Д-р Антония Първанова: Край с Борисов! Той извърши най-голямото престъпление и няма как да му се размине!

Антония Първанова е на мнение, че посегателството над децата ще изяде главата на Бойко Борисов!

Педиатърът Антония Първанова е бясна от решението на министерството на здравеопазването, касаещо тестването за коронавирус на учениците. Стартира масова проверка на заразени сред децата в училище, което не се нрави на д-р Първанова.

Според нея това е истинско престъпление, защото по този начин децата се обременяват и натоварват с последствията от тестването, които не са никак безобидни. Д-р Кожухарова разкри пред bTV, че тестването е болезнено и дори може да доведе до кръвоизливи.

Точно заради това и д-р Първанова е твърдо против тестването на деца. Тя вижда в това опит на властта да провали парламентарните избори на 4 април. Защото цели семейства може да се карантинират и да не могат да гласуват, пише Onovini.eu.

Антония Първанова
Д-р Антония Първанова изригна заради посегателството над децата, вижда края на Борисов

Освен това д-р Първанова е възмутена от психическия натиск, който се оказва чрез коронакризата. По официални данни са зачестили опитите за самоубийсво заради Ковид-19, което показва, че организации като НОЩ повече вредят на хората, отколкото да им помагат.

„Ваксината помага най-много на тези, които я продават“ – отсича д-р Първанова.

Тя е бясна, че се посяга на децата. Днес тестване, утре ваксиниране и накрая още пари за мафията, която ни управлява, възмущава се Антония Първанова.

Лекарката обаче е на мнение, че точно посегателството над децата е нещото, което ще свали кабинета „Борисов“ от власт, тъй като българинът може да е много търпелив, но когато става дума за децата му, става безпощаден. Затова на 4 април премиерът да се подготви за първа изборна загуба.


Д-р Антония Първанова: Видях с очите си как колеги изписват кортикостероид на COVID пациенти, това е скандално!

Антония Първанова е сред критиците на истерията по COVID-19 и от 10 месеца се опитва да отвори очите на българите!

Известният педиатър и експерт по управление на здравеопазването д-р Антония Петрова е твърдо против всичко, което правителството прави по отношение на коронавируса. Тя вижда огромна манипулация на населението, което е подплатено от лични наблюдения.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Д-р Първанова не може да приеме, че високата смъртност в България се дължи на Ковид пандемията. Тя е на мнение, че българският народ по принцип е много болен, което се дължи на лошия начин на живот, който има заради своите управници.

„Да излезе Борисов и да каже заради какво е тази смъртност? Дали заради влошеното българско здраве по принцип, заради липса на доболнична помощ или заради лекарски грешки“ – избухна лекарката.

Според нея лечението на коронавируса у нас е доста непрофесионално и дори скандално, тъй като се изписват лекарства за много по-тежки случаи, отколкото е един болен от Ковид-19, пише Actualno.com.

Антония Първанова
Д-р Антония Първанова намира за скандално лечението на коронавирус у нас

„Видях с очите си как колеги изписват рецепти с по два антибиотика и кортикостероид на болни от Ковид-19., които са още със съвсем начална симптоматика. Това е свръх лечение, което не може да помогне, а вреди, и то доста. На практика е опасно колкото самолечението.“ – разкри д-р Първанова.

По думите й става ясно, че в лечението на коронавируса у нас се допускат грешки, които дори могат да бъдат фатални. Съмненията, че има хора, които биха оцелели, ако им е било приложено адекватно лечение, се засилват. Дали обаче всичко това се прави целенасочено, за да се увеличи смъртността, не се знае.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Д-р Антония Първанова, която е застъпник на тезите на доц. Мангъров, не може да се съгласи в големия брой починали от COVID-19, за който непрестанно се говори у нас.

„Инфарктът, инсултът изчезнаха напълно, вече всичко е Ковид. Това е несериозно“ – смята педиатърката.

Тя е тотално против ваксините, които се очаква да се появят след Нова година. Според нея една ваксина може да бъде много по-опасна от вируса, тъй като не са тествани страничните й действия, а за целта са необходими години, а не месеци.

За Михаил Николов

Прочети още

charles-hoffe_600x370

Д-р Чарлз Хофе: Гарантирам ви, че до 2025 г. всички COVID ваксинирани ще умрат!

Д-р Чарлз Хофе не вярва във ваксините, които се прилагат срещу Ковид-19 в момента! Д-р …

2 Мнения

  1. Познавам хора на които са предлагали пари за да впишат че са болни от ковид .но те са отказали ..

  2. Петър Беков

    Точно тая не е виждала пациент от 15 години. Няма как да дава акъл, тази известна с прозвището Антония Фарма (сещайте се защо).

  3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *