СССР се завръща като Руска империя! Путин прави Радев новия Бай Тошо

Владимир Путин има грандиозни цели за Русия!

Съдържание:

Съветският съюз може да се възроди, но под формата на Руска империя. Именно това обяви в българския ефир първият президент на Беларус Станислав Шушкевич.

Путин държи Беларус изкъсо

Той разкри, че има сигурна информация, че Владимир Путин иска да върне руското влияние в бившите съветски републики и работи усилено по въпроса. Това е и причината да подкрепя Лукашенко в Беларус.

„Путин неведнъж обяви, че има готовност да прати военни сили в помощ на Лукашенко, ако се наложи, за да запази влиянието си в нашата страна. Русия пропагандира, че целият демократичен свят е срещу Беларус в момента, но това е лъжа.“ – каза Шушкевич в предаването „Свободна зона“ с водещ Георги Коритаров.

Путин и Радев
Владимир Путин има големи планове за Румен Радев

Радев е оръжието на Путин в България

Той твърди, че една от целите за връщане на руското влияние е България, пише Eurocom.bg. По думите му става ясно, че Русия участва пряко в протестите срещу кабинета „Борисов“, който е изцяло проевропейски и проамерикански насочен.

В плановете на Путин влиза и Румен Радев. Именно българският президент е гласен от Русия за новия Тодор Живков.

Ген. Радев едва ли би тръгнал да крещи „мафия“ и да развява юмруци срещу управляващите, ако зад него не стоеше голяма външна сила. Повечето информации сочат, че именно Русия е тази сила. Това бе обявено в материалите и на английски, и на испански журналисти досега.

Шушкевич е убеден, че Руска империя няма как да се получи без Беларус и Украйна. Именно това е причината според него Владимир Путин да оказва толкова силен натиск точно в тези две страни.


Владимир Путин: България е богата държава, разграбвана от алчните си политици!

Владимир Путин не одобрява настоящата политика на България. Той определя нашите политици като крадци!

Руският лидер Владимир Путин взе отношение към България. Той се срещна с българи, живеещи в Бесарбийския регион, като част от предизборната си кампания.

Президентът на Русия отговори на техни въпроси и даде своето мнение за България и случващото се там през последните години.

Путин определя България като богата държава, която обаче е плячкосвана от алчния си политически елит. Той дори твърди, че може да удвои и пенсии, и заплати в нашата страна, ако управлява българската държава, пише Novini.store, цитирайки Gudelnews.com.

Владимир Путин
Владимир Путин има лошо мнение за българските политици

Путин за пенсиите

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

„Настоящите пенсии се плащат с 2,5 млрд. евро, които постъпват в пенсионния фонд всяка година. В същото време имате 4 златни концесии, от които губите 1 млрд. евро.“, казва Путин.

Путин за магистралите

Той твърди също, че магистралите, с които Бойко Борисов толкова много се гордее, са построени с пари от ЕС, а печалбата на държавата от винетки е прекалено малка. В Сърбия например се събирал от винетки цял милиард евро само за една година.

Путин за туризма

Руският президент взе отношение и по темата с туризма.

„600 000 руснаци имат имоти на българското Черноморие, но държавата се опитва да ги изгони, защото били руска заплаха. Това е смешно. Затова един Крим, който има месец и половина летен сезон, прави двойно повече пари от България с 3 месеца летен сезон.“, смята Путин.

Руският лидер е на мнение, че ако всички тези недостатъци се коригират, в бюджета на България могат да влязат поне 6-7 милиарда евро. Това обаче едва ли щяло да стане, защото политиците ни не искали да го направят.


Владимир Путин към България: Излизате от НАТО и ви правя по-силни от всякога!

Владимир Путин не се е отказал от възвръщането на влиянието на Русия върху България!

Руското военно министерство излезе с документ, в който е заложено разширяване на програмата на военно подпомагане на страните, които й сътрудничат. Сърбия например вече е получила от Русия танкове Т-72 и изтребител Миг-29, пише Budnaera.com.

Путин иска да закриля България

В документа се казва, че всяка малка държава се нуждае от закрила и именно това е причината повечето страни да бъдат членки на НАТО. Руснаците са убедени, че тези държави се успокояват, че някой ги закриля и отслабват армията си.

Ето защо Путин е готов на сделка с всяка държава, която иска да напусне НАТО. Той обещава да й подари 700 танка и 50 самолета, с което да се чувства сигурна във военно отношение.

България е една от тези страни, за които говори Русия. Тя има право на избор, според руския президент, особено след като се построиха бази на НАТО на българската територия.

Владимир Путин
Владимир Путин обещава подаръци на България, ако излезе от НАТО

Факт е, че тези бази карат много от българите да се чувстват несигурни и притеснени за своята безопасност. Ето защо повечето хора вече искат излизането ни от НАТО, че даже и от Европейския съюз.

Евелина Лютова

Политиката на България обаче в момента е изцяло ориентирана на запад. Разкритията на Васил Божков за правителството обаче скоро могат да доведат до смяна на властта у нас и точно това чака Владимир Путин.


Направи го! Путин отмъсти на САЩ за разбиването на СССР!

Владимир Путин използва същия план за разбиването на САЩ, какъвто Америка приложи на Русия преди 30 години!

Цели 30 години изминаха от разпадането на СССР, но Русия успя да отмъсти едва през 2020 г. Владимир Путин сложи САЩ на място, макар и по доста мръсен начин.

мнения, отзиви, коментари, форум

Кой създаде COVID-19

Оказва се, че COVID-19 е наистина изкуствено създаден вирус и той е създаден от американци, но с подкрепата на Русия. Това разкриват американски онлайн издания.

Путин
Владимир Путин отмъсти на САЩ

Според тях, коронавирусът е пуснат от недоброжелателите на Доналд Тръмп, тъй като изборите за президент са тази есен и има хора, които желаят да го детронират. Владимир Путин е подкрепил всичко това, тъй като бил в близки отношения с противниците на Тръмп и се очаква, ако те вземат властта, отношенията между САЩ и Русия да се затоплят рязко.

Така на практика Путин ще успее да вземе реванш от Америка за загубата в Студената война. Преди 30 г. американците по идентичен начин разбиха СССР, като пробиха руската система отвътре. Помни се добре и до днес делото на Михаил Горбачов, който на практика беше вербуван от американците и съдейства пряко за разрушаването на социализма.

Путин проби САЩ

В момента Путин прави нещо подобно, тъй като САЩ е една от най-пострадалите в икономически план страни от пандемията. Там цели 40 млн. жители останаха без работа за броени седмици.

В Русия положението също не е розово, но очевидно Путин поставя целите си над други неща. Всеизвестно е, че голямата болка на Русия от три десетилетия насам е, че изгуби огромна част от територията си след разпадането на СССР. Това наложи западно влияние в отцепилите се страни, най-вече влияние от САЩ.

Сега може да се получи същото в някои щати на американската държава. За всичко това обаче е нужно американският народ да повярва, че Доналд Тръмп носи основната вина за състоянието на страната и да не се гласува масово за него.


Тайният план на Путин: Бившето КГБ премахва Бойко Борисов, за да изкара България от ЕС и НАТО!

България от няколко години активно е насочила външната си политика към сближаване със САЩ и отдалечаване от Русия. Бойко Борисов и екипът му по никакъв начин не отговарят на очакванията, които имаше Владимир Путин към тях.

Ето защо руският президент работи по свалянето на ГЕРБ от власт. Това ще позволи на Русия отново да се намеси в случващото се у нас.

Владимир Путин иска България вън от ЕС и НАТО

Голямата цел на Путин е да изкара България от Европейския съюз и НАТО. Именно за това алармира Момчил Дойчев, който е съпредседател на Атлантическия съвет в България. Той сподели пред Радио „Фокус“, цитиран от Faktor.bg, че срещу страната ни се води хибридна, дезинформационна и психологическа война и всичко това се осъществява чрез агентите на Руската Федерална служба за сигурност (наследника на КГБ).

„Европейските ценности се представят по един ужасяващ начин благодарение на руската пропаганда в България, което застрашава не само нашето достойнство, но и национална ни сигурност.“, смята Дойчев.

По думите му става ясно, че Владимир Путин възнамерява да си върне влиянието в България, за да изкара страната ни от ЕС и НАТО и да я постави под своето влияние.

Владимир Путин, Румен Радев и Бойко Борисов
Владимир Путин иска да сложи Румен Радев на мястото на Бойко Борисов

Русия издига Румен Радев

Единственият начин това да се осъществи е Бойко Борисов да бъде свален от власт. Това обаче може да стане само ако има достойна конкуренция и точно затова президентът Румен Радев от месеци атакува с всички сили правителството.

По всичко личи, че Русия помага на Радев за свалянето на ГЕРБ и поставянето на му начело на България, но този път като премиер, тъй като трудно можем да разчитаме на промяна в Конституцията.

Самият Румен Радев загатна, че иска да управлява България, когато каза, че ако той беше на власт, нямаше да допусне кражбите.

Това явно е първата стъпка, която Путин се кани да предприеме за разбиването на Европейския съюз, а след това и НАТО. Всеизвестно е, че тяхното разрушаване трябва да започне от малките страни и постепенно да се преминава към основните играчи.


Проф. Топалов: Путин отмъщава на България, като изкарва Кирил и Методий македонци!

Проф. Кирил Топалов смята, че Владимир Путин целенасочено омаловажава приноса на България към писмеността в Източна Европа!

Бившият директор на Народната библиотека проф. Кирил Топалов разкритикува остро нежеланието на Русия да признае, че точно България й е дала писменост.

Въпреки че президентът Румен Радев го каза в лицето на Владимир Путин преди година, и то насред Санкт Петербург, а руският лидер тогава не реагира, професорът смята, че има огромна манипулация от руска страна.

Няма славянска азбука

„Славянска азбука не съществува, защото няма славянски език. Налагането на „славянството“ беше под натиска на СССР.“, сподели възгледите си по БНТ писателят.

Той се върна и няколко години назад, като припомни изказването на Владимир Путин, че азбуката води началото си от македонските земи.

„По този начин Путин потърси отмъщение срещу България, да й покаже, че не върви по правия път.“, каза драматургът, визирайки факта, че от няколко години България е загърбила изцяло отношенията си с Русия за сметка на САЩ.

проф. Кирил Топалов
Проф. Кирил Топалов възмутен от Русия
Гаврата на Русия с българската просвета

Той определи като абсолютна гавра с България изложбата в Руския културно-информационен център. Там Кирил и Методий са представени като реформатори на славянската азбука и основатели на църковно-славянския език, които първи са разпространили просветата и грамотността в Русия.

„Няма как Братята да са реформирали кирилицата, защото тогава тя още не е съществувала. Те създават глаголицата, а кирилицата по-късно се появява.“, каза сценаристът.

Той недоумява как в Русия се твърди, че има южнославянско влияние по отношение на културата, но не се обявява, че става въпрос за българско.

„Сръбско, македонско? Какво е това влияние, ако не българско?“, възмущава се професорът.

„Старобългарският език е основата на глаголицата, върху него Кирил и Методий я създават.“, каза още Кирил Топалов.

Темата за произхода на писмеността все още е много актуална. Навръх 24 май продуцентът Маги Халваджиян разкри, че докато е учил в Москва, учителката му била казала на учениците си, че Кирил и Методий са руснаци.

Днес това твърдение няма как да съществува по безброй исторически доказателства, но Русия продължава да не признава открито българския принос към своята просвета.


Шок: Путин е мъртъв, кой всъщност управлява Русия? (ВИДЕО)

Това не е истинският Владимир Путин, твърдят някои хора в самата Русия!

Излезе любопитно руско видео, в което се твърди, че президентът на Русия Владимир Путин е мъртъв, а този, който се представя за него, е негов клонинг.

Много промени в лицето на Путин

На някои може да им изглежда абсурдно, но е добре позната практика известните личности да имат свои копия, за да си осигуряват безопасност. Това е доказан факт. Много често друг човек излиза пред тълпата и влиза в бронираната кола, а истинският се измъква от задния вход.

Всъщност във видеото, което ви показваме по-долу, става ясно, че Путин е претърпял множество промени на лицето през годините, което буди съмнение. Дебелината на устните, по-малкото бръчки и дори смяна на цвета на очите са само част от промените, които се наблюдават във външния вид на руския президент.

Владимир Путин
Мъртъв ли е Владимир Путин?

В клипа се твърди, че това няма как да е вследствие на пластични операции, тъй като възстановяването от тях отнема седмици и това няма как да не се разчуе.

Ако се вгледаме в Путин преди и сега, ще видим дори по-различна форма на черепа, друга форма на брадичката, скулите, дори в бузите има разлика.

Във видеото се твърди, че Владимир Путин може да е бил убит и затова клонинг да се представя за него. Кой и защо е убил Путин обаче, не е ясно. И най-важното, кой стои зад клонинга и кой всъщност държи „ядреното куфарче“?

Кой уби Путин?

Не е изключено Путин да е бил убит от американците и за да не стане Трета Световна война, Русия да е потулила случая с негово копие.

А е възможно и да е станал жертва на предателство и самата Русия да го е ликвидирала, за да прокара друга политика.

Ако действително Путин е мъртъв и друг се представя за него, той със сигурност е бил убит. Ако беше умрял от нещо друго, нямаше да бъде потулено.

Изгледайте видеото и сами преценете дали ще му повярвате!


Путин навръх Деня на победата: САЩ унищожава България с помощта на русофобската управленска мафия, захранена с долари!

Владимир Путин не смята, че външната политика на България е правилна. Напротив, той вижда в нея съществени грешки, най-вече по отношение на близостта със Съединените Американски щати!

Не е тайна за никого, че третият мандат на кабинета „Борисов” е изключително силно ориентиран към близки отношения със САЩ. Нещо, което според Владимир Путин е грешка.
Руският лидер е на мнение, че русофобската управленска мафия в България, която е захранена с пари от САЩ, унищожава страната и я води към дъното, пише Budnaera.com.

Всъщност Путин има подобно становище за всички суверенни на Щатите държави. Според него, тяхната национална идентичност загива под влиянието на американското правителство.

Владимир Путин
Владимир Путин смята, че България загива под влиянието на САЩ

„Оттук нататък Русия няма да позволи „изкуствено” присъединяване към Европейския съюз и НАТО.” – казва Путин.
Под „изкуствено” присъединяване се има предвид тогава, когато народът не е съгласен, но правителството не се съобразява с неговия вот.

Именно нещо такова се получава в България през последните години. Все повече българи искат да излезем от ЕС и НАТО, а премиерът Борисов не спира да говори за приемане в еврозоната.

Думите на Владимир Путин могат да се възприемат като отговор на изявлението на американския вътрешен секретар вчера, който заяви в публично писмо, подкрепено от външните министри на страни от Централна и Източна Европа, сред които и България, че СССР не трябва да се има за освободителка на Европа, защото след Втората Световна война много държави остават по комунистически режим.

Това писмо се възприе крайно зле от родното БСП. Лидерът Корнелия Нинова веднага поиска оставката на министър Ангелкова, тъй като смята подобно изявление за неуместно точно преди Деня на победата.

Нека припомним, че преди 75 години СССР начело със Сталин беше в основата на убиването на нацизма с победата си над Германия на Хитлер.

Още по темата за Русия можете да прочетете в по-долната ни статия!

България приглася на САЩ: СССР не освободи цяла Европа във Втората Световна война!

България се включи в нападките срещу Русия!

Голям скандал на много високо ниво избухна по повод утрешните чествания за победата на съюзниците във Втората Световна война. САЩ за пореден път демонстрира неприязънта си към Русия и я нападна словесно.

Държавният секретар на Щатите Майк Помпейо направи изявление, с което обвини Русия, че фалшифицира историята. Това негово изявление бе подкрепено от още девет страни от Централна и Източна Европа – Полша, Латвия, Литва, Естония, Унгария, Словакия, Чехия, Румъния и БЪЛГАРИЯ, съобщи Mediapool.bg.

Русия срещу САЩ
САЩ нападна Русия с изявление

Помпейо укори Русия, че се опитва да фалшифицира и манипулира историята. Повод за това стана изказването на Владимир Путин, че победата във Втората Световна война е освободила цяла Европа.

САЩ смята, че това не е вярно, защото страните от Централна и Източна Европа са останали под комунистически режим. Което явно за американците е далеч от свободата.

Това изявление на Помпейо идва като един вид защита на Полша, която неотдавна беше нападната от Путин с обвинение, че е допринесла за започването на войната през 1939 г.

САЩ припомня и опитите на руския лидер да омаловажи предварителното споразумение между Сталин и Хитлер за подялба на Европа.

Не е тайна, че Йосиф Сталин първоначално не е вярвал, че немците са нападнали СССР, тъй като е имал договор за примирие с тях. В крайна сметка обаче Хитлер не си спазва думата и го нарушава, което води до загубата на нацистите.

Тези 9 държави, които са подкрепили САЩ в изявлението, очевидно се чувстват репресирани по някакъв начин от СССР. Интересното е, че България е сред тях, което противоречи на някои факти от 70-те години.

В крайна сметка това е поредното доказателство за сближаването между България и САЩ през последните години. Неслучайно американската посланичка Херо Мустафа не спира да хвали България и да твърди, че българи и американци трябва да минат заедно през кризата.

Още по темата за Русия можете да прочетете в статията ни по-долу!

Евала, Путин! Руският лидер отказа да жертва човешки животи, за да излезе от кризата

Владимир Путин взе важно решение, което е в полза на човешкия живот. Президентът на Русия цени своя народ и не иска да го погуби!

В Русия положението с коронавируса не е никак розово. Страната е в извънредно положение и до 12 май няма да се работи.

Мнозина упрекват Владимир Путин, че по този начин руската икономика ще бъде съсипана. Щом няма работна ръка, икономиката няма как да не се срина.

Президентът на Русия обаче не се притеснява от критиките на своите опоненти и е готов на всичко, за да спре COVID-19.

Не е в гените ни да жертваме хора, за да спасим икономиката. С тези думи Путин оповести, че Русия ще продължава да спазва всички взети мерки, защото на първо място е човешкият живот.

Путин
Владимир Путин няма да спаси икономиката за сметка на човешките животи

Разбира се, всеки има свое тълкувание, тъй като мнозина смятат, че ако мерките продължат, то повече хора ще умрат от глад, отколкото от коронавирус.

Политологът Владимир Слатинов изразява мнението си в „Свободная преса“, което гласи, че конкретни мерки руското общество още не е видяло. Той остро критикува поведението на Путин досега.

Факт е, че Русия подцени ситуацията в началото, подобно на много други страни. Тогава руски лекари разправяха как децата не могат да се разболеят от вируса и това е причината училищата да не са затворени.

Повечето деца действително прекарват безсимптомно вируса, но те са носители и могат да заразят всекиго. Затова днес в Русия също са затворени училищата.

В Русия опитват едно много интересно лечение на COVID-19. То е с медикаменти против ХИВ. Учените там са установили, че имунната система е главното оръжие срещу вируса и тя трябва да бъде стимулирана. А това става с хапчета срещу СПИН, тъй като знаем, че СПИНЪТ е имунна недостатъчност.

Владимир Путин е категоричен, че държавата ще подпомогне населението си. Руснаците, останали без работа, вече получиха някаква финансова подкрепа.

За разлика от българите, на които им се предлага безлихвен кредит. В останалите страни се дава безвъзмездна помощ, а на нас ни дават кредит.

И в Русия обаче са се навъдили много измами, свързани с коронавируса. У нас стана ясно, че телефонните измамници са се активизирали, а в Русия пък има много мошеници, които предлагат уж помощи, а обират хората.

Кризата още не е започнала. Икономическата криза всъщност ще стартира най-ясно може би около есента, когато се очаква, че хората без работа по цял свят ще са милиони.

Дали това ще се случи наистина, предстои да узнаем в идните няколко месеца.

Все пак в Русия не се очаква нещо фатално от кризата. Изданието „Взгляд“ пише, че страната ще се справи благодарение на изобилието си от вътрешни ресурси. Нещо, което на запад не е възможна мисия.

„Новая газета“ пък предрича появата на т.н. „слаби“ държави, станали такива вследствие на кризата. Не се посочват конкретни примери, но е повече от ясно, че ако се появят такива, България ще е една от тях.

И все пак… остава надеждата на цял свят, че коронавирусът ще бъде овладян още до лятото и икономическите загуби от него – също.

За Михаил Николов

Прочети още

Тончо Токмакчиев

Тончо Токмакчиев към протестиращите: Засрамете се, интелигентните искаме Борисов!

Тончо Токмакчиев подкрепя настоящата власт в държавата! Омразата на Тончо Токмакчиев към комунистите стигна дотам, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]