Иван Гарелов срина Борисов: Чудовище, което ни вкара в нов Чернобил!

Иван Гарелов съсипа от критики Бойко Борисов и екипа му!

Мистър Панорама Иван Гарелов недолюбва сегашното управление и има смелостта да го признае публично. Журналистът смята, че Бойко Борисов се прави на добър за сметка на лекарите, които употребява по жесток начин.

Според Гарелов е парадоксално и недопустимо България да е на първо място по смъртност в Европа, а премиерът ни да продължава да твърди, че всичко в държавата върви чудесно и неговото управление е процъфтяващо.

„Над България надвисна един нов Чернобил. Отново не ни се предоставя реална информация за това, което се случва по болниците. Всеки ден умират по 100-200 българи, а Борисов твърди, че няма никакъв проблем, това е чудовищно.“ – каза Иван Гарелов по БНР, цитира Vihrogon.bg.

Иван Гарелов
Иван Гарелов съсипа Бойко Борисов

„Борисов държи да се яви на изборите като добрия, затова оставя лекарите да бъдат лошите и да затварят държавата.“ – смята журналистът.

Според него главната причина българите масово да не искат да се ваксинират срещу Ковид-19 е, че не вярват на това управление. Те не вярват на ваксините, защото са изгубили всякакво доверие към държавата и институциите й.

Гарелов взе отношение и по темата за разрива между президента Радев и БСП. Според него главната причина е, че Румен Радев желае да привлече десницата към своите симпатизанти, което не се харесва на Корнелия Нинова. Все пак обаче той очаква червената кандидатура за президент отново да бъде същата.


Иван Гарелов: Румен Радев е едно голямо разочарование!

Иван Гарелов не е от феновете на Румен Радев и не го крие!

Журналистът Иван Гарелов не харесва Румен Радев, тъй като има лична причина за това. Самият той го призна пред Нова телевизия, пише Fakti.bg.

„Не съм сигурен, че Радев е събрал най-добрия екип около себе си. Много лесно се отказва от хората си.“ – смята бившият тв водещ.

Мистър Панорама има своя лична причина да недолюбва президента и тя е, че самият той е бил потърпевш от държавния глава. Преди 3 години той беше медиен съветник на служебния премиер Огнян Герджиков и е бил освободен по препоръка на Румен Радев.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

„Герджиков ме уволни, но преди това е питал Радев, който се е съгласил.“ – сподели с огорчение Гарелов.

Иван Гарелов
Иван Гарелов разочарован от президента

Според журналиста тези, които са прокудени от президентството, отиват в БСП неслучайно. Най-пресният пример е с Калоян Методиев, който беше началник на президентския кабинет, но изневиделица беше освободен заради присъстието си на празник в чест на Корнелия Нинова на Боровец.

Именно това действие на Радев предизвика гнева на Нинова, която го разкритикува в ефир. Това дори стана причина тя да подложи под съмнение, че БСП ще заложи отново на Румен Радев на следващите президентски избори.

Според Иван Гарелов президентът опитва да се разграничи от БСП и именно затова оставя вратата към десницата отворена. Бившият пилот не иска да бъде обвързван с партии, за да се превърне в народния глас, смята журналистът.

Преди 4 години, когато Радев победи Цецка Цачева и стана президент, Иван Гарелов определи вота за него като вот на протестиращите срещу управлението на България и в частност ГЕРБ. Днес той не си е променил особено мнението.

„В личен план Радев е едно голямо разочарование за мен, защото ме предаде. Все пак чисто политически той е полезен, защото няма друг, който да ги казва тези истини за управлението.“ – смята Гарелов, който открай време е известен с левите си убеждения.

 

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *