Petar Todorov 600x370
Петър Тодоров ще работи за арестуването на Бойко Борисов

Новият главен секретар на МВР Петър Тодоров: От Борисов няма да остане нищо, тормозът над народа приключи!

Петър Тодоров ще работи здраво за арестуването на Бойко Борисов!

Новият главен секретар на МВР се казва Петър Тодоров. Досега той оглавяваше ОД на МВР – Пловдив. Назначен е на новата си длъжност с указ на Румен Радев, а човекът, който го избира, е Бойко Рашков.

Тодоров е сред най-лоялните и честни полицаи в цялата държава. Неговите колеги казват за него, че е смел и решитетелен, когато трябва, и винаги търси справедливост.

Назначението на Петър Тодоров не е никак случайно. То е било дълго обмислян ход на служебното правителство, а за да изберат точно него, е натежал фактът, че сред приоритетите му е разследване на Бойко Борисов и изправянето му пред съда.

„Бизнесът в България е бил рекетиран жестоко от държавата в последните 10 години, но това приключи. От Борисов няма да остане нищо, ще оправим държавата така, че хората пак да се чувстват защитени от нея.“, категоричен е Петър Тодоров.

petar-todorov_600x370
Петър Тодоров ще работи за арестуването на Бойко Борисов

Самият Бойко Борисов стана главен секретар на МВР преди 20 години. Тогава той нашумя с фразата „Ние ги хващаме, те ги пускат“, изречена в „Шоуто на Слави“ по Би Ти Ви.

Интересното е, че сред приоритетите на Тодоров е ограничаване или пълно елимиране на мигрантския поток в България, писа Епицентър, цитиран от Nbox.bg. Това показва една безкомпромисност у него, което е знак, че няма страх да преследва бившия премиер до дупка.

МВР е по следите на Бойко Борисов от месеци. Вътрешният министър Бойко Рашков трупа доказателство след доказателство за корупция и пране на пари. Петър Тодоров се включва в тази битка и се очаква да е човекът, който да помогне за вкарването на лидера на ГЕРБ в затвора.

Рашков и Тодоров са подновили разследванията в България за къщата на Борисов в Барселона, както и за чекмеджетата му с евро и злато. Ако вината му бъде доказана, той може да получи дори доживотна присъда, тъй като ще се счита, че е злоупотребил с държавни пари и че е рекетирал бизнеса у нас, с което е сринал икономиката ни.

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

Едино мнение

  1. Илиян Тонев

    Борисов. ,Гешев ,Домусчиев и цялата Герберски помия трябва да бъде Очистена….

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *