Русия ликвидира САЩ за 15 минути! Само с един удар ги унищожава, и то безкръвно

Русия е в позицията на силната страна в спора с НАТО, убеден е Яков Кедми!

Конфликтът в Украйна не притеснява ни най-малко Владимир Путин, защото във военно-техническо отношение в момента няма по-голяма сила от Русия. Затова НАТО и в частност САЩ търсят преговори и начин всичко да мине по дипломатичен път.

Руската федерация обаче е готова да атакува винаги, когато я предизвикат. А резултатите за съперниците й ще бъдат плачевни.

Путин може да победи в една война със Запада, без да убие нито един човек. Това е възможно чрез спирането на електроцентралите в която държава си избере.

putin_600x400 (2)
Може ли Путин за ликвидира Русия за 15 минути?

Топ шпионинът на Израел Яков Кедми излага тази своя теза, която среща одобрение от немалко специалисти и анализатори в областта. Той е убеден, че Великобритания например или пък САЩ могат да приключат своето практическо съществуване за минути, при това без да се убиват хора, писа Skandalno.net.

„Само един залп от подводница с конвенционални ракети „Цикрон“ стига за унищожаването на всички електроцентрали в Англия. В САЩ положението е същото. Тези държави ще останат без електричество и на практика ще са приключили за 15 минути, при това безкръвно“, твърди Кедми.

„НАТО отслабва все повече. САЩ не могат да се мерят с Русия във военно отношение и затова тръгнаха на преговори. Ако имаха шанс, щяха досега да са обявили война, а те се опитват да водят преговори, което показва колко несъстоятелни са претенциите им“, казва още израелският шпионин.

Той е убеден, че Америка ще отстъпи пред Русия, понеже се страхува да не бъде унищожена. След изтеглянето от Афганистан още едно поражение може да бъде фатално, смята Кедми.

Яков Кедми е работил цели 22 години (1977-1999 г.) в Бюрото по връзките „Натив“, като последните 7 години го и оглавява. Основната му задача е била да репатрира евреи в Израел от СССР и цяла Източна Европа.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

Едино мнение

  1. Уточнител

    Този екземпляр е руски агент за влияние. Личи му и от биографиятя. Вербуван е още като гражданин на СССР. Говори пълни глупости, така си изкарва прехраната.

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *