Илиана Раева: В силата на тази лечебна мощ срещу COVID-19 съм се убедила лично!

Илиана Раева препоръча лечебна мощ, която бори коронавируса!

Президентът на БФХГ Илиана Раева е на мнение, че трябва сериозно да се пазим от COVID-19, като за целта спазваме всички мерки на НОЩ. Както е известно, жената на Наско Сираков е близка до властта и затова одобрява мерките на правителството.

Мантрата, която спасява от COVID-19!

Тя обаче иска да помогне на всички онези, които нямат шанса да избягат от коронавируса. Според Раева може да се осъществи лечение на психическа основа.

Поведението на НОЩ засегна сериозно психиката на българския народ. Приказките за трупове и чували, яко измиране и какво ли не още повлияха пагубно на мнозина, като дори се стигна и до саамоубийства.

Илиана Раева
Илиана Раева даде формулата срещу Ковид-19

Ето защо трябва да се обърне сериозно внимание на психиката на хората. Илиана Раева горещо препоръчва мантрата на Нина Ничева, която касае дишането.

Както се знае, Ковид-19 засяга най-вече дихателните пътища и именно така води до смърт понякога. Чрез силата на мисълта обаче това може да се предотврати.

„В силата на тази лечебна мощ лично съм се убедила. В момента е повече от препоръчителна.“ – пише Илиана Раева във Фейсбук.

Тя силно препоръчва мантрата да се чете и изпълнява по три пъти дневно и така човек ще се пази от бронхит, пневмония и всякакъв вид задух. Коронавирусът причинява именно това. Мантрата се използва за лечение и на астма.

Вижте за какво става въпрос! Четете тези редове сутрин, обед и вечер, изпълнявайте предписанията им и Ковид-19 ще стои далеч от вас!

мантра на Илиана Раева


Илиана Раева за Бойко Борисов: Огромно сърце в огромен човек!

Илиана Раева е в отлични взаимоотношения с Бойко Борисов!

“Фигурин

Една от спортните ни легенди Илиана Раева има отлично мнение за Бойко Борисов. Може би именно затова не се включва в протестите срещу правителството, нито пък изказва позицията ти.

Жената на Наско Сираков мълчи по горещите теми в страната от половин година насам, въпреки че е много активна във Фейсбук всекидневно. Това говори, че е на страната на статуквото и причината най-вероятно е дружбата й с премиера Борисов.

Все пак мнението й за него лъсна в публикация в мрежата, където го възхвалява, писа БЛИЦ.

„За пореден път се убедих, че Бойко Борисов има добро сърце. Благодаря му за човещината, наистина е един огромен човек!“ – написа Раева, като поясни, че постът й няма нищо общо със спорта, а е изцяло на личностна основа.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:
Илиана Раева
Илиана Раева харесва Бойко Борисов

Илиана Раева има причина да се чувства благодарна на това правителство, тъй като преди 2 години то отпусна 1,5 млн. лв. за нова зала за худ. гимнастика. Освен това тя е много близка със спортния министър Красен Кралев, когото също описва като много добър човек и който постоянно финансира худ. гимнастика.

Президентът на БФХГ винаги се е определяла като човек с десни убеждения в политиката. Борисов също постоянно изтъква, че ГЕРБ е дясна партия. Това е друга причина двамата да са близки.

Олимпийската шампионка от 1980 г. също се пробва в политиката. Преди 7 години тя основа своя партия, която обаче се провали на изборите. Оттогава се занимава само с любимия си спорт, който оглавява от 2014 г. насам.


Илиана Раева е против комунизма и винаги се е считала за дясноориентирана в политиката!

Легендата на България в художествената гимнастика Илиана Раева не харесва комунизма като идеология. Тя не го крие и дори посочва основните недостатъци на тоталитарния режим.

Според съпругата на Наско Сираков теорията на комунизма, че всички трябва да получаваме по равно, е безумна и съсипва можещите и талантливите, облагодетелствайки мързеливите и некадърните. Раева е на мнение, че не бива да се слагат ограничения на хората и всеки да постига това, което си е заслужил.

Илиана Раева
Илиана Раева твърдо не харесва комунизма

Шефката на БФХГ е на мнение, че всеки има равен старт, а оттам нататък всичко зависи от него. Равният старт според нея се състои в това, че всеки е роден с небе, слънце, природа, останалото зависи от него самия, пише Ko4.bg.

Бившата гимнастичка смята, че чрез системата за равенството комунизмът съсипва правилното мислене на хората и трезвата им преценка за реализация. Именно затова тази система се е сринала.

Илиана Раева винаги е била против тоталитаризма, макар именно тогава да направи звездната си кариера, когато се окичи със златен олимпийски медал.

Евелина Лютова

Днес Раева не споделя на коя партия симпатизира, но е изключително близка с министъра на спорта Красен Кралев, което кара мнозина да подозират, че е таен почитател на ГЕРБ.

Припомняме, че днес стават 76 години от идването на комунизма в България. Комунистите у нас честват 9 септември всяка година, макар от 31 години този режим да не властва по нашите земи.

Вижте дословно това, което Илиана Раева написа във Фейсбук!

мнения, отзиви, коментари, форум

Илиана Раева за комунизма

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Христо Стоичков

Христо Стоичков за Бойко Борисов: Ще вкарам зад решетките тази гладна въшка!

Христо Стоичков се превърна в един от най-големите врагове на Бойко Борисов! Както бяха много …

Едино мнение

  1. Ядосан

    Раева!!!!!!!!! Я кажи – колко и какви пари очакваш ТИКВАТА ДА ТИ ДАДЕ за тая твоя избълвана простотия???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]