Георги Коритаров излиза подметките на Борисов: Радев не струва като президент!

Георги Коритаров разкритикува жестоко Румен Радев!

Сред противниците на президента Румен Радев се нареди и журналистът Георги Коритаров. Той използва тв ефира, за да „наплюе“ жестоко държавния глава.

Според тв водещия президентът е неискрен човек, който не е пълноценен на своята длъжност. Коритаров го определя като човек с вроден инстинкт за популизъм.

Журналистът очевидно има проблем с атаките на Румен Радев към Бойко Борисов. Той е тотално несъгласен с предложението на президента премиерът да участва в парламентарния контрол задължително поне веднъж месечно.

„Това са тотални глупости! Къде да се запише това, в Конституцията или в някакъв закон? Просто е нонсенс“ – избухна Георги Коритаров в предаването си „Свободна зона“.

Георги Коритаров
Георги Коритаров падна в краката на Борисов и нападна Радев

Той е на мнение, че Румен Радев лъже или просто е некомпетентен по отношение на правомощията си. Според него българският президент има много повече правомощия, отколкото той твърди, пише Factor.bg.

„Не е вярно, че няма никаква власт. Именно президентът може да свиква ВНС и да иска промяна в Конституцията. Той може да инициира референдуми и да търси промяна на това, което не му харесва. Радев не го прави, а после се оплаква, че нямал правомощия. Не му е виновен парламентът, никой няма да свърши неговата работа.“ – смята Коритаров.

В миналото журналистът беше свързван с БСП. Думите му по адрес на президента сякаш подклаждат мнението, че между Румен Радев и Корнелия Нинова има известно напрежение.

Припомняме, че Нинова заяви в тв ефир, че не е сигурна, че ще подкрепи Радев за втори мандат. Изказване, което се прие на нож от президентските симпатизанти, които са наистина огромна част от народа.

Проучване наскоро показа, че Румен Радев е политикът с най-голямо доверие сред българите. Около 60% го подкрепят, а останалите 40% се заемат от Бойко Борисов, Слави Трифонов, Мая Манолова и др.

Всичко това показва, че Георги Коритаров с това свое изказване си навреди и не е изключено да изгуби част от зрителската си аудитория.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

17 Мнения

 1. И маршал да си ако си генно модифициран за милиционер, а не охранителни,,, ПФУ’плюнка замиците! Долна сган от милиционери, върти „Прехода“

 2. Затова устата му винаги е отворена,езикът от много лизане е надебелял и не се събира в устната кухина!

 3. Валентин С

  Този е доносник още като войник и има наглостта да си показва гнусния сурат….нищо не е забравено

 4. Той не е наведен,главата му е в задника….в моя град има такава склуптура – в Центъра на Димитровград!

 5. За него две една кожена и друга предписана-трябва 1 година да се прецени коя действа

 6. Факт е. Смотаняк Бсп Нинова да да е хиена. Чеп за зеле не става от нея. Но женското кучката в нея. Води. Радев е смотльо. Не политик. А за съветници. Вобще няма двуличници. От задкулисието на посткомунистите Бкп. ДС Бкп и партините фамилии. Които владеят Бсп. Като владеха Бкп. Теса Олигрсите посткомунисти в сянка. Фамилиите. На Бкп. Които държаха Т Живков на власт. Фамилиите които. ИЗВЪРШИХА ПЕРЕСТРОИКАТА СЪС СДС КОСТОВ НА АНДРЕИ ЛУКАНОВ И КФАРИТЕ С ПАРИ. РАДЕВ Е ПАРАШУТИСТ В БСП БКП. ИЗПОЛЗВАН КАТО ШАНТОНЕРКА И ИЗХВЪЕРЛЕН БСП И БКП И ДС. ИМАТ НОВ КНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ТОЛУПИТЕ ОТ БСП ЕЛЕКТОРАТА СА СИ ТОЛУПИ ОТ 1944Г ДО ДНЕС 2020 Г ФАКТ. ПОПОЛИСТИ ДЕМГОЗИ МАНИПОЛАТОРИ. ЛЪЖЦИ.

 7. Yordan Petro

  СТИГА ЛЪЖИ. БКП Е ТРОРИСТИЧНА ПАРТИЯ И ДНЕС. СТИГА ГЛУПОСТИ ФАШИЗЪМ НЯМА В БЪЛГАРИЯ. МУСОЛИНИ ФАШИСТ ХИТЛЕР НЕ ФАШИСТ. ВОБЩЕ ГЛУПОСТИТЕ НА БКП КОМУНИСТИ РУСОФИЛИ. НЕМЕ ИНТЕРЕСУВАТ. РУСИЯ ВРАГ ОКУПАТОР. ОСВОБОДИТЕЛ НЕ Е ВРАГ ЗАДУНАИСКА ГУБЕРНИЯ . БЪЛГРИ НЕ ОСВОБОЖДАВА. А СЛАВЯНИ РОБИ. ЗА РУСИЯ БЪЛГАРИ НЯМА ИМА ТА ТАРИ И ОЩ И ОЩ. ВАЗОВ ЛЕВСКИ РАКИВСКИ БОТЕВ СТАМБОЛОВ СА РУСОФОБИ. НО ЧЕТИ. ФЕИСБУК Е ПЪЛЕН С ИСТИНИ. БКП ТОТАЛИТАРНА ОСЪДЕНА В БЪЛГАРИЯ И ЗАБРАНЕНА С ЗАКОН. НО КАТО ВИНГИ РУСОФИЛИ ТЕРОРИСТИ. ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ. ЗАКОН ОСЪДЕНА ЗАБРАНЕНА НО…….. НИЩО ЛИЧНО…. ПОЛИТИКА. РУСКА.. КОМУНИСТИЧЕСКА. НО СТАЛИН САТРАП. РУСИЯ ИМПЕРИЯ НА ЬЛОТО .. ДНЕС ЕС САЩ НАТО. БЪЛГРИЯ. ЕС СВОБОДНА ДЪРЖАВА ФАКТ. РУСИЯ ВЕЧЕ Е НИКОИ. НА БАЛКАНИТЕ И ЧЕРНО МОРЕ ФАКТ. НЕМИ ПУКА ПОЛИТИКАТА. ИСТИНТА ЕДИНСТВЕНО Е ВАЖНА ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ. А ЛЪЖИТЕ И ПОЛИТИКАТА СА ЗА ТОЛУПИ И ФАНАТИЦИ Б. БОРИСОВ БКП ЧЛЕН ЛИЧНО ГО КАЗА. ОЩ И ОЩ КОНЦЛАГЕР 300 ХИЛЯДИ БЪЛГРИ ИЗБИ БКП И РУСИЯ . ПРОДАЕ НА ТИТО СЪС РУСИЯ И СТАЛИН. ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ ЗА 25 НИЛИОНА ДОЛАРА И БЪЛГАРИЯ ДАЯ ПОГЪЛНЕ ЮГОСЛАВИЯ И ТИТО. ДНЕС СЕВРНА МАКЕДОНИЯ Я ВЗЕМИ И ЧЕТИ ЗА СЛАВНАТА БКП. АНТИ ФАШИСТИ. ТЕРОРИСТИ. БЕЗ ФАШИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ . ЧЕТИ ПИШЕ. ФЕИСБУК Е ПЪЛЕН С ИСТИНАТА ЗА БКП И РУСИЯ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ НО КАЪВСИ Е ТВОИ ПРОБЛЕМ. ЗА МЕНЕ ВСИЧКО Е ПОЛИТИКА ЛЪЖА ДЕМАГОГИЯ ТЕРОР. ИСТИНТА Е СВЯТА И Е ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ ТОВА Е МОИТО МИСЛЕНА. САМО ИСТИНТА ДРУГОТО. Е ПОЛИТИКА И КЪЖА ФАКТ. НИЩО ПРОТИВ И НИЩО ЛИЧНО. САМТА СЪЩИНСКА ИСТИНОСТ ФАКТИ. ТОЧКА ВЕСЕЛА КОЕДА БЕЗ ПОЛИТИКА… ИСТИНТА… ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО. ФАКТ.

 8. Този Юда Искариотски,още преди много години се превърна в плазмодийна гадина!Бивш предател!То бивш предател нама!Един от многото“тайни „агенти!Вижте му само гнусното излъчване!Точка!

 9. не случайно обиколи сумати телевизии заради некадърното си мислене и работа . Друго какво може да се очаква от един безмислен дърдорко

 10. Много пари раздава Бойко на Гъзолиците си ? Добре е че има Милиярди и ще му Ближат и задника ? Весели празници на всички почтени хора ? А пожелавам Затвор на всички Продажници на България .

 11. Милко Г

  Коритаров не може да помогне на ГЕРБ и Борисов. Нито пък да навреди на ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ! Всички знаем какъв е. Просто се питам някой гледа ли предаването му? БСП и Нинова нямат нужда от хора като Коритаров.

 12. Nikola Savov

  Не само срещу РР е нещо, несъгласен!
  Ядосв се на журналистите ,за подкрепата ,им!
  Отчита се не за нас. Яда е колегите, му !
  Умно говори но не ми прави ,чест !

 13. Валентин Ник.

  Другарят Коритаров плю плю по ТОДОР Живков а сега вечна дружба с охраната на тато лиз близ Что такое человек тра ла ла тра ла лаааа.

 14. Севестакиев

  Г-Н Коритаров вие сте Голям Боклук и Негодник то бива подмазвачество на Премиера Бойко борисов но вие прекалявате, И обиждайте Президента трябва да не се показвате на ТВ.Екран Президента е избран от Народа с повече от 2 милиона гласа!!!

 15. Берков

  Позор за святата професия журналист пълен гнилоч както медията която го допуска. 111 място свобода на словото. Но блудствата в журналистиката са на почит

 16. Ами да,той не взима пари за да лиже нечие подметки и за това не струва ,като Президент,но това не струва не се определя от теб,защото ти струваш само срещу пари !!!

 17. Хинкова

  Коритаров , кога беше искрен : днес или когато скъса Борисов на изпит по история за пълното непознаване на спогодбата в Кройова ? Та ти пред цял народ го изкара пълен невежа . Ти може и да си забравил за предаването по телевизията , но ние не сме. Правиш на голям журналист и познавач , но в случая ми прилича на нещо друго . За такава ситуация , хората казват , че интереса клател феса . Грозно , но за съжаление е вярно.

 18. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *