Ева Веселинова
Ева Веселинова помля властта

Ева Веселинова към Бойко Борисов: Заслужаваш да ровиш по кофите за боклук, защото продаде душата си!

Ева Веселинова направо унищожи премиера Борисов и цялото правителство!

Красавицата с най-широката усмивка Ева Веселинова не крие, че не одобрява политическата ситуация в България. Това е и причината да бъде уволнена от Нова телевизия.

Блондинката изригна в блога си срещу Бойко Борисов и компания. Тя намира това управление на страната за срамно и позорно.

„Нека Борисов да обясни на хората как се живее с 200 лв. пенсия, какво е да се ровиш по кофите за боклук, как млад човек може да живее със заплата, която едва стига за наем и храна… Учителите и лекарите взимат мизерни заплати за това, което правят. Нека се постави на тяхното място поне за секунда.“ – беснее Веселинова.

Нейната ненавист към властта се засили изключително много, когато правителството на Борисов опрости над 8 млн. лв. на мюфтийството. Хубавицата не счита за редно парите, събрани от хората, които редовно си плащат данъците и едва преживяват, да бъдат подарени на онези, които имат хиляди имоти и живеят охолно, пише Izvanredno.info.

Ева Веселинова
Ева Веселинова помля властта

Според господарката на ефира ГЕРБ и ДПС са в съюз и казусът с мюфтийството го доказва. Тя е на мнение, че Бойко Борисов и Делян Пеевски са се обединили заради общото си благо. Становище, което за пръв път бе изказано от лидера на „Да, България“ Христо Иванов.

„Срам и позор! Това мога да кажа за всичко, което се случва в България през тези 30 години. Но Бойко Борисов трябва да знае, че няма човек, който да е продал душата си и да е свършил добре. Така че да си има едно наум.“ – смята Ева Веселинова, която в момента е в очакване на първата си рожба.

Като част от „Господари на ефира“, блондинката често навлизаше в опасни територии с разследванията си. В крайна сметка предаването бе свалено от тв ефира и сега се подвизава само в интернет.

Позицията на Ева Веселинова спрямо правителството на Борисов й „спечели“ уволнение от „На кафе“ по NOVA. Тази телевизия е много близка до властта, тъй като е собственост на Кирил Домусчиев, който е приятел с премиера.

Прочети още

Cvetana Maneva1 600x370

Цветана Манева: Има едно единствено спасение за България и то се казва Румен Радев!

Цветана Манева стои плътно зад Румен Радев на предстоящите президентски избори на 14 ноември! Звезадата …

Едино мнение

  1. Каката

    Хем хубава,хем умна! Нищо,че е изгонена,ще се справи!

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *