Доц. Григор Сарийски: Еврото ще отнеме част от нашия суверенитет!

Григор Сарийски вижда фатални за България последици от приемането на еврото!

Еврозоната и влизането на България в нея няма да помогнат с нищо на България, а напротив. В това е убеден доц. Сарийски, който работи в БАН.

Причината за това негово мнение е излязлото решение на ЕС, че България ще приеме за своя валутна единица еврото през 2024 г., пише Skandalno.net.

Според него приемането на еврото толкова скоро може да изиграе пагубна роля за българската икономика. Той не вижда фактора, по който България е засилена по бързата писта към еврозоната.

Все пак доц. Сарийски смята, че това бързане е продиктувано от „бетониране“ и „вкаменяване“ на България в рамките на ЕС и така тя не може да маневрира с други държави, съобщи БНР.

sariiski_600x400
Григор Сарийски е тотално против еврото

 

За него приемането на еврото е пълна стъпка към загуба на суверенитет и въвеждане на западен колониален режим у нас.

Доц. Сарийски разкри и мнението си за пандемията. Според него сега се радваме на успехи в тази област, няма много новозаразени, но с настъпването на есента ще има нова вълна от коронавируса, тъй като той ще мутира в нов щам.

В тази връзка може би приемането на еврото е доста рисково, тъй като се очакват още загуби в икономиката вследствие на пандемията.

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *