Милица Гладнишка към Бойко: Неграмотен простако, върни милиардите от скапаните улици, които ни направи! (ВИДЕО)

Милица Гладнишка иска оставката на кабинета „Борисов“ незабавно!

Чаровницата на българския театър и кино Милица Гладнишка не спира да хули властта. Тя е много разочарована от управлението на Бойко Борисов и целия му екип.

В предаването на Ники Кънчев „Важното за теб“ актрисата сподели за пореден път мнението си за родните политици, оглавявани  от Борисов през последното десетилетие.

Гладнишка е покрусена от културата им, определя ги като пълни простаци и нагли хора.

Милица Гладнишка
Милица Гладнишка съсипа властта

„Това са хора, които са неграмотни, безнравствени, глуповати и изобщо не са експерти в това, което правят, а са на челните места. Въртят едни големи суми, милиони, милиарди… Къде са тези пари, улиците, които асфалтират, се рушат още докато ги правят“, беснее певицата.

Милица Гладнишка се дразни най-вече от пълния непукизъм на Борисов и компания. Те показват всеки ден, че са оперирани от срам, което е изключително тъжно, смята хубавицата.

Тя няма проблем да критикува властта право в лицето й. Неслучайно е сред подписалите се в документа, искащ оставката на Борисов, Гешев, Рашидов, Кошлуков и Караянчева.

Повече за мнението й за родните политици можете да разберете от видеото!


Милица Гладнишка довърши Борисов: Направи си палати с труповете на българския народ!

Милица Гладнишка не спира да се изказва против властта и да иска оставката на правителството!

Актрисата и певица Милица Гладнишка се обяви против кабинета „Борисов“ и не спира да го хули при всяка възможност. Пищната чаровница открито обвинява премиера и екипа му в корупция.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Според Гладнишка всичките имоти, които Борисов притежава и които не е декларирал пред закона, са закупени от него с парите на българите, пише momichetata.com.

militsa-gladnishka_600x400
Милица Гладнишка отново раби Борисов

„Всички къщи за гости, сараи и прочие са построени с труповете на българския народ.“ – смята Милица Гладнишка.

Тя визира, че от мизерия са умрели много хора в България, а до тази мизерия ги е докарал именно Бойко Борисов, който с техните пари си е осигурил множество имоти.

Както е известно, има твърдения, че Борисов има огромна къща в Барселона. Освен това се твърди и че има цял остров край Гърция.

Милица Гладнишка не спира да иска оставката на Борисов и екипа му. Тя участва активно в протестите срещу властта през лятото, като дори публикува видео, в което призовава за оставка.

Наскоро актрисата се подписа под декларация на творците, искащи оставката на правителството. С това окончателно декларира, че не желае да бъде управлявана от Борисов и компания.


Милица Гладнишка срази Борисов: Дебелокож и неграмотен, една магистрала не може да направи!

Милица Гладнишка е тотално против правителството и открито го заявява!

Чаровната актриса Милица Гладнишка, която е присъствала в мокрите сънища на не един и двама мъже, се обяви против Бойко Борисов и целия му екип. Тя намира управлението на България в последните години за пълен провал.

Чест прави на дубльорката на сериали, че не крие позицията си, а я изразява официално. Тя е сред творците, подписали се в писмото, с което призовават правителството да подаде оставка.

„Толкова много са грешките, които се натрупваха при това управление. Дори ремонтите на улиците и магистралите са сгрешени“ – смята Гладнишка, която споделя позицията си пред БГНЕС.

Според нея управляващите са крайно неграмотни в изказа и некомпетентни в своята сфера, което е недопустимо. Именно затова не признават сферата на изкуството и хората от нея, пише Fakti.bg.

„Такова дебелокожие се изгради у нашите политици. Толкова са нагли. Излизат компромати, а те нищо и се надяват на „всяко чудо за три дни“. Срамота!“ – беснее 44-годишната актриса и певица, имайки предвид скандалния аудиозапис и снимките от спалнята на Бойко Борисов.

Милица Гладнишка
Милица Гладнишка е плътно срещу властта

Тя стои плътно зад протестите и се надява те да дадат резултат, въпреки че управляващите са много нагли и трудно ще си тръгнат доброволно. Ето защо трябва да се въоръжим с търпение по пътя към промяната.

Евелина Лютова

Милица Гладнишка намеква и за кражби от страна на правителството. Според нея не е вярно, че няма пари, но те не се използват по предназначение.

„Ние сме най-бедни в ЕС, но не защото няма пари, а защото се харчат за глупости и се разпиляват.“ – е мнението на Гладнишка.

С позицията си срещу властта на практика актрисата затваря вратите си към Нова телевизия, чийто собственик Кирил Домусчиев е много близък с премиера и го подкрепя напълно.

В отвореното писмо, освен Милица Гладнишка, има и други известни имена, като например Койна Русева, Къци Вапцаров, Крум Савов, Камен Алипиев и др.

Прочети още

ивайло пенчев семейство, бизнес

Ивайло Пенчев. Семейство, бизнес, биография

Какво трябва да знаем за бизнеса, състоянието (богатството) и биографията на бизнесмена Ивайло Пенчев? Семейство, …

3 Мнения

 1. Петър Петров

  А , другите колко магистрали направиха ? Цял живот си живяла в една държава кочина и сега когато взе нещо да се прави започнахте да критикувате. Ако беше толкова лесно отдавна да са ги направили.

  • Петър Петков

   Всички магистрали кръпка до кръпка.Предишните са здрави ,истински ,а не като тези .

 2. Благовеска Лазарава

  Престанете с тези магистрали 2-3г се правят на 2 месец ремонт къде сте видяли по света магистрали с 2-3 платна в едната посока като в България по света са по 8-9 платна в едната посока

 3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *