Fides 550x350
Фидес Хюсеин с нови предсказания

Ясновидката Фидес Хюсеин: Борисов е много зле със здравето, между ноември и февруари виждам жестока смърт!

Фидес Хюсеин почти няма грешна прогноза, което я прави една от най-добрите в занаята на ясновидството и неслучайно се счита за наследница на Ванга!

Пророчицата Фидес Хюсеин упражнява дарбата си да вижда в бъдещето от 7-годишна. На 11-годишна възраст вече е много известна из цялата страна и по 40 коли се редят пред дома й всеки ден, а самата Ванга я посочва за своя наследница.

Фидес е мюсюлманка по религия. Родителите й умират сравнително рано, между 50 и 60-годишна възраст. Оттогава тя е свикнала да се оправя сама в живота. Никога не е поглеждала друг мъж, освен съпруга си.

През годините Хюсеин нашумя със сътрудничеството си на полицията по някои заплетени случаи. Тя насочи разследването към извършителя на бруталните убийства на сестрите Белнейски.

Сред клиентите на ясновидката през всичките тези години е имало и доста известни личности. Самият Жан Виденов я е посещавал. Подземният бос Иво Карамански пък е получил предсказание от нея за своята смърт.

„Предсказах смъртта му точно така, както се случи, само датата не познах. Той обаче тогава не ми повярва и само след година го убиха.“, спомня си Фидес Хюсеин.

Криминалните й предсказания обаче не спират дотук. Тя предсказва, че през зимата ще има убийство на политик. Това ще се случи между ноември и февруари, писа Bradva.bg.

Фидес не споменава името на политика, но в същото време разкрива, че Бойко Борисов вече е много зле с кръвното и здравето му постоянно се влошава. Дали обаче той ще бъде въпросният политик, не се знае. Съществува вероятността предсказанието да не е точно и да не става дума за насилствена смърт.

Още от предсказанията на Фидес Хюсеин можете да научите по-надолу в текста!

Фидес Хюсеин е сред най-добрите ясновидки на България. Тя е известна с това, че е познала в над 90% от пророчествата си!

Румен Радев ще властва в България с помощта на Владимир Путин, а Бойко Борисов го чака затвор и конфискация. Това предсказание направи пророчицата Фидес Хюсеин, писа Vsekidnevnik.eu.

Тя твърди, че вижда съвсем ясно благополучието на България в следващите години. Причината е, че ген. Радев не само ще спечели втори президентски мандат, но и ще подчини изпълнителната власт и по този начин ще управлява той държавата.

Демир бозан билки за бъбреци

„Румен Радев е точният човек за България. Толкова ясна победа досега никога няма да е имало. Той ще избави страната от всичко лошо.

Fides_550x350
Фидес Хюсеин с нови предсказания

Колкото до Борисов, него затворът го чака. Дори ще се надява на него, защото много ядосани хора го чакат да се разправят с него. Повече няма да се върне към това, което беше, сигурно е.“ – споделя виденията си Хосеин.

Ясновидката взе отношение и по геополитическите въпроси. Тя твърди, че до няколко години САЩ тотално ще отслабнат във всички отношения и вече няма да играят тази роля на „властелин“ на света. Тя ще бъде поета от друга държава, като най-вероятно ще е или Русия, или Китай.

Противно на случващото се по света от над една година, Фидес Хюсеин вижда положителни неща в България и тя ще тръгне нагоре. Причината е, че Бойко Борисов вече няма да е на власт, като на негово място главните решения ще се взимат от Румен Радев.

Дори има вероятност бившият пилот, с помощта на Русия, да направи България президентска република. Това окончателно би сломило съпротивата на ГЕРБ.

„Досега е нямало друг политик, който да се ползва с такава народна любов, както е Румен Радев. Него хората наистина го обичат и това дразни Борисов. Дори може да се каже, че премиерът ревнува, че вече не е най-харесваният.“ – твърди пророчицата.

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

3 Мнения

 1. Иванка

  Дано да влезе във затвора боклуци мутри във белини там да гниене борисов цялата партия герб всички там да гниене със партия герб долен простак борисов

  • Да вярвам ли че е ясновидец наистина аз съм скептична, иска пари за да ти предскаже бъдещето а това е нещо важно

  • Подпалвача

   Тая явно е за соросоида Радефффф и той е като Бойко и двамата да се махат…обръща гъза за собствена облага само да е ба власт

 2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *