Любен Дилов - син
Любен Дилов - син защити властта

Любен Дилов – син избухна: Глупаци, Бойко да спре да прави пътища, за да ви направи болници ли?

Любен Дилов – син защити Бойко Борисов и държавата!

В ролята на защитник на властта влезе писателят Любен Дилов – син. Той е на мнение, че мерките срещу пандемията са много адекватни и нито Бойко Борисов, нито НОЩ имат някаква вина.

Сценаристът на легендарното „Ку-ку“ е възмутен от факта, че мнозина са против локдауна, който бе наложен до 21.12.2020 г. „Когато чуя „искат да ни убият“, ми се ще да изкрещя „Война е, глупако! Не иска да те убие държавата, а гадинката, която изчезва със сапун“ – пише Дилов.

Според него държавата не носи никаква вина, че здравната ни система изнемогва в момента. Просто не вижда как Борисов и компания са можели да го предотвратят.

„През лятото трябвало да подготвят здравната ни система за коронавируса. Как да я подготвят? Спешно да изкарат 10 000 лекари и 20 000 сестри ли? Да направят 31 нови болници в областните градове ли? Бойко да спре да прави пътища, за да направи спешно ваксина ли?“ – изригна писателят в своя публикация.

Той счита, че ако допреди 30 години сме можели да се оправдаваме с държавата, сега това е недопустимо, защото всеки отговаря сам за себе си. Затова не трябва да се оплакваме, а да бъдем отговорни към себе си и околните, като не мрънкаме за мерките, а ги спазваме.

Любен Дилов - син
Любен Дилов – син защити властта

„Държавата е онова, което ни се пули в огледалото сутрин, а не това, което дават по сутрешните блокове.“ – смята Любен Дилов – син, намеквайки, че държавата – това е нейният народ, всички ние.

Журито от последните два сезона на „България търси талант“ е на мнение, че локдаунът може да не пребори вируса, но ще даде глътка въздух на здравната ни система, тъй като поне през декември ще се ограничи заразата.

По всичко личи, че Любен Дилов – син е близък с Бойко Борисов и одобрява неговото управление. Разбира се, с това свое мнение той веднага предизвика критики от всички, които са „за“ протестите.

Цялото му откровение можете да прочетете тук!

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

7 Мнения

 1. Груйо Попйорданов

  Поредният ИДИОТ – с главно „И“ !
  Нямам думи…. да му изтръгнеш езика !

 2. Пенсионер

  По рождение си си дефектен! Нищо ново – подлизурко!

 3. А ти знаешли глопако ,при Тодор Живков колко болници имаше,и как се обслужваше народът,лайна да ядете Вие с Бойко Борисов и мафията му.Колко пачки ти сложи Бойко в гащите кратуно мръсна да леееш простотии …..Ти,заслужаваш да ти хакнат най голямата и мръсна ваксина в гъзъти,газар долен….

 4. Атанас Атанасов

  Аз като се погледна в огледалото виждам Бойко Борисов да чука камъни за асфал с пранги на краката, а от теб палячо и асфалтаджия не става..

 5. Стефан

  Дилов, както винаги е безпощадно прав!

 6. Дилов!!!!!!!! Знам, че няма да ти хареса написаното от мен, но дано даде Господ Да се разболееш сериозно, мършо недоклатена, та тогава да те питам на ТИКВЕНИЯ „път“ ли ще се лекуваш, или ще търсиш най-добрите лекари В БОЛНИЦИТЕ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Боклук некадърен!!!!!!!!!!! Затваряй си устата, че предостатъчно СЕ НАСРАХТЕ ТИ И ИЗМИСЛЕНАТА ТИ „ПАРТИЙКА“ ГЕРГЬОВДЕН, И СДС И ГЕРБ, като връх на лайното!!!!!!!!!!!!!!!!! Повдига ми се от теб и изродите като теб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Гледай си книгите и не се занимавай с въпроси, по които си ЗАВЪРШЕНО НИЩО!!!!!!!!!!!!!!! КАПИШ???????

 7. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *