Бербатов напук на протестите: Преди се редях с часове за един хляб, а сега има всичко!

Димитър Бербатов се изкара жертва на комунизма и е щастлив, че това време отмина!

Футболната звезда и жива легенда на България Димитър Бербатов не остана по-далеч от много известни личности у нас. Той също не си спомня с добро тоталитарния режим и смята, че в момента страната ни е в по-изгодна позиция.

Митко разкрива в интервю, че детството му е било доста тежко, защото е нямало каквото си поискаш за ядене. Дори хляб е нямало в неограничени количества, когато начело на държавата е бил Тодор Живков.

Димитър Бербатов
Димитър Бербатов не харесва времето на комунизма

„Спомням си, че имаше километрични опашки за хляб. Всеки от семейството се редеше по един час и така се сменяхме. Като ти дойде редът, взимаш каквото е останало. Ако е свършил хлябът, оставаш гладен.“, казва Бербатов пред сайта на „Манчестър Юнайтед“, пише Politikavplovdiv.com.

Той разкрива, че се е чувствал доста зле по време на социализма у нас, защото по магазините е нямало всичко и хората са се хранели само с ограничено количество продукти.

Затова днес Бербатов е щастлив, че може да си позволи всичко и по магазините има всичко, което иска. Все пак той не забравя миналото си, за да успява да възпитава дъщерите си, че невинаги могат да тънат в лукс, както е сега.

По всичко личи, че Димитър Бербатов не е привърженик на протестите у нас, защото там са хора, които искат по-добър живот, а такъв Митко вече има.

Прави впечатление обаче, че той говори доста уверено за комунизма, макар да е видял от него едва 8 години, тъй като е роден през 1981 г., а през 1989 г. дойде демокрацията. От тези 8 със сигурност помни най-много 5, а се е редял на опашките не по-рано от първи клас, т.е. на 7 г.

Всичко това буди подозрение, че той бърка времето на Тодор Живков с това на Жан Виденов. Да, и Виденов беше комунист, но по неговото време в България вече властваше демокрацията.

Бербатов твърди, че и като юноша не му е било лесно. Когато е отишъл в София, за да играе за ЦСКА, той е живял на квартира и се е хранел оскъдно.

Днес обаче Митко Бербатов има милиони и затова няма как да влезе в кожата на хилядите българи, които обикалят площадите всяка вечер.

За Михаил Николов

Прочети още

sofia-open-01

Фаворитът за спечелване на София Оупън според букмейкърите

София Оупън е един от най-големите тенис турнири, които се провеждат в територията на България. …

9 коментара

 1. Сега акъл нямат хората, особено тия дето са с повечко пари. Футболистите да си наглеждат футбола и футболнити умения.

  • Нагъл ритнитопкоевц!
   Не стига,че печели от глупостта на феновете,ами лъже за времето на соца!
   Безобразно възпитание!

 2. Георги Димитров Митев

  Битието е това, което определя съзнанието.

  • Съзнанието също определя битието, даже в много случаи има по-силно въздействие. Всичко започва от идеята и необходимостта. Разбира се, битието също участва, макар и по-малко, в оформянето на съзнанието и не трябва да се отрича. Но е добре да се търси баланс. Ако се оставим на битието изцяло да ни формира, ще станем нещо по-долу от маймуните, за които твърдим, че са наши прародители. Защото и на маймуните в известен смисъл съзнанието им определя битието.

 3. Може да сме чакали на опашки,но гладни нимога не сме били.Сега по магазините има всичко,но нито е толкова качествено,нито могат да си го позволят всички.Преди Коледа гледах по ТВ гледах репортаж за едно момиченце,което за празниците си мечтаеше за филия с лютеница,защото обикновено е само филия.Та се сетих за „Братчетата на Гаврош“.Не е зле и Бербатов да го прочете,ако го е пропуснал в училище,и да благодари на съдбата,че е попаднал в точното време,на точното място.Много таландливи дечица нямат този шанс.

 4. Йййслллллл

  Прави впечатление обаче, че той говори доста уверено за комунизма, макар да е видял от него едва 8 години, тъй като е роден през 1981 г., а през 1989 г. дойде демокрацията. От тези 8 със сигурност помни най-много 5, а се е редял на опашките не по-рано от първи клас, т.е. на 7 г.

  Вие какъв подкупен и долен сайт сте.. понеже се бил редял само 2-3 години на опашките, не знаел, какво е..

 5. Кога си роден , та си жертва на комунизма бе. Ритнитопковец! Освен да риташ топка, нещо друго да си направил ТИ лично в животът си?

 6. Георги Прокопов

  Не е направил. Точно затова сега се прави на интересен, на жертва.

  • Веселяк

   Г-н Георге, ти добре, че написа два реда тук, та да видим, че те има.

 7. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]