бил разочарован от Кирил Петков най-вече по отношение на външната политика, която той опитва да води. Премиерът е готов на огромни отстъпки по казуса със Северна Македония, а на всичкото отгоре отваря широко вратите ни за американски войници, които да воюват с Русия от нашата територия. Всичко това не се харесвало на президента и той вече бил сигурен, че е сгрешил с избора си на Петков и Василев.

Мая Манолова от своя страна е сред най-яростните противници на Бойко Борисов и затова се харесвала на ген. Радев. Тя беше деен участник в протестите от лятото на 2020 г. Вчера пък стана ясно, че лидерът на ГЕРБ я осъдил за обида.

Още за Мая Манолова можете да прочетете по-надолу!

Мая Манолова призна истината отпреди години, когато сгреши фатално!

Седем години по-късно най-после стана ясно кой предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Това е била Мая Манолова, която днес протестира срещу същия този Пеевски.

Лидерката на „Изправи се“ призна пред Миролюба Бенатова, че е сгрешила през 2013 г. и носи своя кръст за това. Тя обаче подчерта, че е понесла негативите си, докато Бойко Борисов още не е и затова трябва да бъде свален от власт.

„Днес Делян Пеевски е по-силен от всякога, Борисов го качи на върха.“, каза Манолова.

Мая Манолова
Мая Манолова протестира срещу Пеевски, когото предложи преди 7 години

Тя даде интервю по време на протеста снощи. Както е известно, Мая Манолова е сред най-изявените протестъри, но твърди, че не е яхнала целия простест, за което я укоряват, а е просто една от протестиращите 40 000 души.

Интересното е, че бившият омбудсман на България призна, че когато е предложила Пеевски, е действала против съвестта си и всичко е било част от партийната политика на БСП.

Днес Манолова се опитва да се разграничи от партията-майка, за да се освободи от всички негативи, които натрупа от членството си там. Засега обаче не й се получава, защото на кметските избори в София загуби.

Миролюба Бенатова не пропусна да уязви Манолова, като й напомни, че преди 7 години тя обединяваше различни организции в подкрепа на кабинета „Орешарски“, който беше пртекция на Делян Пеевски, а сега протестира срещу Борисов и същия този Пеевски.

„Аз си понесох негативите и си подадох оставката като народен представител.“, каза Мая Манолова, която смята да се яви на следващите парламентарни избори със своята „Изправи се“.

„Аз се изправих срещу Борисов през есента, защото трябва да има промяна.“, отсече още бившата депутатка.

Има слухове, че тя може да се коалира със Слави Трифонов и така и двамата да влязат във властта. Чак след изборите обаче ще стане ясно дали това ще е възможно.

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

Едино мнение

  1. Ивайло Коев

    Блудкав сапунка, която не успях да дочета, но „територията “ не е ваша, а вие сте временно на нея и не американски войници, а вие трябва да воювате с орките в защита на Европа?

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *