Charles Hoffe 600x370
Д-р Чарлз Хофе вижда смъртта на Ковид ваксинираните

Д-р Чарлз Хофе: Гарантирам ви, че до 2025 г. всички COVID ваксинирани ще умрат!

Д-р Чарлз Хофе не вярва във ваксините, които се прилагат срещу Ковид-19 в момента!

Д-р Чарлз Хофе, който практикува медицина в Британска Колумбия, Канада, изрази публично ужасяващата си прогноза за ваксините срещу COVID-19 хора по цял свят. Според него те са ходещи трупове, пише Thebulgariantimes.com.

Специалистът обяснява своите лични наблюдения. Той е имал много пациенти, ваксинирани с „Пфайзер-Бионтех“ и „Модерна“. При всички се наблюдава един и същи проблем – запушени капиляри, което след няколко години ще доведе до сърдечна недостатъчност.

„До няколко кратки години поне 60% от ваксинираните ще имат кръвни съсиреци и в крайна сметка това ще ги прати под земята.  Само 25% от инжекцията в ръката оставя материала в ръката. Останалите 75% плъзват по лимфната система и процесът става необратим.“ – обяснява д-р Хофе.

charles-hoffe_600x370
Д-р Чарлз Хофе вижда смъртта на Ковид ваксинираните

„Поставените с ваксина протеини се вграждат в кръвоносните съдове и капилярите, което води до циркулиране на тромбоцитите. Именно последното води до създаване на съсираци“, казва още лекарят.

Най-опасното в случая е, че тези съсиреци могат да бъдат установени много трудно, което не позволява на лекарите да предотвратят най-лошото.

„Кръвните съсиреци вследствие на Ковид ваксините не могат да се установят при скенер или ЯМР. Единственият начин да бъдат открити е чрез кръвния тест Д-Димер.“ – казва д-р Хофе.

Той твърди, че кръвните съсиреци са много опасни за живота. Ако засегнат мозъка, сърцето или белите дробове, щетите стават непоправими.

Д-р Чарлз Хофе няма идея защо са направили ваксини, които вместо да спасяват животи, ги унищожават. Той знае само, че нищо добро не чака ваксинираните, защото те са жертви на експеримент.

„Който се е ваксинирал с тези Ковид ваксини, няма да доживее до старини. Нещо повече, няма да изкарат дори до края на десетилетието. Истината е, че при по-голямата част смъртта ще настъпи изключително бързо и неусетно. Останалите ще имат страшни здравословни проблеми и в крайна сметка също ще умрат“, убеден е д-р Хофе.

Канадският лекар подкрепи тезата на доц. Атанас Мангъров, че изкаралите Ковид са имунизирани до живот и е много по-безопасно да се сблъскаш с вируса, отколкото да се ваксинираш срещу него.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

 

Прочети още

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди, сред които и Мултифункционален уред Karlton Electronics

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди

В тази статия ще разгледаме 6 популярни модела уреди за прилагане на криотерапия в домашни …

Едино мнение

  1. НА КОГО ДА ВЯРВАМЕ НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ !ТЕ ЗАТОВА НА НИКОГО НЕ ВЯРВАМЕ.

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *