Деян Донков към Борисов: Отиваш там, където ти е мястото – в затвора!

Деян Донков е решен да срине Бойко Борисов и настоящата власт!

Известният актьор Деян Донков е твърдо против Бойко Борисов и неговото правителство. Преди почти 3 месеца той се подписа срещу правителството в декларацията на творците и интелектуалците, искащи оставката на Бойко Борисов, писа News.bg.

Днес актьорът е безкрайно разочарован от факта, че протестите не са успели и правителството на Борисов все още е на власт. Той обаче смята, че е въпрос на време да се преобърнат нещата.

Донков е бесен от модела Борисов – Доган – Пеевски, който според него управлява България. Той е на мнение, че тримата политици са в основата на всички кражби у нас през последните 10 години.

Деян Донков
Деян Донков срина Бойко Борисов, иска главата му

Звездата от „Изпепеляване“ не може да приеме, че еврофондовете се разграбват от определен кръг хора, а за народа не остава нищо. Преди месеци Skandalno.net излезе с информация, че само от еврофондове Борисов е заграбил около 10 млрд. евро

Съпругът на Радина Кърджилова е огорчен и от факта, че изпълнителната власт се опитва да се меси в съдебната. Според него правната система е поставена в зависимост от правителството, което е недопустимо.

Деян Донков вярва, че справедливостта все някога ще възтържествува и Бойко Борисов ще влезе в затвора. „Само съд и затвор заслужават всички в парламента“ – беснее Донков.


Деян Донков: Който е против Мутафчийски, е убиец!

Деян Донков вярва твърдо на ген. Мутафчийски и опасността от коронавирус!

Актьорът Деян Донков е сред тези, които вярват сляпо на ген. Мутафчийски. Той се оказа негов голям фен.

Според звездата от „Изпепеляване“ COVID-19 е изключително опасен и всички трябва да се пазят от него, доколкото е възможно.

„Не разбирам тези критики към Мутафчийски. Човекът си върши работата. Аз се влюбих в него, излъчва такова спокойствие. Изпитвам голям респоект към него. Който не спазва мерките, е убиец.“ – смята Деян Донков, пише Pik.bg.

Деян Донков
Деян Донков е фен на Мутафчийски
Демир бозан билки за бъбреци

Въпреки че харесва Мутафчийски, актьорът е твърдо против Бойко Борисов. Той се подписа в писмо от 120 интелектуалци, които призовават за края на Доган-Пеевски-Борисов, пише Frognews.bg.

Деян Донков дава пример със собственото си семейство. Майка му е патолог, а сестра му съдия. И двете твърдят, че системата в България е изгнила отвътре.

Що се касае до коронавируса обаче, Донков е категоричен, че трябва да има правила и те да се спазват. Според него тези, които не спазват дистанция и не носят маски, вредят на околните и им заплашват живота.

Жена му Радина Кърджилова споделя мнението му. „Правилата трябва да се спазват, иначе нямаше да ги има.“, смята актрисата.

Двамата в момента са на върха на щастието, защото чакат второто си дете. Може би именно затова са обезпокоени от коронавируса, защото той е изключително опасен за бременни жени и малки бебета.

Интересното е, че Донков и Радина разграничават ген. Мутафчийски от Бойко Борисов. Въпреки че именно премиерът сложи директора на ВМА начело на НОЩ и е известно, че двамата са добри приятели, явно не всеки ги слага под общ знаменател.

„Толкова много възрастни хора са се самоубили заради мизерията, но никой не говори за това. Положението в държавата е плашещо, направо крещящо“ – разкрива позицията си актьорът, който взе участие в първия сезон на „Къртицата“ у нас.

Прочети още

Cvetana Maneva1 600x370

Цветана Манева: Има едно единствено спасение за България и то се казва Румен Радев!

Цветана Манева стои плътно зад Румен Радев на предстоящите президентски избори на 14 ноември! Звезадата …

2 Мнения

  1. Дойчо Люцканов

    Един, от рядко разумните хора. И сега предполагам, че „големите умници“ ще оплюят и него.

  2. Бончо Кирилов Лалев

    Е, аз съм против Мутафчийски и цялата паплач, която нагнетява страх в хората. Деянчо, мамин умнико, къде ме видя да убивам и кого съм убил, че ме нарече убиец, а?

  3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *