Милица Гладнишка срази Борисов: Дебелокож и неграмотен, една магистрала не може да направи!

Милица Гладнишка е тотално против правителството и открито го заявява!

Чаровната актриса Милица Гладнишка, която е присъствала в мокрите сънища на не един и двама мъже, се обяви против Бойко Борисов и целия му екип. Тя намира управлението на България в последните години за пълен провал.

Чест прави на дубльорката на сериали, че не крие позицията си, а я изразява официално. Тя е сред творците, подписали се в писмото, с което призовават правителството да подаде оставка.

„Толкова много са грешките, които се натрупваха при това управление. Дори ремонтите на улиците и магистралите са сгрешени“ – смята Гладнишка, която споделя позицията си пред БГНЕС.

Според нея управляващите са крайно неграмотни в изказа и некомпетентни в своята сфера, което е недопустимо. Именно затова не признават сферата на изкуството и хората от нея, пише Fakti.bg.

„Такова дебелокожие се изгради у нашите политици. Толкова са нагли. Излизат компромати, а те нищо и се надяват на „всяко чудо за три дни“. Срамота!“ – беснее 44-годишната актриса и певица, имайки предвид скандалния аудиозапис и снимките от спалнята на Бойко Борисов.

Милица Гладнишка
Милица Гладнишка е плътно срещу властта

Тя стои плътно зад протестите и се надява те да дадат резултат, въпреки че управляващите са много нагли и трудно ще си тръгнат доброволно. Ето защо трябва да се въоръжим с търпение по пътя към промяната.

Милица Гладнишка намеква и за кражби от страна на правителството. Според нея не е вярно, че няма пари, но те не се използват по предназначение.

„Ние сме най-бедни в ЕС, но не защото няма пари, а защото се харчат за глупости и се разпиляват.“ – е мнението на Гладнишка.

С позицията си срещу властта на практика актрисата затваря вратите си към Нова телевизия, чийто собственик Кирил Домусчиев е много близък с премиера и го подкрепя напълно.

В отвореното писмо, освен Милица Гладнишка, има и други известни имена, като например Койна Русева, Къци Вапцаров, Крум Савов, Камен Алипиев и др.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Васил Василев Зуека

Зуека плю на работата си в NOVA: Мафиотът Борисов разграбва еврофондовете и природата на България!

Васил Василев – Зуека изненадващо се обърна срещу шефовете си и поиска оставката на Бойко …

Едино мнение

  1. Петър Петров

    А , другите колко магистрали направиха ? Цял живот си живяла в една държава кочина и сега когато взе нещо да се прави започнахте да критикувате. Ако беше толкова лесно отдавна да са ги направили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]