Домашна криотерапия. Топ 6 уреди, сред които и Мултифункционален уред Karlton Electronics

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди

В тази статия ще разгледаме 6 популярни модела уреди за прилагане на криотерапия в домашни условия. По-долу можете да намерите обобщена информация за всяка машина, а след това следва и по-подробен анализ.

Цените на разглежданите уреди за домашна криотерапия варират от 73 до над 41 хиляди лева, като по-евтините модели са предимно за вкъщи, а скъпият апарат за криолиполиза е професионален за използване в салони. Повечето от тези 6 уреда комбинират функции като топли и студени процедури, ултразвук, вибрации и други.

Професионален уред за лице и подмладяване на кожата

Този компактен и изключително удобен за работа уред предлага цели 5 различни режима за грижа и подмладяване на лицето. Благодарение на модерната LED, фотонна и крио-терапия, както и опциите за вибрационен масаж и електро-мускулна стимулация, той може да се използва за широк спектър от процедури.
Домашна криотерапия 00 Професионален уред

От бърз освежаващ масаж до стимулиране регенерацията на клетките, уредът е перфектното решение за поддръжка на младежкия вид в домашни условия. Лесен за употреба бутон за включване/изключване и настройка на 5 нива на интензитет правят манипулациите приятни и без стрес.

Високото качество на използваните материали и прецизната изработка гарантират безопасността на третираната кожа. Дори и при ежедневна употреба няма опасност от раздразнения или други странични ефекти.

За съжаление капацитетът на вградената батерия е ограничен и за по-продължителни процедури се налага да бъде свързан към захранване. Въпреки това обаче, предвид достъпната цена от едва 73 лева, си струва да се направи компромисът.

В заключение можем смело да кажем, че уредът напълно оправдава очакванията като ефективност и многофункционалност на тази цена. Заслужава си всеки вложен лев и е страхотен помощник за поддържане на младежки и свеж вид на лицето.

Козметичен чук за топла и студена терапия MX-N20

Този иновативен чук съчетава най-доброто и от двата свята – студените и топлите процедури за лице и тяло. Благодарение на точната температурна регулация с 8 нива, манипулациите могат прецизно да бъдат съобразени с нуждите на конкретния тип кожа.

Охлаждащите процедури имат успокояващ ефект и са подходящи за възстановяване след по-агресивно третиране като пилинг или дълбоко почистване. Те затварят порите, намаляват раздразненията и придават свежест на лицето.

От друга страна топлината подготвя кожата за по-качествено почистване и действа като катализатор за активните съставки от серуми и кремове. Ускорява се кръвообrащението и се стимулира регенеративната способност на клетките.Домашна криотерапия - уреди или ледена вана?

Единственият минус на този отличен уред е сравнително високата му цена от над 200 лв. Въпреки това качеството и прецизността при работа определено го правят достоен конкурент на професионалните апарати. За домашна употреба ефектът е повече от задоволителен.

Препоръчваме този чук на всички, търсещи комплексни решения за грижа за кожата. Комбинацията от студени и топли процедури е безспорно най-добрият подход!

Уред за студена пара

Този компактен и лесно преносим уред е идеалното решение за завършващ етап при различни козметични процедури. Благодарение на фините студени частици, той има успокояващ и охлаждащ ефект върху повърхността на кожата.

Приложението на студената пара води до стягане на порите, намаляване на зачервявания и възпаления. Препоръчва се след по-агресивни техники като дълбоко почистване или пилинг, при които кожата е по-чувствителна.Криотерапия за лице, специален уред

Самият процес на работа е изключително прост – просто се налива необходимото количество вода в резервоара и с натискане на бутона се стартира генерирането. Благодарение на регулируемата височина и въртящия се 360 градуса накрайник, струята лесно може да се насочи в желаната посока.

Единственият компромис тук е липсата на температурен контрол, но това се компенсира от бюджетната цена под 120 лв. За домашна употреба уредът е напълно достатъчен и ще ви осигури свежа и стегната кожа. Препоръчваме го на всички търсещи достъпно решение за грижа у дома!

Козметичен уред W05X 6 в 1, H2-O2 – водно дермабразио

Този високотехнологичен уред обединява цели 6 различни подхода за третиране и подмладяване на кожата. Благодарение на ултразвук, радиочестоти, криотерапия и кислород може да се постигне 360 градусов ефект за обновяване на клетките и премахване на бръчки и петна.

Чрез точната настройка на силата и продължителността на отделните процедури се гарантират максимални резултати, без да се уврежда повърхността на кожата. Благодарение на дисплея и бутоните за управление работата с уреда е лесна дори за начинаещи.Мнения за дермабразио и апаратура за криотерапия.

Възможността да се комбинират няколко подхода в едно третиране ускорява ефекта от активните съставки в серумите и кремовете. Така се постига стегнатост, редуцират се бръчките, подобрява се текстурата и общата свежест на тена.

Разбира се, толкова функционален и напредничав уред не е никак евтин. Цената от над 2000 лв е немалка инвестиция. Въпреки това за професионална употреба в салони той е напълно оправдан и ще се изплати бързо. Препоръчваме го на всички търсещи висококачествени решения!

Ултразвуков чук 017, Топла и студена терапия

Този уред съчетава ползите на топлите и студените процедури на криотерапията, като ги подсилва с ултразвукова вибрация в дълбочина. Благодарение на 8-те степени на температурата, манипулацията може прецизно да се настрои спрямо нуждите на кожата.

Студът има охлаждащ и освежаващ ефект, като свива разширените след процедури пори и намалява възпаленията. От друга страна топлината отваря порите за по-добро почистване и абсорбиране на хранителни вещества и серуми.Домашна криотерапия с ултразвуков чук.

Ултразвукът вибрира в дълбочина и стимулира обмяната на веществата в клетките. По този начин се засилва кръвообращението, производството на колаген и се подобрява цялостното състояние на кожата. Мощността от 100W осигурява отлични резултати.

Минус на уреда е нуждата от постоянно захранване с кабел, но това си е компенсирано от многото функции, качеството на материалите и сравнително ниската цена под 250 лв.

Препоръчваме го на всички търсещи комплексен подход за домашна грижа и лечение на кожата на лицето!

Машина за криолиполиза с 4 дръжки

Този високотехнологичен уред е предназначен за професионална употреба в салони за красота и СПА центрове. Благодарение на 4-те апликатора и мощния охладителен ефект (криотерапия), той ефективно намалява подкожните мазнини чрез криолиполиза.

Машина за криолиполиза с 4 дръжки, професионална домашна криотерапия за богати хора
Машина за криолиполиза с 4 дръжки, професионална домашна криотерапия за богати хора

Принципът на действие е фокусираното прилагане на студ върху проблемните зони от тялото. По този начин се предизвиква локално замръзване на мастните клетки, които впоследствие загиват и се елиминират от организма по естествен път.

Процедурата е напълно безболезнена и неинвазивна. Не се налагат никакви разрези или инжектиране на вещества. При правилна употреба и спазване на протоколите няма риск от странични ефекти.

Разбира се, толкова мощна и специализирана машина не може да е евтина. Цената от над 40 000 лв е сериозна инвестиция, подходяща най-вече за големи салони с висок клиентопоток. Но качеството на материалите и технологиите оправдава напълно вложените средства за закупуването ѝ.

Мултифункционален уред Karlton Electronics

Този 6 в 1 уред на Karlton Electronics обединява някои от най-модерните технологии за грижа и подмладяване на кожата. Благодарение на различни режими като радиочестоти, фотонна терапия, криomasаж и вибрации, той предлага цялостно и персонализирано третиране.

Ползи за кожата:
 • Подобряване на текстурата и заглаждане на фини линии
 • Хидратиране и повишаване еластичността
 • Премахване на петна и зачервявания
 • Стимулиране регенерацията на клетки
 • Почистване в дълбочина на порите
Как се използва:

Преди всяка процедура е добре кожата да се почисти и да се нанесат съответните серуми или маски. След това според конкретната цел се избира желаният режим и се задават настройките за интензитет и времетраене.Мултифункционален уред Karlton Electronics за домашна криотерапия, особености

Електро-мускулна стимулация

EMS терапията има лифтинг и стягащ ефект, като същевременно засилва проникването на активните съставки от грижата след нея…

Криомасаж

Студената терапия е подходяща за свиване на разширени пори, намаляване на отоки и охлаждане при раздразнения…

Недостатъци

Един от компромисите е ограниченият капацитет на батерията, която издържа за по-кратки процедури. Също така липсват опции за автоматични програми. Но пък струва само около 200 лева!

Като цяло обаче с оглед на функционалността и достъпната цена, уредът е отличен избор за домашна употреба. Препоръчваме го на всички търсещи комплексно решение за красота и релакс у дома. Споделете в коментарите и вашето мнение след като го тествате!

Вижте и ТОВА: Кой е най-изгодният дарсонвал? Мнения. Антибактериална силициева пудра за дарсонвал. Откъде?

Прочети още

Тази статия ще разгледа шест основни ползи за здравето, които плетенето предоставя.

6 ползи за здравето от плетенето

Плетенето, една от най-древните форми на ръчно изработване на текстил, е практика, която носи множество …

4 Мнения

 1. Дедо Йоцо

  …все ощетени от природата и да изпъкнат се забиват около Него

 2. Ало бабата и едно бустанско плашило е по хубаво от теб ама можеби нямаш огледало в къщи да си огледаш грозната мутра.А за президента даже не трябва и да си отваряш кривата джука.Малеее тебе ако те сложим в някой бустан пиле няма да префръкне.Вземи и вложи малко усилия в разкрасителни процедури макар че надали на теб има какво да ти помогне.Голям тунинг ще пада.По добре се скрии някъде никой да не те вижда.

 3. Долу_Мисирките

  Абе какво ни занимавате с тая мисирка и подлога? Нея могат всеки момент да я арестуват за неприлична физиономия и без нищо да прави. Всеки нормален индивид може да си направи сметката, докато й гледа интервютата чия подлога е. Не заради нейното лично мнение, а заради това че не е безпристрасна, ако наистина държи че е журналистка. Въпросите й са тенденциозни, глупави, малоумни. Яйцата й бяха малко.

 4. Марин В.

  Преди време реших да експериментирам с домашна криотерапия и да си направя ледена вана. Исках да изпитам на собствен гръб ефекта от рязкото охлаждане на тялото след тренировка. Споделям моя личен опит как лесно може да се организира това у дома.

  Първо, напълних ваната си с хладка вода, малко под нормалната температура за къпане. После започнах да добавям по няколко кофи с ледено студена вода и парченца лед, които предварително бях приготвил от фризера. Целта ми беше да понижа постепенно температурата до около 10-15 градуса.

  Преди да се потопя, направих няколко дълбоки вдишвания и издишвания, за да се отпусна и успокоя. После бавно и решително влязох във ваната. Първоначалният студен шок беше доста силен, но след няколко секунди свикнах и се насладих на освежаващото усещане.

  Останах потопен във водата само 2-3 минути, тъй като исках внимателно да тествам реакциите на тялото си. През цялото време се стараех да дишам бавно и да се отпусна максимално. Усетих как студът сякаш пронизва всяка клетка и стяга мускулите и кожата ми.

  След като излязох от ваната, се уших в голяма хавлиена кърпа и започнах да правя леки подскоци и движения, за да стимулирам кръвообращението. Постепенно приятна топлина обгърна цялото ми тяло и се почуствах невероятно енергизиран и освежен.

  Сега от време на време правя тази процедура, особено след тежка физическа активност. Смятам, че балансираното излагане на студ има своите ползи за организма и е достъпен начин да се възползваме от ефектите на криотерапията в домашни условия. Просто трябва внимателно да се следят индивидуалните реакции и да не се прекалява с времетраенето и интензитета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *