Милена Славова разби Бойко и компания: Крадци, сдъвкахте ме и ме изплюхте!

Милена Славова разби на пух и прах самочувствието на родните политици!

Рок легендата на България Милена Славова също има своята гражданска позиция по отношение на българската политика, но вече се опитва да не го афишира. Причината е в разочарованието, което е изпитала на свой гръб в политиката преди години.

Милена е сред звездите, които преди 30 години са повярвали в демокрацията. Тя е била част от митингите на СДС в началото на 90-те години на миналия век, но към днешна дата се чувства използвана и безкрайно разочарована.

Ето защо не видяхме Милена Славова на протестите миналото лято. Не че одобрява управлението на Бойко Борисов, но просто не иска отново да бъде жертва на политическите игри.

milena-slavova_600x370
Рок певицата Милена Славова вече не се връзва на политическите игри

„Питаха ме защо не съм на протестите. Преди години бях на такива протести и митинги, а накрая нищо не се промени. Политиците си направиха своите неща, а мен и другите мои колеги ни сдъвкаха и ни изплюха.“ – споделя певицата.

Тя е категорична, че който и да дойде на власт, все ще краде и нищо няма да направи в полза на хората.

„Политиците трябва да работят преди всичко за народа, а те действат само за себе си. Затова винаги ще бъдем зле, няма оправия, никой не мисли за хората.“ – смята рокаджийката.

Тя говори общо за политиците, но не споменава изключения, което значи, че такова е мнението й за Бойко Борисов, Слави Трифонов, Корнелия Нинова и всички останали лидери на партии у нас.

Въпреки това Милена не смята, че решението е да напуснеш България и да търсиш своя шанс другаде. Според нея един българин не би могъл да бъде щастлив и успешен извън своята родина.

„Отиват зад граница, мислейки си, че там ще успеят да постигнат повече, но истината е, че там ги чака двойно повече работа, защото там са никой. По-добре да се инатиш и да стоиш в България“, смята Милена Славова.

Преди дни певицата нашумя и с мнението си за гей парадите, които според нея са проява на пълна простащина и пошлост.

“Демир

Източник: Bgonair.bg

За Михаил Николов

Прочети още

Borisov2_600x400

Студен душ за Борисов: Дори Киро да падне, САЩ никога няма да върне Бойко!

Бойко Борисов вече е нежелан от всички на запад! Никога вече Борисов Надеждите на ГЕРБ, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.