Мачът свърши! Ваксината на Путин постави на колене Запада

Владимир Путин за пореден път доказа, че може да победи Запада и на практика го прави!

Мачът между Русия и Западния свят относно ваксините срещу Ковид-19 приключи. Може да се каже, че официално руската „Спутник V“ е призната за най-добрата в света.

Спутник V превзе ЕС

Това стана ясно, след като се разбра, че едни от стожерите на ЕС започват произовдство на руската ваксина, писа Epicenter.bg. Нещо, което е голям удар най-вече по САЩ.

Става въпрос за Германия, Италия, Испания и Франция. В тези страни руската ваксина срещу коронавирус започва производство, като те са сключили договори за това с Русия и не са длъжни да се съобразяват с ЕК.

Така тези четири държави, които са едни от най-влиятелните в ЕС, се присъединяват към Унгария и Словакия, които даже не изчакаха официалното становище на ЕК, а веднага се снабдиха със „Спутник V“.

putin_600x400 (5)
Владимир Путин превзе ЕС по отношение на ваксините

Успехът за Владимир Путин е голям, тъй като на практика той привлича на своя страна най-големите и основни държави на ЕС, с което нанася съкрушителен удар по претенциите на САЩ и Великобритания, че „Пфайзер“/“Бионтех“, „Модерна“ и „Астра Зенека“ са по-ефективни.

По този начин ваксината на Русия се превръща в най-масовата ваксина срещу коронавирус в света. Цяла Латинска Америка вече я използва, както и части от Азия и Африк, а в Европа вече набира скорост.

В България обаче положението е коренно различно. Бойко Борисов не смее да купи руската ваксина, за да не разсърди американците, дори ако това значи „да измрат много хора, ама яко да измрат“, както предрече преди 10 месеца ген. Венцислав Мутафчийски.


Путин за САЩ: Фашисти, расисти и поклонници на Сатана!

Руският президент Владимир Путин не се изказа никак ласкаво за САЩ и Запада като цяло в своя пресконференция. Той разкри пред руските медии, че чувства как дразни западните сили с това, че прави Русия все по-силна и силна, пише Skandalno.net.

„В САЩ се кълнат в Библията, а в същото време подкрепят еднополовите бракове, които са недопустими пред Бога. Теорията за американската изключителност е в тотален разрез с християнската идеология и ценности, повече се доближава до фашизма и расизма.“ – каза Путин.

Владимир Путин
Владимир Путин закла Америка с думите си

Според него Русия е на прага на икономически бум и съвсем скоро ще бъде икономическа сила номер едно в света. За това много е спомогнало и изобретението, което се измисли по време на пандемията.

„Нашата ваксина срещу Ковид-19 е най-ефективната в цял свят. Доказват го резултатите. Западните държави не могат да се примирят, че ги победихме със „Спутник В“, но резултатите не лъжат.“ – твърди Путин.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Според някои анализатори войната между Русия и САЩ става все по-вероятна, защото Джо Байдън няма да се примири с твърденията, че „Спутник В“ е по-добра от „Пфайзер“ и „Бионтех“. Думите на Владимир Путин допълнително изострят отношенията между двата гиганта.


Русия се завръща в България с гръм и трясък!

Русия изгуби 30 години от влиянието си над България, но сега е напът да си го възвърне. Владимир Путин започва да гледа все повече към българската държава, убедени са всички руски политолози.

Според тях дори президентът на Русия ще участва индиректно в парламентарните избори в България след по-малко от 2 месеца. Това ще се случи чрез партията „Възраждане на Отечеството“. Неин лидер е откритият русофил Николай Малинов, който е и председател на Национално движение „Русофили“.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Според мнозина Малинов е руски шпионин и дори срещу него се води разследване. Засега обаче той отрича, че би предал интересите на България в името на Русия.

Лозунгите му обаче започват да събират все повече почитатели, защото той твърди, че България трябва да се отдалечи от Запада и да се сближи отново с Изтока, както беше преди 10.11.1989 г.

Владимир Путин
Владимир Путин нанася своя удар в България

Самият Малинов вярва, че ще пожъне голям успех на 4 април. Той дори обяви, че очаква 200 хил. българи да гласуват за него, съобщи Eurocom.bg.

Имайки предвид, че на избори обикновено гласуват около 3 млн. души, ако очакванията на Малинов се сбъднат, това значи, че той ще получи около 10% подкрепа, което е сериозно число.

Според мнозина зад него се вижда дългата ръка на Владимир Путин, който цели връщане на влиянието на Русия в България. Говори се, че според руския президент моментът за това е благоприятен, тъй като през лятото имаше протести и българите вече не понасят настоящата прозападна власт.

Припомняме, че Путин награди Малинов с отличие, за което се твърди, че е орденът „Дружба“, който се връчва за приноса в единството на руската нация. Това потвърждава тезата, че чрез Николай Малинов Владимир Путин иска да влезе в управлението на България.


Владимир Путин възнамерява да спаси човечеството, както Русия го е правила неведнъж!

Евелина Лютова
Руският президент Владимир Путин се явява нещо като месията на човечеството към днешна дата. Именно така можем да тълкуваме решението му да подаде ръка на Западна Европа по отношение на пандемията.

Спасителят Путин

Русия е предвидила цели 100 млн. ваксини „Спутник В“ за страни от ЕС, писа Alarmanews.com. Решението е взето еднолично от Путин, който е ужасен от многото смъртни случаи с американската ваксина „Пфайзер“.

Лидерът на Русия дори възнамерява да пусне „Спутник“ в Европа на по-ниска цена от тази, на която САЩ продават „Пфайзер“. Това е удар под кръста за Байдън и компания, чиито ваксини обаче губят все повече доверие у хората.

мнения, отзиви, коментари, форум
Владимир Путин
Владимир Путин влиза в ролята на месията на човечеството

Проучване в Германия показа, че над 50% от населението не харесва Русия, но би се ваксинирало с нейната ваксина. Немците просто не вярват на американските ваксини, защото за тях се чуват страшни неща, при това доказани.

На практика Владимир Путин постига двоен успех. От една страна подбива американския пазар и така му нанася големи удари. От друга пък печели свои съюзници в ЕС и по този начин го разбива отвътре. Една Унгария например в момента е по-близка с Русия, отколкото с Германия или Франция.

Масовата ваксинация в Русия вече започна и се очаква да завърши до 3 месеца. Там хората са изключително положително настроени към ваксинацията срещу коронавирус, докато сред народите на запад все още се шири мнението, че това е нещо опасно.

Още за подвизите на Владимир Путин можете да прочетете в другите ни материали!


Владимир Путин сложи Русия на трона на света

Владимир Путин срина САЩ в още едно отношение и вече Русия е пълен господар на света!

Руската ваксина е най-доброто средство срещу коронавируса в цял свят. „Спутник 5“ е най-благонадеждната ваксина в света, защото е направена по добре изпитан вече механизъм, който не поставя живота на хората в опасност. Досега нямаме нито един в лошо здраве след ваксинацията, да не говорим за починали, както се случва в останалите страни.

Руската ваксина номер 1 в света

С тези думи руският президент Владимир Путин обяви победата си над САЩ в здравно отношение. Руската ваксина вече е предпочетена пред американската от държави в Азия и Латинска Америка, а големият удар на Путин срещу Байдън и компания е, че вече доста страни от Европейския съюз се интересуват от „Спутник 5“ и са в преговори за закупуването й.

Така на практика Русия ще вербува ЕС по отношение на коронакризата и ще отнеме най-верния съюзник на САЩ. Унгария и Полша вече купиха руската ваксина, но те със сигурност няма да са единствените страни от ЕС, които ще се възползват от продукта.

Владимир Путин
Владимир Путин постави САЩ на колене

Масовата ваксинация в Русия започва от следващата седмица, пише Zapisna.info, като това може да означава, че Русия ще бъде първата страна в света, преборила коронавируса, тъй като над 70% от руснаците са заявили желание да се ваксинират.

Не така стоят нещата в САЩ и Западна Европа. „Пфайзер“ взима все повече жертви и това предизвиква недоверие във ваксината у хората.

Още за Путин и Русия можете да прочетете по-надолу в материала!


Владимир Путин с брутални откровения за бъдещето на България!

Руският лидер Владимир Путин даде много интересно интервю, което ще бъде излъчено утре по една от водещите ни телевизии. В него той разкрива възгледите си относно България и нейната съдба, пише Ejednevno.eu.

Според президента на Русия българите един ден ще изчезнат като народ. Те ще бъдат претопени от малцинствата и българи почти няма да има.

„България не трябва да избира между ЕС и Русия. Нейният избор е дали изобщо да я има. ЕС ще я претопи напълно, затова залага на малцинствата и ги налага толкова стриктно. Това се прави и в други европейски „джуджета“. Накрая българският народ ще се размие дотолкова, че няма да има доминиращ етнос.“ – казва Путин.

Той е на мнение, че България не е имала такава загуба на своята идентичност никога досега.

„Дори по време на социализма в България не е имало такова разбиване на държавност. СССР се месеше поне 1000 пъти по-малко, отколкото сега ЕС. Тогава се искаше просто лоялност към Съюза, но повечето от вътрешните решения се взимаха от българското управление, докато сега нищо не се прави без знанието на ЕС и САЩ.“ – смята Владимир Путин.

Владимир Путин
Владимир Путин вижда България в пълно подчинение на ЕС и САЩ

Руският президент вижда в България едно сляпо подчинение към Запада. Според него българското правителство не смее само дори да сложи табелите си за своите курорти, да продава собствена храна, която да е независима от външни сили.

„Много от българите се заблуждават, че ЕС мисли за тях. Това е грешна теза. Него не го интересува дали българският народ живее добре, дали се развива културата, дори икономиката на България не го интересува. За ЕС важна е българската територия, защото е ключова на Балканите. За ЕС ще е най-добре да няма хора в България и да си разполага свободно с територията й.“ – посочва Путин.

Той разкрива още, че САЩ няма по-различно мислене за България и я контролира успешно чрез НАТО. Путин загатва, че България може да бъде използвана от американците именно срещу Русия при евентуален военен сблъсък, който изглежда все по-вероятен след идването на власт на Джо Байдън зад Океана.


Путин се изплю в лицето на Америка! Третата Световна война вече е неизбежна

Владимир Путин доказа, че не го е страх да отстоява позициите на Русия с цената дори на война!

Русия действа много хитро и се подготвя с всички сили за предстоящата война със САЩ. С идването на Джо Байдън стана ясно, че такава война е въпрос на време, но Владимир Путин вече се е задействал и се опитва да привлече Европа на своя страна.

Русия вербува Германия

Всичко това стана ясно, след като се разбра, че строежът на газопровода „Северен поток – 2“ продължава, въпреки заплахите на САЩ. С него Русия ще доставя газ на Германия, а това е сигурен знак за затопляне на отношенията между двете страни.

Владимир Путин
Владимир Путин се изплю в лицето на САЩ

Американците в момента са бесни, тъй като Германия не желае да закупи техния доста по-некачествен и скъп газ, а се е спряла на евтиния и с високо качество руски газ. Всичко това е предпоставка за изостряне на отношенията между Европейския съюз и САЩ, понеже Германия е лидерът на ЕС и може да повлече и другите европейски страни към Русия, предава „Франс прес“, цитиран от Агенция „Фокус“ и Istinata.net.

Всъщност ЕС вече е поел по пътя към сближаване с Русия. Унгария и Полша не пожелаха да си закупят западната ваксина срещу коронавирус, а поръчаха руската, което се възприема като явен знак за тяхното бъдещо напускане на Съюза по примера на Великобритания.

Джо Байдън от години афишира ненавистта си към Русия и Путин. В администрацията си той вече е назначил предимно русофоби, което говори за това, че ще иска да изостри отношенията с руската страна.

Владимир Путин обаче не изглежда притеснен от отношението на Байдън, когото даже не поздрави за победата му на американските избори за президент, и следва руските интереси.

Счита се, че САЩ ще обяви война на Русия през 2021 г., тъй като финансовите загуби на Америка от газта ще са огромни, а и там вярват, че могат да надвият Путин и компания в пряк дуел, за да ги отстранят от Великите сили.


Путин хвърли ръкавицата срещу Байдън!

Владимир Путин е решен да не се съобразява с Джо Байдън!

Прогнозите на мнозина, че ако Джо Байдън стане президент на САЩ, отношенията с Русия ще се изострят, се сбъдват. Интересното обаче е, че Владимир Путин пръв атакува американците.

Последното стана ясно с отказа на руския президент да поздрави своя американски колега за победата в изборите. От Кремъл обявиха официалната си позиция по въпроса и тя е, че ще изчакат развръзката на съдебната битка, преди да поздравят новия американски президент, който и да е той, съобщи The Independent, пише Dnes.bg.

Както е известно, Доналд Тръмп вчера внесе официално жалба в съда за манипулиране на вота на изборите и откровени измами на Демократичната партия. Решението на съда трябва да стане ясно преди 21.01.2021 г., защото тогава новият президент встъпва официално във власт.

Владимир Путин и Джо Байдън
Владимир Путин и Джо Байдън започват нова Студена война

Владимир Путин обаче не е доволен от победата на Байдън и това е видно за целия свят. Отношенията между Русия и САЩ в момента не са били по-лоши от Студената война насам.

Преди 6 години, когато Джо Байдън беше вицепрезидент, в интервю по телевизията обяви Путин за човек без душа.

Японският учен Нобуо Шимотомаи, който е експерт по история и политика, предупреждава, че Вашингтон и Москва ще имат ужасяващи взаимоотношения през следващите месеци или години, ако Байдън победи Тръмп и в съда. Това ще доведе до засилване на санкциите за купувачите на енергоносители.

Японецът пояснява, че има голяма вероятност САЩ да въведе данък за вноса на енергоносители, за да намали въглеродните емисии. Това също има за цел да удари по Русия.

По всичко личи, че ако Джо Байдън остане на власт, може да се очаква Трета Световна война. Войната всъщност вече започна, но засега тя има характера по-скоро на Студената война. В тази ситуация България може да бъде много губеща, тъй като ако се стигне до военни действия, на НАТО ще му е удобно да атакува именно от нашата страна.


Владимир Путин ще се оттегли от властта до 2 месеца?

Ситуацията в световен мащаб върви все по-надолу по отношение на геополитиката. Владимир Путин в скоро време ще сдаде властта, което значи, че САЩ ще завладеят почти целия свят.

Ще се оттегли ли Путин?

Причината руският президент да иска да се оттегли веднага след Нова година е в нелечимата болест, от която страда, а именно болестта на Паркинсон, информира британското издание The Sun, цитирано от Dnes.bg. Вече на няколко събития Путин е забелязан с треперещи крайници, което говори за влошаване на състоянието му.

За оттеглянето на Путин започна да се говори и по друга причина. Известният московски политолог Валери Соловей, който много рядко греши в преценката си, каза в ефир, че очаква пенсионирането на президента, тъй като жена му Алина Кабаева (37 г.) и двете му дъщери Мария Воронцова (35 г.) и Катерина Тихонова (34 г.) му оказват натиск да спре да се занимава активно с политика, тъй като се страхуват за сигурността му.

Владимир Путин
Владимир Путин се оттегля след 20-годишно управление

Ако 68-годишният Владимир Путин ги послуша, това би било пагубно за почти целия свят, предвид ситуацията в САЩ в момента. Там Джо Байдън вече може да се счита почти сигурно за новия американски президент, което е лоша новина за Средния Изток, включително и за България.

Хората, които стоят зад Байдън, са наричани от мнозина „сатанисти“, тъй като се твърди, че именно те са в основата на разпространението на коронавируса. Освен това се очаква Байдън, който има мозъчно заболяване, да води много по-агресивна политика спрямо Русия и ако го няма Путин срещу него, има вероятност да се стигне до Трета Световна война.

Доналд Тръмп и Владимир Путин не се разбираха кой знае колко, но спазваха уважение един към друг и се стараеха да не се месят много в делата на другия. Именно това е и причината определен кръг от хора да искат отстраняването на Тръмп, който се опитваше да води мирна външна политика, доколкото е възможно.

Путин обаче се е подсигурил за след управлението си. Самият той прокара закон, в който всеки руснак, който е бил президент, да остане депутат до живот след това. Така че той ще продължи да получава тлъста заплата.

20-годишното управление на Владимир Путин е най-дългото в историята на Русия след това на Йосиф Сталин.

За Михаил Николов

Прочети още

svetlana-velizarova_600x400 (1)

Проф. Велизарова изригна срещу мафията: Полудяхте ли, отваряйте всичко незабавно!

Проф. Светлана Велизарова е твърдо против това, което прави правителството по отношение на коронакризата до …

Едино мнение

  1. Борислав Христов

    На изборите, Аз още 50 съкварталци за „Възраждане на Отечеството“!

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]