Зуека довърши Борисов: Бат Бойко, подиграваш се с нас, ще те съсипя!

Зуека е бесен, че искането за оставката на правителството, която официално внесе заедно с други творци, не се удовлетвори!

Известният актьор Васил Василев – Зуека започва да се настройва все повече срещу Бойко Борисов и целия му екип. Причината е, че правителството упорства и не си тръгва, въпреки народното недоверие.

Зуека, който стана един от 123-мата подписали се в декларацията на творците, искащи главата на управлението, е решен да свали Борисов на всяка цена. Първият начин е като се гласува за друг напролет. Но тъй като актьорът не вярва в истинността на изборите и смята, че те отново ще бъдат изманипулирани, ако ГЕРБ отново стане първа политическа сила, Зуека е решен да стартира собствени протести пред парламента.

Зуека
Зуека е бесен, че Борисов не подаде оставка

Онова, което най-много дразни комика, е, че Бойко Борисов се е самозабравил и изповядва диктатура в парламента. „Народното събрание се е превърнало в придатък на бат Бойко, това е подигравка с парламентаризма.“ – беснее Зуека, пише Ploshtadslaveikov.com.

Самият той е свързан от години с хора, близки до Борисов. Шефът му Маги Халваджиян е приятел с премиера, а Нова телевизия, където Василев работи отдавна, стана известна като телевизията на властта, след като Кирил Домусчиев я купи.

Зуека обаче не се притеснява да изразява свободно своята позиция, без да се страхува, че ще бъде уволнен. Ето защо той официално иска оставката на правителството и не му се нрави това, че над 3 месеца след подписката на творците те не са чути по никакъв начин.

„Здравната ни система е под всякаква критика, образователната да не говорим. Съдът и прокуратурата са под диктовката на изпълнителката власт. Всичко това е недопустимо в една държава от ЕС през 21 век.“ – смята кукувецът.


Зуека плю на работата си в NOVA: Мафиотът Борисов разграбва еврофондовете и природата на България!

Васил Василев – Зуека изненадващо се обърна срещу шефовете си и поиска оставката на Бойко Борисов!

Комикът и тв водещ Васил Василев, известен като Зуека, се обяви твърдо против правителството. Той е един от творците, поискали оставката на Бойко Борисов, Цвета Караянчева, Иван Гешев, Вежди Рашидов и Емил Кошлуков в отворено писмо, писа Ploshtadslaveikov.com.

Според Зуека трябва да се спре моделът Борисов – Доган – Пеевски и да има прозрачност в управлението. Той счита, че в България корупцията е взела връх и се е заформила истинска мафия, в която вижда именно властимащите.

„Трябва да се сложи край на тази корупция и мафия в страната. Пристигат пари от еврофондовете, които не достигат до своето предназначение. Трябва да се спре тази откровена кражба“ – смята актьорът.

Васил Василев Зуека
Зуека възмутен от управлението на България
“Фигурин

Той е възмутен и от ограбването на нашата природа. „Ставаме свидетели на разграбване на гори, плажове, води, резервати и всичко за а се усвоят едни пари. Недопустимо е!“, беснее комикът.

Зуека е в ужас и от медийната обстановка в страната. Според него няма никаква свобода на словото и вината е изцяло в правителството, което налага диктатура и така контролира всички големи и влиятелни медии у нас.

Интересното е, че по този начин Зуека на практика плюе по собствените си работодатели. От години той работи в предаванията на Маги Халваджиян, които се излъчват по Нова телевизия. Самият Маги е близък приятел на Бойко Борисов, какъвто е и собственикът на NOVA Кирил Домусчиев.

В момента Зуека е водещ на „Маскираният певец“ по Нова телевизия, но очевидно това не му пречи да хули властта. Нещо, за което заслужава уважение, тъй като показва смелост.

„Образователната ни система е под всякаква критика. Излизат все по-неграмотни деца. И в това дъно сме номер едно в ЕС“ – смята Василев.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Той не вижда нищо положително в българската прокуратура, която според него само симулира работа, а същинското, което трябва да свърши, като разглеждане на компроматите срещу Борисов например, не се върши.

Други известни имена в отвореното писмо са тези на Къци Вапцаров, Радина Кърджилова, Димитър Кърнев, Койна Русева, Стоян Алексиев, Милица Гладнишка.

 

За Михаил Николов

Прочети още

Деян Донков

Деян Донков към Борисов: Отиваш там, където ти е мястото – в затвора!

Деян Донков е решен да срине Бойко Борисов и настоящата власт! Известният актьор Деян Донков …

2 коментара

  1. Kosio kostov

    Браво Зуек най големите ми адмирации към теб за това че каза най ГОЛЯМАТА истина за това че си много голям а много от твоите колеги са мишоци

  2. Правилно, долу ГЕРБ, оставка!!!

  3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]