Стоян Алексиев бесен: Шефът на мафията Борисов разграби горите и плажовете ни с крадени пари!

Актьорът Стоян Алексиев е бесен от това, което прави Бойко Борисов с България през последните 11 години!

Още една звезда се обяви против управлението на Бойко Борисов. Това е 69-годишният актьор Стоян Алексиев, нашумял изключително много с любовната си афера със своя студентка.

Звездата от „Откраднат живот“ участва в подписката на творците и интелектуалците, искащи оставките на Бойко Борисов, Иван Гешев, Цвета Караянчева, Вежди Рашидов и Емил Кошлуков, писа Inews.bg.

Алексиев е на мнение, че държавата се ръководи от триото Борисов – Доган – Пеевски, което е създало „Държава на мафията“, като начело, поне официално, стои премиерът.

Стоян Алексиев
Стоян Алексиев е бесен на Борисов и компания

Това, което вбесява актьора, е, че българската природа е тотално разграбена. Гори, плажове, резервати, води са продадени на съмнителни частни фирми, което е грехота спрямо България.

Нещо подобно се случва с родното ни Черноморие, което се бетонира и така страда нашият туризъм, който пропада все повече.

„Природата ни е разграбена, а всичко това се прави чрез измамното усвояване на еврофондовете. Парите от ЕС буквално се крадат, защото се използват за съвсем различни от обявените цели“ – смята Алексиев, чийто син и колега Александър също се е подписал против правителството.

Според него се крадат от Европа пари и чрез „доизграждане“ на културните ни паметници. Обявява се, че се прави нещо за тях, а вместо това те биват съсипани и по-голямата част от обявените за строеж пари се прибират от фирми, близки до Борисов, Доган и Пеевски.

Като човек на изкуството, Стоян Алексиев не може да приеме липсата на нормална свобода на словото. Той е убеден, че повечето ни медии са зависими от властта и не отразяват адекватно случващото се в страната. Доказателство за това, според него, е манипулативното отразяване на протестите от лятото.

„Настояван за незабавна оставка на Борисов и хората около него, защото те съсипаха държавата и я пратиха на дъното на Европа. Вече дори Румъния е преди нас, а влязохме заедно в ЕС.“ – беснее възрастният актьор.

В момента Стоян Алексиев е без работа и се счита, че му е трудно да си намери такава не само заради пандемията, но и заради мнението му за управляващите, които са го взели на мушка.

“Фигурин

 

 

 

Прочети още

ивайло пенчев семейство, бизнес

Ивайло Пенчев. Семейство, бизнес, биография

Какво трябва да знаем за бизнеса, състоянието (богатството) и биографията на бизнесмена Ивайло Пенчев? Семейство, …

Едино мнение

  1. УПРАВЛЯВАНИ СМЕ ОТ САТАНИСТИ ,ВСИЧКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТИ ДО СЕГА СА БИВШИ САТАНИСТИ НАЧЕЛО СА СОРОС МЕРКЕЛ И ЕЛИЗАБЕТ КРАЛИЦАТА ТОВС СА РЕПТИЛИ ,И ОСТАНАЛИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ В ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ ИГРАЯТ ПО ТЯХНАТА СВИРКА

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *