Това ВИДЕО разплака България! Делян Пеевски промени един детски живот

Делян Пеевски извърши едно добро дело, което умили мнозина. Малко детенце ще може да продължи живота си нормално!

Един детски живот ще бъде променен към по-добро завинаги. И всичко това се случва със съдействието на Делян Пеевски.

Диагнозата на малката Йордана

Йордана е само на 2 г., но още при раждането се разбира, че единият й крак е по-къс от другия с 5 см. Диагнозата е деформация на дясното бедро и прогресивно скъсяване на бедрената кост.

В резултат на тази диагноза малката Дани не може да ходи нормално и винаги трябва да е с платформа в едната си обувка, за да не се получат други деформации на тялото й.

Още от самото раждане на детето майка му започва истинска борба. Тя обещава пред себе си, че ще направи и невъзможното, за да може детето й да израсне по нормален начин.

320 000 лв. необходими за нормалното прохождане на детето

Кристина Славчова се обръща за помощ към всички българи и стартира кампания за набиране на средства. Тя е наясно, че няма да е лесно, тъй като операцията може да се извърши само в чужбина и струва 320 000 лв.

Отново се доказва, че в България живеят хора с големи сърца. Различни доброжелатели даряват пари за Йордана и така се събират цели 145 000 лв.

„Искам да благодаря на абсолютно всички, които заделиха от средствата си, за да може моето дете да осъществи мечтата си.“, каза майката на Йордана пред камерите на Нова телевизия.

Делян Пеевски
Делян Пеевски трогна една майка

Делян Пеевски дари 172 бона

Първият репортаж за детето е излъчен преди седмица. След него явно Делян Пеевски научава за случая и лично се заема с разрешаването му.

Народният представител дарява 172 000 лв. по сметката на семейството и така цялата сума вече е събрана. Останалите 3000 лв. явно са постъпили в сметката от други дарители през тази седмица.

„След като се излъчи репортажа на Нова, получихме едно голямо дарение. Благодаря на г-н Делян Пеевски, голям жест от негова страна.“, каза Кристина.

Втора операция в САЩ
Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Събраната сума от 320 000 лв. е необходима за втората операция на детето. Първата вече е преминала успешно, отново благодарение на щедри хора.

Най-големият страх на майката е бил, че няма да успее да събере пари за втората операция и всички усилия и средства ще отидат напразно. Защото без втора интервенция няма как да се стигне до крайния успех.

„Страхувах се, че всичко ще се окаже напразно, ако не успея да събера 320 000 лв. За щастие в България наистина има много добри хора.“, каза Кристина, визирайки сред тях и Делян Пеевски.

Втората операция ще бъде извършена през лятото в САЩ, тъй като трябва да минат няколко месеца от първата. За да може бедрената кост да се възстанови максимално.

Краят на извънредното положение очевидно не прекрати даренията на депутата от ДПС. Както е известно, той дари над 5 000 000 лева на болници в България за справяне с пандемията. Известна сума дари дори на Македония и Италия.

След като вече положението с коронавируса е овладяно, Пеевски насочва даренията си в друга посока, а именно подпомагане на болни деца, нуждаещи се от операция.

Радостта на цялото семейство на Йордана сега е огромна. Вижте видеото, което трогна всички българи!

Най-добрите цени за реклама са в "Зона 98", достигнете до 30 000 читатели на ден ТУК =====>

Най-добрите цени за реклама са в "Зона 98", достигнете до 30 000 читатели на ден ТУК =====>

За Михаил Николов

Прочети още

безлихвени кредити

Безлихвени кредити ли? Да, ама не! Ето я истината за „помощта“ от държавата!

Отпускането на безлихвени кредити се счита за основната помощ към българския народ, а всъщност от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]