Венелин Петков
Венелин Петков ще работи за Румен Радев

Венелин Петков: Ще кача Румен Радев на върха на държавата, за ужас на мошеника Борисов!

Венелин Петков започва работа при Румен Радев!

Журналистът Венелин Петков бързо си намери нова работа, след като бе уволнен от Би Ти Ви. Той влиза в предизборния щаб на Румен Радев, съобщава ПИК.

Разбира се, щабът все още не е обявен официално, тъй като до изборите през есента има доста време. Петков обаче е постигнал договорка с президента да му развие кампанията така, че да бъде преизбран.

Бившият новинар загуби работата си в bTV след 19 години вярна служба, и то без никакви обяснения. Това го карало да се чувства огорчен и да вижда в уволнението си дългата ръка на Бойко Борисов, тъй като БТВ беше единствената национална телевизия, която отразяваше реално политическата ситуация у нас.

Разочарован и обиден от незаслуженото си уволнение, Венелин Петков търси отмъщението. Ето защо той с радост приел да се включи в екипа на Румен Радев.

Двамата се познават от много години, далеч преди Радев да стане президент. Те се запознали по работа. Румен Радев бил военен пилот, а по онова време Венелин Петков бил военен репортер. Дори заедно заминали за Афганистан.

Венелин Петков
Венелин Петков ще работи за Румен Радев

След като Радев станал президент, Петков бил от малкото журналисти на висок пост, които му предложили подкрепата си. Макар идеологически да е много далеч от БСП, журналистът виждал в генерала възможността да бъде свален най-после този престъпен режим, изграден от Бойко Борисов.

Ето защо, когато бил уволнен от БТВ, Петков потърсил президента и успял да си издейства да го включи в екипа си за изборите. От Петков се очаква да направи успешна медийна кампания, която да остави Румен Радев на президентския стол.

Нещо повече, журналистът имал намерение след изборите да работи дори в насоката България да стане президентска република. За целта щял да засили медийния натиск, тъй като все още имал стабилни връзки в някои медии.

„Румен Радев трябва да поеме цялата власт в държавата, за да свалим мошеника Борисов.“ – отсякъл пред свои колеги Петков.


Уволненият Венелин Петков изригна срещу Борисов: Моята кауза е да сваля този мафиот от властта!

Венелин Петков е бесен от уволнението си и вижда в него дългата ръка на Бойко Борисов!

Демир бозан за безсъние

Антиправителствената политика на bTV в последните няколко години намери своето обяснение. Оказва се, че Венелин Петков, който от 2014 г. до преди броени дни беше шеф на Новините в телевизията и думата му беше една от най-тежките там, е настроен изключително негативно срещу Бойко Борисов и екипа му, пише БЛИЦ.

Колегите разкриват още, че Петков неведнъж е споделял, че има една кауза и тя е да свали това правителство от власт, защото то било корумпирано. В крайна сметка обаче не свалиха Борисов, а самия него.

Новинарят вече е безработен, като на неговото място застава Антон Хекимян. Това е решението на новото ръководство на Би Ти Ви.

Венелин Петков
Венелин Петков иска оставката на Бойко Борисов

Новите собственици на телевизионната медия са от Чехия и веднага направиха доста промени. Освен Венелин Петков, работата си изгуби и Мартин Карбовски, чието предаване пада от ефир.

Прави впечатление обаче, че уволнени са само журналисти, които са срещу статуквото и искат оставката на Борисов. Карбовски неведнъж се застъпи за Румен Радев и дори участва  в протестите през лятото.

Венелин Петков също е бил участник в протестите, макар и не директно, заради позицията, която заемаше в телевизията. Той е отразявал всичко там в полза на протестиращите и срещу властта. Това се забелязваше във всички репортажи на БТВ, пише БЛИЦ.

ПИК пък твърди, че миналата година Венелин Петков и Гена Трайкова са подкрепили за кмет на София представителя на „Да, България“ и са агитирали за неговото избиране. Това допълнително нагнетило напрежението между журналистите и премиера.

Петков обаче не се предава въпреки уволнението. Той написа във Фейсбук трудовия си стаж в БТВ, който е почти 20 години, и едно „довиждане“, което се възприе като закана да се върне. Освен това спомена, че предстоят избори, което говори, че се надява на тях да има някаква промяна и Борисов да падне от власт.

 

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

17 Мнения

 1. АБЕ ПРОСТАКО, АБЕ ДРИШЛЬО, КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА СВАЛЯШ БОЙКО БОРИСОВ?

 2. Глория

  Много ме кефи тоя

 3. Давай, момче, с теб сме!

 4. Никито

  Номер 1 си, брат!

 5. Най-готиният, браво! Несправедливо го уволниха!

 6. Виолета

  Борисов е шеф на мафията в България! Трябват достойни журналисти като Венелин Петков, за да го свалим!

 7. Николай Марковски

  Малко им остана, идват избори и ще се види кой кой е!

 8. Ненагаждач

  Значи вече БТВ няма де е най гледаната телевизия.

 9. Елте Мария

  Да затварят тази вредна телевизия, да направят пълна дезинфекция, да се даде на съд Венелин за укриване на заразата. Когато дойде новия собственик да си назначи нови хора, с тези е приключено. Че това е телевизията на лъжата, на изкривяване на истината, а отгоре на всичко и по комунистически маниер крият за заразата. Комунягите си имат телевизията на Нинова втора не им трябва.

 10. Както върви сами ще се самозатворят. Няма кой да им гледа лъжите и манипулациите. Спряха да измерват рейтинг и да се самоизтъкват. Май вървят към фалит.Следват пътя на ТВ7. После ще има рев „Ние не сме виновни, такава е политиката на ТВ“ и безработни мисирки.

 11. Кръстева

  Да започнат с него уволненията. По-лоша телевизията никога не е била. Политически ангажирана, манипулативна, без грам обективно мнение, особено в сутрешния блок. Дано собственикът си влезе скоро във функциите.

 12. Нулево значение има за мен какво се случва сред продажния слугинаж на черепа ! Не гледам отдаааааавна тази телевизия!

 13. Ами те от БТВ се разсипаха да ходят по протестите организирано от Божков и отровто трио и да угодят на метежниците правят интервюта и да се снимат с някой протестиращ и да им задават удобни въпроси и се гордеят и да показват разни сценки и да плюят по правителство, също забелязваше се че по площада нямаше един човек с маска, не вярват че има вирус е то на заразени те им журналисти от тази телевизия са заразени, бог си знае работата, който мисли зло зло намира.

 14. ВЕНЕЛИНЧО,МНОГО СИ ПРОСТО ПРОВИНЦИАЛНО МОМЧЕНЦЕ,ТАКЪВ СЕЛЯНИН СИ ОСТАНА,ДРЪЖ СЕ ЗА ГЪЪЪ,..АЧЕ МНОГО ЩЕ ТЕ ЗАБОЛИ НА 4 АПРИЛ,ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК КОЛКО СИ ВСЪЩНОСТ ПРОСТ!

 15. НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ПОБЪРКАНОТО ПРОВИНЦИАЛИСТЧЕ С МЕКИЯ ГОВОР ВЕНЕЛИНЧО ПЕТКОВ,СЛЕЕД 4.АПРИЛ ЩЕ СИ ХАПЕ ГЪ…ЗА,А ЗА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ СИ ГЛЪТНЕ ПРОСТИЯ ЕЗИК

 16. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *