Lechkov 600x380
Йордан Лечков атакува екипа на Бербатов

Йордан Лечков срази Бербатов: Раздаваха пари в тоалетните на НДК!

Йордан Лечков с нова атака срещу Димитър Бербатов!

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков не пропусна да уязви Димитър Бербатов след загубата му на изборите за президент на БФС. Екзекуторът на Германия разкри публично, че екипът на Митко си е служил с пари в деня на изборите, писа Football24.bg.

„Раздаваха се пари, беше срамна работа в тоалетните на НДК. Не ги раздаваха Бербатов, Мартин и Стилиян, те са стиснати, а един човек от Централна България“, каза Лечков, визирайки дясната ръка на Бербатов Петър Величков.

lechkov_600x380
Йордан Лечков атакува екипа на Бербатов

Преизбирането на Борислав Михайлов за президент на БФС обаче не отказва Димитър Бербатов да се бори и за него това не е краят. Той е категоричен, че е бил нарушен уставът на БФС, тъй като Михайлов има 241 гласа, а при 483 делегати в залата му трябват 242, което значи, че трябва да има балотаж. Освен това има сигнали, че сред гласовете за легендарния вратар има клубове, които вече не практикуват.

„Ще си търсим правата в съда, няма да се дадем“, категоричен е Бербатов.

Припомняме, че враждата между Йордан Лечков и Димитър Бербатов датира от повече от 10 години. Счита се, че именно Лечков е в основата Бербатов да се оттегли от националния отбор през 2010 г.

Още за бившия кмет на Сливен можете да прочетете по-надолу!

Йордан Лечков е твърдо против настоящата власт и мечтае за промяна от много години!

Бойко Борисов изгуби всичките си приятели един по един. Йордан Лечков някога беше кандидат за кмет от ГЕРБ, а днес критикува премиера под път и над път.

Екс футболистът сне доверието си от Борисов преди доста време, а като причина изтъкна лъжите, на които той самият е станал жертва.

„Когато станах кмет на Сливен, основното, за което настоявах пред Борисов, беше да се извърши децентрализация на общините. Той ми обеща, че ще я направи, но нищо подобно. Напротив, дори животът още повече се съсредоточи само в София и само за София се прави нещо.“ – споделя с горчивина Лечков.

Според него това е само прашинка от всичко, което управляващата партия не е изпълнила от предизборните си обещания. Именно затова „екзекуторът“ на Германия настоява за незабавна оставка.

“Фигурин

Йордан Лечков смята, че всички българи са станали роби на Борисов и ГЕРБ, тъй като нямат свободна воля. „Ако ни дадат, дишаме.“ – казва талантът от Сливен.

Той е на мнение, че властта командва хората чрез ниските доходи, които им осигурява. Защото, когато човек няма пари, трудно може да надигне глава.

Йордан Лечков
Йордан Лечков изригна срещу Бойко Борисов

Бившият играч на ЦСКА удря Бойко Борисов право в слабото му място, като твърди, че строителството през последното десетилетие не е нищо особено. „Една цяла магистрала не е построена, с това ли се гордее?!“ – изригва Лечков.

Интересното е, че бившият национал не иска просто оставка, а настоява за нещо повече, а именно затвор. Той призовава (с чувство за хумор, разбира се) дронът на БТВ да осветли имотите на Борисов и прокурорите, пише Cross.bg.

Припомняме, че Йордан Лечков бе избран с помощта на ГЕРБ за кмет на Сливен преди 9 години. След като обаче се обяви против партията на Борисов, срещу него бяха заведени един куп дела и образът му като цяло беше тотално очернен.

Прочети още

Klichko 600x400

Кметът на Киев Виталий Кличко: На Америка не й пука за Украйна, а Германия е с Русия!

Виталий Кличко разбира, че Украйна е сама срещу Русия и никой няма да й помогне! …

2 Мнения

  1. БРАВО ДАНЧО ! ТО СИ НЕ САМО ВЕЛИК ФУТБИЛИС У УПРАВЛЕНЕЦ , НО И ГОЛЯМ ПАТРИОТ !!;

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *