Йордан Лечков за Борисов: Излъга ни и ни пороби, килията го чака!

Йордан Лечков е твърдо против настоящата власт и мечтае за промяна от много години!

Бойко Борисов изгуби всичките си приятели един по един. Йордан Лечков някога беше кандидат за кмет от ГЕРБ, а днес критикува премиера под път и над път.

Екс футболистът сне доверието си от Борисов преди доста време, а като причина изтъкна лъжите, на които той самият е станал жертва.

„Когато станах кмет на Сливен, основното, за което настоявах пред Борисов, беше да се извърши децентрализация на общините. Той ми обеща, че ще я направи, но нищо подобно. Напротив, дори животът още повече се съсредоточи само в София и само за София се прави нещо.“ – споделя с горчивина Лечков.

Според него това е само прашинка от всичко, което управляващата партия не е изпълнила от предизборните си обещания. Именно затова „екзекуторът“ на Германия настоява за незабавна оставка.

Йордан Лечков смята, че всички българи са станали роби на Борисов и ГЕРБ, тъй като нямат свободна воля. „Ако ни дадат, дишаме.“ – казва талантът от Сливен.

Той е на мнение, че властта командва хората чрез ниските доходи, които им осигурява. Защото, когато човек няма пари, трудно може да надигне глава.

Йордан Лечков
Йордан Лечков изригна срещу Бойко Борисов

Бившият играч на ЦСКА удря Бойко Борисов право в слабото му място, като твърди, че строителството през последното десетилетие не е нищо особено. „Една цяла магистрала не е построена, с това ли се гордее?!“ – изригва Лечков.

Интересното е, че бившият национал не иска просто оставка, а настоява за нещо повече, а именно затвор. Той призовава (с чувство за хумор, разбира се) дронът на БТВ да осветли имотите на Борисов и прокурорите, пише Cross.bg.

Припомняме, че Йордан Лечков бе избран с помощта на ГЕРБ за кмет на Сливен преди 9 години. След като обаче се обяви против партията на Борисов, срещу него бяха заведени един куп дела и образът му като цяло беше тотално очернен.

За Михаил Николов

Прочети още

кожени мото якета - 03

Мото якето – емблематичният аксесоар на всеки волен ездач

Ще поговорим за това, как можем да изберем кожено мото яке, по какви критерии и …

2 коментара

  1. БРАВО ДАНЧО ! ТО СИ НЕ САМО ВЕЛИК ФУТБИЛИС У УПРАВЛЕНЕЦ , НО И ГОЛЯМ ПАТРИОТ !!;

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]