Истината: Ген. Мутафчийски избълва „яко ще измрат много хора“ заради болестта си!

Ген. Мутафчийски е развил болестно състояние, което е причината да се държи по този начин!

От два месеца и половина ген. Венцислав Мутафчийски плаши българския народ с трупове и ковчези. Критиците му смятат, че това е целенасочена политика на правителството, но истината се оказа малко по-различна.

Оказва се, че не генералът слуша сляпо Бойко Борисов, а обратното. Именно това стои в основата на цялото това насаждане на страх.

Ген. Мутафчийски хипохондрик

Всъщност причината е много проста. Ген. Мутафчийски бил хипохондрик и затова треперел от всички болести, пише Narod.bg.

ген. Мутафчийски
Ген. Мутафчийски хипохондрик

Сайтът съобщава, че директорът на ВМА живеел в постоянен страх да не се разболее от нещо. Той успял да убеди Бойко Борисов, че коронавирусът е изключително опасен и така държавата затегна мерките дотам, че не от всички имаше нужда.

Точно заради това свое хипохондрично състояние Мутафчийски изрекъл онези скандални думи пред Миролюба Бенатова, в които изказа предположение, че ще измрат много хора, яко ще измрат. Това тотално го закопа и сложи край на евентуалната му бъдеща политическа кариера.

Психологът д-р Ванеса Стоянова разкри пред Narod.bg,, че хипохондрията е вид невроза, при която има непрекъснат страх от болести. Това е тревожно разстройство, което подтиква хората, болни от него, да си правят постоянни изследвания. Именно към хипохондрията се причисляват състоянията на фобии към различни неща.

Това се оказва причината ген. Мутафчийски постоянно да плаши българския народ. Явно не му е заповядано така, а наистина го вярва.


Ген. Мутафчийски се обидил на Миролюба Бенатова, защото тя го направи министър, а той иска да е президент?

Ген Мутафчийски се разсърди на Миролюба Бенатова заради нещо конкретно!

Конфликтът между д-р Венцислав Мутафчийски и журналистката Миролюба Бенатова премина всякакви граници по време на интервюто на генерала за TV1.  Тогава директорът на ВМА завърши със станалото култово „Очаквам да измрат много хора, яко да измрат!“.

Ген. Мутафчийски унизи Миролюба Бенатова заради политиката

През цялото време шефът на кризисния щаб се държеше заядливо и дори арогантно с репортерката, но едно нещо за него е преляло чашата и затова той е побързал да приключи. Нещо, което го е вбесило.

ген. Мутафчийски и Бенатова
Ген. Мутафчийски се засегна от думи на Миролюба Бенатова

Оказва се, че това нещо е намесването на политиката в разговора. Към края Бенатова си позволи да каже, че генералът вече го броят към министерския съвет. По този начин тя намекна, че премиерът Борисов ще го уреди за министър на здравеопазването след края на пандемията.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Това тотално вбесило ген. Мутафчийски, който наистина имал политически амбиции, но предпочитал да ги пази в тайна. Съществува вероятността и да се е обидил заради това, че журналистката го прави министър, а той се гласи за президент.

Както е известно, от месец се говори, че следващият опонент на Румен Радев на президентските избори ще е именно Венцислав Мутафчийски. Бойко Борисов отдавна иска да бутне стола на Радев, с когото са в жесток конфликт.

С началника на ВМА пък са приятели и със сигурност ще си допаднат и в политически аспект. Генералът обаче все още не искал открито да заявява амбициите си в тази насока.

Миролюба Бенатова разкри, че още отначало проф. Мутафчийски е бил враждебно настроен към нея. Той я посрещнал с думите „Ти от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?“.

Припомняме, че по едно време Бенатова беше станала таксиметров шофьор, за да се издържа. Сега обаче отново работи в телевизията.

Въпросите, които тя зададе на председателя на НОЩ, целяха да го провокират и да го накарат да признае, че има пробойни в здравната ни система. В крайна сметка генералът не издържа психически и си изпусна нервите.


Лекар от ВМА: Мутафчийски има любовница и доставя агнета за Борисов! (Брутални разкрития)

Ген. Мутафчийски получи звучен шамар от свой подчинен, пожелал да остане в анонимност, за да не изгуби работата си!

Спасителят на България, както го лансират през последните месеци в медиите, ген. Мутафчийски се оказа с доста врагове. Един от тях проговори пред Narod.bg за безчинствата, които се налага да търпи заради началника си.

Венцислав Мутафчийски има любовница във ВМА

Колега и подчинен на Венцислав Мутафчийски разкри пред споменатия сайт брутални неща за председателя на НОЩ. Той твърди, че генералът има любовница, която е шеф на отделение във ВМА. Мутафчийски дори си позволявал да насочва именно към нейното отделение повече пари, отколкото към другите. Непрестанно лансирал любовницата си, а останалите в болницата се правели, че не виждат.

ген. Мутафчийски
Голям удар срещу ген. Мутафчийски от негов подчинен

Генерал Мутафчийски е приятел с Бойко Борисов

Това обаче далеч не е всичко от разкритията на въпросния лекар. По думите му става ясно, че ген. Мутафчийкски и премиерът Бойко Борисов са лични приятели от години. Точно затова може да вкарат генерала в политиката, говори се, че ще го сложат за опонент на ген. Румен Радев.

„Приятели са, ходят си често на гости, генералът дори носи на премиера агнета за трапезата.“ – твърди служителят на ВМА.

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:

Той се оплаква, че в болницата няма никаква организация за коронавируса, въпреки всичките хвалебствия на Мутафчийски. Нямало нито достатъчно предпазни облекла за медиците, нито достатъчно апаратура.

От разкритията на източника на Narod.bg става ясно, че генералът има огромно самочувствие и се държи доста надменно с персонала си. Именно подобно отношение демонстрира и пред Миролюба Бенатова наскоро, когато прекъсна интервюто й с думите „Очаквам да измрат много хора, яко да измрат“.

мнения, отзиви, коментари, форум

Ето го спасителя! „Яко ще измрат много хора“!

Ген. Венцислав Мутафчийски се вбеси от въпросите на Миролюба Бенатова и директно я отсвири, което бе възприето от журналистката като демонстрация!

Когато преди повече от 2 месеца ген. Мутафчийски бе назначен от Бойко Борисов за председател на кризисния щаб, едва ли някой си е представял, че ще чуе от него думите „Очаквам да измрат много хора, яко да измрат“. Това обаче се случи в интервюто му пред Миролюба Бенатова за TV1.

Венцислав Мутафчийски: Здравната ни система се справи отлично

Коремният хирург през цялото интервю се държеше доста враждебно с Бенатова, която се опитваше да намери отговори на някои съществени въпроси, но така и не ги получи.

Това, което стана ясно от всичко казано от генерала, е, че смята, че България се е справила чудесно с пандемията, овладяла е ситуацията навреме и затова смъртността е толкова ниска засега.

„Основното беше да ограничим заболяваемостта. Затова бяха въведени всички тези мерки.“ – каза лекарят.

Венцислав Мутафчийски
Проф. ген. д-р Венцислав Мутафчийски се държа изключително арогантно с Миролюба Бенатова

Той отказа да се съгласи с журналистката, че е имало някъде пробойни в здравната ни система. Според него, това, че са се формирали гнезда на заразата, е по-добре, отколкото вирусът да се разпокъса из цялата страна.

Генералът твърди, че България вече е преживяла няколко пика и продължава нагоре. „Моите колеги мрат, а Вие си пишете разни глупости с едно моливче“, отсече Венцислав Мутафчийски пред Бенатова.

Той е горд, че у нас имаме толкова ниска смъртност от коронавирус и причината вижда в това, че са били затворени за посещения всички старчески домове, докато в Испания например 60% от възрастните хора там са умрели.

Венцислав Мутафчийски не пропусна да „изчетка“ bTV, Nova и БНТ. Според него, в големите медии наистина се е давала реалната истина.

Атаката на генерала срещу Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова вече не е част от големите медии, както генералът ги нарича, тъй като бе уволнена от Нова телевизия. За да се издържа, дори беше станала таксиметров шофьор, но сега отново е на екран.

Самата тя се оплака във Фейсбук, че преди началото на интервюто той се е заял с нея, че е била таксиджийка.

Така и не стана ясно какво толкова много издразни и вбеси Мутафчийски. Може би на него му допадат само въпроси, които го хвалят, него, щаба и правителството, а не такива, които целят изясняване на истината.

Факт е, че в България засега смъртността е много ниска и всички се надяваме това да остане така. Дали обаче заслугата е на НОЩ, не може да се твърди със сигурност.

Реакцията на ген. Мутафчийски, с която прекъсна интервюто и излезе, се възприе зле от голяма част от хората. В социалната мрежа критиките към него са огромни и мнозина го укоряват и се възмущават.

„Що за простак, хората разчитат на него да ги спасява, а той вика, че ще измрат.“ – пишат из Фейсбук.

Всъщност думите на генерала в края на интервюто са очевидно с ирония и сарказъм, тъй като смята, че Бенатова не е сред онези, които му вярват и разчитат на него.

Той отказа да коментира темата с евентуалната му бъдеща политическа кариера и е на мнение, че щом 60% от българите го харесват, както стана ясно от проучване, значи са му повярвали и смятат, че си върши добре задълженията.

За Михаил Николов

Прочети още

заведения на открито

Не ги е срам! Заведенията отварят, но кафето става 10 лв.?

Истински Апокалипсис настъпва в ресторантьорския бизнес. Това стана ясно от бунта на повечето заведения срещу …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *