Демакиант 01 Clarins
Демакиант 02 Clarins

Демакиантите – незаменима грижа от Clarins за чувствителна кожа

Ежедневното носене на грим е част от разкрасителните процедури на много дами.

Макиажът има свойството да прикрие много от несъвършенствата, които карат жените да изпитват дискомфорт по отношение на външния си вид. И макар и качественият и добре направен грим да се отразява добре на самочувствието ни, грижата за кожата изисква неговото премахване в края на деня.

Тогава на сцената излизат демакиантите – продукти, осигуряващи бързо и ефективно премахване на грима. Една от най-любимите на дамите подобен тип козметика е тази на Clarins – безспорен лидер по отношение на създаването на продукти, впечатляващи с натурални и билкови екстракти.

Защо демакиантът е по-добрият избор от измивния гел?

Макар и от Clarins да предоставят богат избор и от двата вида козметични продукти, си струва да обърнем внимание на тяхната същност и да хвърлим малко светлина относно това защо именно демакиантът следва да има отредено място в козметичната ви грижа.

Измивните гелове са предназначени за премахване на нечистотиите по кожата в следствие от прекомерното производство на себум и излагането на външни влияния. Те са важно средство за осигуряването на здрав и сияен вид на кожата. Немислимо е да се радваме на красив и издръжлив грим, ако преди това не сме почистили кожата си качествено и в дълбочина. Измивните гелове обаче срещат трудности при разграждането на грим формулите, именно защото са предназначени за почистване на лицето от естествени и въшни замърсявания. Гримовите текстури са далеч по-устойчиви и изискват козметични продукти със съвършено различна консистенция.Демакиант 03 Clarins

От Clarins успешно представят на пазара своите демакианти, обогатени с натурални и билкови екстракти за още повече грижа. Специално разработената им формула е снабдена с етерични масла, които с лекота и съвсем успешно се справят с премахването на всякакъв тип грим. Дерматологично тествани са и е доказано, че съвсем безпроблемно отстраняват и водоустойчив грим. Всяка дама знае колко трудоемко е премахването на водоустойчива спирала например.

Друг безспорен плюс е това, че демакиантите, понеже са пригодени за почистване на грим, действат изключително щадящо върху нежната околоочна област. С лекота отстранявате сенки и спирала, без да усещате неприятно парене или дискомфорт в очите. Нежната и щадяща формула ги прави подходящи за използване и от дами, носещи контактни лещи. След успешното премахване на грима с демакиант от Clarins, бихте могли да използвате и предпочитания от вас измивен продукт за още по-голяма и ефикасна чистота на лицето.

Доброто почистване е ключът към красивата и гладка кожа. Всяка дама добре знае, че висококачествената бяла козметика е онова, което ще послужи за перфектното средство за постигане на идеален макиаж, сякаш направен от професионалист.

Прочети още

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди, сред които и Мултифункционален уред Karlton Electronics

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди

В тази статия ще разгледаме 6 популярни модела уреди за прилагане на криотерапия в домашни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *