След изгубването на лекарските права: Доц. Мангъров става комунист!

Доц. Мангъров влиза в политиката, за да оправи България!

Съдържание:

Най-големият противник на страха от коронавирус в най-скоро време ще стане политик. Доц. Атанас Мангъров влиза в ново амплоа, което ще го покаже в друга светлина.

Мангъров влиза в АБВ

Лекарят, който е напът да изгуби работата си като началник на Детска клиника към Инфекциозна болница, си е осигурил ново поприще за професионална реализация.

Това стана ясно преди няколко дни, когато доц. Мангъров се озова във Велико Търново по покана на Областния съвет на ПП „АБВ“. Там той участва в дискусия относно COVID-19, като в нея участие взеха още двама лекари – лабораторният специалист д-р Георги Тодоров и началникът на неврохирургията на МБАЛ „Света Анна“ във Варна.

Самата среща обаче беше политизирана заради присъстието в нея на две лица от АБВ, а именно председаля на партията Румен Петков и областния председател адв. Николай Илчев, писа Dnesbg.com.

Атанас Мангъров
Доц. Мангъров става политик

Очаква се съвсем скоро Атанас Мангъров да се присъедини към АБВ, което със сигурност ще се случи, ако го освободят от работа в Инфекциозна болница.

Последното е много вероятно заради сигнала на д-р Сибила Маринова до Етичната комисия. Само по себе си един такъв сигнал не води до отнемане на лекарските права, но в случая може да стане точно така, тъй като това е втори сигнал на д-р Маринова срещу доцента и преди година той е бил предупреден официално, че при ново провинение ще има сериозна санкция за него.

Припомняме, че „Алтернатива за българско възраждане“ произлезе от „Българска социалистическа партия“ преди 6 години. БСП пък се счита за прекия наследник на БКП. Затова, ако видим доц. Мангъров в АБВ, със сигурност мнозина ще го определят като комунист.

Освен това неотдавна той взе отношение по темата с протестите и дори ги подкрепи, което се счита за един вид политическа активност от негова страна.

Предстои да видим дали действително инфекционистът ще се ориентира напълно към политиката за сметка на медицината.


Безумие! Отнемат разрешителното на доц. Мангъров

Острият език на доц. Атанас Мангъров срещу НОЩ и правителството може да му изиграе много лош номер. Вече е стартирала кампания за отнемане разрешителното на началника на Детската клиника към Инфекциозна болница.

Войната на д-р Маринова срещу доц. Мангъров

Преди около седмица д-р Сибила Маринова от Великотърновската болница докладва Мангъров на Етичната комисия заради думите му, че болниците приемат повече хора заради увеличената субсидия, която е вече 1200 лв.

“Демир

Това обаче е втора жалба на същата лекарка срещу доцента и това означава, че ако тя бъде уважена, следва административно наказание за него.

Доц. Мангъров и д-р Маринова са имали спор още преди година. Той е бил относно интубацията и апаратната вентилация, писа „24 часа“. Още тогава тя е подала жалба срещу него до Етичната комисия, която е определила поведението му като недопустимо и го е предупредила, че при следващо провинение, ще последва административно наказание.

„Тогава той нямаше никакви аргументи и започна да ме обижда, затова го докладвах.“, споделя д-р Сибила Маринова пред „24 часа“.

Тя определя поведението на доц. Мангъров като чудовищно, защото той откровено си играел със съдбата на хората и ги лъжел.

Ако и тази нейна жалба бъде уважена, доцента го грози много сериозна санкция, която може да стигне дори до отнемане на разрешителното му. Другият вариант е да бъде уволнен дисциплинарно от Инфекциозна клиника, което на практика е почти същото.

Атанас Мангъров
Доц. Мангъров може да остане без работа
Доц. Мангъров подкрепи протестите

Атанас Мангъров обаче не се трогва от опасността, която е надвиснала над него, и продължава да държи на тезата си, че коронавирусът не е нещо страшно. Вчера той дори изказа публично мнението си, че протестите срещу правителството може да са окажат нещо хубаво за здравето на хората, тъй като там има много младежи, които са със здрави организми и ще изкарат COVID-19 безсимптомно, а след това ще придобият антитела.

Това негово изказване също може да му навреди на кариерата, тъй като на практика той подкрепи протестите, което надали се харесва на управляващите.


Доц. Мангъров: Болниците приемат толкова хора, за да лапат пари!

Най-яростният критик на всичко, което НОЩ решава, е доц. Мангъров. Така е от почти 4 месеца и по всичко личи, че така ще продължава да бъде.

Най-добрите цени за реклама са в "Зона 98", достигнете до 30 000 читатели на ден ТУК =====>

Началникът на детското отделение в Инфекциозна болница си е поставил за цел да вразуми българите и затова не пропуска изява в медиите. Направи го и днес, когато в предаването „12+3“ по БНР за пореден път говори за коронавируса и опасността от него.

Доц. Мангъров сподели в ефир, че няма място за притеснение и нищо ново не се е случило в България в сравнение с предните месеци.

Според лекаря, причината за увеличения брой заразени от COVID-19 е в увеличения брой тестове, които се правят.

Евелина Лютова

„Едно е да направиш 100 теста и от тях излязат 20 положителни, а друго, ако направиш 1000 и излязат 40 положителни. Нали разбирате разликата.“, каза доц. Мангъров.

Атанас Мангъров
Доц. Мангъров призовава за спокойствие

Интересното е, че той критикува и българските болници, които приемат все повече хора с COVID-19. Според него, болниците нарочно не спират всички тези хора, наплашени от НОЩ, тъй като те си плащат престоя и чисто финансово лечебните заведения имат голяма изгода.

Както стана ясно, 40% от леглата по болниците у нас вече са заети. Повечето от пациентите обаче са абсолютно безсимптомни и са там по-скоро от страх, че са носители на вируса.

мнения, отзиви, коментари, форум

„Заразен не значи болен“, отсече доц. Мангъров. Той продължава да твърди, че животът не трябва да спира и всички тези мерки са безполезни.

„От носенето на маска няма никаква полза. Аз все пак нося на закрити места, но само защото не обичам да ме глобяват.“, каза инфекционистът.

Той бе категоричен, че прогнозата на ген. Мутафчийски, че „яко ще измрат много хора“, няма да се сбъдне.


Доц. Мангъров: Върнаха страха от COVID-19 заради компроматите срещу Бойко Борисов! (ВИДЕО)

Доц. д-р Атанас Мангъров продължава да бъде открит противник на действията на НОЩ и го отстоява винаги, когато има възможност.

За началника на Детската клиника в Инфекциозна болница новото затягане на мерките срещу COVID-19 е безумие. Той недоумява защо се всява такава паника, при положение че този вирус не е по-различен от който и да било друг вирус.

В интервю за Fakti.bg д-р Мангъров обясни надълго и нашироко за пореден път, че няма как да избягаме от коронавируса. Това е нещо, през което рано или късно всички ще минем.

„Безсмислено е да се затваряме и изолираме, така вирусът няма да умре. В момента, в който излезем пак, ще се заразим.“, смята Атанас Мангъров.

доц. Мангъров
Доц. Мангъров не одобрява, че страхът от коронавируса се завръща

Той отговори по много интересен начин на един от въпросите на водещата Лили Маринкова. Тя го запита дали реставрирането на страха от COVID-19 не е заради разклащането на правителството, след като се изкараха компромати срещу премиера Борисов. Мангъров отговори с „Би могло“, което значи, че не изключва този вариант.

Както е известно, доц. Мангъров често си говори по телефона с Бойко Борисов. Последният от време на време му звъни, а доцентът го убеждава, че няма нищо страшно в коронавируса.

Припомняме, че в интернет пространството се появи скандален аудиозапис с глас, който прилича едно към едно на този на Бойко Борисов. След няколко дни пък се появиха скандални снимки от неговата спалня, където той спи, а в нощното му чекмедже има хиляди пари в евро, върху шкафа пък имаше пистолет.

Директорът на Детската клиника в Инфекциозна болница посочи още, че привържениците на решенията на НОЩ и тези толкова стриктни мерки са хората на държавна работа, на които така или иначе заплатата им тече. Останалите, които не получават нищо, без да работят, са притиснати до стената.

Цялото интервю с доц. Мангъров можете да гледате във видеото, което излагаме на вниманието ви!


Доц. Мангъров: Мутафчийски да си гледа коремната хирургия и да не се занимава с COVID-19!

Доц. Мангъров има самочувствието, че е един от най-добрите лекари, занимаващи се с инфекциозни болести в страната. Затова не може да приеме за нормално, че всички българи трябва да слушат и изпълняват нарежданията на един коремен хирург, когато става дума за COVID-19!

Реномето на ген. Мутафчийски все повече се разклаща и все повече стават хората, които не му вярват по отношение на коронавируса. Може би това се дължи на думите му „Очаквам да измрат много хора, яко да измрат“, или пък на факта, че той не е вирусолог, а коремен хирург.

Доц. Мангъров се смята за по-вещ от ген. Мутафчийски по отношение на коронавируса

Именно последното е и причината доц. Атанас Мангъров да не обръща особено внимание на това, което казва Мутафчийски. В интервю за „Евроком“ началникът на Детска клиника към Инфекциозна болница на практика омаловажи всички становища на директора на ВМА по отношение на COVID-19.

„Все пак аз съм специалист по инфекциозни болести, имам какво да му каже по отношение на инфекциозните болести, както той има каква да ми каже в областта на коремната хирургия.“, каза доц. Мангъров в ефир.

По този начин той посъветва хората да слушат него за коронавируса, а не председателя на НОЩ, в чиито редици няма нито един вирусолог.

Д-р Атанас Мангъров подчерта, че дебатът с НОЩ не е бил иницииран от него, но с удоволствие ще се включи. Обадили му са се негови колеги и са го поканили да участва.

Той с радост би дебатирал и с ген. Мутафчийски, за разлика от колегата му д-р Георги Тодоров, който обяви генерала за мизантроп и дори каза пред „Евроком“, че поканата за дебат не важи за началника на ВМА.

Атанас Мангъров
Доц. Мангъров не смята мнението на ген. Мутафчийски за коронавируса за фактор

Няма смисъл от удължаването на извънредната обстановка

Доц. Мангъров продължава да държи на становището си, че не бива да се затваряме вкъщи и да бягаме от вируса. Той твърди, че сега новозаразените са се увеличили поради факта, че се изследват повече хора, а не че има някакъв бум на пандемията у нас.

Атанас Мангъров намира за напълно ненужно хората, които имат COVID-19, но нямат симптоми, да стоят изолирани. Според него, повечето хора вече са носители или са изкарали вируса и само една много малка част от тях са получили усложнения.

Доц. Мангъров намира за безсмислено и удължаването на извънредната обстановка с две седмици. Той е убеден, че животът ни трябва да продължи по начина, по който е бил преди пандемията.

Д-р Ангел Кунчев не иска дебата

Въпросният дебат между НОЩ и петимата специалисти по вирусни болести обаче най-вероятно няма да се състои. Вчера д-р Ангел Кунчев обяви публично, че отказва да се включи в такъв дебат, защото от месеци някои от въпросните му колеги му пращали гнусни и заплашителни СМС-и.

Възниква въпросът обаче, ако д-р Кунчев е убеден, че е прав и може да победи в дискусията с Мангъров и компания, защо не иска да го направи?


Писна му! Доц. Мангъров унищожава ген. Мутафчийски пред погледа на цяла България!

Доц. Мангъров веднъж-завинаги иска да внесе яснота относно COVID-19 и вижда това само чрез открит дебат с НОЩ!

На доц. Атанас Мангъров и още четири негови колеги им писна да се разпространява необоснована и нележаща върху никакви факти информация относно коронавируса. Ето защо те взимат нещата в свои ръце.

Доц. Мангъров и компания искат дебат с НОЩ

Днес следобед се появи открито за медиите писмо, в което д-р Мангъров, д-р Стоян Алексов, д-р Владимир Николов, д-р Георги Тодоров и д-р Антония Първанова предизвикват НОЩ на дебат, който да бъде излъчен на живо по БНТ.

Петимата доктори са сред най-големите критици на Щаба и решенията му. От 3 месеца насам те повтарят, че няма причина за обявяване на пандемия и решението на СЗО е скандално.

Мангъров срещу Мутафчийски
Доц. Мангъров се разправя с ген. Мутафчийски собственоръчно

Доц. Мангъров винаги е твърдял, че мерките, които Шаба взима, са тотално сгрешени, защото не можем да избягаме от вируса и трябва да се примирим, че повечето от нас ще го изкарат. Един много малък процент от населението, много под 1%, може да умре, но това са хора с много по-тежки заболявания.

Всъщност досега всичко, което Атанас Мангъров твърдеше, че няма да стане нищо страшно и в България можем да сме спокойни, се потвърди. Не се потвърдиха обаче думите на ген. Мутафчийски, че яко ще измрат много хора, както и думите на Бойко Борисов, че ще дойде Адът.

Д-р Алексов, който също участва в писмото, е патолог и неотдавна изрази възмущението си, че от СЗО са забранили аутопсиите. Така на практика не може да се разбере дали наистина COVID-19 е толкова опасен, колкото го изкарват.

Д-р Георги Тодоров пък има частна лаборатория в Русе и разкри пред Слави Трифонов, че в България има епидемия без болни. Той категорично заяви, че заразен и болен са напълно различни понятия.

Сега се очаква отговорът на НОЩ, който би трябвало да дойде от неговия председател Венцислав Мутафчийски. Неговите поддръжници във Фейсбук обаче вече започнаха агитация дебатът да не бъде приет, сякаш страхувайки се, че НОЩ може да бъде победен от авторите на писмото.

Очевидно е, че въпросните пет лекари искат този дебат заради удължаването на извънредната обстановка до края на юни. Те го смятат за абсурдно, като доц. Мангъров неведнъж заяви, че трябва да продължим живота си по съвсем нормален начин и няма причина за притеснение.


Ударът на годината: Доц. Мангъров натри носа на ген. Мутафчийски!

Доц. Атанас Мангъров за пореден път изказа мнението си, че коронавирусът е нещо съвсем нормално и всички тези мерки на държавата ни са били напълно излишни!

В интервю за Bulgaria On Air доц. Мангъров разкри, че за тези 3 месеца от началото на пандемията до днес са умрели цели 30 000 българи. За тях обаче никой не говори, защото не са умрели от COVID-19.

Никой не говори за жертвите извън коронавируса

Шефът на Детската клиника към Инфекциозна болница отново каза, че смъртността в България през първата половина на тази година е дори по-малка от тази през миналата и дори по-миналата. Това говори, че коронавирусът не е толкова страшен.

„Това е нов вирус и затова никой няма антитела. Беше ненужно и безполезно да се крием от него, защото така или иначе той ще премине през цялото земно кълбо. Трябваше да се действа като при останалите респираторни инфекции.“, смята доц. Мангъров.

Той е доволен, че най-после брифингите на НОЩ приключиха, защото според него там са се говорили небивалици, които не касаят широката част от обществото. Все пак да не забравяме, че неотдавна Мангъров обяви Кантарджиев за лъжец, а Мутафчийски го описа като доста заблуден човек.

„Ние нямам такъв материал, за да се получи ситуация като Италия или Испания. Нашите пенсионери умират доста по-рано, а именно те са основната част от жертвите на COVID-19“, заявява Мангъров.

Именно негова е основната заслуга за отпускане на мерките в България и преминаване към по-нормален начин на живот. Той е много доволен, че е успял да убеди Бойко Борисов в правотата си, въпреки че от Щаба е имало хора, които са били тотално против.

доц. Мангъров и ген. Мутафчийски
Доц. Мангъров победи ген. Мутафчийски

Доц, Мангъров е горд от това, че всичко, което твърдеше през тези 3 месеца, се потвърди, за сметка на това, което твърдеше ген. Мутафчийски. Последният дори си позволи да прогнозира, че „яко ще измрат“ много хора.

Припомняме, че 147 души са умрели от коронавирус у нас. Поне така се считаше допреди часове, когато се изнесе информация, че всъщност жертвите са 159, тъй като 12 от края на април и началото на май не са били регистрирани.

Ако бройката на починалите от Ковид-19 в България продължи да расте, без да има нови умрели, то съмненията за манипулация ще се задълбочат много.

Атанас Мангъров е на мнение, че цели 280 000 българи вече са се срещнали с COVID-19 и почти всички са оцелели. Или иначе казано, на всеки 100 души 4 се заразяват, но дори и тези 4 не са „измрели яко“.

Доц. Мангъров не очаква да има втора вълна на коронавируса, защото вирусите от такъв тип не оставали дълго време в агресивно състояние.


Доц. Мангъров избухна: Лекарите правят безумия, за да изкарат 100 мършави лева!

Доц. Мангъров е на мнение, че здравната ни система се нуждае от спешна реформа и това е ясно за всеки разбиращ от медицина човек!

Поредната доза интересна интерпретация на нещата ни предложи доц. Атанас Мангъров. Неговият поглед върху всичко е доста по-различен от масовия, но това му спечели и много симпатизанти по време на пандемията.

Няма да има втора вълна на коронавируса

Началникът на детското отделение в Инфекциозна болница за пореден път успокои хората, че коронавирусът не е толкова страшен и че пикът вече е преминал. Според него, всички трябва да се върнем към нормалния си начин на живот.

„Щеше да е по-добре, ако се действаше през тези два месеца с по-малко насаждане на страх и повече разум.“, коментира докторът пред БНР.

Той все пак не обвинява правителството, че е взело грешните според него решения, защото смята, че това е направено с най-добри намерения.

„Хората се страхуваха, но не трябва да обвиняваме Щаба, той вярваше, че постъпва правилно.“, смята доц. Мангъров, който многократно е писал съобщения до Бойко Борисов и може да се каже, че негова е заслугата мерките да бъдат разхлабени, тъй като премиерът се вслушвал в това, което му казва лекарят от Инфекциозна болница.

доц. Мангъров
Доц. Мангъров иска реформа в здравната ни система
Нужна е реформа в здравната ни система

Въпреки големите хвалби от Борисов, Мутафчийски и останалите в Щаба и правителството, Атанас Мангъров е на точно противоположното мнение относно здравната ни система и смята, че именно сега се е видяло, че не функционира правилно и се нуждае от спешна промяна.

„Да се плаща за преминал болен е безумие. Все едно за загасен пожар да се плаща на пожарникарите. Трябва да се измисли как лекарите да не хабят безсмислено хиляди левове, само и само да изкарат едни мършави 100 лева.“, каза още Мангъров.

Той е убеден, че втора вълна на COVID-19 няма да има и затова трябва да се върнем незабавно към предишния си начин на живот. Доцентът просто не вижда основание да очакваме коронавирусът да се завърне с пълна сила по нашите земи.

Атанас Мангъров държи да поясни, че е началник на най-голямото отделение за инфекциозни болници в България и затова трябва да бъде слушан. „Не съм случаен човек“, казва доцентът за себе си.


Доц. Мангъров: Без аутопсии и с празни болници удължиха карантината, що за абсурд?!

Доц. Мангъров продължава да не бъде съгласен с решенията на НОЩ и на цялото правителство като цяло!

Атанас Мангъров беше първият лекар, който открито се обяви против мерките на кризисния щаб и цялата тази паника около COVID-19. Два месеца по-късно неговото мнение не се е променило по никакъв начин.

Как се знае, че се умира от COVID-19, като няма аутопсии?

Началникът на детското отделение в Инфекциозна болница намира за пълен абсурд всичко, което става в България, а и по света през тези два месеца. Той не може да си обясни как така толкова много жертви бяха приписани на COVID-19, без дори да бъде направена аутопсия на труповете им.

доц. Мангъров
Доц. Мангъров се възмущава от удължаването на карантината

„Решението на СЗО да не се правят аутопсии на починалите е абсурдно. Без наличие на морфологичен субстрат няма как да се установи, че някой е починал от коронавирус.“ – каза доц. Мангъров пред Novini.bg.

Припомняме, че за инструкциите на СЗО да няма аутопсии пръв в България ни уведоми председателят на Българската асоциация по патология д-р Стоян Алексов. Той дори си позволи да намекне, че СЗО е взела пари, за да обяви пандемия без данни за такава.

В България до момента са направени само 3 аутопсии, а починалите, които са имали коронавирус, са 105. Така и не става ясно защо СЗО не иска да се правят аутопсии и как така смъртта на един човек се приписва на дадено заболяване, без трупът му да е минал през патоанатомите.

Защо се удължи карантината?

Доц. Мангъров не е съгласен и с удължаването на извънредното положение, което сега носи името „извънредна обстановка“. Тя ще продължи до 14 юни.

„Целта на карантината беше да не се претъпкват болниците. В момента обаче болниците не само не са пълни, но някои дори са празни. Какъв е смисълът от удължаването на карантината тогава?“ – пита се докторът.

„Всъщност смисъл има може би за някои държавни чиновници, които взимат твърда заплата и на които не им пука за хилядите хора, за които всеки ден, в който не могат да отидат на работа, е почти фатален.“, смята д-р Атанас Мангъров.

Припомняме, че неговата теория е, че няма нищо страшно в коронавируса и няма защо да се пазим от него. Според лекаря, вирусът е минал вече през над 500 000 българи и не се е случило нищо фатално с тях.


Доц. Мангъров: Никога няма да станем като Италия и Испания относно коронавируса, защото убихме възрастните хора с пенсии от по 200-300 лв.!

Доц. Мангъров отново проговори за това, което се случва в страната. Той продължава да твърди, че имаме отличен резултат с коронавируса в сравнение с останалите страни от Европа не по заслуга на кризисния щаб, а поради ниския ни праг на живот. Поне що се отнася до най-уязвимата част от населението, а именно пенсионерите!

Поредното си изключително любопитно интервю даде доц. Мангъров. Началникът на детското отделение в Инфекциозна болница смята, че не се дава думата на истинските специалисти, които могат да помогнат срещу коронавируса, а именно вирусолозите и епидемиолозите.

„Има само един епидемиолог в кризисния щаб, но явно не може да надделее.“ – каза Атанас Мангъров пред Георги Любенов по Българската Национална телевизия.

Лекарят смята, че са нужни ум и много опит, за да се справиш с COVID-19, а в този щаб със сигурност няма много хора, които са се сблъсквали с подобни инфекции. Все пак да не забравяме, че неговият лидер ген. Мутафчийски е коремен хирург.

Най-важното, което доц. Мангъров сподели, обаче е свързано със смъртността от коронавирус у нас. До момента тя е много по-ниска от тази в останалите страни от Европа, а и от света дори. Мангъров обаче не смята, че добрият резултат се дължи на мерките на щаба, а по-скоро на липсата на много възрастни хора в България.

доц. Мангъров
Доц. Мангъров смята, че нямаме достатъчно възрастни хора, за да стане ситуацията като в Италия и Испания

Никога няма да станем като Италия или Испания, защото те са на четвърто и пето място по продължителност на живота, докато ние възрастните си хора отдавна ги разкарахме с 200-300 лв. пенсия.“ – каза докторът.

В думите му ясно прозира, че мнението му е, че държавата е уморила пенсионерите с ниските доходи, които им осигурява. Проблем, който стои отдавна в нашата страна.

Атанас Мангъров посочва като аргумент и това, че в Италия и Испания повечето възрастни хора са в старчески домове, където заразата се разпространява много по-лесно, защото контактуваш с 200-300 човека, докато в България пенсионерите са си у дома, поне повечето.

Припомняме, че възрастните хора са най-уязвими на коронавируса, тъй като имунната им система е много слаба. Именно затова техният процент на смъртност е много по-висок в световен мащаб. Според доц. Мангъров обаче нас ни спасява това, че нямаме толкова възрастни хора, колкото и жестоко да звучи.

Той смята още, че носенето на маски няма никакво значение за заразата, то влияе само психически на хората. „Който го е страх, да носи маска, а който не го е страх, да не носи. Важна е хигиената, да се мият ръцете.“ – това каза д-р Мангъров.

Той разкри още, че най-правилното нещо е падането на извънредното положение. „Няма логика да си разхождаш кучето в парка, а да не можеш детето си.“, сподели лекарят.

Няма лечение на коронавируса

„Най-страшното на този вирус е начинът, по който се реагира срещу него. Беше забравена цялата епидемиология. Това е нов вирус, никой няма антитела срещу него, няма лечение, всички ще го изкараме. Най-вероятно няма да има ваксина още поне 4-5 години. Не можем да стоим толкова време и да чакаме да се случи нещо лошо. Трябва да се напънем и да измислим как да живеем с вируса.“ – смята доц. Мангъров.

Епидемиологът е на мнение, че шведският модел е пример за това как трябва да се реагира в тази ситуация. Там животът продължи по старому, сякаш няма пандемия. Атанас Мангъров не е съгласен с върлуващото мнение, че в резултат на това в Швеция има много починали. За него статистиката там се представя извратено и нереално.

Той твърди, че 560 000 българи са изкарали COVID-19, без дори да разберат. Като доказателство за това дава Банско, където имаше масова зараза. Разпределяйки резултатите на Банско процентно за цялата страна, излиза, че 560 хил. са заразените у нас.

Най-добрите цени за реклама са в "Зона 98", достигнете до 30 000 читатели на ден ТУК =====>

За Михаил Николов

6 коментара

 1. ХА-ХА-ХА !!!

  Прав е !

 2. E как ще правят аутопсии, като болестта е „силно заразна“ и „много опасна“?? Напротив! Труповете подлежат на незабавна кремация и дълбоко загробване!!

  • АНОНИМЕН

   ТОВА Е ЕДИНСТВЕНЯТ НАЧИН ЧРЕЗ АУТОПСИЯ ДА СЕ УСТАНОВИ ДАЛИ ПОЧИНАЛИЯ Е ПОЧИНАЛ ОТ ВИРУСА ИЛИ ОТ ДРУГО ПРИДРУЖАВАЩО ТЕЖКО ЗАБОЛЯВАНЕ. Т.Е. ТОЙ Е ПОЧИНАЛ ОТ ДРУГО ЗАБОЛЯВАНЕ И Е БИЛ С КОРОНАНИРУС. ТОВА ГО КАЗА И ПАТОЛОГА ДОКТОР АЛЕКСОВ КОЙТО СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА НАПРАВИ АУТОПСИЯ НА 2 ПОЧИНАЛИ И НЕ УСТАНОВЯВА СМЪРТ ОТ КОРОНАВИРУС. ТОВА Е ПОЛИТИКА ОТ СВЕТОВЕН МАЩАБ С ДОСТА КОРИСТНА ЦЕЛ. НОВ СВЕТОВЕН РЕД И ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА БОГАТСТВАТА.

 3. Голям праз

  „Глупости на таркалета“, както би се изразил Пешо от Горната махала! Ако Мангъров е прав, защо министъра на здравеопазването на Швеция поисца извинение? Посипа си главата с пепел, защото е подценил опасността! Ами мангъров да педложи и НОЩ за онкозаболяванията, за хепатита, и т.н., итогава ще вядят статистика и за тях. Не можеш да правишш комисия за „Здравината на черупката на яйцето“, а да даваш данни за „цената на бетона“!?!?!?

 4. Интересно, и в другите държави ли се страхуват от Бойко и от компроматите срещу него – като почнеш от Македония та стигнеш до Бразилия? А аз повече се страхувам от българската простотия, защото нея и корона вирусът не може да я унищожи.

 5. НЯМА НАУКА,ИМА ИМА КЕЛЕПИР.ИСТИНАТА ПО ОПАСНА ОТ ВИРУСА.ИСТИНАТА ЗАСЯГА ИНТЕРЕСИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]