Hud Gimnastika 600x370
Диамантените ни момичета от Токио

Срамота! Путин отнема олимпийската ни титла по художествена гимнастика

Русия не се предава, въпреки заслуженото злато на България!

Битката извън Токио!

Най-голямата гордост за България от олимпийските игри в Токио може да се превърне в най-големия ни кошмар. Руснаците са бесни, че останаха втори и се опитват всячески да поправят резултата.

Както е известно, преди няколко дни българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели златен медал в многобоя на Олимпиадата в Токио. Златните ни момичета събраха 92,100 точки общо от двете си съчетания, а останалите втори рускини събраха 90,700 точки.

Вчера шефката на руската федерация по худ. гимнастика Ирина Винер – Усманова нападна остро журито и заяви, че ще внесе жалба в Международната федерация, писа „24 часа„.

hud gimnastika_600x370
Диамантените ни момичета от Токио

Оказва се обаче, че скандалът е стигнал на най-високото ниво в Русия. Самият Владимир Путин се е обадил на председателя на Международната федерация по худ. гимнастика, за да иска преизчисляване на резултатите, тъй като всички медии и специалисти в Русия твърдят, че страната им е ограбена за сметка на България.

„Когато има несправедливост, трябва да бъде поправена. Руският народ винаги е работил за правдата, а в Токио тя беше нарушена“, отсича Путин.

Русия има огромно влияние в този спорт по цял свят. Неслучайно тя не беше оставала без медал от Олимпиада от 25 години. Сега обаче се случи и руснаците още не могат да го приемат.

Ако искането на Путин бъде изпълнено и златото на България бъде отнето, това би разразило огромен скандал между Русия и Европейския съюз.

Шефката на родната художествена гимнастика Илиана Раева вече определи момичетата ни от Токио не за златни, а за диамантени. Тя е изключително горда с тях и не може да приеме за нормални и адекватни претенциите на руснаците.

Едно обаче е сигурно. Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова заслужават бурни аплодисменти за това, което направиха!

Мантрата, която спасява от COVID-19!

Президентът на БФХГ Илиана Раева е на мнение, че трябва сериозно да се пазим от COVID-19, като за целта спазваме всички мерки на НОЩ. Както е известно, жената на Наско Сираков е близка до властта и затова одобрява мерките на правителството.

“Фигурин

Тя обаче иска да помогне на всички онези, които нямат шанса да избягат от коронавируса. Според Раева може да се осъществи лечение на психическа основа.

Поведението на НОЩ засегна сериозно психиката на българския народ. Приказките за трупове и чували, яко измиране и какво ли не още повлияха пагубно на мнозина, като дори се стигна и до саамоубийства.

Илиана Раева
Илиана Раева даде формулата срещу Ковид-19

Ето защо трябва да се обърне сериозно внимание на психиката на хората. Илиана Раева горещо препоръчва мантрата на Нина Ничева, която касае дишането.

Както се знае, Ковид-19 засяга най-вече дихателните пътища и именно така води до смърт понякога. Чрез силата на мисълта обаче това може да се предотврати.

„В силата на тази лечебна мощ лично съм се убедила. В момента е повече от препоръчителна.“ – пише Илиана Раева във Фейсбук.

Тя силно препоръчва мантрата да се чете и изпълнява по три пъти дневно и така човек ще се пази от бронхит, пневмония и всякакъв вид задух. Коронавирусът причинява именно това. Мантрата се използва за лечение и на астма.

Вижте за какво става въпрос! Четете тези редове сутрин, обед и вечер, изпълнявайте предписанията им и Ковид-19 ще стои далеч от вас!

мантра на Илиана Раева


Илиана Раева за Бойко Борисов: Огромно сърце в огромен човек!

Илиана Раева е в отлични взаимоотношения с Бойко Борисов!

Една от спортните ни легенди Илиана Раева има отлично мнение за Бойко Борисов. Може би именно затова не се включва в протестите срещу правителството, нито пък изказва позицията ти.

Жената на Наско Сираков мълчи по горещите теми в страната от половин година насам, въпреки че е много активна във Фейсбук всекидневно. Това говори, че е на страната на статуквото и причината най-вероятно е дружбата й с премиера Борисов.

Все пак мнението й за него лъсна в публикация в мрежата, където го възхвалява, писа БЛИЦ.

Евелина Лютова

„За пореден път се убедих, че Бойко Борисов има добро сърце. Благодаря му за човещината, наистина е един огромен човек!“ – написа Раева, като поясни, че постът й няма нищо общо със спорта, а е изцяло на личностна основа.

Илиана Раева
Илиана Раева харесва Бойко Борисов

Илиана Раева има причина да се чувства благодарна на това правителство, тъй като преди 2 години то отпусна 1,5 млн. лв. за нова зала за худ. гимнастика. Освен това тя е много близка със спортния министър Красен Кралев, когото също описва като много добър човек и който постоянно финансира худ. гимнастика.

Президентът на БФХГ винаги се е определяла като човек с десни убеждения в политиката. Борисов също постоянно изтъква, че ГЕРБ е дясна партия. Това е друга причина двамата да са близки.

Олимпийската шампионка от 1980 г. също се пробва в политиката. Преди 7 години тя основа своя партия, която обаче се провали на изборите. Оттогава се занимава само с любимия си спорт, който оглавява от 2014 г. насам.


Илиана Раева е против комунизма и винаги се е считала за дясноориентирана в политиката!

Легендата на България в художествената гимнастика Илиана Раева не харесва комунизма като идеология. Тя не го крие и дори посочва основните недостатъци на тоталитарния режим.

Според съпругата на Наско Сираков теорията на комунизма, че всички трябва да получаваме по равно, е безумна и съсипва можещите и талантливите, облагодетелствайки мързеливите и некадърните. Раева е на мнение, че не бива да се слагат ограничения на хората и всеки да постига това, което си е заслужил.

Илиана Раева
Илиана Раева твърдо не харесва комунизма

Шефката на БФХГ е на мнение, че всеки има равен старт, а оттам нататък всичко зависи от него. Равният старт според нея се състои в това, че всеки е роден с небе, слънце, природа, останалото зависи от него самия, пише Ko4.bg.

Бившата гимнастичка смята, че чрез системата за равенството комунизмът съсипва правилното мислене на хората и трезвата им преценка за реализация. Именно затова тази система се е сринала.

Илиана Раева винаги е била против тоталитаризма, макар именно тогава да направи звездната си кариера, когато се окичи със златен олимпийски медал.

Днес Раева не споделя на коя партия симпатизира, но е изключително близка с министъра на спорта Красен Кралев, което кара мнозина да подозират, че е таен почитател на ГЕРБ.

Припомняме, че днес стават 76 години от идването на комунизма в България. Комунистите у нас честват 9 септември всяка година, макар от 31 години този режим да не властва по нашите земи.

Вижте дословно това, което Илиана Раева написа във Фейсбук!

Илиана Раева за комунизма

Прочети още

Klichko 600x400

Кметът на Киев Виталий Кличко: На Америка не й пука за Украйна, а Германия е с Русия!

Виталий Кличко разбира, че Украйна е сама срещу Русия и никой няма да й помогне! …

Едино мнение

  1. Ядосан

    Раева!!!!!!!!! Я кажи – колко и какви пари очакваш ТИКВАТА ДА ТИ ДАДЕ за тая твоя избълвана простотия???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *