Mutafchiiski 600x400 (3)
Ген. Мутафчийски може да отиде в затвора

Голям! Слави праща Мутафчийски зад решетките

Ген. Мутафчийски може да се озове зад решетките, ако Слави Трифонов състави правителство!

Студен душ може да се излее върху гологлавото теме на Венцислав Мутафчийски. В момента той е сред хората, които най-малко искат Слави Трифонов да вземе властта у нас.

Слави е против Мутафчийски

Шоуменът има лошо мнение за директора на ВМА, тъй като намира COVID мерките за абсурдни. Освен това е крайно против всяването на страх у хората.

Преди почти година Слави поиска от прокуратурата да повдигне обвинение на ген. Мутафчийски за всяване на паника у населенито, писа Tribune.bg. По закон за подобно нещо може да се лежи в затвора от 2 до 5 години.

mutafchiiski_600x400 (3)
Ген. Мутафчийски може да отиде в затвора

Голямото възмущение на Трифонов дойде по време на интервюто на Миролюба Бенатова с ген. Мутафчийски, в което директорът на ВМА каза, че яко ще измрат много хора.

Това преляло чашата за Слави и още на следващия ден той осмя коремния хирург с Георги Милчев – Годжи.

Въпреки че Иван Гешев отказва да повдигне обвинение на ген. Мутафчийски, това възнамерява да стори Слави Трифонов, ако дойде на власт.

Още за Мутафчийски – по-надолу!


Венци Мутафчийски: Сульо и пульо става президент, значи мога и аз!

Венцислав Мутафчийски вярва, че има потенциал да бъде политик!

Началникът на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски в момента е зает с върлуващата пандемия, но все пак му остава време да мисли и за политика.

Мутафчийски иска да е президент

Директорът на ВМА има намерение да се пробва за президент на Република Бългатия, съобщава Dailystandart.com.

Коремният хирург е убеден, че има всички шансове да стане държавен глава най-вече заради мнението си за настоящия президент на страната. Щом Румен Радев е станал президент, значи всеки може. Така излиза от изказването на Мутафчийски.

Демир бозан за безсъние

„Ще се кандидатирам за президент. И без това се вижда, че преди мен сульо и пульо станаха президенти. Народът ме обича, няма да го разочаровам.“ – е казал ген. Мутафчийски пред свои приближени.

Венцислав Мутафчийски
Ген. Венцислав Мутафчийски ще се пробва срещу ген. Румен Радев

Очевидно лекарят с професорска титла няма особено добро мнение не само за Румен Радев, но и за всички негови предшественици. В това число са Росен Плевнелиев, Георги Първанов, Петър Стоянов и покойния вече Жельо Желев. Всички те бяха избрани от българския народ, но ген. Мутафчийски явно е сигурен, че ще бъде по-добър президент от тях.

По всяка вероятност Мутафчийски ще участва на президентските избори като подкрепен от ГЕРБ, тъй като е много близък с Бойко Борисов, а и е негов не само приятел, но и лекар.


Ген. Мутафчийски горд: Познах, че ще измрете!

Ген. Мутафчийски смята, че е имал основание да каже онази скандална реплика с измирането на много хора!

Днес стана ясно, че за последното денонощие заразените с коронавирус у нас са 1024 души. Общият брой на починалите с COVID-19 пък вече е 1000 души.

Ген. Мутафчийски горд, че е познал!

Това даде повод на ген. Мутафчийски да се бие в гърдите, че е предупредил българите за опасността, но те не са му повярвали. Преди няколко месеца в интервю за Миролюба Бенатова той каза „Очаквам да измрат много хора, ама яко да измрат“.

Венцислав Мутафчийски
Ген. Мутафчийски е горд, че е бил прав

След като се разбра, че починалите вече са 1000, ген. Мутафчийски изглежда се е възгордял, че се е оказал прав. За това говори отговорът му на въпрос от БНР днес.

„Аз ви казах, че ще измрете. Сега се сбогувайте с родителите си, с бабите и дядовците си, вече няма кой да им помогне. Здравната ни система рухна, защото никой не спазва мерките.“ – отсича директорът на ВМА, пише Televest.net.

Като мярка срещу заразата преди няколко часа здравният министър обяви, че маските за лице вече ще бъдат задължителни и на открито. Заповедта ще влезе в сила от четвъртък (22 октомври).


Венцислав Мутафчийски: Ще бъда по-добър президент от Радев!

Ген. Мутафчийски вярва, че може да победи Румен Радев!

Една година остава до презиентските избори в България, но вече доста хора започнаха да желаят смяна на Румен Радев. Един от тях е ген. Венцислав Мутафчийски, прочул се покрай пандемията като председател на НОЩ.

Евелина Лютова

Ген. Мутафчийски иска мястото на ген. Радев

Отдавна се говори, че директорът на ВМА ще се пробва в политиката, а постът, който добрият му приятел Бойко Борисов му е отредил, е президентският. Само така премиерът ще се отърве от мъките, които ген. Радев му създава.

Оказва се, че и самият ген. Мутафчийски смята, че е годен за този пост. Той е на мнение, че ще бъде успешен президент и ще надмине предшественика си.

„Ше се кандидатирам за президент, за да победя Радев. Превъзхождам го и народът ме иска!“, е казал Мутафчийски пред репортер на БНР, съобщава Istinskitenovini.bg.

Венцислав Мутафчийски
Ген. Венцислав Мутафчийски вярва, че може да бъде добър президент на България

По едно време имаше слухове, че шефът на НОЩ може да наследи Бойко Борисов, за да може властта да остане под контрола на Борисов, но засега оставка на премиера не се вижда и най-вероятно ще опитат да детронират Радев чрез друг народен любимец, а именно Венцислав Мутафчийски.

Коремният хирург си спечели много почитатели покрай кризата с COVID-19. Мнозина го определят като спасителя на България заради адекватните мерки, които взе.

Все пак битката с Радев би била много интересна и непредсказуема, защото и двамата се ползват с голям брой поддръжници.


Ген. Мутафчийски е готов да бъде следващият премиер на България. Той вярва, че ще пожъне успехи в политиката!

Председателят на НОЩ проф. д-р ген. Венцислав Мутафчийски е напът да застане начело на България. Той е гласен за следващия премиер на страната ни.

Ген. Мутафчийски става премиер

Директорът на ВМА е получил предложение лично от Бойко Борисов да стане министър-председател, след като правителството хвъли оставката си, която се очаква до дни заради бурните протести срещу него.

„Получих предложение от г-н Борисов да стана премиер и мисля да приема. В тези тежки времена на коронавируса е най-добре премиерът да бъде медицинско лице. Готов съм да поема тази отговорност, но все още го обмислям.“, е споделил ген. Мутафчийски пред БНР, пише Istinskitenovini.bg.

ген. Мутафчийски
Ген. Мутафчийски се гласи за премиер

По всичко личи, че Борисов ще направи точно както стори с министрите си. Ще поднови състава на управляващите, но този път ще подмени и самия себе си. Наскоро той призна, че се обмисля мандат на ГЕРБ без него.

Венцислав Мутафчийски отдавна е гласен за някакъв пост в политиката, тъй като е приятел с Бойко Борисов. Първоначално се считаше, че ще се кандидатира за президент, после го гласяха за здравен министър, но явно ще влезе в политиката направо в най-дълбокото, а именно като премиер.


Ген. Мутафчийски: Румен Радев е престъпник!

Ген. Мутафчийски не е съгласен с действията на президента по време на коронакризата!

Появи се още един критик на Румен Радев и неговото име е Венцислав Мутафчийски. Шефът на НОЩ строго осъжда действията на президента, с които подклажда протестите срещу правителството.

Причината е, че според генерала струпването на толкова големи тълпи от хора ще доведе до нов пик от COVID-19. Той смята, че този път положението ще бъде страшно и здравната ни система няма да издържи, пише Informiran.net.

Мутафчийски
Ген. Венцислав Мутафчийски осъжда строго действията на президента Румен Радев

„Не виждам нещо демократично в протестите. Премиерът направи всичко възможно да опази хората от вируса, а сега виждаме един разединител на нацията, какъвто е Румен Радев, който призовава хората да се струпват на тъпли по улиците. Това може да се определи дори като престъпно.“, сподели ген. Мутафчийски пред БНР, цитиран от Informiran.net.

„Когато положението стане като в Италия или Франция и хората започнат да мрат по улиците, дано Радев си понесе отговорността за това.“, каза още директорът на ВМА.

Проф. д-р Мутафчийски е гласен дори от мнозина за следващия президент и може би не е чудно, че се изказва така за своя опонент Радев.

Последните слухове обаче твърдят, че генерал Мутафчийски може да бъде използван и като премиер на мястото на Борисов, след като подаде оставка. По този начин настоящият премиер ще продължи да дърпа конците в държавата, но в сянка и протестите ще намалеят или напълно спрат.


Три месеца ген. Мутафчийски караше хората да стоят без работа и пари, докато той лапаше по 28 бона на месец!

В продължение на три месеца ген. Венцислав Мутафчийски призоваваше хората да си стоят у дома, въпреки че по този начин хиляди изгубиха работата си и съответно доходите си. Някои варненци дори изгоряха с по 5 бона за разходка в морската градина. В момента глоба за неспазване на мерките също има, но тя е 300 лв.

Докато хората търпят глоби обаче, на ген. Мутафчийски едва ли би му се отразило на финансово положение, ако без да иска наруши собствените си мерки. Причината е, че председателят на НОЩ има огромна заплата, към която има и огромни бонуси.

Като директор на ВМА коремният хирург получава месечно възнаграждение в размер на 10 975 лв. Отделно от тези пари обаче той получава тлъсти суми и за всяка извършена операция, с което си докарва още около 7000 лв. месечно. Така излиза, че проф. д-р Мутафчийски работи за 18 000 лв. на месец, пише Narod.bg, цитирайки „Минаха години“.

Това обаче не е всичко. Генералът, като шеф на НОЩ, е получавал цели 3 месеца месечно възнаграждение от 10 000 лв. Това означава, че през март, април и май, когато беше най-тежко в икономически план у нас и мнозина си загубиха работата, д-р Венцислав Мутафчийски се е радвал на 28 бона на месец.

Венцислав Мутафчийски
Венцислав Мутафчийски води много охолен начин на живот

Всъщност това обяснява и охолния начин на живот, който води авторът на думите „очаквам да измрат много хора“. Той има два автомобила – БМВ и „Тойота“, а в банката има спестявания за около 300 000 лв.

Спестяванията най-вероятно са били доста повече, но са се стопили във Великобритания, където генералът е изучил двамата си сина в един от най-скъпите ВУЗ-ове. Обучението там струва по 25 000 лв. на година, а за издръжка са нужни още толкова.

Ген. Мутафчийски изплаща и потребителски кредит за 30 бона, сочи справка в данъчната му декларация.

Шефът на ВМА в момента не е в много гладки отношения с премиера Бойко Борисов, с когото са приятели от години. Причината е, че генералът бил против разхлабването на мерките, но Борисов този път не го послушал.


Ген. Мутафчийски се обидил на Миролюба Бенатова, защото тя го направи министър, а той иска да е президент?

Ген Мутафчийски се разсърди на Миролюба Бенатова заради нещо конкретно!

Конфликтът между д-р Венцислав Мутафчийски и журналистката Миролюба Бенатова премина всякакви граници по време на интервюто на генерала за TV1.  Тогава директорът на ВМА завърши със станалото култово „Очаквам да измрат много хора, яко да измрат!“.

Ген. Мутафчийски унизи Миролюба Бенатова заради политиката

През цялото време шефът на кризисния щаб се държеше заядливо и дори арогантно с репортерката, но едно нещо за него е преляло чашата и затова той е побързал да приключи. Нещо, което го е вбесило.

ген. Мутафчийски и Бенатова
Ген. Мутафчийски се засегна от думи на Миролюба Бенатова

Оказва се, че това нещо е намесването на политиката в разговора. Към края Бенатова си позволи да каже, че генералът вече го броят към министерския съвет. По този начин тя намекна, че премиерът Борисов ще го уреди за министър на здравеопазването след края на пандемията.

Това тотално вбесило ген. Мутафчийски, който наистина имал политически амбиции, но предпочитал да ги пази в тайна. Съществува вероятността и да се е обидил заради това, че журналистката го прави министър, а той се гласи за президент.

Както е известно, от месец се говори, че следващият опонент на Румен Радев на президентските избори ще е именно Венцислав Мутафчийски. Бойко Борисов отдавна иска да бутне стола на Радев, с когото са в жесток конфликт.

С началника на ВМА пък са приятели и със сигурност ще си допаднат и в политически аспект. Генералът обаче все още не искал открито да заявява амбициите си в тази насока.

Миролюба Бенатова разкри, че още отначало проф. Мутафчийски е бил враждебно настроен към нея. Той я посрещнал с думите „Ти от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?“.

Припомняме, че по едно време Бенатова беше станала таксиметров шофьор, за да се издържа. Сега обаче отново работи в телевизията.

Въпросите, които тя зададе на председателя на НОЩ, целяха да го провокират и да го накарат да признае, че има пробойни в здравната ни система. В крайна сметка генералът не издържа психически и си изпусна нервите.


Ето го спасителя! „Яко ще измрат много хора“!

Ген. Венцислав Мутафчийски се вбеси от въпросите на Миролюба Бенатова и директно я отсвири, което бе възприето от журналистката като демонстрация!

Когато преди повече от 2 месеца ген. Мутафчийски бе назначен от Бойко Борисов за председател на кризисния щаб, едва ли някой си е представял, че ще чуе от него думите „Очаквам да измрат много хора, яко да измрат“. Това обаче се случи в интервюто му пред Миролюба Бенатова за TV1.

Венцислав Мутафчийски: Здравната ни система се справи отлично

Коремният хирург през цялото интервю се държеше доста враждебно с Бенатова, която се опитваше да намери отговори на някои съществени въпроси, но така и не ги получи.

Това, което стана ясно от всичко казано от генерала, е, че смята, че България се е справила чудесно с пандемията, овладяла е ситуацията навреме и затова смъртността е толкова ниска засега.

„Основното беше да ограничим заболяваемостта. Затова бяха въведени всички тези мерки.“ – каза лекарят.

Венцислав Мутафчийски
Проф. ген. д-р Венцислав Мутафчийски се държа изключително арогантно с Миролюба Бенатова

Той отказа да се съгласи с журналистката, че е имало някъде пробойни в здравната ни система. Според него, това, че са се формирали гнезда на заразата, е по-добре, отколкото вирусът да се разпокъса из цялата страна.

Генералът твърди, че България вече е преживяла няколко пика и продължава нагоре. „Моите колеги мрат, а Вие си пишете разни глупости с едно моливче“, отсече Венцислав Мутафчийски пред Бенатова.

Той е горд, че у нас имаме толкова ниска смъртност от коронавирус и причината вижда в това, че са били затворени за посещения всички старчески домове, докато в Испания например 60% от възрастните хора там са умрели.

Венцислав Мутафчийски не пропусна да „изчетка“ bTV, Nova и БНТ. Според него, в големите медии наистина се е давала реалната истина.

Атаката на генерала срещу Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова вече не е част от големите медии, както генералът ги нарича, тъй като бе уволнена от Нова телевизия. За да се издържа, дори беше станала таксиметров шофьор, но сега отново е на екран.

Самата тя се оплака във Фейсбук, че преди началото на интервюто той се е заял с нея, че е била таксиджийка.

Така и не стана ясно какво толкова много издразни и вбеси Мутафчийски. Може би на него му допадат само въпроси, които го хвалят, него, щаба и правителството, а не такива, които целят изясняване на истината.

Факт е, че в България засега смъртността е много ниска и всички се надяваме това да остане така. Дали обаче заслугата е на НОЩ, не може да се твърди със сигурност.

Реакцията на ген. Мутафчийски, с която прекъсна интервюто и излезе, се възприе зле от голяма част от хората. В социалната мрежа критиките към него са огромни и мнозина го укоряват и се възмущават.

„Що за простак, хората разчитат на него да ги спасява, а той вика, че ще измрат.“ – пишат из Фейсбук.

Всъщност думите на генерала в края на интервюто са очевидно с ирония и сарказъм, тъй като смята, че Бенатова не е сред онези, които му вярват и разчитат на него.

Той отказа да коментира темата с евентуалната му бъдеща политическа кариера и е на мнение, че щом 60% от българите го харесват, както стана ясно от проучване, значи са му повярвали и смятат, че си върши добре задълженията.

Прочети още

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди, сред които и Мултифункционален уред Karlton Electronics

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди

В тази статия ще разгледаме 6 популярни модела уреди за прилагане на криотерапия в домашни …

21 Мнения

 1. Славей Гилов

  Мутафчийски човек трябва да е дебил за да нарече Радев престъпник.Докато Вие почвайте в Гърция и получавахте огромна заплата за Ние се чудехме как хляб да си купим.То вашето е безсрамие.

  • Геренрал мутафчийски е мръсен измамник трябва да го разкарат или да го пратят зад решетките за измама срам и позор той щте взима по 28 бона месечно а народани гладува като кучета децата ни мизеруват гладуват жадуват а той си пълни джоба с пари мръсникат му долен трябва ни и неговата оставка не само за измама и за заблуда на народа милиярди хора останаха без работа докато цели държави си стоях ме по къщтите той през това време лапаше парите на държавата и на европа краде и ограбва държавата ни взима всичките пари на децатани на ново родените ни деца трябва да се накаже не може правителството даго остави на свобода както всеки може да си изтърпи наказанието така и той нама да е зле да си изтърпи затвора дано умре до живот кучето му мръсно по то точно плешивата глава

 2. Д-Р Михаил Николов

  СЪВСЕМ ОЛЕКНА КОЛЕГАААААА…….ЗДРАВНАТА НИ СИСТЕМА ПО ВРЕМЕ НА ТАЗИ КРИЗА СЕ ДВИЖЕШЕ ПО ТЕМЧЕНИЕТО-ВИЕ САМО РЕГИСТРИРАХТЕ СЛУЧАИТЕ.А ИНАЧЕ ЯКОУ СПЕШНО НИ ПРАШЕХТЕ !!! НАТАКИВА КАТО БОКО Е ОПАСНО ДА СЛУГУВАШ-ПРИ ПЪРВА ОПАСНОСТ ТЕ ХВЪРЛЯ НА КУЧЕТАТА-ВО ВСЕКИ ИЗБИРАПАРИТЕ СИ

 3. Вие сте престъпници ,че плашите хората с нещо ,което всички са го чували ,но никой не го е виждал.

 4. н вълчев

  И Вчера починаха ПОВЕЧЕ от 300 души, 8 от които имаха и Коронавирус! Те ПОЧИНАХА от това от което починаха и ОСТАНАЛИТЕ 292! От Старост, сърдечна недостатъчност, инциденти, болести и т. н.!!!

 5. aleksandrina

  Разумно е да се издигнат кандидатури на лекари за министър и да се гласуват от народа. Има достойни и специалисти-не, че са много, но има.

 6. Богомил Костов Аврамов Русев - Хеми

  ДОБРЕ Е, ДА СЕ СРАВНЯВАТЕ С ПОКОЙНИЯ ЦАР БОРИС ТРЕТИ ОБЕДИНИТЕЛ. АМЕН . . . .

 7. Майтап

  Голям майтап е тоя Майтапчийски. Само лъже народа, а има хора, които му вярват. Аз лично ще се спукам от смях с тоя.

 8. Майтапът на страна, вирусът е опасен, но този така наречен генерал не е сторил за народа нищо досега, само лапа едни 10 бона на месец.

 9. Готината

  Срам ме е, че има такива лекари в България. Този е пренебрегнал изцяло Хипократовата клетва заради пари. Надолу вървим с бясна скорост…

 10. Аз съм на 41 г. и имам 3 деца. Възпитавам ги, че трябва да живеят в чужбина, защото тук заради такива като Мутафчийски нямат бъдеще.

 11. Пич и полочина

  Всичко могат да му инжектират, няма гаранции за нищо. Така че нямаше нужда от такива демонстрации.

 12. COVID-19 е обикновена инфекция, има такива от години, но досега нямаше пандемия.

 13. Patso Tigara

  Ваксина не се прави за 5 месеца, тия съвсем ни взеха за мезе.

 14. КАК СИЙКА

  Генерале ако искашда печелиш направи си погребално бюро -там печалбата ти е сигурна пък и умрелите не протестират а вашите грешки са под земята и няма кой да ви съди! погребението е скъпа услуга пък и близките на покйника няма да те оставят гладен !

 15. Йордан

  Кой нормален човек може да бъде убиец на нацията, крадец, клептоман, лъжец, НАЙ-ЖЕСТОКО И БЕЗЖАЛОСТНО МОЖЕ ДА ГЛЕДА, КАК НАРОДА СТРАДА И ЖИВЕЕ В НИЩЕТА?☠️
  СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ. ☠️
  Украйна си има Зеленски, а България си избра Мутренски с обици, тауиран груб и мозък. ☠️
  Време е гражданите на България да си потърсят Конституционите права от Парламента, от управляващите Държавата, от Държавните служители и органите на управление на България и от тези които ги обслужват.
  Защо нямаше международни наблюдатели на изборите в България?
  Защо не МАРКИРАХТЕ ПАЛЕЦА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ с ПЕРМАНЕНТНО МАСТИЛО – МАРКЕР, ТЕЗИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ, ЗА ДА НЕ СЕ ФАШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ?
  От Западна Европа и ALJAZEERA казаха, че ГЕРБ начело с турския циганин ще спечелят изборите. Абсолютно всички журналисти говореха едно и също, че България е най–корумпираната и пропаднала държава.
  Не очаквах, че българите да са били толкова неграмотни, наивни, глупави, прости и безотговорни. През изминалите 30 години не можахте да се научите и да разберете, че турците са коварни изменници и предатели на България, че организирано и задружно ви прецакаха, ограбика и са ви превърнали в турска губерния. Всичко ви взеха и ви окрадоха заедно с циганите.
  Нищо не постигнахте и станахте за резил и посмесище на света.
  Това не е допустимо, жестоко варварски и е признак на примитивна държавна система на контрол, ръководство и управление на държавата, на която народа и претендира, че има много стара „КУЛТУРА“ и история на съществуване. Не е допустимо, много жалко и страшно обидно прости, с ниска култура, необразовани и с под въздействитето на КОНТРОЛИРАНИ СЪБСТАНЦИИ хора да са в управлението на държавата и незнаят основни принципи как да обслужват хората. Тези уж Държавни Служители не знаят, че народа им дава заплатите. Такива хора нямат място в обществото. Те трябва да бъдат разследвани от Международни Компетентни Органи и пратени в Специализирани Болници или в Затворите като КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!
  Ние всички сме народа и принадлежим на държавата: ние сме част от Обществото, службите за сигурност и трябва да работим заедно и да уважаваме колегите, народа и обществото
  Ние се грижим за държавата: грижа за обществеността, която обслужваме – нашите клиенти
  Ние обслужваме народа и държавата: всички граждани ще получат добро обслужване от държавни служители.
  Време е гражданите на България да си потърсят правате от Държавата, Държавните служители и от тези които ги обслужват:
  • Консултации : гражданите трябва да бъдат консултирани относно техните нужди
  • Стандарти: всички граждани трябва да знаят каква услуга да очакват
  • Обезщетение: на всички граждани трябва да се предложи извинение и решение, когато стандартите не са спазени
  • Достъп: всички граждани трябва да имат равен достъп до услуги
  • Учтивост: към всички граждани трябва да се отнасяте вежливо
  • Информация: всички граждани имат право на пълна, точна информация
  • Откритост и прозрачност: всички граждани трябва да знаят как се вземат решения и се управляват отделите и държавата
  • Ценностна система на услугите с високо качество на обслужване на хората(Value for money: all services provided should offer value for money): всички предоставени услуги трябва да предлагат съотношение цена-качество

 16. Важно е да се направи първата крачка.След това идват една по една следващите крачки.И така става все по – лесно и пъзелът започва да се подрежда и чорапа се разплита.

 17. Методи

  ЗАТВОР ЗА БЛЮДОЛИЗЦИ !!! ЗАЕДНО В ЗАТВОРА КРАДЦИТЕ : МУТАВЧИЙСКИ , КАНТАРДЖИЕВ , КУНЧЕВ ВЕДНАГА !!!! КУНЧЕВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В ЗАТВОР .

 18. Силвия

  Нека да не обиждаме повече! Не зная дали има по унизен и излъган народ от българския….и то години наред се подиграват с него…Само като погледнете визията на такива като Борисов, Мутафчийски и Гешев, всичко само по себе си говори за тях! Назовете им имената и повече не ги обиждайте! Те да срам за България!!!

 1. Pingback: Направиха ни на глупаци! Страшна шашма с ваксинацията на ген. Мутафчийски!

 2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *