Liudmila Putina 600x400

Жената на Путин към Запада: Ще козирувате пред Русия, ясно ли е?!

Людмила Путина разби Запада и поиска от него да благодари на Русия!

Бившата съпруга на Владимир Путин избухна срещу Запада навръх Деня на победата, който честване днес. Людмила Путина припомни на страните от ЕС, че дължат днешната си свобода на Русия.

Цели 20 години Людмила беше омъжена за настоящия руски президент. Преди 8 години обаче двамата се разведоха след изневяра от негова страна.

Въпреки че вече не са заедно, Людмила споделя възгледите на бившия си мъж по много въпроси, особено такива, свързани с родината й. За нея по-велика държава от Русия няма.

„Нашият народ е много изстрадал народ. Дали сме много жертви в много войни, но трябва едно да се знае – Русия винаги е искала мир и е била проводник на мира.

liudmila-putina_600x400
Людмила Путина срина Запада

Преди 76 години Русия даде свобода на Европа. Толкова народи днес са свободни благодарение на Русия. Някои дори сега нямаше да ги има. В едни други времена в момента ЕС щеше да козирува пред Русия, това трябва да е ясно. Вместо това се правят опити да се подменя историята и да се пропагандират разни абсурдни неща.“ – смята Людмила Путина.

Тя иска държавите, които са се освободили от нацизма благодарение на Русия, публично да й благодарят. Нещо, което в момента няма как да стане, тъй като Западът изглежда антируски настроен.

Людмила Путина е на мнение, че Русия ще властва в света в най-скоро бъдеще. Според нея САЩ вече изживява последните си дни.

„Умиращата Америка не може да се сравнява с Русия. Руският народ е изключително одухотворен, няма нищо общо със западните. Културата е това, което ще спаси света. Тя е съсредоточена на изток.“- смята бившата на Путин.

Днес е Денят на победата, но много от западните държави опитват да фалшифицират историята, като твърдят, че СССР е освободил тези държави от нацизма, за да ги пороби тя. Дори излагат като един от примерите за това България.ч1

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

Едино мнение

  1. Ами хайде помогнете на България .

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *