Респект! Атанас Мангъров променя България и ни спасява от Бойко

Атанас Мангъров ни спасява от Бойко Борисов!

Доц. Атанас Мангъров е същинският спасител на България. Самият той го обяви индиректно в интервю за „България днес„.

Мангъров променя здравната система

Инфекционистът влиза в политиката само защото иска да спаси здравната система на страната. Той обяви публично какво трябва да се направи и какво той лично ще направи, ако стане депутат.

„На първо място болниците трябва да престанат да бъдат търговски дружества. Не бива заплащането на лекарите да зависи от разходите за лечение. Здравната каса трябва да поема всички разходи по лечението на болните.“ – каза доц. Мангъров.

Той няма добро мнение за т. нар. джипита. Според него те записват колкото се може повече хора, защото за всеки им се плаща отделно, а в същото време при всяка болест гледат да пращат хората в болница.

Атанас Мангъров продължава да критикува остро мерките срещу пандемията и цялата политика на правителството по време на пандемията. Според него умишлено се забавя връщането на нормалния начин на живот у нас.

„Това, което се случва през последните месеци, ми говори, че някой има интерес всичко да продължи по-дълго.“ – отсича доц. Мангъров.

Той е убеден, че като депутат от АБВ може да промени България и да унищожи управлението на Бойко Борисов.


Атанас Мангъров: 3 болни и 72 празни легла!

Като началник на COVID клиниката в Инфекциозна болница, доц. Атанас Мангъров има пряк досег до случващото се с пандемията у нас. Именно затова много хора му вярват и се вслушват в думите му.

65-годишният инфекционист разкри в „Шоуто на Николаос Цитиридс“ по bTV, че в неговото отделение има едва 18 заети легла при капацитет от 90. Това значи, че 72 от леглата в Ковид клиниката са празни. На всичкото отгоре доц. Мангъров твърди, че дори и тези 18 хоспитализирани пациенти са много, защото истински болните са само 3.

„От 90 легла имаме 18 болни, от които истински болни са 3. Останалите 15 са там от страх, заради всичко, което се насажда през последната година. Те нямат причина да са в болница, могат да се лекуват и у дома, но се страхуват.“ – каза доц. Мангъров.

Атанас Мангъров
Атанас Мангъров лекува само трима болни в Инфекциозна болница

Той продължава да твърди, че мерките, които налага НОЩ, са неефективни и безсмислени. Когато се затворим, може малко да спадне заболяваемостта, но когато пак се отворим, всичко почва отначало. Вирусите не се убиват по този начин, а с колективен имунитет, който се изгражда чак след като заболяването мине през 70 на 100 от населението, твърди кандидат депутатът от листата на АБВ.

Демир бозан билки за бъбреци

Той каза в тв ефира също, че коронавирусната инфекция протича незабелязано в 80 на 100 от случаите. 20 на 100 имат някакви грипоподобни симптоми, а много малък процент се разболяват тежко. Според доц. Мангъров всички тези данни не са причина за обявената пандемия и няма никакво основание да се проваля икономиката на страната.

„Един немного сериозен медицински проблем се използва с политически и какви ли не още цели.“ – заяви Атанас Мангъров.


Атанас Мангъров отказа кюлчетата на Борисов

Един от малкото честни лекари у нас е доц. Атанас Мангъров. Той го доказа нагледно по време на пандемията, когато не позволи да бъде купен от властта.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Истината е, че Бойко Борисов направи какво ли не, за да включи Мангъров към екипа си. На няколко пъти се вслуша в негови съвети, дори ръководител на Ковид-отделението на Инфекциозна болница го направи, но всичко това не промени мнението на доцента, че противоепидемиологичните мерки на правителството са безсмислени.

Атанас Мангъров
Атанас Мангъров не се продаде на властта

Интересен факт е, че Борисов е предложил на доц. Мангъров място в НОЩ през пролетта, но инфекционистът отказал, тъй като това противоречало на всичките му принципи. Премиерът се надявал, че като го привлече на своя страна и му даде тлъст хонорар, ще му затвори устата, но ударил на камък.

Ген. Венцислав Мутафчийски например направи точно обратното. В края на февруари той обяви, че коронавирусът не е страшен и не бива да се страхуваме. Само след две седмици, след като стана председател на НОЩ, вече беше на противоположно мнение.

От властта се надяваха, че когато Атанас Мангъров поеме Ковид-отделението в Инфекциозна болница и прибави 1000 лв. към заплатата си, мнението му ще се преобърне като това на Мутафчийски. Това обаче не се случи. Дори кюлчетата злато от спалнята на Борисов надали ще имат резултат при доц. Мангъров.


Доц. Мангъров чупи оковите на Борисов

Специалистът по инфекциозни болести доц. д-р Атанас Мангъров се е зарекъл да спаси България от лапите на Бойко Борисов. Той вече изпълнява този свой плане

Ръководителят на Ковид-отделението към Инфекциозна болница от тази пролет най-вероятно ще стане депутат. Той е в листата на партия АБВ от сектор здравеопазване, съобщи днес Румен Петков, пише Novini.bg.

Доц. Мангъров е първи в списъка и затова се очаква да успее да влезе в парламента, тъй като най-вероятно АБВ ще вкара поне 2-3 депутата.

Това обаче не е всичко. Самият Атанас Мангъров нямал влечение към политиката, но след като видял какво се случва у нас през последната година и какви измами приказва правителството, решил да вземе нещата в свои ръце.

Евелина Лютова
Атанас Мангъров
Атанас Мангъров ще спасява България от шайката на Бойко

Инфекционистът бил ядосан от всичките лъжи, които се говорят за Ковид-19. Ето защо той искал да влезе в парламента и от трибуната на НС да разтръби истината. По този начин смятал, че от Европа най-после ще го чуят и ще осъзнаят и те, че коронавирусът не може да е причина за затваряне на държавите.

„Имам чувството, че никой от хората на висок пост не ме чува. Занимавам се с инфекциозни болести и вируси от 40 години, но не желаят да ме чуят.“ – отсича Атанас Мангъров.

Той се зарича да разпространява тезата за опасностите при ваксинациите с „Пфайзер“, „Бионтех“ и „Модерна“. С това ще стане неудобен не само за българската мафия, но и за чуждата.

мнения, отзиви, коментари, форум

Управляващите многократно се опитаха да купят доц. Мангъров. Премиерът Бойко Борисов от месеци му звъни и се опитва по всякакъв начин да го накара да млъкне. Дори го направиха ръководител на Ковид-отделението в Инфекциозна болница, само и само да му затворят устата, но това не се случи.

Още за доц. Атанас Мангъров можете да прочетете в предишните ни материали по-надолу!


Доц. Мангъров: Имунизационните паспорти за COVID са извращение

Атанас Мангъров е твърдо против населението на планетата да бъде разделяно на ваксинирано срещу коронавирус и неваксинирано!

Най-големият критик на Ковид истерията доц. Атанас Мангъров отново прикова вниманието със свое интервю. Той беше гост в предаването „Актуално от деня“, излъчвано по телевизията на БСП БСТВ. Там инфекционистът сподели своите виждания за новите актуални теми около коронавируса.

Доц. Мангъров не е фен на ваксините, които пристигнаха от САЩ. Той не го крие и дори смята, че те са излишни.

„Аз много се опасявам, че ще стане като с ваксините срещу свинския грип през 2010 г. Тогава се дадоха милиони за нещо, което не се използва, защото населението вече беше придобило естествен имунитет.“ – каза ръководителят на Ковид-отделението в Инфекциозна болница пред водещия Николай Грозданов.

Тук той има предвид, че една значителна част от българите вече са изкарали коронавируса, което значи, че те няма да се разболеят. Затова няма смисъл да се ваксинират. Самият Атанас Мангъров е такъв случай.

Специалистът по инфекциозни болести не е съгласен с намерението на ЕС да въведе имунизационни паспорти за COVID. Според него това е издевателство и дори извращение над човечеството.

„Гледам на това много зле. Това е нарушаване на човешките права. Така се връщаме в едни времена, когато ни трябваше виза, за да пътуваме в чужбина.“ – каза в ефир доц. Мангъров.

Припомняме, че под „имунизационен паспорт“ (сертификат) се има предвид документ, с който ще се доказва, че си ваксиниран срещу коронавирус. Очаква се хората, които нямат такъв документ, да бъдат подложени на дискриминация, като не могат да пътуват, да работят, да запишат детето си в училище и т. н.

Интересното е, че уж демократичната Европа иска да го наложи, докато в Русия и Китай няма да има такова нещо. Владимир Путин обяви, че няма да наруши човешките права на хората по този начин.

Цялото интервю с Атанас Мангъров можете да изгледате във видеото!


Атанас Мангъров: Спрете убийствата със западните боклуци

Инфекционистът, който ръководи Ковид-отделението в Инфекциозна болница, доц. д-р Атанас Мангъров вижда огромна опасност във ваксините на „Пфайзер“, „Бионтех“ и „Модерна“. Според него смъртните случаи до момента не са случайни.

„Проблемът е, че тези западни ваксини са на базата на чужд генетичен код, който се вкарва в организма и не се знае как той ще бъде възприет. Някои го приемат, но други – не, затова има и починали, ще има и още, ако се продължи с тези ваксини.“ – смята доц. Мангъров.

Той вижда като най-добра руската ваксина „Спутник 5“, тъй като тя е създадена по изпитан механизъм, разработван цели 10 години, пише Trafficnews.bg.

„Ако искате непременно да се ваксинирате, най-добре изберете руския вариант. Не знам дали ще ви предпази от коронавирус, но поне няма да ви умори.“ – твърди доц. Атанас Мангъров.

Атанас Мангъров
Атанас Мангъров е против западните ваксини

Ръководителят на Детската клиника към Инфекциозна болница обаче подчертава дебело, че преди всяка ваксинация трябва да се направи тест за антитела, защото преминалите вече през вируса могат сериозно да пострадат от ваксината.

Припомняме, че има и китайска ваксина срещу COVID-19. Днес по радио в Китай бяха нападнати западните ваксини заради многото смъртни случаи.

Както е известно, в Норвегия бяха обявени 23 починали след ваксинация срещу Ковид, като за 13 от тях бе доказано, че са умрели именно заради „Пфайзер“.

В САЩ пък обявиха 55 починали след ваксинация и още 29 в тежко състояние с опасност за живота.

Засега няма данни за подобни случаи с ваксинирани в Русия и Китай.

Още за Атанас Мангъров, който днес празнува имен ден, можете да прочетете по-надолу!


Доц. Мангъров спасява България от смъртоносната ваксина на Бойко

Най-големият противник на Ковид мерките доц. Атанас Мангъров категорично отказва да се ваксинира срещу коронавируса, пише Dunavmost.com. Инфекционистът е на мнение, че тази ваксина е доста противоречива и не е сигурно дали ще помогне или ще навреди.

„Ваксината на Пфайзер и Бионтек се отличава с това, че вкарва в организма чужда РНК, което кара клетките на човека да започнат да създават белтъци на коронавируса. Тогава започва произовдството на антитела.

Не е ясно обаче доколко вкарването на генетичен код от вируса може да доведе до злокачествени образувания в човешката клетка. Това не може да се разбере за 3-4 месеци, трябва да минат години.

Другият проблем е, че не се знае дали тези белтъци на вируса няма да бъдат възприети от организма като чужди антитела и така да се развият автоимунни заболявания. Най-вероятно няма да се случи така, но на този етап не можем да го докажем.“ – смята доц. Мангъров.

Атанас Мангъров
Доц. Мангъров е противник и на ваксините срещу Ковид-19

Той намира за безумие да се ваксинират здрави хора с нещо, което не е добре проучено и крие огромни рискове, при положение че смъртността от коронавирус е под 0,3%.

Именно затова Атанас Мангъров не само няма да се ваксинира, но и се е заел със задачата да убеждава всичките си пациенти, приятели и роднини да не си слагат тази ваксина.

Доцентът е ръководител на COVID-отделението в Инфекциозна болница. Всеки ден се среща с болни от вируса, които след като го победят, няма да имат нужда от ваксина, тъй като ще придобият имунитет. Мангъров обаче постоянно обяснявал на близките им за опасността от ваксината.

Както е известно, премиерът Бойко Борисов ще закупи именно западната ваксина и се очаква масовата ваксинация да започне след Нова година.


Атанас Мангъров размаза COVID „феновете“

Най-големият противник на истерията около коронавируса Атанас Мангъров отвърна на удара. Той твърди, че от собствената му болница лъжат.

Преди няколко дни от Инфекциозна болница отговориха на запитване на журналисти, касаещо дали доц. Мангъров е посещавал Ковид зоната, както каза пред Мария Цънцарова. Лечебното заведение отговори, че той никога не е бил там и ще му поиска писмени обяснения за думите му.

Доц. Мангъров обаче бе потърсен веднага след това за коментар. Пред „Евроком“ той каза, че това, което от Инфекциозна болница са написали, са глупости и много пъти е бил в Ковид зоната.

„Аз не работя в тази зона, не съм на първа линия и не получавам по 1000 лв., но клиниката ми е там и всеки ден минавам оттам.“ – отсече доцентът.

Той е възмутен от клеветите по негов адрес и ги смята за поредния опит да му затворят устата. Както е известно, за много хора Атанас Мангъров е единственият светъл лъч в цялата Ковид истерия.

Атанас Мангъров
Доц. д-р Атанас Мангъров няма страх от нищо

Доцентът за пореден път се доказа като безстрашен. Пред „Евроком“ той обяви, че директорката на Инфекциозна болница проф. д-р Татяна Червенякова е в отпуск, въпреки че всички лекари от първа линия бяха помолени да останат на работа.

Проучване на „Евроком“ установи, че директорката ще бъде на работа на 2 ноември. Не е ясно тогава как от името на болницата е отговорено, че Мангъров не е бил в Ковид зоната.

Доц. Мангъров е началник на Детската клиника към Инфекциозна болница. На практика над него е само проф. Червенякова, но това не му пречи да се опълчи и на нея.

Нищо чудно, след като директорката се върне на работа, Атанас Мангъров да бъде уволнен, тъй като той е във война със своите колеги и дори с началника си.

Припомняме, че Атанас Мангъров обяви болниците за търговски дружества, които приемат пациенти само заради заплащането. В кюпа е и Инфекциозна болница и най-вероятно това е преляло чашата.


Атанас Мангъров натри носа на вярващите в COVID-19

Лицето на българската критика срещу коронавируса доц. Атанас Мангъров доказа на всички, че не говори врели-некипели. Той рискува собственото си здраве, за да накара хората да не се страхуват от коронавируса.

Както стана ясно, Георги Любенов е заразен с COVID-19. Това се разбра само няколко часа след като доц. Мангъров гостува в предаването му по БНТ.

Веднага пламна истерия, че и шефът на Инфекциозната болница се е заразил с вируса. Нещо, което е съвсем оправдано и по всяка вероятност е факт.

Мангъров се е ръкувал с Любенов, говорил е от много близко разстояние с него, а и е ползвал чаши за вода на предаването, които макар и измити, не се знае дали не са имали остатъци от вируса. Отделно е и пипал всичко в студиото, което и водещият е пипал.

Самият доц. Мангъров неведнъж е изтъквал, че COVID-19 е силно заразен вирус и може да се предаде при най-малкия досега. Според някои информации инфекционистът вече е заразен, но това по никакъв начин не му влияе.

Напротив, Мангъров искал да изкара болестта на крак, за да даде пример на народа и да му покаже, че няма нищо страшно в този коронавирус. Той отказва да се тества, защото знаел, че така само ще го карантинират и делото му няма да бъде изпълнено.

„Ще се тествам само ако имам симптоми“, каза Атанас Мангъров в ефира на bTV.

Той многократно е повтарял, че заразен без симптоми е едно голямо нищо и не трябва изобщо да спира нормалния си начин на живот. Едва когато един човек придобие симптоми, той може да се счита за болен.

До момента обаче на доц. Мангъров му няма нищо, няма дори един симптом, което доказва тезата му, че хората не бива да спират да общуват помежду си, дори и да са имали досег със заразени от коронавирус, тъй като без симптоми те на практика са здрави.


Доц. Мангъров става комунист

Най-големият противник на страха от коронавирус в най-скоро време ще стане политик. Доц. Атанас Мангъров влиза в ново амплоа, което ще го покаже в друга светлина.

Лекарят, който е напът да изгуби работата си като началник на Детска клиника към Инфекциозна болница, си е осигурил ново поприще за професионална реализация.

Това стана ясно преди няколко дни, когато доц. Мангъров се озова във Велико Търново по покана на Областния съвет на ПП „АБВ“. Там той участва в дискусия относно COVID-19, като в нея участие взеха още двама лекари – лабораторният специалист д-р Георги Тодоров и началникът на неврохирургията на МБАЛ „Света Анна“ във Варна.

Самата среща обаче беше политизирана заради присъстието в нея на две лица от АБВ, а именно председаля на партията Румен Петков и областния председател адв. Николай Илчев, писа Dnesbg.com.

Атанас Мангъров
Доц. Мангъров става политик

Очаква се съвсем скоро Атанас Мангъров да се присъедини към АБВ, което със сигурност ще се случи, ако го освободят от работа в Инфекциозна болница.

Последното е много вероятно заради сигнала на д-р Сибила Маринова до Етичната комисия. Само по себе си един такъв сигнал не води до отнемане на лекарските права, но в случая може да стане точно така, тъй като това е втори сигнал на д-р Маринова срещу доцента и преди година той е бил предупреден официално, че при ново провинение ще има сериозна санкция за него.

Припомняме, че „Алтернатива за българско възраждане“ произлезе от „Българска социалистическа партия“ преди 6 години. БСП пък се счита за прекия наследник на БКП. Затова, ако видим доц. Мангъров в АБВ, със сигурност мнозина ще го определят като комунист.

Освен това неотдавна той взе отношение по темата с протестите и дори ги подкрепи, което се счита за един вид политическа активност от негова страна.

Предстои да видим дали действително инфекционистът ще се ориентира напълно към политиката за сметка на медицината.


Отнемат разрешителното на доц. Мангъров

Острият език на доц. Атанас Мангъров срещу НОЩ и правителството може да му изиграе много лош номер. Вече е стартирала кампания за отнемане разрешителното на началника на Детската клиника към Инфекциозна болница.

Войната на д-р Маринова срещу доц. Мангъров

Преди около седмица д-р Сибила Маринова от Великотърновската болница докладва Мангъров на Етичната комисия заради думите му, че болниците приемат повече хора заради увеличената субсидия, която е вече 1200 лв.

Това обаче е втора жалба на същата лекарка срещу доцента и това означава, че ако тя бъде уважена, следва административно наказание за него.

Доц. Мангъров и д-р Маринова са имали спор още преди година. Той е бил относно интубацията и апаратната вентилация, писа „24 часа“. Още тогава тя е подала жалба срещу него до Етичната комисия, която е определила поведението му като недопустимо и го е предупредила, че при следващо провинение, ще последва административно наказание.

„Тогава той нямаше никакви аргументи и започна да ме обижда, затова го докладвах.“, споделя д-р Сибила Маринова пред „24 часа“.

Тя определя поведението на доц. Мангъров като чудовищно, защото той откровено си играел със съдбата на хората и ги лъжел.

Ако и тази нейна жалба бъде уважена, доцента го грози много сериозна санкция, която може да стигне дори до отнемане на разрешителното му. Другият вариант е да бъде уволнен дисциплинарно от Инфекциозна клиника, което на практика е почти същото.

Атанас Мангъров
Доц. Мангъров може да остане без работа
Доц. Мангъров подкрепи протестите

Атанас Мангъров обаче не се трогва от опасността, която е надвиснала над него, и продължава да държи на тезата си, че коронавирусът не е нещо страшно. Вчера той дори изказа публично мнението си, че протестите срещу правителството може да са окажат нещо хубаво за здравето на хората, тъй като там има много младежи, които са със здрави организми и ще изкарат COVID-19 безсимптомно, а след това ще придобият антитела.

Това негово изказване също може да му навреди на кариерата, тъй като на практика той подкрепи протестите, което надали се харесва на управляващите.


Доц. Мангъров: Болниците приемат толкова хора, за да лапат пари!

Най-яростният критик на всичко, което НОЩ решава, е доц. Мангъров. Така е от почти 4 месеца и по всичко личи, че така ще продължава да бъде.

Началникът на детското отделение в Инфекциозна болница си е поставил за цел да вразуми българите и затова не пропуска изява в медиите. Направи го и днес, когато в предаването „12+3“ по БНР за пореден път говори за коронавируса и опасността от него.

Доц. Мангъров сподели в ефир, че няма място за притеснение и нищо ново не се е случило в България в сравнение с предните месеци.

Според лекаря, причината за увеличения брой заразени от COVID-19 е в увеличения брой тестове, които се правят.

„Едно е да направиш 100 теста и от тях излязат 20 положителни, а друго, ако направиш 1000 и излязат 40 положителни. Нали разбирате разликата.“, каза доц. Мангъров.

Атанас Мангъров
Доц. Мангъров призовава за спокойствие

Интересното е, че той критикува и българските болници, които приемат все повече хора с COVID-19. Според него, болниците нарочно не спират всички тези хора, наплашени от НОЩ, тъй като те си плащат престоя и чисто финансово лечебните заведения имат голяма изгода.

Както стана ясно, 40% от леглата по болниците у нас вече са заети. Повечето от пациентите обаче са абсолютно безсимптомни и са там по-скоро от страх, че са носители на вируса.

„Заразен не значи болен“, отсече доц. Мангъров. Той продължава да твърди, че животът не трябва да спира и всички тези мерки са безполезни.

„От носенето на маска няма никаква полза. Аз все пак нося на закрити места, но само защото не обичам да ме глобяват.“, каза инфекционистът.

Той бе категоричен, че прогнозата на ген. Мутафчийски, че „яко ще измрат много хора“, няма да се сбъдне.


Доц. Мангъров: Върнаха страха от COVID-19 заради компроматите

Доц. д-р Атанас Мангъров продължава да бъде открит противник на действията на НОЩ и го отстоява винаги, когато има възможност.

За началника на Детската клиника в Инфекциозна болница новото затягане на мерките срещу COVID-19 е безумие. Той недоумява защо се всява такава паника, при положение че този вирус не е по-различен от който и да било друг вирус.

В интервю за Fakti.bg д-р Мангъров обясни надълго и нашироко за пореден път, че няма как да избягаме от коронавируса. Това е нещо, през което рано или късно всички ще минем.

„Безсмислено е да се затваряме и изолираме, така вирусът няма да умре. В момента, в който излезем пак, ще се заразим.“, смята Атанас Мангъров.

доц. Мангъров
Доц. Мангъров не одобрява, че страхът от коронавируса се завръща

Той отговори по много интересен начин на един от въпросите на водещата Лили Маринкова. Тя го запита дали реставрирането на страха от COVID-19 не е заради разклащането на правителството, след като се изкараха компромати срещу премиера Борисов. Мангъров отговори с „Би могло“, което значи, че не изключва този вариант.

Както е известно, доц. Мангъров често си говори по телефона с Бойко Борисов. Последният от време на време му звъни, а доцентът го убеждава, че няма нищо страшно в коронавируса.

Припомняме, че в интернет пространството се появи скандален аудиозапис с глас, който прилича едно към едно на този на Бойко Борисов. След няколко дни пък се появиха скандални снимки от неговата спалня, където той спи, а в нощното му чекмедже има хиляди пари в евро, върху шкафа пък имаше пистолет.

Директорът на Детската клиника в Инфекциозна болница посочи още, че привържениците на решенията на НОЩ и тези толкова стриктни мерки са хората на държавна работа, на които така или иначе заплатата им тече. Останалите, които не получават нищо, без да работят, са притиснати до стената.

Цялото интервю с доц. Мангъров можете да гледате във видеото, което излагаме на вниманието ви!


Ударът на годината: Доц. Мангъров натри носа на ген. Мутафчийски!

Доц. Атанас Мангъров за пореден път изказа мнението си, че коронавирусът е нещо съвсем нормално и всички тези мерки на държавата ни са били напълно излишни!

В интервю за Bulgaria On Air доц. Мангъров разкри, че за тези 3 месеца от началото на пандемията до днес са умрели цели 30 000 българи. За тях обаче никой не говори, защото не са умрели от COVID-19.

Никой не говори за жертвите извън коронавируса

Шефът на Детската клиника към Инфекциозна болница отново каза, че смъртността в България през първата половина на тази година е дори по-малка от тази през миналата и дори по-миналата. Това говори, че коронавирусът не е толкова страшен.

„Това е нов вирус и затова никой няма антитела. Беше ненужно и безполезно да се крием от него, защото така или иначе той ще премине през цялото земно кълбо. Трябваше да се действа като при останалите респираторни инфекции.“, смята доц. Мангъров.

Той е доволен, че най-после брифингите на НОЩ приключиха, защото според него там са се говорили небивалици, които не касаят широката част от обществото. Все пак да не забравяме, че неотдавна Мангъров обяви Кантарджиев за лъжец, а Мутафчийски го описа като доста заблуден човек.

„Ние нямам такъв материал, за да се получи ситуация като Италия или Испания. Нашите пенсионери умират доста по-рано, а именно те са основната част от жертвите на COVID-19“, заявява Мангъров.

Именно негова е основната заслуга за отпускане на мерките в България и преминаване към по-нормален начин на живот. Той е много доволен, че е успял да убеди Бойко Борисов в правотата си, въпреки че от Щаба е имало хора, които са били тотално против.

доц. Мангъров и ген. Мутафчийски
Доц. Мангъров победи ген. Мутафчийски

Доц, Мангъров е горд от това, че всичко, което твърдеше през тези 3 месеца, се потвърди, за сметка на това, което твърдеше ген. Мутафчийски. Последният дори си позволи да прогнозира, че „яко ще измрат“ много хора.

Припомняме, че 147 души са умрели от коронавирус у нас. Поне така се считаше допреди часове, когато се изнесе информация, че всъщност жертвите са 159, тъй като 12 от края на април и началото на май не са били регистрирани.

Ако бройката на починалите от Ковид-19 в България продължи да расте, без да има нови умрели, то съмненията за манипулация ще се задълбочат много.

Атанас Мангъров е на мнение, че цели 280 000 българи вече са се срещнали с COVID-19 и почти всички са оцелели. Или иначе казано, на всеки 100 души 4 се заразяват, но дори и тези 4 не са „измрели яко“.

Доц. Мангъров не очаква да има втора вълна на коронавируса, защото вирусите от такъв тип не оставали дълго време в агресивно състояние.

За Михаил Николов

Прочети още

Неделя Щонова

Д-р Неделя Щонова избухна: Какъв COVID ви е в главата, истинската опасност е друга!

Неделя Щонова е от лекарите, които не искат да се допуска паника сред населението, защото …

10 коментара

 1. ХА-ХА-ХА !!!

  Прав е !

 2. E как ще правят аутопсии, като болестта е „силно заразна“ и „много опасна“?? Напротив! Труповете подлежат на незабавна кремация и дълбоко загробване!!

  • АНОНИМЕН

   ТОВА Е ЕДИНСТВЕНЯТ НАЧИН ЧРЕЗ АУТОПСИЯ ДА СЕ УСТАНОВИ ДАЛИ ПОЧИНАЛИЯ Е ПОЧИНАЛ ОТ ВИРУСА ИЛИ ОТ ДРУГО ПРИДРУЖАВАЩО ТЕЖКО ЗАБОЛЯВАНЕ. Т.Е. ТОЙ Е ПОЧИНАЛ ОТ ДРУГО ЗАБОЛЯВАНЕ И Е БИЛ С КОРОНАНИРУС. ТОВА ГО КАЗА И ПАТОЛОГА ДОКТОР АЛЕКСОВ КОЙТО СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА НАПРАВИ АУТОПСИЯ НА 2 ПОЧИНАЛИ И НЕ УСТАНОВЯВА СМЪРТ ОТ КОРОНАВИРУС. ТОВА Е ПОЛИТИКА ОТ СВЕТОВЕН МАЩАБ С ДОСТА КОРИСТНА ЦЕЛ. НОВ СВЕТОВЕН РЕД И ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА БОГАТСТВАТА.

  • Василка Гюрджеклиева

   Следя доцент Мангъров още от първите му публични изяви.Не виждам с какво толкова подплаши управляващите !Ясно е че пълното затваряне на държавата беше грешка !Ясно е че здравната система е на колене .Социалната също !Остава да го обвинят ,че е донесъл вируса в България !

 3. Голям праз

  „Глупости на таркалета“, както би се изразил Пешо от Горната махала! Ако Мангъров е прав, защо министъра на здравеопазването на Швеция поисца извинение? Посипа си главата с пепел, защото е подценил опасността! Ами мангъров да педложи и НОЩ за онкозаболяванията, за хепатита, и т.н., итогава ще вядят статистика и за тях. Не можеш да правишш комисия за „Здравината на черупката на яйцето“, а да даваш данни за „цената на бетона“!?!?!?

 4. Интересно, и в другите държави ли се страхуват от Бойко и от компроматите срещу него – като почнеш от Македония та стигнеш до Бразилия? А аз повече се страхувам от българската простотия, защото нея и корона вирусът не може да я унищожи.

 5. НЯМА НАУКА,ИМА ИМА КЕЛЕПИР.ИСТИНАТА ПО ОПАСНА ОТ ВИРУСА.ИСТИНАТА ЗАСЯГА ИНТЕРЕСИ!

 6. Радослав

  „PCR не показва че си болен .. ако го изпълните добре може да откриете всичко във всеки“ – това спред откривателя на PCR, Кери Мълис, починал малко преди появата на вируса
  https://www.featured.tv/watch/Dca6LGp5uwj4fzP

 7. Разбира се ,че доц. Мангъров е прав! Всеки нормален човек може да го разбере. Само,че се дадоха много пари, за да се лъже.Ако хората не престанат да се поддават на тези слухове няма как да си върнем нормалния живот! Бих подкрепила доц. Мангъров ако имам възможност да пиша на сайта.

 8. МЖЕ БИ Е ПРАВ НО Е САМВ МОАНГЪРО Д ПОДКРЕПИМ

  А ГО

 9. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]