Смях: Борисов ще унищожава Румен Радев с Петър Стоянов!

Петър Стоянов се гласи да смачка Румен Радев!

Петър Стоянов пак президент?

Бойко Борисов хвърля отчаян ход срещу Румен Радев. Последният му коз се казва Петър Стоянов.

Президентът на България в периода 1997-2002 г. се гласи за нов мандат. Той ще бъде кандидат на партия ГЕРБ, твърди в. „Галерия“, цитиран от Narod.bg.

Петър Стоянов, като бивш президент, прибира пенсия от над 4 бона. Като настоящ президент обаче ще взима с около 10 бона повече, което няма как да не блазни юриста.

petar-stoyanov_600x350
Петър Стоянов се завръща след 20 години

Стоянов има сметки за уреждане с БСП. Преди 20 години той загуби възможността за втори мандат след поражение от Георги Първанов. Сега ще се изправи срещу нов подкрепен от БСП, а именно Румен Радев.

Петър Стоянов е един от политиците, които най-много искаха България да се присъедини към Запада. Той има съществена роля за приемането ни в НАТО и ЕС.

Очевидно надеждата на Борисов с този ход е да привлече за президентските избори цялата десница в лицето на хората на Христо Иванов. В комбинация с гербаджиите имат шанс да настигнат по вот ген. Радев.

Настоящият президент обаче е обичан от 2 млн. и половина души и надали точно Петър Стоянов може да го победи.

Още за Петър Стоянов – по-надолу!

Позицията на Петър Стоянов за Румен Радев

Бившият президент Петър Стоянов е на мнение, че Румен Радев не бива да бъде отъждествяван като човек на Кремъл. Напротив, той вижда в него един американски възпитаник, който желае България да продължи своето членство в НАТО и ЕС, пише „Дневник“.

„Глупаво е Румен Радев да бъде определян постоянно като човек на левицата. Аз мисля, че десницата трябва да му протегне ръка и да му покаже, че го има за президент на всички. В крайна сметка Радев не е генерал на Русия, а на НАТО.“ – смята Петър Стоянов.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Мнението на президента в периода 1997 – 2002 г. е донякъде изненадващо, тъй като Румен Радев бе издигнат от БСП, която той презира от години. Въпреки това Стоянов не счита, че трябва настоящият президент да бъде определян като комунист, защото е завършил образованието си в САЩ, което е доказателство, че е „за“ НАТО.

Петър Стоянов
Петър Стоянов подкрепи Румен Радев

До момента единственият бивш президент, който не критикува Румен Радев, е именно Петър Стоянов. Росен Плевнелиев не спира да говори против него, дори Георги Първанов го нападна в интервю.

Стоянов продължава да смята, че пътят на България е към Западна Европа и Америка, а не към Русия. Той обаче счита, че ген. Радев е поел именно по този път.


4000 лв. пенсия за Петър Стоянов, докато другите пенсионери тънат в мизерия!

Петър Стоянов има завидно висока пенсия, с която може да се похвали. Тя дори може да се сравни с европейските пенсии!

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:
Бившият държавен глава Петър Стоянов само преди дни навърши 68 г. Понастоящем той не работи и няма нищо чудно в това, защото си е осигурил доста солидна пенсия.

Президентът на България в периода 1997-2002 г. се радва на месечна сума от над 4000 лв., пише Narod.bg. Така той може да продължи да води охолния живот, който е водил в последните 30 години.

Пенсията на Петър Стоянов е придобила толкова висока сума заради закон, гласуван и приет от депутатите преди време. Той гласи, че всеки, който е бил президент на България, има право на пенсия, възлизаща на 60% от основното възнаграждение на действащия държавен глава, но без добавките.

Справка в НСИ показва, че Румен Радев взима заплата от 8456 лв. на месец. Малко над половината на тази сума получава всеки месец Петър Стоянов, но под формата на пенсия.

По този начин бившият юрист успява да си осигури над 10 пъти по-добри доходи от повечето пенсионери на същата възраст, чиито пенсии варират между 300 и 500 лв.

Антонина Стоянова още работи

Така Стоянов успява да поддържа високия си стандарт на живот, като с тези пари най-вероятно издържа само себе си, тъй като съпругата му продължава да работи. Макар също да е на 68 г., Антонина Стоянова продължава да изпълнява дейността на дипломат в Женева. Тя започна работа там още преди 18 години, но често се прибира в България и може да бъде забелязана по елитните заведения.

Петър Стоянов и жена му още нямат внуче

Във финансов аспект Петър и Антонина Стоянови са си уредили живота, но само едно нещо липсва в живота им, за да бъде щастието им пълно. Те все още нямат внуче, на което да се радват.

Петър Стоянов
Петър Стоянов с огромна пенсия

Двамата имат две деца – син и дъщеря. Синът им Стефан се дипломира с икономическо образование в Лондон и след това се върна да живее в родината си. Дъщеря им Теофана обаче все още се подвизава в чужбина и изглежда, че няма намерение да се връща у нас, пише „Ретро“.

Евелина Лютова

Не е известно нито Стефан, нито Теофана да имат партньор в живота. Знае се само, че и двамата още не са станали родители, въпреки че вече са на около 40 г.

Любовта между Петър Стоянов и жена му мина през много перипетии през годините. За тях често се говореше, че са се разделили, но преди 4 години решиха да подновят обетите си, което тогава възхити голяма част от българския елит.

Политическата биография на Петър Стоянов

Припомняме, че г-н Стоянов спечели президентските избори през 1996 г. Тогава той беше издигнат от Обединените демократични сили (ОДС) и надви явилия се като независим кандидат Жельо Желев, който днес вече е покойник.

мнения, отзиви, коментари, форум

През 2001 г. обаче Петър Стоянов не успя да повтори мандата си, тъй като загуби от издигнатия от БСП Георги Първанов.

Въпреки това обаче Стоянов не излезе от политиката след това. Той стана лидер на ОДС, а впоследствие се изяви и като депутат.

Огромната пенсия на бившия държавен глава буди някои въпроси относно законите в страната. Факт е, че 4000 лв. много малко българи взимат дори като заплата и ето че един пенсионер ги бие по доходи.

За Михаил Николов

Прочети още

igor_600x400

Игор Матович се изплю върху западните ваксини: Не съм убиец, затова залагам на Русия!

Игор Матович държи словашкият народ да бъде ваксиниран срещу COVID-19 с руската ваксина! Премиерът на …

2 коментара

  1. Що пишете, че от бившите президенти само Петър Стоянов не се изказва против Румен Радев? Жельо Желев също не се изказва против него!!! Така да се каже резултатът си е 2:2, а не n-1:1 както се опитвате да внушите…

    • Желю Желев умря преди почти 5 години. Не мислите ли, че има известни затруднения пред това, да изкаже мнението си за Радев?

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]