Италиански доктор: Предпочитам смърт пред ваксиниране срещу COVID-19 (ВИДЕО)

Лекар в Италия призова италианците не само да не се ваксинират срещу COVID-19, но и изобщо да не се тестват, защото това ще ги погуби!

COVID-19 не е никаква болест, а е програма за погубване на човечеството. С тези думи италиански доктор се обърна към своя народ, за да го призове да не се поддава на измамата с пандемията.

Ужасяващи разкрития за COVID-19

Според него всичко е заради ваксинирането, което ще убие около 80% от населението на земята. Той твърди, че всичко около коронавируса е измислица.

Интересното е, че според този доктор не само ваксинирането може да убие човек, но и самото тестването. Чрез тестовете се извлича ДНК и чрез Изкуствен интелект насилствено човек може да бъде разболян след време. Тоест всеки, който вече се е тествал за коронавирус, е потенциална жертва.

коронавирус
COVID-19 не е вирус, а програма за избиването ни

Лекарят твърди, че това е геноцид, който се тества първоначално в Испания и Латинска Америка и ще засегне целия свят. Ще стане по-страшно, отколкото през двете Световни войни.

„Предпочитам смърт пред ваксиниране срещу COVID-19“ – отсича италианският специалист, който в родината си е отнесъл доста подигравки заради твърденията си.

В действителност обаче те имат основание, тъй като има подозрения, че името COVID-19 идва от Certificate of Vaccination (Сертификат за ваксинация) ID = Identity (Документ за самоличност) 19 = A I, A for 1 and I for 9 = A I – Artificial Intelligence (Изкуствен интелект). Обобщено: Национален документ за самоличност със сертификат за ваксинация и следене чрез Изкуствен интелект.

Предлагаме на вниманието ви видеото от Италия, което е преведено на руски, а субтитрите са на български.


Ваксината срещу COVID-19 става задължителна за България!

Абсурдите в нашата страна продължават. Във време на размирици, когато улиците са пълни с протестиращи, в Министерски съвет има внесен закон за ваксинирането срещу коронавирус. Решение 897/2020 гласи, че ваксинирането ще бъде задължително и безплатно за всички граждани на Република България, съобщава сайтът Istinskitenovini.bg. Законът е изготвен на 10.08.2020 г. и ще бъде гласуван в Народното събрание през септември.

Глоба или затвор, ако не се ваксинираш

В него са предвидени и наказанията при отказ от ваксина. Който не желае да се ваксинира, ще бъде глобен с 10 000 евро. Ако откаже да ги плати или ги няма в наличност, го грози затвор до 5 години.

Колко обаче ще бъде безплатна тази ваксина, не е много ясно, защото се говори, че ще бъде увеличена таксата на здравните осигуровки, за да може държавата да си избие парите за ваксината. Засега обаче това не е сигурно.

Ваксина срещу коронавирус
Ваксината срещу коронавирус ще бъде задължителна
Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Все още ваксината срещу COVID-19 не е изцяло завършена. Най-близо са руснаците, които изкараха вече ваксина, но тя не е ефективна при всички разновидности на коронавируса на този етап.

В България обаче е малко вероятно да се приложи руската ваксина, тъй като ЕС няма да го позволи. По-скоро очакванията са, че бъдещата ваксина на Бил Гейтс ще получи разпространение по нашите ширини. Дори се счита още отсега, че България ще бъде първата европейска страна, която ще пробва ваксината на САЩ и правителството начело с Бойко Борисов вече се е съгласило.

По цял свят има бунтове срещу ваксините за Ковид-19, тъй като хората се притесняват, че те могат да ги разболеят. Любителите на теориите на конспирации считат, че това е план на Бил Гейтс и хората, които стоят зад него, да намалят населението на света, за да може благата му да не бъдат толкова експлоатирани.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Американка доказа с ВИДЕО, че доц. Мангъров е прав за коронавируса!

Има световен заговор да изкарат COVID-19 по-опасен, отколкото е, за да сринат икономиките на държавите!

Все повече хора започват да се усещат, че страхът, който им насаждаха месеци наред, че ще умрат от COVID-19, е огромна манипулация.

Световната манипулация разкрита чрез Google

У нас човекът, който прокара тази теза пръв, е доц. Атанас Мангъров. Мнозина го укоряваха и му се смяха в началото, но вече доста хора мислят като него.

В САЩ например, където има огромен обявен брой на жертви на коронавируса, също има хора, които не вярват положението да е толкова фатално. Именно това разкрива една американска гражданка в свое видео.

То бе излъчено в предаването „Неизбежния Караколев“ по телевизия „Алфа“. Във видеото американката разкрива една голяма манипулация относно COVID-19.

коронавирус
Американка разкри измамата с коронавируса

Оказва се, че като напишеш каквото и да е трицифрено число в Google и към него добавиш new cases (нови случаи), винаги излиза статия за COVID-19. Това не е нормално, защото става въпрос за абсолютно всички трицифрени числа, което значи, че в медиите се извършва манипулация и измама относно вируса. Можете и сами да се убедите в това чрез търсачката.

Американката е бясна и твърди, че са спрели цялата им държава заради една настинка. Тя не отрича, че при някои хора има усложнения, но такива има и при грип, при пневмония и други заболявания, поради което за нея не е нормално да се затвори всичко в страната.

Според някои теории на конспирациите САЩ участва в пускането на COVID-19, като целта е била да се свали Доналд Тръмп от власт. Противниците му са решили да сринат икономиката на държавата, за да изкарат управлението му слабо.

Евелина Лютова

Все пак кои са противниците му и дали са американци или става въпрос за други държави, остава загадка.

Вижте видеото на американката и си направете изводите сами!

мнения, отзиви, коментари, форум

Ето как ни излъгаха за коронавируса!

Има специална техника, чрез която маса от хора може да се манипулират, съвпаденията с коронавируса са очевадни!

Все повече хора започнаха да се усещат, че са станали жертва на огромна манипулация относно опасността от COVID-19, а целта е била създаване на икономическа криза. Оказва се, че теорията на Ноан Чомски за 10-те начина за манипулация, описани в сайта bgnow.eu, са влезели в употреба.

Ноан Чомски и 10-те метода за манипулация

1. Отвличане на вниманието

През тези два месеца цяла Европа фокусира вниманието ни към това да не умрем от коронавирус, като по този начин на заден план остана икономическият аспект, защото гладът е нещо много по-страшно от един вирус. През цялото време се говореше за някакви адове, сякаш за да няма протести, че безработицата расте.

2. Създават се проблеми, след което се предлагат методи за решението им

Това се вижда кристално ясно при цялата тази история с коронавируса. Той се появи от нищото, като доста лекари потвърдиха, че е изкуствено създаден. Веднага почна да се търси решение в разработването на ваксина, която даже се говори, че ще бъде задължителна. По този начин нейните създатели ще си напълнят джобовете с пари.

3. Постепенно прилагане

Мерките по цял свят се променяха постоянно, в някои случаи дори с часове. Това създаде дезеориентираност у средностатистичекия човек, което му отне реалната представа за ситуацията.

4. Отлагане на изпълнението

Тук прилики с коронавируса не се откриват.

5. Отношение като към малки деца

Най-ярък пример тук е ген. Мутафчийски, който всеки ден се явяваше пред хората и им се караше, сякаш им е началник в работата или родител. Това породи стрес у мнозина, което улесни процеса на манипулация.

Атанас Мангъров
Доц. Мангъров беше прав за всичко, коронавирусът не е чак толкова страшен

6. Атака на емоциите за сметка на мисленето

Постоянното стресиране с прогнози за ковчези и трупове е пряк пример за това, че НОЩ атакува българите на емоционално ниво, защото така е най-лесно да повярваш в дадено нещо. Когато се страхуваш, ставаш роб, т.е. правиш сляпо това, което водачите ти ти казват.

7. Държане на хората в невидение

Както е известно, СЗО забрани аутопсиите, с което на практика лиши медицината да разбере колко опасен е всъщност COVID-19.

8. Да се възхищаваш на посредствеността

Тук прилики с коронавируса не се откриват.

9. Засилване на чувството за вина

Основното оръжие, което и НОЩ в България, и останалите правителства правеха през тези 2 месеца, беше именно да насаждат вина у всеки, дръзнал да излезе навън.

10. Да се знае за всеки човек повече, отколкото той знае за себе си

И тук приликите са големи. С наложените правила и мерки МВР постоянно следеше хората и те на практика бяха под абсолютен контрол. Стигна се дотам, че да се пишат глоби от 5000 лв. за разходка в морската градина.

От всичко дотук става ясно, че доц. Мангъров през цялото време е бил прав. Хората по цял свят станаха жертва на огромна манипулация, което се доказва и теоретично от Ноан Чомски.


Патологът д-р Стоян Алексов: СЗО извърши престъпление като обяви пандемия! (ВИДЕО)

Д-р Стоян Алексов е много уважаван специалист в своята област, тъй като е председател на Българската асоциация по патология!

Още един от лекарите се обяви за това, че коронавирусът не е толкова опасен и не води до смърт. Това е д-р Стоян Алексов, който участва в Европейската асоциация по патология.

Коронавирусът не е смъртоносен

Той категорично заявява, че COVID-19 не е причината толкова много хора по света да починат в последните два месеца.

„Те са починали С коронавирус, а НЕ ОТ него.“ – твърди патологът, който се е сблъсквал с труповете на много хора, включително и такива, които са имали COVID-19.

„Няма патоморфологични белези от пораженията, причинени от коронавируса върху човешката тъкан. Не виждам разлика между аутопсията на починал човек, който е бил с коронавирус, и такъв, който е имал сезонна вирусна инфекция. Разликата между грипа и коронавируса е главно в това, че коронавирисът не води до смърт.“ – заключава д-р Алексов.

д-р Стоян Алексов
Д-р Стоян Алексов опроверга всичко, което се твърди за коронавируса
Пандемия няма

Той стига и още по-далеч, твърдейки, че пандемията просто не съществува и всичко, което до момента се е направило по света, е напълно излишно. Патологът дори обвинява СЗО, че е обявила пандемия без реална причина за това.

„В България има направени едва три аутопсии на починали с коронавирус, защото СЗО забрани аутопсиите. В това няма никаква логика. Когато имаш нещо ново, трябва да се прави аутопсия на всички. Това поведение на СЗО е престъпно.“ – казва още д-р Алексов.

Наистина думите му будят много въпроси, защото как се твърди, че има умрели от коронавирус, като не се правят аутопсии? Въпрос с повишена трудност!

Изгледайте видеото, в което се разкриват много истини!


Журналист изригна: Вече трети месец

Мутафчийски ни лъже, за да стане президент!

Станислав Цанов разтърси мрежата с едно от поредните си видеа, на които лъснаха големите лъжи на Щаба!

Журналистът от телевизия „Алфа“, който води предаването „Неделята“, Станислав Цанов направи на пух и прах правителството и целия кризисен щаб. Той изригна във видео, което ще ви разтърси.

Какво се разказва във видеото

То започва първо с намалелия брой на населението в страната ни. За 30 години от България са се изнесли 2 150 000 жители.

Станислав Цанов
Станислав Цанов изригна срещу ген. Мутафчийски

Най-скандалното във видеото обаче е, че лъсват изопачените факти по отношение на коронавируса. Дадено е как ген. Мутафчийски съобщава за починал от COVID-19, който е имал, забележете – ПРИДРУЖАВАЩО заболяване черепно-мозъчна травма. Същото се съобщава от генерала и за починал от коронавирус с ПРИДРУЖАВАЩИ заболявания диабет и карцином на пикочния мехур. По новините на НОВА пък се съобщава за починал от коронавирус с ПРИДРУЖАВАЩО заболяване левкемия.

Сами можете да се убедите, че тези твърдения са абсурдни. Карциномът е злокачествено образувание, левкемията е рак на костния мозък, а всички те се представят като придружаващи заболявания на коронавируса, чиято смъртност е 0,03%.

Станислав Цанов твърди, че всичко това ген. Мутафчийски го прави само за да се добере до президентския пост. Всичко е заради политиката, смята журналистът.

Не е тайна, че Бойко Борисов е във война с ген. Румен Радев и един спасител на нацията, за какъвто ни представят Венцислав Мутафчийски, е удобен шанс премиерът да се отърве от Радев.

Въпросът е колко от българите ще повярват на всичко това. В началото бяха доста, но все повече истини започнаха да излизат наяве.

Цанов твърди, че българите спят в дълбок сън, от който е нужно да се събудят час по-скоро. На последния организиран протест са се записали 25 000 души, а са отишли под 100.

„Обичам народа си и не мисля, че е мърша. Но мисля, че спим дълбок сън, и то спим по време на война. Угодно мълчим в лицето на властта, премълчаваме истината. И чакаме, чакаме някой друг нашето да свърши. И забравяме, че Бог дава, Бог не постила.“, казва журналистът.

Изгледайте цялото разтърсващо видео!


Епидемия без болни!

Лабораторният лекар Георги Тодоров: В България има епидемия без болни! (Шокиращи разкрития+ВИДЕО)

Д-р Георги Тодоров изказа възмущението си от сегашната система, по която се прилагат тестовете за коронавирус!

Един от гостите във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ тази седмица предизвика доста поводи за дискусии. Д-р Георги Тодоров, който има частна лаборатория в Русе, се изказа крайно критично за прилагането на PCR тестовете.

Според него, бройката изследвани, обявена от правителството, не отговаря на реалността. Не са тествани 1400 човека, а 350 човека по 4 пъти.

Докторът твърди, че COVID-19 не е толкова заразен, за колкото го смятат. Нито е толкова опасен, за колкото се говори.
Той няколко пъти повтори пред водещия Слави Трифонов, че заразен не значи болен. Дори вирусът да е в устата ти, това не означава, че си болен или че ще се разболееш.

д-р Георги Тодоров
Шокиращи разкрития за коронавируса на д-р Георги Тодоров

Лабораторният лекар, който 3 години е работил в Гана преди време, подкрепи доц. Мангъров в тезата му, че много българи вече са изкарали коронавируса, повечето от които даже не са разбрали. По негови изчисления, COVID-19 е преминал през между 520 и 600 000 българи.

„Едни не за разбрали въобще, други са покашляли малко, но без да отидат на лекар.“ – каза д-р Тодоров.

Той е на мнение, че е абсурдно да се лекува по телефона и това, което държавата иска – личният лекар да лекува хора със симптоми по телефона, противоречи на етиката в медицината.

„В момента в страната има между 50 и 70 болни от коронавирус, хора с някакви симптоми. На практика ние имаме епидемия без болни. В Инфекциозната болница в София лежат двама души. Това го знам от човек, който работи там.“ – разкри д-р Тодоров.

Той продължава да твърди, че един тест трябва да се направи поне 3 пъти, за да се установи истината за състоянието на пациента.

Лекарят обаче хвърли и друга бомба, а именно, че от ВМА са купили 30 000 теста още в началото, но са ги скрили в склада си, за да няма за лабораториите.

„Ген. Мутафчийски ни нарече „търгаши“, защото сме искали пари за тестовете. Ние му казахме да ги плати държавата и няма да вземем и един лев от хората.“ – заяви д-р Георги Тодоров.

Можете да гледате цялото му изявление в ефира на „7/8 TV“ във видеото, което излагаме на вниманието ви!

Повече за коронавируса и други мнения на специалисти можете да прочетете в статиите ни по-долу!


Проф. Иво Христов: Бил Гейтс и Сорос създадоха COVID-19, за да спасят света! (ВИДЕО)

Проф. Иво Христов не се отмята от думата си. Той е на мнение, че има огромна манипулация по отношение на коронавируса!

Проф. Иво Христов има едно от най-интересните мнения за това, което се случва по света в последните два месеца. Той изобщо не се поддава на паника или страх от COVID-19, а има логично обяснение за всичко.

Според депутата от БСП, коронавирусът е изкуствено създаден от група хора, които целят намаляване на населението. Най-интересното, което твърди, е, че тези хора смятали, че има прекалено голямо население на Земята, което замърсява природната среда, като издишва твърде много въглероден диоксид, което създавало парниковия ефект.

проф. Иво Христов
Проф. Иво Христов смята, че COVID-19 е инструмент за една голяма манипулация

„Човекът бил вреден плевел и за да се вземат мерки, трябвало да се редуцира броят на населението.“ – каза проф. Иво Христов във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ по „7/8 TV“.

Той е на мнение, че срещу авторите на коронавируса има противодействие от други големи сили и в резултат на това се случва всичко това, което виждаме сега. Така са се получили и Първата, и Втората Световна война, както и много други събития.

Интересното е, че проф. Христов назовава и конкретни имена, които смята, че стоят зад появата на коронавируса. Сред тях са Бил Гейтс и Сорос, но професорът смята, че те са само „фронтмените“, а истинският мозък на операцията са хора, които никога не се появяват публично.

Христов, който по професия е юрист и социолог, никога не се е поддавал на паниката или страх. Той нито веднъж не си е сложил маска на лицето, защото не му било в природата да следва противозаконни мерки, както самият той ги определя.

Има два варианта, които всеки човек има оттук нататък, според проф. Христов. Първият е да не прави нищо и да се остави по течението, да спазва всички наложени мерки от правителството, без да мисли защо го прави. Вторият е да не се съобразява с гореспоменатото, а да се съпротивлява.

Проф. Иво Христов е на мнение, че от президентските избори в САЩ наесен зависи накъде ще тръгне светът. Доналд Тръмп е бил издигнат от тези организации, за които говори преподавателят в Пловдивския университет, а сега се очаква противодействието му.

Изгледайте цялото видео от гостуването на проф. Иво Христов при Слави Трифонов! Той подробно обяснява за конспирациите, които са засегнали света и какво трябва да очакваме.

Още по темата за коронавируса COVID-19 можете да научите от статиите ни по-долу!


Д-р Йолов: Прав е доц. Мангъров,

данните за жертвите на COVID-19 са манипулирани!

Д-р Веселин Йолов работи в Медицински институт – МВР, където е заместник-началник на анестезиологията и интензивното лечение. Той е сред критиците на управляващите и не смята, че ситуацията около коронавируса е толкова фатална!

Все повече стават лекарите, които са независими от държавното мнение. След доц. Мангъров, който не спира да твърди, че в COVID-19 няма нищо страшно, д-р Веселин Йолов на практика подкрепи становището му.

„Пандемия наистина има, вирусът е факт, ала нещата около него са много преекспонирани.“ – казва д-р Йолов в интервю за Plovdiv24.bg.

Веселин Йолов за коронавирус
Д-р Веселин Йолов е оптимист за бъдещето на света, напук на върлуващия коронавирус COVID-19

Той смята, че място за паника няма и че голямата грешка е била както на лекарите, така и на журналистите. Медицинските лица е трябвало да запознаят по-добре населението с вируса, но и те не са били особено наясно, защото това е нов вирус. Журналистите пък постоянно всяват страх у народа със статии за умрели и болни и че адът наближава.

Д-р Йолов продължава да стои плътно зад твърдението си, че 81% от заразените изкарват вируса без никакви симптоми, 14% са с леки и умерени симптоми, а едва 5% са в критично състояние.

„Подкрепям доц. Мангъров, 80% от българите ще изкарат коронавируса. Той няма да изчезне, но няма място за паника. Просто трябва да се научим да живеем с него.“ – казва още д-р Йолов.

Той е на мнение, че хората са манипулирани и това е лесно да се направи, защото става въпрос за здравето и живота им. Именно това е най-слабото място на всеки човек.

„Гледаме какво става с другите и така действаме и ние. Сега ще намаляват мерките в другите държави, ще го направим и ние. Но да не забравяме, че нашата икономика не е като на другите и тук последиците ще са драстични.“ – смята д-р Йолов.

Лекарят е категоричен, че данните за жертвите на COVID-19 са манипулирани. Вече доста вирусолози по цял свят потвърдиха това. В Италия например се оказа, че 88% от жертвите на коронавируса са починали от други заболявания.

„Грипният вирус по нищо не отстъпва на коронавируса, но като това се докаже, ще се стигне до конфронтации в световен аспект и доста въпроси. Така ще се стигне до много отрицателни последици за света.“, смята д-р Йолов.

Той счита, че целта на кризисния щаб е била чрез стрес и страх да накара хората да спазват мерките. Всъщност обаче стресът може да излезе от контрол, когато е масов.

Д-р Веселин Йолов остава оптимист за бъдещето. Неговата позиция е, че е имало и ще има много по-страшни предизвикателства за медицината от коронавируса.

„Апокалипсис няма да има, бъдете разумни и правете планове за бъдещето си!“ – смело заявява докторът.

За да научите още по темата с коронавируса и мненията на други специалисти, можете да прочетете материалите ни по-надолу!


Комунист ли е Мангъров?

Комунист! Доц. Мангъров иска 50 000 българи мъртви от COVID-19, за да свърши пандемията

Виден антикомунист нападна доц. Мангъров заради твърденията му, че коронавирусът не е толкова страшен!

Димитрин Вичев е човекът, който разкритикува рязко д-р Атанас Мангъров. Според него, исканията на доцента са просто абсурдни и ще доведат до много смъртни случаи.

„Ако приемем, че COVID-19 не е страшен и снемем всички мерки, това означава, че трябва да приемем в следващите 2-3 месеца да умрат поне 50 000 души.“ – смята Вичев, който изказва становището си по въпроса в сайта Faktor.bg.

доц. Мангъров
Доц. д-р Атанас Мангъров води битка със системата от почти 2 месеца

Припомняме, че доц. Мангъров води битка с всички управляващи и целия кризисен щаб на държавата още от самото начало на извънредното положение. Той не спира да повтаря, че не трябва да бягаме от коронавируса, а трябва да го изкараме, тъй като 70% от българите, така или иначе, ще бъдат заразени.

В този ред на мисли Мангъров смята ограничителните мерки и карантината като доста глуповати и нямащи никакъв ефект.

„Няма защо да се пазим от нещо, от което не можем да се опазим.“ – казва Мангъров.

Той обаче има много критици, които дори го обвиняват в кощунство и нехуманно отношение. Един от тях е Димитрин Вичев.

Вичев е заклет враг на комунизма и затова се присъединява към всички западноевропейски държави, които са настръхнали от коронавируса. Ето защо не зачита мнението на Мангъров и даже го смята за човек с леви убеждения, иначе казано – комунист.

Дали е такъв, не може да се твърди със сигурност, както и дали иска 50 000 човека мъртви, за да излезем от кризата.

По-скоро от това, което лекарят казва, се вижда, че той не вярва, че здрав човек може да умре от коронавирус, въпреки че в Италия и Испания имаше немалко такива случаи.

Според Вичев, ако се заразят много българи за кратко време, както казва Мангъров, че трябва да стане, ще се срине здравната система, защото просто няма да могат всички пациенти да бъдат приети в болниците и ще има масова смърт.

Твърденията на Мангъров изглеждат доста стряскащи, защото той иска да падне изцяло карантината, но идва и другият момент – ако човек се зарази с корнавирус и го преболедува, има 50% шанс белият му дроб да остане с някакви увреждания, които да му пречат на пълноценния живот за в бъдеще.

В момента се обсъжда прекратяването на извънредното положение в България, както иска д-р Мангъров. Дали това ще доведе до смърт и много болни, т.е. дали Вичев е прав, ще видим в най-скоро време.

Още по темата за коронавируса можете да прочетете по-надолу!

Бившият здравен министър:

Комунистите са виновни за коронавируса! (Подробности)

Изключително любопитно интервю даде д-р Мирослав Ненков, който заклейми всички комунисти като служители на злото!

Докато цял свят се чуди кой е виновен за разпространението на коронавируса, д-р Мирослав Ненков, който е бивш здравен министър, намери бърз отговор.

В интервю за Faktor.bg докторът говори за коронавируса и нещата, свързани с него. Той вижда главната вина в Китай, откъдето тръгна заразата.

Ненков поглежда през политическата призма и смята, че комунистическият строй в Китай е повлиял за това, което се случва днес.

Мирослав Ненков
Мирослав Ненков обвинява за всичко комунистите

„Комунистическият ген не е народен, а работи само за „Партията“. Всички комунисти са едни и същи. Китайските не правят изключение. Един млад китайски лекар бе затворен, защото предупреди за коронавируса, а те го обвиниха, че всявал паника. Оказа се, че в Ухан са починали повече от посочената бройка хора, а в Китай са крили за коронавируса в началото.“ – казва Мирослав Ненков.

Той обвинява комунистите, че винаги крият за опасностите, за да не се злепоставят, което погубва човешки животи. Бившият министър припомня случилото се в Чернобил преди 34 години.

Точно на днешната дата през 1986 г. човешка грешка води до избухването на електроцентрала в Чернобил, СССР. В продължение на два дни обаче хората не биват предупреждавани за опасността от излагане на радиация и това води до много смъртни случаи.

Според Ненков, нещо подобно се случи в Ухан преди няколко месеца. Китайското правителство целенасочено не е съобщило за опасността и тя се е разраснала.

Докторът е на мнение, че комунистите са виновни и за непрестанното неподчинение на българите. Както е известно, доста хора от народа са против мерките, които са наложени в момента.

„След 80 години на комунистическо управление е нормално да има борба с държавата. Все още не можем да се отърсим от това.“ – споделя Ненков.

За него явно 30-те години на т.н. „преход“ също са комунистически. По пътя на логиката той би трябвало да счита Бойко Борисов, който е голям приятел на американците в момента, за комунист.

Д-р Мирослав Ненков беше част от две служебни правителства. През пролетта на 2013 г. беше заместник-министър на здравеопазването, а година по-късно оглави министерския здравен кабинет. През 2017 г. бе назначен отново за заместник-министър.

Ненков е на 51 г. Специалността му е анестезиология, както и на съпругата му. Двамата имат дъщеря.

Той е твърдо „за“ мерките, наложени от правителството и счита, че те дават резултат, защото така здравната ни система ще се натовари постепенно и ще може да поеме всички болни хора.

Припомняме, че на няколко пъти бе обявено, че се очаква пикът на пандемията до дни. Засега този пик така и не идва, въпреки че официалната бройка на заразни рязко скочи и вече наброява около 1300 българи.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Красен Кралев

Болният от COVID-19 Красен Кралев с брутални разкрития за вируса!

Красен Кралев все още се възстановява от това, което COVD-19  му причини! Министърът на спорта …

6 коментара

 1. Много е прав господин Пасков, аз бих казал ваксинирането само по желание, а не както се случи с прасетата ИЗБИХА ГИ!

 2. МУТРТА СИ КУПИ АЛИБИ, ЗА ДА ОСТАНЕ ДО КРАЯ НА МАНДАТА!

 3. как Сийка

  ПРАВ Е ЧОВЕКА АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНОСТ -ПРЕКАЛЕН СВЕТЕЦ И БОГА НЕ Е ДРАГ !

 4. върбан брястов салкъмов

  АБСОЛЮТНО СЪМ УБЕДЕН ЧЕ КОРОНАВИРУС Е ИЗМАМА, АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ, КРЪЩАВАЙТЕ ГО КАКТО ИСКАТЕ, ВСИЧКО ДРУГО, САМО НЕ ИСТИНА И РЕАЛЕН МЕДИЦИНСКИ ПРИРОДЕН ПРОБЛЕМ. НО БИДЕЙКИ УЧЕН ПО ДУША, СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ ДОКАЗАТЕЛСТВОТО С ГУГЪЛ НЕ Е НИКАКВО ДОКАЗАТЕЛСТВО. АКО ТОВА РЕАЛНО БЕШЕ ПРОБЛЕМ, ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ДЪРЖАВИ И ТОЛКОВА МНОГО ДНИ ОТ НАЧАЛОТО НА ТЕАТРАЛНАТА ПОСТАНОВКА, НОРМАЛНО Е ДА СЕ ЗАЕМАТ ВСИЧКИ ТРИЦИФРЕНИ ЧИСЛА „ХХХ NEW CASES“. С ЧИСЛАТА НАД 1000 ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЪЩОТО. МАКАР ЧЕ, КОЛОКОТО СЕ УВЕЛИЧАВА ЧИСЛОТО, ТОЛКОВА ПО ГОЛЯМА Е ВЕРОЯТНОСТТА ДА Е НЯМАЛО ТАКЪВ СЛУЧАЙ, ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ДЪРЖАВА ИЛИ ОПРЕДЕЛЕН ГРАД ЗА НЯКОЙ ДЕН СЛУЧАИТЕ НА ТЕАТРАЛЕН ВИРУС ДА СА ТОЛКОВА. ИНТЕРЕСЕН Е ВЪПРОСА, КАКВА Е ЦЕЛТА НА ТОЯ ТЕАТЪР. МОЯ ОТГОВОР Е – СРИВАНЕ НА ИКОНОМИКИТЕ С ЦЕЛ СЪЗДАВАНЕ НА ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА ПЕЧАЛБА НА ГЛОБАЛНИТЕ СПЕКУЛАНТИ И СВАЛЯНЕ НА ТРЪМП(ЛОША ИКОНОМИКА ЗНАЧИ НЕ Е УПРАВЛЯВАЛ ДОБРЕ)

 5. върбан брястов салкъмов

  абсолютно съм убеден че коронавирус е измама, активно мероприятие, кръщавайте го както искате, всичко друго, само не истина и реален медицински природен проблем. но бидейки учен по душа, съм длъжен да отбележа, че доказателството с гугъл не е никакво доказателство. ако това реално беше проблем, при толкова много държави и толкова много дни от началото на театралната постановка, нормално е да се заемат всички трицифрени числа „ххх new cases“. с числата над 1000 положението е същото. макар че, колокото се увеличава числото, толкова по голяма е вероятността да е нямало такъв случай, за определена държава или определен град за някой ден случаите на театрален вирус да са толкова. интересен е въпроса, каква е целта на тоя театър. моя отговор е – сриване на икономиките с цел създаване на добри условия за печалба на глобалните спекуланти и сваляне на тръмп(лоша икономика значи не е управлявал добре)

  • върбан брястов салкъмов

   Ейй ама как забравям най важното – естествено най голямата цел е задължителна ваксина и чрез нея, съкращаване населението на земята. Друг „бонус“ за сатанистите е дресировка на хората и привикването им към новия световен ред. Като в казармата – сложи маските, махни маските(легни,стани). Както каза един оптимист, в лседващите години няма да умрем от скука.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]