Илиана Раева за комунизма: Това, че всички трябва да сме равни, е безумие!

Илиана Раева е против комунизма и винаги се е считала за дясноориентирана в политиката!

Легендата на България в художествената гимнастика Илиана Раева не харесва комунизма като идеология. Тя не го крие и дори посочва основните недостатъци на тоталитарния режим.

Според съпругата на Наско Сираков теорията на комунизма, че всички трябва да получаваме по равно, е безумна и съсипва можещите и талантливите, облагодетелствайки мързеливите и некадърните. Раева е на мнение, че не бива да се слагат ограничения на хората и всеки да постига това, което си е заслужил.

Илиана Раева
Илиана Раева твърдо не харесва комунизма

Шефката на БФХГ е на мнение, че всеки има равен старт, а оттам нататък всичко зависи от него. Равният старт според нея се състои в това, че всеки е роден с небе, слънце, природа, останалото зависи от него самия, пише Ko4.bg.

Бившата гимнастичка смята, че чрез системата за равенството комунизмът съсипва правилното мислене на хората и трезвата им преценка за реализация. Именно затова тази система се е сринала.

Илиана Раева винаги е била против тоталитаризма, макар именно тогава да направи звездната си кариера, когато се окичи със златен олимпийски медал.

Днес Раева не споделя на коя партия симпатизира, но е изключително близка с министъра на спорта Красен Кралев, което кара мнозина да подозират, че е таен почитател на ГЕРБ.

Припомняме, че днес стават 76 години от идването на комунизма в България. Комунистите у нас честват 9 септември всяка година, макар от 31 години този режим да не властва по нашите земи.

Вижте дословно това, което Илиана Раева написа във Фейсбук!

Илиана Раева за комунизма

За Михаил Николов

Прочети още

Тончо Токмакчиев

Тончо Токмакчиев към протестиращите: Засрамете се, интелигентните искаме Борисов!

Тончо Токмакчиев подкрепя настоящата власт в държавата! Омразата на Тончо Токмакчиев към комунистите стигна дотам, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]