Мая Манолова призна за Пеевски във взривоопасно ВИДЕО! (Виж го тук)

Мая Манолова призна истината отпреди години, когато сгреши фатално!

Седем години по-късно най-после стана ясно кой предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Това е била Мая Манолова, която днес протестира срещу същия този Пеевски.

Лидерката на „Изправи се“ призна пред Миролюба Бенатова, че е сгрешила през 2013 г. и носи своя кръст за това. Тя обаче подчерта, че е понесла негативите си, докато Бойко Борисов още не е и затова трябва да бъде свален от власт.

„Днес Делян Пеевски е по-силен от всякога, Борисов го качи на върха.“, каза Манолова.

Мая Манолова
Мая Манолова протестира срещу Пеевски, когото предложи преди 7 години

Тя даде интервю по време на протеста снощи. Както е известно, Мая Манолова е сред най-изявените протестъри, но твърди, че не е яхнала целия простест, за което я укоряват, а е просто една от протестиращите 40 000 души.

Интересното е, че бившият омбудсман на България призна, че когато е предложила Пеевски, е действала против съвестта си и всичко е било част от партийната политика на БСП.

Днес Манолова се опитва да се разграничи от партията-майка, за да се освободи от всички негативи, които натрупа от членството си там. Засега обаче не й се получава, защото на кметските избори в София загуби.

Миролюба Бенатова не пропусна да уязви Манолова, като й напомни, че преди 7 години тя обединяваше различни организции в подкрепа на кабинета „Орешарски“, който беше пртекция на Делян Пеевски, а сега протестира срещу Борисов и същия този Пеевски.

„Аз си понесох негативите и си подадох оставката като народен представител.“, каза Мая Манолова, която смята да се яви на следващите парламентарни избори със своята „Изправи се“.

„Аз се изправих срещу Борисов през есента, защото трябва да има промяна.“, отсече още бившата депутатка.

Има слухове, че тя може да се коалира със Слави Трифонов и така и двамата да влязат във властта. Чак след изборите обаче ще стане ясно дали това ще е възможно.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

За Михаил Николов

Прочети още

radev_600x370-1

Румен Радев: Зелена сделка ли? Не можем да задраскаме Русия!

Румен Радев смята, че не може да се зачеркне напълно руската роля в енергетиката у …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *