Сашо Диков към Слави: Комплексар такъв, излез от тенекиения си дворец и се обедини с БСП! (ВИДЕО)

Сашо Диков вярва, че начинът да бъде свален Бойко Борисов е единствено чрез обединение на останалите партии в парламента!

Топжурналистът Сашо Диков се накара здраво на Слави Трифонов. Причината е, че шоуменът не желае да се обединява с други партии, което според Диков е груба грешка.

Тв водещият дори си позволи да определи лидера на втората политическа сила у нас като комплексар, който се е затворил в тенекиения си дворец.

Сашо Диков още преди изборите сериозно се е подразнил, че Слави Трифонов не ходи на срещи с други партии, а праща хора от екипа си. Не отиде дори на среща с президента Румен Радев.

dikov_600x400
Сашо Диков унизи Слави

Според журналиста, който в момента работи в телевизия „Евроком“, спасението от най-голямото зло на България Бойко Борисов е да има обединение на другите партии срещу него. Той вижда като ключова ролята на БСП.

„За съжаление, Бойко не може да бъде свален без Корнелия Нинова. Искаш или не, това е единственият начин“ – изригна Диков в лицето на Трифонов.

В момента Слави със сигурност дразни не по-малко Диков. Шоуменът мълчи вече цяла седмица за това какво смята да прави след изборите. Неговата партия се сдоби с ключова роля, тъй като зае второ място по вот, а с първата ГЕРБ никой не иска да се коалира.

От партията на Трифонов само преди няколко дни отхвърлиха предложението на Корнелия Нинова, която поиска да се обединят в името на това да свалят Борисов.

Вижте нагледно как Сашо Диков „нарежда“ в лицето Слави Трифонов!

Още за Диков – по-надолу!

Сашо Диков не може вече да диша Бойко Борисов и си мечтае за дните, в които България ще има ново управление!

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Известният журналист Сашо Диков е сред най-големите критици на Бойко Борисов. Той вижда в премиера на България един безкрайно нагъл човек, който е за затвора.

Според Диков има толкова много следи от мръсните сделки, които Борисов е оставил, че само ако някой се заеме да го разследва, то лидерът на ГЕРБ моментално ще попадне зад решетките, писа Frognews.bg.

Главният прокурор Иван Гешев обаче отказва да разследва Борисов по реален начин, а само хвърля прах в очите на хората. Така например преди дни той напълно оневини премиера за компроматите със снимките и видеото от спалнята му, но в същото време мълчи за аудиозаписа, чиято автентичност бе доказана в САЩ.

Сашо Диков
Сашо Диков иска главата на Бойко Борисов

Сашо Диков обаче няма намерение да чака Гешев или когото и да било другиго. Той сам се е заел със задачата да свали Бойко Борисов от власт и дори разполага с доказателства за далаверите на премиера.

Очевидно обаче Диков все още не действа, тъй като не вярва, че българската прокуратура няма да замете поредния сигнал за корупция срещу властта. Затова журналистът търси други начини и скоро ще ги намери.

Сашо Диков, който наскоро стана дядо за втори път, е възмутен от ударите, които властта отправи срещу Васил Божков. Той намира за живо престъпление да ограбят по този начин един бизнес, да не говорим за личната колекция от артефакти на Черепа.

„Няма по-нагъл управник от Борисов. Ти да се хвалиш с един провал, това вече е прекалено. Защото автомагистрала „Европа“ е пълен провал, направиха само една трета, ами другите две трети? А в същото време той се хвали с проекта.“ – възмущава се Диков, писа Petel.bg.

Бойко Борисов е обект на разследване и в европарламента след всичките сигнали за корупция, които Елена Йончева направи. По непотвърдена информация гръцки евродепутат има доказателства, че българският премиер е откраднал над 10 млрд. евро от еврофондовете.

 

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

6 Мнения

 1. Стефан Ст

  А защо 10-те журналисти от делегацията на Р. Радев до Талин продължават да мълчат като пънове. Кой им отне свободата на словото?

 2. Генова М.

  До всички ,които злорадстват на публикацията.Профили с цветя или животни,защо сте се абонирали да следите евроком,и в същото време ви дразни??? Така е когато сте се обонирали да се осведомявате от пик! Съжалявам ви,объркани сте,но някога,надявам се скоро да го разберете.Тогава няма да се срамувате от собствените си коментари и ще сложите реални снимки.Не е лесно да си купен !

 3. ангел марков

  ПАРНОТО: СТАТУКВОТО; ДИЛЕМАТА; СЪДЪТ; ВЛАСТТА

  СТАТУКВОТО – при парното е установено в продължение на повече от 45 години принудително обслужване, а в условията на пазарна икономика – принудителна/насилствена продажба на топлината, уреждана чрез прилагане със силата на закон, на несъществуващ, включително като наименование, в правния мир акт „Общи условия за продажба на топлинна енергия”. В чл.150 ЗЕ се казва, че продажбата се осъществява при общи условия, а не, че общите условия са за продажба
  Видът на общите условия е определен в чл.21, ал.1, т.4 – НА ДОГОВОРИТЕ..
  ДИЛЕМАТА – да се установят пазар на топлината и пазарни отношения между страните, или да се продължи с наложената принудителната продажба на топлината.
  ПАЗАР НА ТОПЛИНАТА И ПАЗАРНИ ОТНОШЕНИЯ
  Основния елемент за съществуването на пазар и пазар и пазарни отношения, в условията на колективно измерване на количеството с един общ топломер в абонатната станция, е наличието на стока. Топлината за нуждите на топлоснабдяването притежава качеството стока, единствено и само при безусловно прилагане на температурния график на топлопреносната мрежа от проекта на топлоснабдителната система (ТСС), измервани, регулиране, документиране и счетоводно отчитане параметрите на топлоносителя. Контрол и санкции за допуснати отклонение в параметрите.
  ПРИНУДИТЕЛНАТА ПРОДАЖБА НА ТОПЛИНАТА
  За да не произвеждат топлина притежаваща качеството стока, да не установяват пазар на топлината и пазарни отношения, и за да не я продават, монополистите изхвърлят от употреба температурния график, а по-късно и с изготвяне на „общи условия за продажба” си записват чрез несъществуващо в ЗЕ задължение „да доставят в абонатната станция” правото да прилагат забранена със закон принудителна продажба.
  СЪДЪТ: за да изготви решение, без да познава материята и правната й уредба, опорочена чрез лобистки текстове, защото така е по-лесно, а може би и по-доходно: 1. Признава несъществуващия в правния мир акт „общи условия за продажба на топлинна енергия”, за подзаконов акт; 2. Назначава експертизи със задачи определени от ищеца-правонарушител, с които се цели укриване на прилаганата забранена от закона принудителна продажба; 3. оставя без уважение всякакви отговори, протести, възражения и оспорване от нарочените без правно основание за длъжници.
  Вещите лица, без да имат представа за стока, пазар, сделка, договор, продажба и принудителна продажба при топлоснабдяването, изготвят експертизи с които признават принудителната продажба за извършена законна продажба и правят заключение, че начислените като резултат от принудителната продажба суми, са дължими.
  Чрез назначени експертизи, съдът прехвърля вината и отговорността за резултата от забранената от закона принудителната продажба, върху нямащите нищо общо с вината и нарушението – собствениците и обитателите в сграда – етажна собственост.
  ВЛАСТТА – в продължение на целия нескончаем тъкмо заради парното преходен период, включително НС, МС, СЪД и ПРОКУРАТУРА, всички органи, институции и медии, с всички сили и средства предоставени им от Държавата, защитават СТАТУКВОТО – наложената принудителната продажба на топлината?
  За да се установи законност, справедливост, пазар на топлината и пазарни отношения между страните, и защита правата на потребителите, следва да се изпълнят минимум следните законосъобразни действия:
  1. Възстановяване компетентността на КЕВР за определяне на „общи условия на договорите” по чл.21, ал.1, т.4 ЗЕ, дадена с чл.16, ал.1, т.6 ЗЕЕЕ (Д. в. 64/1999г.)
  2. Възстановяване на преклузивния срок чл.154, ал.2 ЗЕ. Отпада Д.в. 74/2006 г.
  3. Обявяване на общи условия за продажба на топлинна енергия – за нищожни.
  4. Отнемане от топлофикациите на лицензиите „за пренос на топлинна енергия”.
  Пандемията – златен параван, зад който успешно се укрива статуквото!
  02.01.2021 г. тел № 0888717118

 4. Христо

  Та да има кой да му извива ръцете ли бе, дърт гьотверен!!!
  А бе паламуд Генчо, че дали са в ГЕРБ или БСП комунягите са изедници!
  Що искаш бай Славе да влезе сам в бела…

 5. Прав е „спасението от най-голямото зло на България Бойко Борисов е да има обединение на другите партии срещу него. Той вижда като ключова ролята на БСП.“ Без БСП е невъзможно да бъде свален Баце.

 6. Диков не му набивали чомберите всичко е уговорено между Славето и БОКО тиквата и затова дъртия Мишок му написа 51 депутати и на тулупа 75 да могат да го подкрепят а Герб замисля да прави правителство на малцинството защото го е страх от служебен кабинет на президента аз попаднах на записа между Славето и БОКО тиквата че как БМБ ще оправи с ЦИК резултатите така беше и в 44НС.И кабинета е готов и ще бъде приет от Герб и ИТН.И двама ще си крадът и ще си правят каквото си искат единият с джипката а другият ще си прави концерти и ще си води предаването . Винаги съм писала и пак ще го напиша да им влезе в главата на нашия народ най после.(На прост народ слаба държава)Много моля за извинение от умните и честни хора на България.

 7. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *