Путин измете американския боклук: Ще ви унищожа, транс нищожества!

Владимир Путин не посреща никак добре намесата на чужди държави във вътрешната политика на Русия!

Няма да позволя на никого отвън да се меси в делата на Русия. Това е недопустимо и ще се разправям с всеки, който дръзне да нарушава руския суверинитет. С тези думи Владимир Путин даде да се разбере, че западните сили не могат да му повлияят по случая с Алексей Навални.

Путин за случая с Навални

Така той отговори и на американския президент Джо Байдън, който каза, че действията на Путин потъпкват демокрацията.

Владимир Путин
Владимир Путин стина САЩ с истината!

„Президент, който назначава министър от транс обществото, не е в състояние да ни уплаши. Това е много ниска топка и трябва да се прекрати тази тенденция, защото иначе светът ще отиде в много лоша посока.“ – разкрива Владимир Путин в интервю.

Той днес отвърна и на нападките на Навални, че има дворец, като го отрече.

Думите на руския президент за САЩ са по повод, че за заместник-министър на здравеопазването в американската страна бе назначен травеститът Рейчъл Ливайн. За министър на образованието пък бе назначен друг трансджендър – Шарлот Клеймър.

Още за Владимир Путин можете да прочетете по-надолу!


Америка, сбогом! Владимир Путин сложи Русия на трона на света

Владимир Путин срина САЩ в още едно отношение и вече Русия е пълен господар на света!

Руската ваксина е най-доброто средство срещу коронавируса в цял свят. „Спутник 5“ е най-благонадеждната ваксина в света, защото е направена по добре изпитан вече механизъм, който не поставя живота на хората в опасност. Досега нямаме нито един в лошо здраве след ваксинацията, да не говорим за починали, както се случва в останалите страни.

Руската ваксина номер 1 в света

С тези думи руският президент Владимир Путин обяви победата си над САЩ в здравно отношение. Руската ваксина вече е предпочетена пред американската от държави в Азия и Латинска Америка, а големият удар на Путин срещу Байдън и компания е, че вече доста страни от Европейския съюз се интересуват от „Спутник 5“ и са в преговори за закупуването й.

Така на практика Русия ще вербува ЕС по отношение на коронакризата и ще отнеме най-верния съюзник на САЩ. Унгария и Полша вече купиха руската ваксина, но те със сигурност няма да са единствените страни от ЕС, които ще се възползват от продукта.

Владимир Путин
Владимир Путин постави САЩ на колене

Масовата ваксинация в Русия започва от следващата седмица, пише Zapisna.info, като това може да означава, че Русия ще бъде първата страна в света, преборила коронавируса, тъй като над 70% от руснаците са заявили желание да се ваксинират.

Демир бозан билки за бъбреци

Не така стоят нещата в САЩ и Западна Европа. „Пфайзер“ взима все повече жертви и това предизвиква недоверие във ваксината у хората.

Още за Путин и Русия можете да прочетете по-надолу в материала!


Владимир Путин с брутални откровения за бъдещето на България!

Руският лидер Владимир Путин даде много интересно интервю, което ще бъде излъчено утре по една от водещите ни телевизии. В него той разкрива възгледите си относно България и нейната съдба, пише Ejednevno.eu.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Путин за съдбата на България

Според президента на Русия българите един ден ще изчезнат като народ. Те ще бъдат претопени от малцинствата и българи почти няма да има.

„България не трябва да избира между ЕС и Русия. Нейният избор е дали изобщо да я има. ЕС ще я претопи напълно, затова залага на малцинствата и ги налага толкова стриктно. Това се прави и в други европейски „джуджета“. Накрая българският народ ще се размие дотолкова, че няма да има доминиращ етнос.“ – казва Путин.

Той е на мнение, че България не е имала такава загуба на своята идентичност никога досега.

„Дори по време на социализма в България не е имало такова разбиване на държавност. СССР се месеше поне 1000 пъти по-малко, отколкото сега ЕС. Тогава се искаше просто лоялност към Съюза, но повечето от вътрешните решения се взимаха от българското управление, докато сега нищо не се прави без знанието на ЕС и САЩ.“ – смята Владимир Путин.

Владимир Путин
Владимир Путин вижда България в пълно подчинение на ЕС и САЩ

Руският президент вижда в България едно сляпо подчинение към Запада. Според него българското правителство не смее само дори да сложи табелите си за своите курорти, да продава собствена храна, която да е независима от външни сили.

„Много от българите се заблуждават, че ЕС мисли за тях. Това е грешна теза. Него не го интересува дали българският народ живее добре, дали се развива културата, дори икономиката на България не го интересува. За ЕС важна е българската територия, защото е ключова на Балканите. За ЕС ще е най-добре да няма хора в България и да си разполага свободно с територията й.“ – посочва Путин.

Той разкрива още, че САЩ няма по-различно мислене за България и я контролира успешно чрез НАТО. Путин загатва, че България може да бъде използвана от американците именно срещу Русия при евентуален военен сблъсък, който изглежда все по-вероятен след идването на власт на Джо Байдън зад Океана.


Путин се изплю в лицето на Америка! Третата Световна война вече е неизбежна

Владимир Путин доказа, че не го е страх да отстоява позициите на Русия с цената дори на война!

Евелина Лютова
Русия действа много хитро и се подготвя с всички сили за предстоящата война със САЩ. С идването на Джо Байдън стана ясно, че такава война е въпрос на време, но Владимир Путин вече се е задействал и се опитва да привлече Европа на своя страна.

Русия вербува Германия

Всичко това стана ясно, след като се разбра, че строежът на газопровода „Северен поток – 2“ продължава, въпреки заплахите на САЩ. С него Русия ще доставя газ на Германия, а това е сигурен знак за затопляне на отношенията между двете страни.

Владимир Путин
Владимир Путин се изплю в лицето на САЩ

Американците в момента са бесни, тъй като Германия не желае да закупи техния доста по-некачествен и скъп газ, а се е спряла на евтиния и с високо качество руски газ. Всичко това е предпоставка за изостряне на отношенията между Европейския съюз и САЩ, понеже Германия е лидерът на ЕС и може да повлече и другите европейски страни към Русия, предава „Франс прес“, цитиран от Агенция „Фокус“ и Istinata.net.

мнения, отзиви, коментари, форум

Всъщност ЕС вече е поел по пътя към сближаване с Русия. Унгария и Полша не пожелаха да си закупят западната ваксина срещу коронавирус, а поръчаха руската, което се възприема като явен знак за тяхното бъдещо напускане на Съюза по примера на Великобритания.

Джо Байдън от години афишира ненавистта си към Русия и Путин. В администрацията си той вече е назначил предимно русофоби, което говори за това, че ще иска да изостри отношенията с руската страна.

Владимир Путин обаче не изглежда притеснен от отношението на Байдън, когото даже не поздрави за победата му на американските избори за президент, и следва руските интереси.

Счита се, че САЩ ще обяви война на Русия през 2021 г., тъй като финансовите загуби на Америка от газта ще са огромни, а и там вярват, че могат да надвият Путин и компания в пряк дуел, за да ги отстранят от Великите сили.


Путин хвърли ръкавицата срещу Байдън!

Владимир Путин е решен да не се съобразява с Джо Байдън!

Прогнозите на мнозина, че ако Джо Байдън стане президент на САЩ, отношенията с Русия ще се изострят, се сбъдват. Интересното обаче е, че Владимир Путин пръв атакува американците.

Последното стана ясно с отказа на руския президент да поздрави своя американски колега за победата в изборите. От Кремъл обявиха официалната си позиция по въпроса и тя е, че ще изчакат развръзката на съдебната битка, преди да поздравят новия американски президент, който и да е той, съобщи The Independent, пише Dnes.bg.

Както е известно, Доналд Тръмп вчера внесе официално жалба в съда за манипулиране на вота на изборите и откровени измами на Демократичната партия. Решението на съда трябва да стане ясно преди 21.01.2021 г., защото тогава новият президент встъпва официално във власт.

Владимир Путин и Джо Байдън
Владимир Путин и Джо Байдън започват нова Студена война

Владимир Путин обаче не е доволен от победата на Байдън и това е видно за целия свят. Отношенията между Русия и САЩ в момента не са били по-лоши от Студената война насам.

Преди 6 години, когато Джо Байдън беше вицепрезидент, в интервю по телевизията обяви Путин за човек без душа.

Японският учен Нобуо Шимотомаи, който е експерт по история и политика, предупреждава, че Вашингтон и Москва ще имат ужасяващи взаимоотношения през следващите месеци или години, ако Байдън победи Тръмп и в съда. Това ще доведе до засилване на санкциите за купувачите на енергоносители.

Японецът пояснява, че има голяма вероятност САЩ да въведе данък за вноса на енергоносители, за да намали въглеродните емисии. Това също има за цел да удари по Русия.

По всичко личи, че ако Джо Байдън остане на власт, може да се очаква Трета Световна война. Войната всъщност вече започна, но засега тя има характера по-скоро на Студената война. В тази ситуация България може да бъде много губеща, тъй като ако се стигне до военни действия, на НАТО ще му е удобно да атакува именно от нашата страна.


Владимир Путин ще се оттегли от властта до 2 месеца?

Ситуацията в световен мащаб върви все по-надолу по отношение на геополитиката. Владимир Путин в скоро време ще сдаде властта, което значи, че САЩ ще завладеят почти целия свят.

Ще се оттегли ли Путин?

Причината руският президент да иска да се оттегли веднага след Нова година е в нелечимата болест, от която страда, а именно болестта на Паркинсон, информира британското издание The Sun, цитирано от Dnes.bg. Вече на няколко събития Путин е забелязан с треперещи крайници, което говори за влошаване на състоянието му.

За оттеглянето на Путин започна да се говори и по друга причина. Известният московски политолог Валери Соловей, който много рядко греши в преценката си, каза в ефир, че очаква пенсионирането на президента, тъй като жена му Алина Кабаева (37 г.) и двете му дъщери Мария Воронцова (35 г.) и Катерина Тихонова (34 г.) му оказват натиск да спре да се занимава активно с политика, тъй като се страхуват за сигурността му.

Владимир Путин
Владимир Путин се оттегля след 20-годишно управление

Ако 68-годишният Владимир Путин ги послуша, това би било пагубно за почти целия свят, предвид ситуацията в САЩ в момента. Там Джо Байдън вече може да се счита почти сигурно за новия американски президент, което е лоша новина за Средния Изток, включително и за България.

Хората, които стоят зад Байдън, са наричани от мнозина „сатанисти“, тъй като се твърди, че именно те са в основата на разпространението на коронавируса. Освен това се очаква Байдън, който има мозъчно заболяване, да води много по-агресивна политика спрямо Русия и ако го няма Путин срещу него, има вероятност да се стигне до Трета Световна война.

Доналд Тръмп и Владимир Путин не се разбираха кой знае колко, но спазваха уважение един към друг и се стараеха да не се месят много в делата на другия. Именно това е и причината определен кръг от хора да искат отстраняването на Тръмп, който се опитваше да води мирна външна политика, доколкото е възможно.

Путин обаче се е подсигурил за след управлението си. Самият той прокара закон, в който всеки руснак, който е бил президент, да остане депутат до живот след това. Така че той ще продължи да получава тлъста заплата.

20-годишното управление на Владимир Путин е най-дългото в историята на Русия след това на Йосиф Сталин.


Проф. Топалов: Путин отмъщава на България, като изкарва Кирил и Методий македонци!

Проф. Кирил Топалов смята, че Владимир Путин целенасочено омаловажава приноса на България към писмеността в Източна Европа!

Бившият директор на Народната библиотека проф. Кирил Топалов разкритикува остро нежеланието на Русия да признае, че точно България й е дала писменост.

Въпреки че президентът Румен Радев го каза в лицето на Владимир Путин преди година, и то насред Санкт Петербург, а руският лидер тогава не реагира, професорът смята, че има огромна манипулация от руска страна.

Няма славянска азбука

„Славянска азбука не съществува, защото няма славянски език. Налагането на „славянството“ беше под натиска на СССР.“, сподели възгледите си по БНТ писателят.

Той се върна и няколко години назад, като припомни изказването на Владимир Путин, че азбуката води началото си от македонските земи.

„По този начин Путин потърси отмъщение срещу България, да й покаже, че не върви по правия път.“, каза драматургът, визирайки факта, че от няколко години България е загърбила изцяло отношенията си с Русия за сметка на САЩ.

проф. Кирил Топалов
Проф. Кирил Топалов възмутен от Русия
Гаврата на Русия с българската просвета

Той определи като абсолютна гавра с България изложбата в Руския културно-информационен център. Там Кирил и Методий са представени като реформатори на славянската азбука и основатели на църковно-славянския език, които първи са разпространили просветата и грамотността в Русия.

„Няма как Братята да са реформирали кирилицата, защото тогава тя още не е съществувала. Те създават глаголицата, а кирилицата по-късно се появява.“, каза сценаристът.

Той недоумява как в Русия се твърди, че има южнославянско влияние по отношение на културата, но не се обявява, че става въпрос за българско.

„Сръбско, македонско? Какво е това влияние, ако не българско?“, възмущава се професорът.

„Старобългарският език е основата на глаголицата, върху него Кирил и Методий я създават.“, каза още Кирил Топалов.

Темата за произхода на писмеността все още е много актуална. Навръх 24 май продуцентът Маги Халваджиян разкри, че докато е учил в Москва, учителката му била казала на учениците си, че Кирил и Методий са руснаци.

Днес това твърдение няма как да съществува по безброй исторически доказателства, но Русия продължава да не признава открито българския принос към своята просвета.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Бойко Борисов

Закла го! Бойко Борисов влиза в затвора заради Румен Радев

Бойко Борисов няма друг избор, освен да влезе в затвора през есента! Премиерът на България …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]