Stefan Danailov1 600x370
Стефан Данаилов издигна Румен Радев

Стефан Данаилов приживе: Румен Радев никога не казва „Да, да, добре“ и затова ги тресе страх от него!

Стефан Данаилов е човекът, на когото Румен Радев трябва най-много да благодари!

Вече година и половина България страда за своя обичан актьор Стефан Данаилов. Той си отиде от земния свят, но това, което направи на земята, остава вечно.

Добре известен факт е, че Ламбо имаше афинитет към политиката. В периода 2005-2009 г. той дори беше министър на културата.

Ясно е за всички, че беше от БСП. Именно той стои в основата на политическата кариера на Румен Радев.

Данаилов собственоръчно издига и лансира Радев като кандидат президент, което му носи и победата срещу Цецка Цачева през 2016 г.

И до днес остават незабравими думите на актьора за бъдеще тогава президент. Той каза следното: Румен Радев си пада малко катил. Не е от тези, които казват „Да, да, добре“, съмнява се във всичко и това е добре.

Към днешна дата казаното от Ламбо се потвърждава. Радев действително не изглежда човек, който може да се подчинява. Напротив, има харизма и лидерски качества, поради което народът го обича.

stefan-danailov1_600x370
Стефан Данаилов издигна Румен Радев

Преди 5 години Стефан Данаилов каза, че противниците на БСП са много уплашени и се страхуват от Румен Радев, писа Mediapool.bg. Днес разбираме, че е имало защо да се страхуват, защото именно президентът започна битката срещу българската мафия и в момента служебният кабинет, който сформира, разследва дори Бойко Борисов и иска главата на Иван Гешев.

Важно разкритие, което Данаилов направи приживе, е, че ген. Радев не е руска кандидатура. Ламбо беше сигурен в думите си, тъй като самият той беше заклет русофил и имаше немалко връзки в Русия.

Румен Радев и Илияна Йотова ще се кандидатират за втори мандат през есента, като този път те не са лансирани от никого. БСП отново ще ги подкрепи, но колебанието на Корнелия Нинова разочарова много хора.

А Стефан Данаилов, някъде там горе, би се радвал, ако Румен Радев отново натрие носа на ГЕРБ.

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *