Позор! Властта умишлено заразява с COVID-19 доц. Мангъров

Доц. Мангъров е неудобен за властта и затова се търси неговото отстраняване!

Не е тайна, че единственото, което спира хората в България да се самоубиват от страх, са твърденията на доц. Мангъров, че коронавирусът не е чак толкова страшен. Инфекционистът обаче пречи на властта да осъществи плана си да изкара COVID-19 по-страшен от чума.

Съдържание:

Ликвидират Мангъров?

Вместо да продължат войната с Атанас Мангъров, от властта решиха да действат по друг начин, като се съюзят с него. Това обаче поставя на преден план някои опасения.

Според доста слухове доц. Мангъров е получил новата си работа в Инфекциозна болница неслучайно. Целта била той да се увери лично колко сериозно е положението, като дори не е изключено да се търси и неговото заразяване с вируса. Само ако изкара коронавируса, ще се убеди, че той не е шега работа и ще спре да настоява за по-леки мерки.

Атанас Мангъров
Готвят номер на доц. Мангъров

Нека припомним, че здравният министър обяви, че лично той се е обадил на доц. Мангъров, за да му предложи шефския пост в COVID отделението към Инфекциозна болница. Вчера беше първият ден на Мангъров там, като очевидци твърдят, че той влиза при пациентите с маска и престилка, но не и с ръкавици, писа „24 часа“.

Днес в „Лице в лице“ Атанас Мангъров изказа тезата си, че антибиотиците са напълно ненужни при лечението на коронавирус. Той каза, че може да се дава само аспирин, но само на хора със симптоми.

„Единствено ако си с дихателна недостатъчност трябва да си в болница, за да получаваш кислород. Всичко друго е излишно“ – смята Мангъров.


Атанас Мангъров размаза COVID „феновете“

Най-големият противник на истерията около коронавируса Атанас Мангъров отвърна на удара. Той твърди, че от собствената му болница лъжат.

Преди няколко дни от Инфекциозна болница отговориха на запитване на журналисти, касаещо дали доц. Мангъров е посещавал Ковид зоната, както каза пред Мария Цънцарова. Лечебното заведение отговори, че той никога не е бил там и ще му поиска писмени обяснения за думите му.

Доц. Мангъров обаче бе потърсен веднага след това за коментар. Пред „Евроком“ той каза, че това, което от Инфекциозна болница са написали, са глупости и много пъти е бил в Ковид зоната.

„Аз не работя в тази зона, не съм на първа линия и не получавам по 1000 лв., но клиниката ми е там и всеки ден минавам оттам.“ – отсече доцентът.

Той е възмутен от клеветите по негов адрес и ги смята за поредния опит да му затворят устата. Както е известно, за много хора Атанас Мангъров е единственият светъл лъч в цялата Ковид истерия.

Атанас Мангъров
Доц. д-р Атанас Мангъров няма страх от нищо

Доцентът за пореден път се доказа като безстрашен. Пред „Евроком“ той обяви, че директорката на Инфекциозна болница проф. д-р Татяна Червенякова е в отпуск, въпреки че всички лекари от първа линия бяха помолени да останат на работа.

Проучване на „Евроком“ установи, че директорката ще бъде на работа на 2 ноември. Не е ясно тогава как от името на болницата е отговорено, че Мангъров не е бил в Ковид зоната.

Доц. Мангъров е началник на Детската клиника към Инфекциозна болница. На практика над него е само проф. Червенякова, но това не му пречи да се опълчи и на нея.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Нищо чудно, след като директорката се върне на работа, Атанас Мангъров да бъде уволнен, тъй като той е във война със своите колеги и дори с началника си.

Припомняме, че Атанас Мангъров обяви болниците за търговски дружества, които приемат пациенти само заради заплащането. В кюпа е и Инфекциозна болница и най-вероятно това е преляло чашата.


Властта премаза доц. Мангъров!

Единствената пречка пред властта в България за изкарването на коронавируса като болест, която е по-тежка дори от чума, е напът да отпадне. Доц. Мангъров води война с управляващите и НОЩ от половин година насам и сега започва да я губи.

Очевидно през първите месеци властимащите не бяха подготвени да се справят с атаките на Мангъров, но през лятото са се подготвили добре и сега главата му е напът да падне.

Именно това се случва в момента при всичките медийни удари, които търпи началникът на Детското отделение в Инфекциозна болница. В неделя Мария Цънцарова го покани в „120 минути“ само за да го унизи в репортаж, пълен с твърдения, извадени от контекста. След това му зададе провокативни въпроси, целящи не да се научи нещо повече за вируса, а да изкарат госта й лъжец и манипулатор.

Медийната война срещу доц. Мангъров продължи и след това. Колегите от Скенер.нюз изпратиха запитване до Инфекциозна болница, целящо да се разбере дали Атанас Мангъров е влизал в COVID зоната. От болницата отговориха, че не е влизал там и ще поискат от него писмени обяснения, пише „24 часа“.

Всъщност обаче не може да не прави впечатление, че доц. Мангъров е педиатър и няма как да бъде търсен за помощ на първа линия в битката с коронавируса, защото деца там няма. Това обаче удобно се изпуска от медиите, които са готови да го смачкат, за да угодят на властта.

Освен в Инфекциозна болница, Мангъров има и частен кабинет. Най-вероятно именно там е преглеждал хора с Ковид-19 и не е носил предпазни средства.

Евелина Лютова
Атанас Мангъров
Смачкаха Атанас Мангъров, за да му затворят устата

Твърде вероятно е Атанас Мангъров да се прости с поста си на началник в Детската клиника към Инфекциозна болница, тъй като лечебното заведение иска да се разграничи от него. Освен това доцентът обвини всички болници, че приемат заразени само за да лапат пари. В това число влиза и болницата, към която работи самият Мангъров.

Доцентът се превърна в един от най-омразните хора на всички, които харесват Бойко Борисов и ГЕРБ. Вчера заклета гербаджийка му зашлеви шамар на улицата и му се разкрещя, че на неговата съвест лежат много умрели българи.

Д-р Атанас Мангъров обаче не се трогва от всички атаки срещу него и продължава да твърди, че животът ни не трябва да се променя. Нещо, което не само в България, но и в цяла Европа не искат да се случва. Лекарят си позволява да се усъмни в достоверността на данните, прдоставяни от всички медии по отношение на коронавируса. Именно затова всички искат да му запушат устата.

мнения, отзиви, коментари, форум


Атанас Мангъров натри носа на вярващите в COVID-19

Лицето на българската критика срещу коронавируса доц. Атанас Мангъров доказа на всички, че не говори врели-некипели. Той рискува собственото си здраве, за да накара хората да не се страхуват от коронавируса.

Както стана ясно, Георги Любенов е заразен с COVID-19. Това се разбра само няколко часа след като доц. Мангъров гостува в предаването му по БНТ.

Веднага пламна истерия, че и шефът на Инфекциозната болница се е заразил с вируса. Нещо, което е съвсем оправдано и по всяка вероятност е факт.

Мангъров се е ръкувал с Любенов, говорил е от много близко разстояние с него, а и е ползвал чаши за вода на предаването, които макар и измити, не се знае дали не са имали остатъци от вируса. Отделно е и пипал всичко в студиото, което и водещият е пипал.

Самият доц. Мангъров неведнъж е изтъквал, че COVID-19 е силно заразен вирус и може да се предаде при най-малкия досега. Според някои информации инфекционистът вече е заразен, но това по никакъв начин не му влияе.

Напротив, Мангъров искал да изкара болестта на крак, за да даде пример на народа и да му покаже, че няма нищо страшно в този коронавирус. Той отказва да се тества, защото знаел, че така само ще го карантинират и делото му няма да бъде изпълнено.

Атанас Мангъров
Атанас Мангъров натри носа на страхливците

„Ще се тествам само ако имам симптоми“, каза Атанас Мангъров в ефира на bTV.

Той многократно е повтарял, че заразен без симптоми е едно голямо нищо и не трябва изобщо да спира нормалния си начин на живот. Едва когато един човек придобие симптоми, той може да се счита за болен.

До момента обаче на доц. Мангъров му няма нищо, няма дори един симптом, което доказва тезата му, че хората не бива да спират да общуват помежду си, дори и да са имали досег със заразени от коронавирус, тъй като без симптоми те на практика са здрави.


Доц. Мангъров става комунист

Най-големият противник на страха от коронавирус в най-скоро време ще стане политик. Доц. Атанас Мангъров влиза в ново амплоа, което ще го покаже в друга светлина.

Мангъров влиза в АБВ

Лекарят, който е напът да изгуби работата си като началник на Детска клиника към Инфекциозна болница, си е осигурил ново поприще за професионална реализация.

Това стана ясно преди няколко дни, когато доц. Мангъров се озова във Велико Търново по покана на Областния съвет на ПП „АБВ“. Там той участва в дискусия относно COVID-19, като в нея участие взеха още двама лекари – лабораторният специалист д-р Георги Тодоров и началникът на неврохирургията на МБАЛ „Света Анна“ във Варна.

Самата среща обаче беше политизирана заради присъстието в нея на две лица от АБВ, а именно председаля на партията Румен Петков и областния председател адв. Николай Илчев, писа Dnesbg.com.

Атанас Мангъров
Доц. Мангъров става политик

Очаква се съвсем скоро Атанас Мангъров да се присъедини към АБВ, което със сигурност ще се случи, ако го освободят от работа в Инфекциозна болница.

Последното е много вероятно заради сигнала на д-р Сибила Маринова до Етичната комисия. Само по себе си един такъв сигнал не води до отнемане на лекарските права, но в случая може да стане точно така, тъй като това е втори сигнал на д-р Маринова срещу доцента и преди година той е бил предупреден официално, че при ново провинение ще има сериозна санкция за него.

Припомняме, че „Алтернатива за българско възраждане“ произлезе от „Българска социалистическа партия“ преди 6 години. БСП пък се счита за прекия наследник на БКП. Затова, ако видим доц. Мангъров в АБВ, със сигурност мнозина ще го определят като комунист.

Освен това неотдавна той взе отношение по темата с протестите и дори ги подкрепи, което се счита за един вид политическа активност от негова страна.

Предстои да видим дали действително инфекционистът ще се ориентира напълно към политиката за сметка на медицината.


Отнемат разрешителното на доц. Мангъров

Острият език на доц. Атанас Мангъров срещу НОЩ и правителството може да му изиграе много лош номер. Вече е стартирала кампания за отнемане разрешителното на началника на Детската клиника към Инфекциозна болница.

Войната на д-р Маринова срещу доц. Мангъров

Преди около седмица д-р Сибила Маринова от Великотърновската болница докладва Мангъров на Етичната комисия заради думите му, че болниците приемат повече хора заради увеличената субсидия, която е вече 1200 лв.

Това обаче е втора жалба на същата лекарка срещу доцента и това означава, че ако тя бъде уважена, следва административно наказание за него.

Доц. Мангъров и д-р Маринова са имали спор още преди година. Той е бил относно интубацията и апаратната вентилация, писа „24 часа“. Още тогава тя е подала жалба срещу него до Етичната комисия, която е определила поведението му като недопустимо и го е предупредила, че при следващо провинение, ще последва административно наказание.

„Тогава той нямаше никакви аргументи и започна да ме обижда, затова го докладвах.“, споделя д-р Сибила Маринова пред „24 часа“.

Тя определя поведението на доц. Мангъров като чудовищно, защото той откровено си играел със съдбата на хората и ги лъжел.

Ако и тази нейна жалба бъде уважена, доцента го грози много сериозна санкция, която може да стигне дори до отнемане на разрешителното му. Другият вариант е да бъде уволнен дисциплинарно от Инфекциозна клиника, което на практика е почти същото.

Атанас Мангъров
Доц. Мангъров може да остане без работа
Доц. Мангъров подкрепи протестите

Атанас Мангъров обаче не се трогва от опасността, която е надвиснала над него, и продължава да държи на тезата си, че коронавирусът не е нещо страшно. Вчера той дори изказа публично мнението си, че протестите срещу правителството може да са окажат нещо хубаво за здравето на хората, тъй като там има много младежи, които са със здрави организми и ще изкарат COVID-19 безсимптомно, а след това ще придобият антитела.

Това негово изказване също може да му навреди на кариерата, тъй като на практика той подкрепи протестите, което надали се харесва на управляващите.


Доц. Мангъров: Болниците приемат толкова хора, за да лапат пари!

Най-яростният критик на всичко, което НОЩ решава, е доц. Мангъров. Така е от почти 4 месеца и по всичко личи, че така ще продължава да бъде.

Началникът на детското отделение в Инфекциозна болница си е поставил за цел да вразуми българите и затова не пропуска изява в медиите. Направи го и днес, когато в предаването „12+3“ по БНР за пореден път говори за коронавируса и опасността от него.

Доц. Мангъров сподели в ефир, че няма място за притеснение и нищо ново не се е случило в България в сравнение с предните месеци.

Според лекаря, причината за увеличения брой заразени от COVID-19 е в увеличения брой тестове, които се правят.

„Едно е да направиш 100 теста и от тях излязат 20 положителни, а друго, ако направиш 1000 и излязат 40 положителни. Нали разбирате разликата.“, каза доц. Мангъров.

Атанас Мангъров
Доц. Мангъров призовава за спокойствие

Интересното е, че той критикува и българските болници, които приемат все повече хора с COVID-19. Според него, болниците нарочно не спират всички тези хора, наплашени от НОЩ, тъй като те си плащат престоя и чисто финансово лечебните заведения имат голяма изгода.

Както стана ясно, 40% от леглата по болниците у нас вече са заети. Повечето от пациентите обаче са абсолютно безсимптомни и са там по-скоро от страх, че са носители на вируса.

„Заразен не значи болен“, отсече доц. Мангъров. Той продължава да твърди, че животът не трябва да спира и всички тези мерки са безполезни.

„От носенето на маска няма никаква полза. Аз все пак нося на закрити места, но само защото не обичам да ме глобяват.“, каза инфекционистът.

Той бе категоричен, че прогнозата на ген. Мутафчийски, че „яко ще измрат много хора“, няма да се сбъдне.


Доц. Мангъров: Върнаха страха от COVID-19 заради компроматите срещу Бойко Борисов! (ВИДЕО)

Доц. д-р Атанас Мангъров продължава да бъде открит противник на действията на НОЩ и го отстоява винаги, когато има възможност.

За началника на Детската клиника в Инфекциозна болница новото затягане на мерките срещу COVID-19 е безумие. Той недоумява защо се всява такава паника, при положение че този вирус не е по-различен от който и да било друг вирус.

В интервю за Fakti.bg д-р Мангъров обясни надълго и нашироко за пореден път, че няма как да избягаме от коронавируса. Това е нещо, през което рано или късно всички ще минем.

„Безсмислено е да се затваряме и изолираме, така вирусът няма да умре. В момента, в който излезем пак, ще се заразим.“, смята Атанас Мангъров.

доц. Мангъров
Доц. Мангъров не одобрява, че страхът от коронавируса се завръща

Той отговори по много интересен начин на един от въпросите на водещата Лили Маринкова. Тя го запита дали реставрирането на страха от COVID-19 не е заради разклащането на правителството, след като се изкараха компромати срещу премиера Борисов. Мангъров отговори с „Би могло“, което значи, че не изключва този вариант.

Както е известно, доц. Мангъров често си говори по телефона с Бойко Борисов. Последният от време на време му звъни, а доцентът го убеждава, че няма нищо страшно в коронавируса.

Припомняме, че в интернет пространството се появи скандален аудиозапис с глас, който прилича едно към едно на този на Бойко Борисов. След няколко дни пък се появиха скандални снимки от неговата спалня, където той спи, а в нощното му чекмедже има хиляди пари в евро, върху шкафа пък имаше пистолет.

Директорът на Детската клиника в Инфекциозна болница посочи още, че привържениците на решенията на НОЩ и тези толкова стриктни мерки са хората на държавна работа, на които така или иначе заплатата им тече. Останалите, които не получават нищо, без да работят, са притиснати до стената.

Цялото интервю с доц. Мангъров можете да гледате във видеото, което излагаме на вниманието ви!


Доц. Мангъров: Мутафчийски да си гледа коремната хирургия и да не се занимава с COVID-19!

Доц. Мангъров има самочувствието, че е един от най-добрите лекари, занимаващи се с инфекциозни болести в страната. Затова не може да приеме за нормално, че всички българи трябва да слушат и изпълняват нарежданията на един коремен хирург, когато става дума за COVID-19!

Реномето на ген. Мутафчийски все повече се разклаща и все повече стават хората, които не му вярват по отношение на коронавируса. Може би това се дължи на думите му „Очаквам да измрат много хора, яко да измрат“, или пък на факта, че той не е вирусолог, а коремен хирург.

Доц. Мангъров се смята за по-вещ от ген. Мутафчийски по отношение на коронавируса

Именно последното е и причината доц. Атанас Мангъров да не обръща особено внимание на това, което казва Мутафчийски. В интервю за „Евроком“ началникът на Детска клиника към Инфекциозна болница на практика омаловажи всички становища на директора на ВМА по отношение на COVID-19.

„Все пак аз съм специалист по инфекциозни болести, имам какво да му каже по отношение на инфекциозните болести, както той има каква да ми каже в областта на коремната хирургия.“, каза доц. Мангъров в ефир.

По този начин той посъветва хората да слушат него за коронавируса, а не председателя на НОЩ, в чиито редици няма нито един вирусолог.

Д-р Атанас Мангъров подчерта, че дебатът с НОЩ не е бил иницииран от него, но с удоволствие ще се включи. Обадили му са се негови колеги и са го поканили да участва.

Той с радост би дебатирал и с ген. Мутафчийски, за разлика от колегата му д-р Георги Тодоров, който обяви генерала за мизантроп и дори каза пред „Евроком“, че поканата за дебат не важи за началника на ВМА.

Атанас Мангъров
Доц. Мангъров не смята мнението на ген. Мутафчийски за коронавируса за фактор

Няма смисъл от удължаването на извънредната обстановка

Доц. Мангъров продължава да държи на становището си, че не бива да се затваряме вкъщи и да бягаме от вируса. Той твърди, че сега новозаразените са се увеличили поради факта, че се изследват повече хора, а не че има някакъв бум на пандемията у нас.

Атанас Мангъров намира за напълно ненужно хората, които имат COVID-19, но нямат симптоми, да стоят изолирани. Според него, повечето хора вече са носители или са изкарали вируса и само една много малка част от тях са получили усложнения.

Доц. Мангъров намира за безсмислено и удължаването на извънредната обстановка с две седмици. Той е убеден, че животът ни трябва да продължи по начина, по който е бил преди пандемията.

Д-р Ангел Кунчев не иска дебата

Въпросният дебат между НОЩ и петимата специалисти по вирусни болести обаче най-вероятно няма да се състои. Вчера д-р Ангел Кунчев обяви публично, че отказва да се включи в такъв дебат, защото от месеци някои от въпросните му колеги му пращали гнусни и заплашителни СМС-и.

Възниква въпросът обаче, ако д-р Кунчев е убеден, че е прав и може да победи в дискусията с Мангъров и компания, защо не иска да го направи?


Ударът на годината: Доц. Мангъров натри носа на ген. Мутафчийски!

Доц. Атанас Мангъров за пореден път изказа мнението си, че коронавирусът е нещо съвсем нормално и всички тези мерки на държавата ни са били напълно излишни!

В интервю за Bulgaria On Air доц. Мангъров разкри, че за тези 3 месеца от началото на пандемията до днес са умрели цели 30 000 българи. За тях обаче никой не говори, защото не са умрели от COVID-19.

Никой не говори за жертвите извън коронавируса

Шефът на Детската клиника към Инфекциозна болница отново каза, че смъртността в България през първата половина на тази година е дори по-малка от тази през миналата и дори по-миналата. Това говори, че коронавирусът не е толкова страшен.

„Това е нов вирус и затова никой няма антитела. Беше ненужно и безполезно да се крием от него, защото така или иначе той ще премине през цялото земно кълбо. Трябваше да се действа като при останалите респираторни инфекции.“, смята доц. Мангъров.

Той е доволен, че най-после брифингите на НОЩ приключиха, защото според него там са се говорили небивалици, които не касаят широката част от обществото. Все пак да не забравяме, че неотдавна Мангъров обяви Кантарджиев за лъжец, а Мутафчийски го описа като доста заблуден човек.

„Ние нямам такъв материал, за да се получи ситуация като Италия или Испания. Нашите пенсионери умират доста по-рано, а именно те са основната част от жертвите на COVID-19“, заявява Мангъров.

Именно негова е основната заслуга за отпускане на мерките в България и преминаване към по-нормален начин на живот. Той е много доволен, че е успял да убеди Бойко Борисов в правотата си, въпреки че от Щаба е имало хора, които са били тотално против.

доц. Мангъров и ген. Мутафчийски
Доц. Мангъров победи ген. Мутафчийски

Доц, Мангъров е горд от това, че всичко, което твърдеше през тези 3 месеца, се потвърди, за сметка на това, което твърдеше ген. Мутафчийски. Последният дори си позволи да прогнозира, че „яко ще измрат“ много хора.

Припомняме, че 147 души са умрели от коронавирус у нас. Поне така се считаше допреди часове, когато се изнесе информация, че всъщност жертвите са 159, тъй като 12 от края на април и началото на май не са били регистрирани.

Ако бройката на починалите от Ковид-19 в България продължи да расте, без да има нови умрели, то съмненията за манипулация ще се задълбочат много.

Атанас Мангъров е на мнение, че цели 280 000 българи вече са се срещнали с COVID-19 и почти всички са оцелели. Или иначе казано, на всеки 100 души 4 се заразяват, но дори и тези 4 не са „измрели яко“.

Доц. Мангъров не очаква да има втора вълна на коронавируса, защото вирусите от такъв тип не оставали дълго време в агресивно състояние.


Доц. Мангъров: Никога няма да станем като Италия и Испания относно коронавируса, защото убихме възрастните хора с пенсии от по 200-300 лв.!

Доц. Мангъров отново проговори за това, което се случва в страната. Той продължава да твърди, че имаме отличен резултат с коронавируса в сравнение с останалите страни от Европа не по заслуга на кризисния щаб, а поради ниския ни праг на живот. Поне що се отнася до най-уязвимата част от населението, а именно пенсионерите!

Поредното си изключително любопитно интервю даде доц. Мангъров. Началникът на детското отделение в Инфекциозна болница смята, че не се дава думата на истинските специалисти, които могат да помогнат срещу коронавируса, а именно вирусолозите и епидемиолозите.

„Има само един епидемиолог в кризисния щаб, но явно не може да надделее.“ – каза Атанас Мангъров пред Георги Любенов по Българската Национална телевизия.

Лекарят смята, че са нужни ум и много опит, за да се справиш с COVID-19, а в този щаб със сигурност няма много хора, които са се сблъсквали с подобни инфекции. Все пак да не забравяме, че неговият лидер ген. Мутафчийски е коремен хирург.

Най-важното, което доц. Мангъров сподели, обаче е свързано със смъртността от коронавирус у нас. До момента тя е много по-ниска от тази в останалите страни от Европа, а и от света дори. Мангъров обаче не смята, че добрият резултат се дължи на мерките на щаба, а по-скоро на липсата на много възрастни хора в България.

доц. Мангъров
Доц. Мангъров смята, че нямаме достатъчно възрастни хора, за да стане ситуацията като в Италия и Испания

Никога няма да станем като Италия или Испания, защото те са на четвърто и пето място по продължителност на живота, докато ние възрастните си хора отдавна ги разкарахме с 200-300 лв. пенсия.“ – каза докторът.

В думите му ясно прозира, че мнението му е, че държавата е уморила пенсионерите с ниските доходи, които им осигурява. Проблем, който стои отдавна в нашата страна.

Атанас Мангъров посочва като аргумент и това, че в Италия и Испания повечето възрастни хора са в старчески домове, където заразата се разпространява много по-лесно, защото контактуваш с 200-300 човека, докато в България пенсионерите са си у дома, поне повечето.

Припомняме, че възрастните хора са най-уязвими на коронавируса, тъй като имунната им система е много слаба. Именно затова техният процент на смъртност е много по-висок в световен мащаб. Според доц. Мангъров обаче нас ни спасява това, че нямаме толкова възрастни хора, колкото и жестоко да звучи.

Той смята още, че носенето на маски няма никакво значение за заразата, то влияе само психически на хората. „Който го е страх, да носи маска, а който не го е страх, да не носи. Важна е хигиената, да се мият ръцете.“ – това каза д-р Мангъров.

Той разкри още, че най-правилното нещо е падането на извънредното положение. „Няма логика да си разхождаш кучето в парка, а да не можеш детето си.“, сподели лекарят.

Няма лечение на коронавируса

„Най-страшното на този вирус е начинът, по който се реагира срещу него. Беше забравена цялата епидемиология. Това е нов вирус, никой няма антитела срещу него, няма лечение, всички ще го изкараме. Най-вероятно няма да има ваксина още поне 4-5 години. Не можем да стоим толкова време и да чакаме да се случи нещо лошо. Трябва да се напънем и да измислим как да живеем с вируса.“ – смята доц. Мангъров.

Епидемиологът е на мнение, че шведският модел е пример за това как трябва да се реагира в тази ситуация. Там животът продължи по старому, сякаш няма пандемия. Атанас Мангъров не е съгласен с върлуващото мнение, че в резултат на това в Швеция има много починали. За него статистиката там се представя извратено и нереално.

Той твърди, че 560 000 българи са изкарали COVID-19, без дори да разберат. Като доказателство за това дава Банско, където имаше масова зараза. Разпределяйки резултатите на Банско процентно за цялата страна, излиза, че 560 хил. са заразените у нас.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

ген. Мутафчийски

Народният будител ген. Мутафчийски се гордее, че яко се мре!

Ген. Мутафчийски излезе прав след всичката помия, която се изля върху него! Директорът на ВМА …

9 коментара

 1. ХА-ХА-ХА !!!

  Прав е !

 2. E как ще правят аутопсии, като болестта е „силно заразна“ и „много опасна“?? Напротив! Труповете подлежат на незабавна кремация и дълбоко загробване!!

  • АНОНИМЕН

   ТОВА Е ЕДИНСТВЕНЯТ НАЧИН ЧРЕЗ АУТОПСИЯ ДА СЕ УСТАНОВИ ДАЛИ ПОЧИНАЛИЯ Е ПОЧИНАЛ ОТ ВИРУСА ИЛИ ОТ ДРУГО ПРИДРУЖАВАЩО ТЕЖКО ЗАБОЛЯВАНЕ. Т.Е. ТОЙ Е ПОЧИНАЛ ОТ ДРУГО ЗАБОЛЯВАНЕ И Е БИЛ С КОРОНАНИРУС. ТОВА ГО КАЗА И ПАТОЛОГА ДОКТОР АЛЕКСОВ КОЙТО СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА НАПРАВИ АУТОПСИЯ НА 2 ПОЧИНАЛИ И НЕ УСТАНОВЯВА СМЪРТ ОТ КОРОНАВИРУС. ТОВА Е ПОЛИТИКА ОТ СВЕТОВЕН МАЩАБ С ДОСТА КОРИСТНА ЦЕЛ. НОВ СВЕТОВЕН РЕД И ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА БОГАТСТВАТА.

  • Василка Гюрджеклиева

   Следя доцент Мангъров още от първите му публични изяви.Не виждам с какво толкова подплаши управляващите !Ясно е че пълното затваряне на държавата беше грешка !Ясно е че здравната система е на колене .Социалната също !Остава да го обвинят ,че е донесъл вируса в България !

 3. Голям праз

  „Глупости на таркалета“, както би се изразил Пешо от Горната махала! Ако Мангъров е прав, защо министъра на здравеопазването на Швеция поисца извинение? Посипа си главата с пепел, защото е подценил опасността! Ами мангъров да педложи и НОЩ за онкозаболяванията, за хепатита, и т.н., итогава ще вядят статистика и за тях. Не можеш да правишш комисия за „Здравината на черупката на яйцето“, а да даваш данни за „цената на бетона“!?!?!?

 4. Интересно, и в другите държави ли се страхуват от Бойко и от компроматите срещу него – като почнеш от Македония та стигнеш до Бразилия? А аз повече се страхувам от българската простотия, защото нея и корона вирусът не може да я унищожи.

 5. НЯМА НАУКА,ИМА ИМА КЕЛЕПИР.ИСТИНАТА ПО ОПАСНА ОТ ВИРУСА.ИСТИНАТА ЗАСЯГА ИНТЕРЕСИ!

 6. Радослав

  „PCR не показва че си болен .. ако го изпълните добре може да откриете всичко във всеки“ – това спред откривателя на PCR, Кери Мълис, починал малко преди появата на вируса
  https://www.featured.tv/watch/Dca6LGp5uwj4fzP

 7. Разбира се ,че доц. Мангъров е прав! Всеки нормален човек може да го разбере. Само,че се дадоха много пари, за да се лъже.Ако хората не престанат да се поддават на тези слухове няма как да си върнем нормалния живот! Бих подкрепила доц. Мангъров ако имам възможност да пиша на сайта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]