Delyan Peevski 600x380
Делян Пеевски в затвора?

Рашков вади белезниците! Шиши отива право в затвора след предателство на Гешев

Делян Пеевски го грози лишаване от свобода за много години!

Затвор за Шиши

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е заплашен от влизане в затвора за дълги години. Причината е разкриване на негови далавери от края на 2015 и 2016 г. По сигнал на БОЕЦ започва процедура по свалянето на депутатски му имунитет, писа „Сега„.

За да бъде действително свален имунитетът на депутат, трябва главният прокурор да го предложи пред парламента. В случая изглежда мисия невъзможна заради твърденията, че Иван Гешев работи в полза на Пеевски.

Гешев обаче е доста притеснен за мястото си, тъй като премиерът Кирил Петков вече обяви, че ще го премахне от тази длъжност и ще го направи обикновен чиновник, вероятно и с доста по-ниска заплата. Ето защо, за да спаси главата си, има слухове, че Гешев ще предаде Пеевски, а подобен арест ще бъде истински удар в кариерата на Иван Гешев, което може да го остави начело на прокуратурата.

delyan-peevski_600x380
Делян Пеевски в затвора?

Има доказателства за финансови измами на известния с прякора Шиши народен представител за десетки милиони лева. От собственик на стар „Опел“ в края на 2015 г. той се събужда мултимилионер. В рамките на няколко седмици е натрупал милиони, се твърди в сигнала до МВР.

Иван Гешев има и друг стимул да сътрудничи на обвинението. Ако помогне на Бойко Рашков да арестува Делян Пеевски, може вътрешният министър най-после да го остави на мира, тъй като е известна тяхната война, която се води от почти година.

Още за Шиши ще научите по-надолу!

Пеевски над закона

Известният като Шиши бивш депутат Делян Славчев Пеевски е подгонен сериозно от закона, и то на американска територия, но това изобщо не го притеснява. Медийният магнат е категоричен, че в САЩ няма нищо на свое име и затова нищо не могат да му направят.

„Много ми е смешно как си мислят в Америка, че с тоя закон за Магнитски могат нещо да ми направят. Парите са ми в Ливан, никой не може да ме пипне в САЩ.“, е разкрил Пеевски в скандален разговор с не кого да е, а с Бойко Борисов, съобщава Kritichno.com.

peevski_600x400
Делян Пеевски се чувства недосегаем

В разговора двамата са изразили задоволството си, че Иван Гешев е главен прокурор на България, което им гарантира, че няма да бъдат съдени у нас.

“Демир

„Докато Гешев е на власт, няма проблеми. Няма да могат да го свалят, колкото и да им се иска“, твърди Шиши.

Борисов и Пеевски са обсъдили и президента Радев, като му предричат скорошен провал. Те са готови на всичко, за да му попречат да спечели втори мандат.

Припомняме, че през миналата година Делян Пеевски дари около 5 млн. лв. за битката с коронавируса. Никой обаче не знае откъде има толкова много пари.

Още за Делян Пеевски можете да прочетете по-надолу!

Пеевски иска и Борисов, и Радев вън от картинката

Лидерът в сянка на ДПС Делян Пеевски иска да управлява България сам и този път да няма съдружници. Именно това стана ясно от изявлението в НС на Мустафа Карадайъ, който на хартия се води председател на „Движение за права и свободи“.

Той обяви публично, че иска оставките и на Борисов, и на Радев. Според ДПС управлението на Борисов не гарантира свободна пазарна икономика и е далеч от демокрацията. Президентът пък трябвало да си отиде, защото е влязъл в ревншизма на ГЕРБ и показва, че иска да бъде партиец, което е недопустимо за неговата позиция, писа News.bg.

Делян Пеевски
Делян Пеевски застава начело на България

За всички е ясно обаче, че откакто Ахмед Доган се оттегли от активната политика, той остави всички решения в партията си на своя ученик Делян Пеевски. Така че всяка поизиция на ДПС по даден въпрос може да се счита като позиция на Пеевски.

Шиши вече отказа да подкрепи Борисов в решението му да прави нова Конституция. По този начин даде ясен знак, че прекратява съдружието си с него и желае да продължи сам.

Това означава, че Шиши вече мисли как да вземе цялата власт. Досега той управляваше с Борисов, макар и в сянка, но предвид протестите е преценил, че премиерът му влияе зле на имиджа и скоро ще падне от власт, поради което вече не му е нужен.

Делян Пеевски е много амбициозен човек и това го твърди всеки, който е имал досег с него. Скандалният банкер Цветан Василев неотдавна заяви в жива интернет връзка с Явор Дачков, че Пеевски винаги е искал да управлява България, но това никога няма да стане открито, защото хората не го харесват.

Ето защо Шиши винаги си служи с подставени лица. Преди 7 години такова лице беше Пламен Орешарски.

Сега, след като свали ръце от Бойко Борисов, Делян Пеевски е в търсене на новия Орешарски. За целта обаче Румен Радев трябва да изчезне. Ето защо днес ДПС поиска оставката и на президента, който е единственият, който не би влязъл в коалиция (официална или неофициална) с Делян Пееевски – Шиши.


Делян Пеевски подпечата смъртната присъда на Бойко Борисов!

Делян Пеевски свали ръце от Борисов, краят идва до два дни!

Съдружникът в сянка на Бойко Борисов Делян Пеевски му изигра много лош номер и на практика му подписа смъртната присъда начело на България.

Евелина Лютова

Именно това стана ясно от извънредния брифинг на ДПС. Председателят на партията Мустафа Карадайъ съобщи, че няма да подкрепи конституционните промени, замислени от ГЕРБ, пише Mediapool.bg.

Делян Пеевски и Бойко Борисов
Делян Пеевски свали ръце от Бойко Борисов

Така на практика събирането на подписка от 120 гласа се обезсмисля, защото и БСП вече обяви, че отказва да приеме промените в Конституцията, което оставя ГЕРБ без мнозинство по този въпрос.

„Промените в Конституцията, които се предлагат, са нарушаване на демокрацията и държавността. Този проект няма нищо общо с общочовешките ценности – свобода, хуманизъм, справедливост, равенство, мир и търпимост.“ – каза лидерът на ДПС.

В партията обаче е ясно, че командват Ахмед Доган и Делян Пеевски. Дори за втория се счита, че ръководи България от години и именно той дърпа конците на Бойко Борисов.

Решението на ДПС да се разграничи от предложението на ГЕРБ за конституционни промени на практика слага край на съдружието между Бойко Борисов и Делян Пеевски. Шиши е решил да продължи сам, а това значи оставка на Борисов.

Самият премиер обяви, че ако на 2 септември парламентът не одобри предложението на ГЕРБ, той ще подаде оставка.

След днешното изявление на ДПС е сигурно, че предложението няма да мине, което значи, че Борисов си заминава след два дни.

Предложението на премиера за промени в Конституцията беше последният опит да остане начело на държавата и да избегне предсрочните избори.

Големият страх на Бойко Борисов от оставка се корени във факта, че ако не е в управлението на държавата, може да бъде погнат от закона. Дори има вероятност да бъде физически ликвидиран от свои врагове.


Делян Пеевски и Бойко Борисов са замислили план как да очернят Румен Радев!

Депутатът от ДПС Делян Пеевски и министър-председателят на България Бойко Борисов са били хванати в таен разговор, в който са обсъждали президента Румен Радев, пише Istinskitenovini.bg.

Борисов и Пеевски срещу Радев

В изтеклата стенограма, която предлагаме на вниманието ви по-долу, Борисов и Пеевски обсъждат решението за промяна на Конституцията.

Делян Пеевски
Делян Пеевски – Шиши готви 30 млн. срещу Радев

Премиерът казва на народния представител, че трябва да се действа по злепоставянето на Румен Радев. Пеевски отвръща, че е приготвил 30 млн. лв. за медиите, които да очернят президента през септември.

Целта е по-скоро свикване на ВНС, за да може да се осъществят промените, замислени от Борисов и Пеевски и по този начин те да станат непоклатими.

Вижте скандалната стенограма!


Делян Пеевски – Шиши: Ще купя лидерите на протеста!

Делян Пеевски и Бойко Борисов в таен разговор!

Изтече скандална стенограма на разговор между премиера Бойко Борисов и депутата Делян Пеевски. Тя е изпратена до сайта Istinskitenovini.bg, който я публикува без редакторска намеса.

Делян Пеевски купува протестите

В разговора Борисов се оплаква от протестите и че народът го мрази. Пеевски обаче го успокоява, че и този път ще се измъкнат от ситуацията чрез пари.

Шиши, както го нарече самият премиер вчера, твърди в стенограмата, че ще купи лидерите на протестите, като дори вече преговаря с тях.

Както е известно, лидерите на протестите са Армен Бабикян, Велислав Минеков и Николай Хаджигенов. Дали те ще се поддадат да парите на Делян Пеевски, остава да разберем.

Делян Пеевски
Ще купи ли протестите Делян Пеевски?

Основните критики на протестърите падат върху Борисов, Гешев и Пеевски. Депутатът от ДПС е обвиняван, че управлява България скришом, а Борисов му дава почти цялата власт.

Именно това каза и лидерът на ДБ Христо Иванов вчера. Той не скри възмущението си, че Бойко Борисов е силно зависим от Делян Пеевски и смята, че дори го е страх от него, защото ако падне от власт, може да стане негова жертва и даже да влезе в затвора.

Вижте стенограмата между Борисов и Пеевски!

Делян Пеевски и Ахмед Доган са вече без охрана: Ще ги разстрелят ли със снайпер?

Делян Пеевски и Ахмед Доган постъпиха така, както народът пожела и вече не са пазени от държавата!

Народният представител Делян Пеевски и почетният председател на ДПС Ахмед Доган са се отказали от услугите на НСО. Това бе съобщено днес от партията им в прессъобщение до медиите, пише Gospodari.com.

Доган и Пеевски са вече без НСО

До всичко това се стигна след големия скандал със съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов, който бе изхвърлен от Росенец от служители на НСО, на всичкото отгоре бе поруган и българският флаг. Тъй като плажът е на Ахмед Доган, избухна скандал, че има НСО там.

От ДПС съобщават, че Доган и Пеевски са се отказали от охраната си поради недоверието към НСО, която ги е злепоставила. Двамата са без охрана от 11 юли насам.

Пеевски и Доган
Делян Пеевски и Ахмед Доган са вече без НСО

Това създава въпросителната дали ще се случи нещо с тях. Само преди няколко дни премиерът Бойко Борисов разкри, че е била поставена охрана на Делян Пеевски преди време, защото са искали да го убият със снайпер. Сега вече е без охрана и опасността отново излиза наяве.

Ахмед Доган също преживя покушение срещу себе си. Преди 7 години Октай Енимехмедов размаха пистолет под носа на Доган и за това си деяние изкара 3 години зад решетките.

Сега вече Доган и Пеевски са без услугите на НСО. Дали ще си вземат частна лична охрана и има ли защо да го правят, бъдещето ще покаже.


Това ВИДЕО разплака България! Делян Пеевски промени един детски живот

Делян Пеевски извърши едно добро дело, което умили мнозина. Малко детенце ще може да продължи живота си нормално!
Един детски живот ще бъде променен към по-добро завинаги. И всичко това се случва със съдействието на Делян Пеевски.

Диагнозата на малката Йордана

Йордана е само на 2 г., но още при раждането се разбира, че единият й крак е по-къс от другия с 5 см. Диагнозата е деформация на дясното бедро и прогресивно скъсяване на бедрената кост.

В резултат на тази диагноза малката Дани не може да ходи нормално и винаги трябва да е с платформа в едната си обувка, за да не се получат други деформации на тялото й.

Още от самото раждане на детето майка му започва истинска борба. Тя обещава пред себе си, че ще направи и невъзможното, за да може детето й да израсне по нормален начин.

320 000 лв. необходими за нормалното прохождане на детето

Кристина Славчова се обръща за помощ към всички българи и стартира кампания за набиране на средства. Тя е наясно, че няма да е лесно, тъй като операцията може да се извърши само в чужбина и струва 320 000 лв.

Отново се доказва, че в България живеят хора с големи сърца. Различни доброжелатели даряват пари за Йордана и така се събират цели 145 000 лв.

„Искам да благодаря на абсолютно всички, които заделиха от средствата си, за да може моето дете да осъществи мечтата си.“, каза майката на Йордана пред камерите на Нова телевизия.

Делян Пеевски
Делян Пеевски трогна една майка
Делян Пеевски дари 172 бона

Първият репортаж за детето е излъчен преди седмица. След него явно Делян Пеевски научава за случая и лично се заема с разрешаването му.

Народният представител дарява 172 000 лв. по сметката на семейството и така цялата сума вече е събрана. Останалите 3000 лв. явно са постъпили в сметката от други дарители през тази седмица.

„След като се излъчи репортажа на Нова, получихме едно голямо дарение. Благодаря на г-н Делян Пеевски, голям жест от негова страна.“, каза Кристина.

Събраната сума от 320 000 лв. е необходима за втората операция на детето. Първата вече е преминала успешно, отново благодарение на щедри хора.

Най-големият страх на майката е бил, че няма да успее да събере пари за втората операция и всички усилия и средства ще отидат напразно. Защото без втора интервенция няма как да се стигне до крайния успех.

„Страхувах се, че всичко ще се окаже напразно, ако не успея да събера 320 000 лв. За щастие в България наистина има много добри хора.“, каза Кристина, визирайки сред тях и Делян Пеевски.

Втората операция ще бъде извършена през лятото в САЩ, тъй като трябва да минат няколко месеца от първата. За да може бедрената кост да се възстанови максимално.

Краят на извънредното положение очевидно не прекрати даренията на депутата от ДПС. Както е известно, той дари над 5 000 000 лева на болници в България за справяне с пандемията. Известна сума дари дори на Македония и Италия.

След като вече положението с коронавируса е овладяно, Пеевски насочва даренията си в друга посока, а именно подпомагане на болни деца, нуждаещи се от операция.

Радостта на цялото семейство на Йордана сега е огромна. Вижте видеото, което трогна всички българи!

Прочети още

Borisov Borislava 600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

Едино мнение

  1. Дедо Йоцо

    Охрана снайперист не спира…хеле такава като на Росенец

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *