Пророчицата Фидес Хюсеин: Виждам как Борисов влиза в затвора!

Фидес Хюсеин е сред най-добрите ясновидки на България. Тя е известна с това, че е познала в над 90% от пророчествата си!

Румен Радев ще властва в България с помощта на Владимир Путин, а Бойко Борисов го чака затвор и конфискация. Това предсказание направи пророчицата Фидес Хюсеин, писа Vsekidnevnik.eu.

Тя твърди, че вижда съвсем ясно благополучието на България в следващите години. Причината е, че ген. Радев не само ще спечели втори президентски мандат, но и ще подчини изпълнителната власт и по този начин ще управлява той държавата.

„Румен Радев е точният човек за България. Толкова ясна победа досега никога няма да е имало. Той ще избави страната от всичко лошо.

Fides_550x350
Фидес Хюсеин с нови предсказания

Колкото до Борисов, него затворът го чака. Дори ще се надява на него, защото много ядосани хора го чакат да се разправят с него. Повече няма да се върне към това, което беше, сигурно е.“ – споделя виденията си Хосеин.

Ясновидката взе отношение и по геополитическите въпроси. Тя твърди, че до няколко години САЩ тотално ще отслабнат във всички отношения и вече няма да играят тази роля на „властелин“ на света. Тя ще бъде поета от друга държава, като най-вероятно ще е или Русия, или Китай.

Противно на случващото се по света от над една година, Фидес Хюсеин вижда положителни неща в България и тя ще тръгне нагоре. Причината е, че Бойко Борисов вече няма да е на власт, като на негово място главните решения ще се взимат от Румен Радев.

Дори има вероятност бившият пилот, с помощта на Русия, да направи България президентска република. Това окончателно би сломило съпротивата на ГЕРБ.

„Досега е нямало друг политик, който да се ползва с такава народна любов, както е Румен Радев. Него хората наистина го обичат и това дразни Борисов. Дори може да се каже, че премиерът ревнува, че вече не е най-харесваният.“ – твърди пророчицата.

За Михаил Николов

Прочети още

liudmila-putina_600x400

Жената на Путин към Запада: Ще козирувате пред Русия, ясно ли е?!

Людмила Путина разби Запада и поиска от него да благодари на Русия! Бившата съпруга на …

Едино мнение

  1. Иванка

    Дано да влезе във затвора боклуци мутри във белини там да гниене борисов цялата партия герб всички там да гниене със партия герб долен простак борисов

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]