Илияна Йотова: Борисов опустоши нечовешки България и ще си плати с лихвите!

Илияна Йотова е крайно възмутена от състоянието, в което Бойко Борисов остави държавата!

Вицепрезидентът Илияна Йотова не може да преглътне факта, че Бойко Борисов разруши цялата ни държава. Според нея той е дестабилизирал България и затова сега тя е на това дередже, пише агенция ПИК.

Голямата болка на Йотова, която за разлика от Румен Радев е член на БСП, е намаляването на българското население. Вече сме около 6 милиона, като за 32 години от България избягаха 3 милиона души.

„Вече все повече родители съветват децата си да напуснат България и да отидат да живеят другаде. За мен това не е нормално, това е нечовешко и за него е виновен Бойко Борисов. Той е човекът, който дестабилизира държавата и я опустоши.“, смята Илияна Йотова.

iliana-yotova_550x350
Илияна Йотова с остри критики към Бойко Борисов

Тя е на мнение, че смяната на властта е за добро и е правилният път към положителна промяна. Йотова и Радев ще дадат тази промяна.

„С ген. Радев работим изцяло за следването на българските интереси и мисля, че хората го осъзнават. Борисов ще си плати с лихвите за всичко, което направи, без него България ще тръгне нагоре.“, убедена е Йотова.

Само 3 месеца остават до новите президентски избори. Настоящата президентска двойка отново ще се кандидатира, а Илияна Йотова отказва да коментира охлаждането на отношенията между Радев и БСП.

 

За Михаил Николов

Прочети още

radev_600x370-1

Румен Радев: Зелена сделка ли? Не можем да задраскаме Русия!

Румен Радев смята, че не може да се зачеркне напълно руската роля в енергетиката у …

2 Мнения

  1. иванчо

    Нищо лично, но опитай пак ….
    Не ти се получи от първия път, Йотова.

  2. Някой си дооправи богатството с тая пандемия.Народът умира от друго,те го слагат от КОВИТ.По целия свят управляващите се постараха да укротят своите народи.Да са послушковци,мирни,кротки,а те да безчинстват.

  3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *