Край със САЩ! Америка фалира след загуба от 1,5 трилиона долара, Путин поема света!

Владимир Путин е новият световен лидер!

Фалитът на САЩ

Със САЩ е свършено след края на войната в Афганистан. Това стана ясно от изявление на руския президент Владимир Путин пред аудиторията на Източния икономически форум, проведен във Владивосток, предаде ТАСС.

Според него никоя държава не може да оцелее след такива чудовишни финансови загуби, каквито поражението на американците в Афганистан понесоха. За 20 години САЩ похарчи 1 трилион и половина долара, които отидоха на вятъра след изтеглянето на „янките“ от фронта, пише Skandalno.net.

„В Америка бяха похарчени 1,5 трилиона долара за война, която бе загубена. Това няма как да няма много тежки икономически последствия за САЩ, дори фатални последствия. Там са пред фалит и това не е тайна“, разкри гледната си точка Путин.

vladimir-putin_600x400
Владимир Путин очаква фалита на САЩ

Освен всичко друго той е на мнение, че американците са обрекли на злощастна съдба всички афганистанци, които по време на войната работеха като част от администрацията. След изтеглянето на американските войници тези афганистанци бяха репресирани и унижавани от талибаните, поради което в момента са със статут на бежанци в Европа.

Според Путин начинът на изтегляне на американските войски е изключително подъл, тъй като на практика са оставили местното население в ръцете на талибаните. Докато преди 32 г., когато СССР се изтегли от Афганистан, той остави свои хора за още няколко години в страната.

„Въпреки че беше към края на съществуването си, СССР остана в Афганистан до 1992 г., 3 години след като изтегли войските си. Защото в противен случай щеше да има хуманитарна катастрофа в тази държава, каквато ще има сега“, смята Владимир Путин.

Според анализаторите след фалита на САЩ, който е неизбежен и ще дойде съвсем скоро, ще последва американска национална катастрофа. Това ще даде цялата власт по света на Русия и Китай и Изтокът ще започне да властва.

Още за руския лидер можете да прочетете по-надолу!

Краят на долара!

Третата Световна война чука на вратата след брутална подигравка на Владимир Путин с Америка. Руският президент се изгаври по зверски начин с националната валута на САЩ, което според повечето анализатори е повод за обявяване на война от страна на Джо Байдън.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Путин осъществи процес на дедоларизация. Той ликвидира американския долар като средство за парични взаимоотношения на руснаците с чужбина.

В международен план Русия спира да използва долара и се прехвърля изцяло към еврото. Всичко това обаче важи само за държавите, които не използват руската рубла, на която Путин много държи.

putin_600x370
Владимир Путин с тежък удар срещу САЩ

С действията си Русия е напът да срине тотално американската икономика, която и без друго е в регрес. Според мнозина именно това е целта на президента на най-голямата държава в света.

„Путин цели убиване на САЩ, но по мирен път. Ако се вгледате детайлно, той провежда тиха нова Студена война, без американците даже да се усетят. Целта е пълен срив на американската икономика, с което ще я ликвидира като Велика сила и ще я направи зависима от Изтока.“ – пишат медиите в Русия.

Поради всички тези причини Джо Байдън няма как да не е бесен и да търси спасение за САЩ. Единственото, което може да стори Америка, преди корабът напълно да е потънал, е да се спаси с военни действия, както е свикнала.

Този път обаче положението изглежда доста сложно, тъй като противникът е Русия, а не Виетнам или Афганистан. Руската държава е изнесла на гърба си какви ли не войни, включително прекия дуел с Хитлер. Войската на Русия се счита за непобедима, а руският войник за железен.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

„Байдън знае, че към момента не може да победи Путин на фронта. Затова все още не е обявил война на Русия. Други варианти обаче няма, ако иска да спаси САЩ от лапите на Владимир Путин.“, считат в Русия.

Най-вероятно до Трета Световна война ще се стигне, като в момента САЩ се готви за нея. Големият американски страх е включването на Китай на страната на Русия. В Китай вече отбелязаха, че дедоларизацията е подигравка на Путин със САЩ, писа Bg-voice.com.

Нов СССР

Лидерът на Русия си е поставил много амбициозна цел. Владимир Путин иска да възстанови Съветския съюз, доколкото е възможно към днешна дата.

В проекта на Путин влизат Русия, Украйна и Беларус като основни стълбове на СССР. Привличането на Беларус няма да е проблем, тъй като Лукашенко неведнъж афишира добрите взаимоотношения с руската държава.

С Украйна обаче ситуацията е по-особена. След анексирането на Крим украинската държава е враждебно настроена към Русия. Въпреки това обаче огромна част от населението на Украйна все още симпатизира на руснаците и ги има за братски народ.

putin_600x400-
Владимир Путин връща мощта на Русия като част от СССР

Идеята на Путин е да възроди СССР, за да може да унищожи Запада в този му вид и съответно да го покори след това. Според редица източници от 30 години Владимир Путин мечтае за отмъщение срещу САЩ, които спечелиха Студената война. По онова време Путин е бил агент на КГБ и е понесъл тежко загубата.

Самият Путин загатна за връщането на СССР с обединение на Русия, Украйна и Беларус с думите: Историята предопределя триединството на беларуси, украинци и руснаци в нашия народ, съобщи БТВ.

Планът на Путин включва отслабване на САЩ в икономически план и вербуване на страни от ЕС, както се случва с Унгария на Орбан в момента.

Евелина Лютова

Руският президент няма намерение да нарушава мира по света, а ще гони целите си по мирен начин, доколкото това е възможно.

Още за Путин можете да научите по-надолу в текста!

Миг-29 свален от САЩ

Руският президент Владимир Путин е на мнение, че България повече губи от членството си в НАТО, отколкото печели нещо. Това стана ясно от изявлението му по повод трагедията с българския изтребител в Черно море.

мнения, отзиви, коментари, форум

Преди няколко седмици самолет Миг-29 от българските военно-въздушни сили се изгуби над Черно море по време на тренировка. Трагедията с пилота е огромна, а мнозина виждат в това убийство.

putin_600x400 (5)
Владимир Путин разнищи историята с българския изтребител

Сред тях е и Владимир Путин, който открито сподели, че българският самолет е бил свален от САЩ, пише Kritichno.com. Според него това е продължение на гаврата на американците в завода край Пловдив, когато въоръжени военни на САЩ нахлуха при български служители.

„Медиите в България мълчат по случая с падналия в Черно море изтребител, защото зад това стои техният партньор САЩ. Историята ни е научила, че американецът може да действа като чудовище.“, казва Путин.

Според него от време на време Америка си позволява да унижава България, за да й напомня какво ще й се случи, ако кривне от настоящия си път на външна политика. В последните месеци подобно напомняме започна да се случва често, тъй като Бойко Борисов вече не е на власт и в Белия дом се притесняват, че правителството на Румен Радев може да ги изненада неприятно.

Още за Путин четете надолу!

Путин за наглостта на САЩ

Отношенията между Русия и САЩ са изключително обтегнати от няколко години насам, а в момента са в най-ниската си точка. Това разкри руският президент Владимир Путин в интервю, което ще бъде излъчено подробно часове преди срещата му с Джо Байдън в Женева на 16 юни, предаде  Associated Press, цитиран от Investor.bg.

В интервюто Путин разкрива, че поведението на новата американска администрация, която го обяви за убиец, не го изненадва, нито пък го обижда. Той гледа с насмешка на подобни изявления, тъй като са много далеч от истината.

„Това е присъщо за тях. Демонстрират мачо поведение, но само на думи. Не съм ги видял някога да търсят военен конфликт с Русия, защото знаят какъв ще е изходът от нещо подобно.“ – казва Путин в интервюто и подчертава, че ако САЩ имаха шанс да победят Русия на фронта, отдавна да са се опитали да го направят.

putin_600x400
Владимир Путин „закла“ Америка

По думите му става ясно, че американците са силни само на приказки срещу Русия, но се страхуват да започнат война с нея, защото в историята има много примери за руското надмощие на фронта.

Самият Путин също няма желание пръв да атакува САЩ, тъй като за целта ще погуби живота на милиони хора, което противоречи на идеологията му, че Русия трябва да се разраства, но не с цената на пролята кръв.

Още за Путин и Русия можете да научите от предишните ни статии, които са по-надолу в текста!

Русия с ново оръжие

Новото оръжие на Русия е истинско страшилище. Става въпрос за корабната хиперзвукова ракетна система „Циркон“. В момента текат последните й изпитания от държава, след което вече ще може да влезе в употреба, писа Fakti.bg.

„Изобретението е в последния си етап. Разчитаме на него за подобряване сигурността на Русия и за постигане на външно-политическите си цели.“ – заяви Владимир Путин.

Той подчерта, че над 70% от зенитно-ракетните полкове във Военно-космическите сили са модернизирани със системите С-400, а следващата стъпка е да се снабдят войските с С-500.

putin_600x400 (14)
Владимир Путин отново затегна редиците във военно отношение

По всичко личи, че Путин се готви за евентуален военен сблъсък със Запада, който продължава да нагнетява обстановката между двете страни. Действието на „Циркон“ обаче е изключително бързо, направо мълниеносно и много трудно може да се улови предварително.

„За по-малко от 24 часа може да унищожи всичко на пътя си“, смята Путин.

Както се казва, САЩ да му мислят.

Още за Путин – по-надолу!

Путин унищожава Запада

Отношенията между Русия и САЩ се изострят все повече. Причина за това са все по-увеличаващите се санкции спрямо Русия. Владимир Путин го намира за недопустимо.

От Кремъл съобщиха, че Руската федерация няма да остави нещата така и ще отмъсти жестоко не само на Америка, но и на целия Запад. За целта руският президент е подготвил убийствени санкции срещу своите западни сътрудници, писа Труд.

Очаква се Русия да качи в пъти цената на своя газ, което може да доведе дори до фалити на някои държави. Освен това Путин смята да спре руските туристи към САЩ и Западна Европа, което ще бъде брутален шамар към целия западен туризъм, включително и към българския.

putin_600x350
Владимир Путин тръгва да унищожава Америка

Според някои чуждестранни медии руският лидер се е опитал да се разбере по друг начин със западните си колеги, но след като постоянно срещал ненужен отпор, търпението му свършило и чашата преляла.

„Времето на САЩ изтече. Путин им даде шанс да сменят стратегията си, но те не го направиха. Сега ще усетят цялата руска мощ върху себе си“, пише руски вестник.

Истина е, че Америка се намира в много тежко финансово положение. Още преди пандемията държавата изпитваше огромни трудности, а сега те са тройно по-големи. Някои финансови анализатори дори предвиждат фалит на САЩ до 2024 г.

Още за Владимир Путин четете в предишните ни материали, които са по-надолу в текста!

Спутник V превзе ЕС

Мачът между Русия и Западния свят относно ваксините срещу Ковид-19 приключи. Може да се каже, че официално руската „Спутник V“ е призната за най-добрата в света.

Това стана ясно, след като се разбра, че едни от стожерите на ЕС започват произовдство на руската ваксина, писа Epicenter.bg. Нещо, което е голям удар най-вече по САЩ.

Става въпрос за Германия, Италия, Испания и Франция. В тези страни руската ваксина срещу коронавирус започва производство, като те са сключили договори за това с Русия и не са длъжни да се съобразяват с ЕК.

Така тези четири държави, които са едни от най-влиятелните в ЕС, се присъединяват към Унгария и Словакия, които даже не изчакаха официалното становище на ЕК, а веднага се снабдиха със „Спутник V“.

putin_600x400 (5)
Владимир Путин превзе ЕС по отношение на ваксините

Успехът за Владимир Путин е голям, тъй като на практика той привлича на своя страна най-големите и основни държави на ЕС, с което нанася съкрушителен удар по претенциите на САЩ и Великобритания, че „Пфайзер“/“Бионтех“, „Модерна“ и „Астра Зенека“ са по-ефективни.

По този начин ваксината на Русия се превръща в най-масовата ваксина срещу коронавирус в света. Цяла Латинска Америка вече я използва, както и части от Азия и Африк, а в Европа вече набира скорост.

В България обаче положението е коренно различно. Бойко Борисов не смее да купи руската ваксина, за да не разсърди американците, дори ако това значи „да измрат много хора, ама яко да измрат“, както предрече преди 10 месеца ген. Венцислав Мутафчийски.


Путин за САЩ: Фашисти, расисти и поклонници на Сатана!

Руският президент Владимир Путин не се изказа никак ласкаво за САЩ и Запада като цяло в своя пресконференция. Той разкри пред руските медии, че чувства как дразни западните сили с това, че прави Русия все по-силна и силна, пише Skandalno.net.

„В САЩ се кълнат в Библията, а в същото време подкрепят еднополовите бракове, които са недопустими пред Бога. Теорията за американската изключителност е в тотален разрез с християнската идеология и ценности, повече се доближава до фашизма и расизма.“ – каза Путин.

Владимир Путин
Владимир Путин закла Америка с думите си

Според него Русия е на прага на икономически бум и съвсем скоро ще бъде икономическа сила номер едно в света. За това много е спомогнало и изобретението, което се измисли по време на пандемията.

„Нашата ваксина срещу Ковид-19 е най-ефективната в цял свят. Доказват го резултатите. Западните държави не могат да се примирят, че ги победихме със „Спутник В“, но резултатите не лъжат.“ – твърди Путин.

Според някои анализатори войната между Русия и САЩ става все по-вероятна, защото Джо Байдън няма да се примири с твърденията, че „Спутник В“ е по-добра от „Пфайзер“ и „Бионтех“. Думите на Владимир Путин допълнително изострят отношенията между двата гиганта.


Русия се завръща в България с гръм и трясък!

Русия изгуби 30 години от влиянието си над България, но сега е напът да си го възвърне. Владимир Путин започва да гледа все повече към българската държава, убедени са всички руски политолози.

Според тях дори президентът на Русия ще участва индиректно в парламентарните избори в България след по-малко от 2 месеца. Това ще се случи чрез партията „Възраждане на Отечеството“. Неин лидер е откритият русофил Николай Малинов, който е и председател на Национално движение „Русофили“.

Според мнозина Малинов е руски шпионин и дори срещу него се води разследване. Засега обаче той отрича, че би предал интересите на България в името на Русия.

Лозунгите му обаче започват да събират все повече почитатели, защото той твърди, че България трябва да се отдалечи от Запада и да се сближи отново с Изтока, както беше преди 10.11.1989 г.

Владимир Путин
Владимир Путин нанася своя удар в България

Самият Малинов вярва, че ще пожъне голям успех на 4 април. Той дори обяви, че очаква 200 хил. българи да гласуват за него, съобщи Eurocom.bg.

Имайки предвид, че на избори обикновено гласуват около 3 млн. души, ако очакванията на Малинов се сбъднат, това значи, че той ще получи около 10% подкрепа, което е сериозно число.

Според мнозина зад него се вижда дългата ръка на Владимир Путин, който цели връщане на влиянието на Русия в България. Говори се, че според руския президент моментът за това е благоприятен, тъй като през лятото имаше протести и българите вече не понасят настоящата прозападна власт.

Припомняме, че Путин награди Малинов с отличие, за което се твърди, че е орденът „Дружба“, който се връчва за приноса в единството на руската нация. Това потвърждава тезата, че чрез Николай Малинов Владимир Путин иска да влезе в управлението на България.


Владимир Путин възнамерява да спаси човечеството, както Русия го е правила неведнъж!

Руският президент Владимир Путин се явява нещо като месията на човечеството към днешна дата. Именно така можем да тълкуваме решението му да подаде ръка на Западна Европа по отношение на пандемията.

Спасителят Путин

Русия е предвидила цели 100 млн. ваксини „Спутник В“ за страни от ЕС, писа Alarmanews.com. Решението е взето еднолично от Путин, който е ужасен от многото смъртни случаи с американската ваксина „Пфайзер“.

Лидерът на Русия дори възнамерява да пусне „Спутник“ в Европа на по-ниска цена от тази, на която САЩ продават „Пфайзер“. Това е удар под кръста за Байдън и компания, чиито ваксини обаче губят все повече доверие у хората.

Владимир Путин
Владимир Путин влиза в ролята на месията на човечеството

Проучване в Германия показа, че над 50% от населението не харесва Русия, но би се ваксинирало с нейната ваксина. Немците просто не вярват на американските ваксини, защото за тях се чуват страшни неща, при това доказани.

На практика Владимир Путин постига двоен успех. От една страна подбива американския пазар и така му нанася големи удари. От друга пък печели свои съюзници в ЕС и по този начин го разбива отвътре. Една Унгария например в момента е по-близка с Русия, отколкото с Германия или Франция.

Масовата ваксинация в Русия вече започна и се очаква да завърши до 3 месеца. Там хората са изключително положително настроени към ваксинацията срещу коронавирус, докато сред народите на запад все още се шири мнението, че това е нещо опасно.

Още за подвизите на Владимир Путин можете да прочетете в другите ни материали!


Владимир Путин сложи Русия на трона на света

Владимир Путин срина САЩ в още едно отношение и вече Русия е пълен господар на света!

Руската ваксина е най-доброто средство срещу коронавируса в цял свят. „Спутник 5“ е най-благонадеждната ваксина в света, защото е направена по добре изпитан вече механизъм, който не поставя живота на хората в опасност. Досега нямаме нито един в лошо здраве след ваксинацията, да не говорим за починали, както се случва в останалите страни.

Руската ваксина номер 1 в света

С тези думи руският президент Владимир Путин обяви победата си над САЩ в здравно отношение. Руската ваксина вече е предпочетена пред американската от държави в Азия и Латинска Америка, а големият удар на Путин срещу Байдън и компания е, че вече доста страни от Европейския съюз се интересуват от „Спутник 5“ и са в преговори за закупуването й.

Така на практика Русия ще вербува ЕС по отношение на коронакризата и ще отнеме най-верния съюзник на САЩ. Унгария и Полша вече купиха руската ваксина, но те със сигурност няма да са единствените страни от ЕС, които ще се възползват от продукта.

Владимир Путин
Владимир Путин постави САЩ на колене

Масовата ваксинация в Русия започва от следващата седмица, пише Zapisna.info, като това може да означава, че Русия ще бъде първата страна в света, преборила коронавируса, тъй като над 70% от руснаците са заявили желание да се ваксинират.

Не така стоят нещата в САЩ и Западна Европа. „Пфайзер“ взима все повече жертви и това предизвиква недоверие във ваксината у хората.

Още за Путин и Русия можете да прочетете по-надолу в материала!


Владимир Путин с брутални откровения за бъдещето на България!

Руският лидер Владимир Путин даде много интересно интервю, което ще бъде излъчено утре по една от водещите ни телевизии. В него той разкрива възгледите си относно България и нейната съдба, пише Ejednevno.eu.

Според президента на Русия българите един ден ще изчезнат като народ. Те ще бъдат претопени от малцинствата и българи почти няма да има.

„България не трябва да избира между ЕС и Русия. Нейният избор е дали изобщо да я има. ЕС ще я претопи напълно, затова залага на малцинствата и ги налага толкова стриктно. Това се прави и в други европейски „джуджета“. Накрая българският народ ще се размие дотолкова, че няма да има доминиращ етнос.“ – казва Путин.

Той е на мнение, че България не е имала такава загуба на своята идентичност никога досега.

„Дори по време на социализма в България не е имало такова разбиване на държавност. СССР се месеше поне 1000 пъти по-малко, отколкото сега ЕС. Тогава се искаше просто лоялност към Съюза, но повечето от вътрешните решения се взимаха от българското управление, докато сега нищо не се прави без знанието на ЕС и САЩ.“ – смята Владимир Путин.

Владимир Путин
Владимир Путин вижда България в пълно подчинение на ЕС и САЩ

Руският президент вижда в България едно сляпо подчинение към Запада. Според него българското правителство не смее само дори да сложи табелите си за своите курорти, да продава собствена храна, която да е независима от външни сили.

„Много от българите се заблуждават, че ЕС мисли за тях. Това е грешна теза. Него не го интересува дали българският народ живее добре, дали се развива културата, дори икономиката на България не го интересува. За ЕС важна е българската територия, защото е ключова на Балканите. За ЕС ще е най-добре да няма хора в България и да си разполага свободно с територията й.“ – посочва Путин.

Той разкрива още, че САЩ няма по-различно мислене за България и я контролира успешно чрез НАТО. Путин загатва, че България може да бъде използвана от американците именно срещу Русия при евентуален военен сблъсък, който изглежда все по-вероятен след идването на власт на Джо Байдън зад Океана.


Путин се изплю в лицето на Америка! Третата Световна война вече е неизбежна

Владимир Путин доказа, че не го е страх да отстоява позициите на Русия с цената дори на война!

Русия действа много хитро и се подготвя с всички сили за предстоящата война със САЩ. С идването на Джо Байдън стана ясно, че такава война е въпрос на време, но Владимир Путин вече се е задействал и се опитва да привлече Европа на своя страна.

Русия вербува Германия

Всичко това стана ясно, след като се разбра, че строежът на газопровода „Северен поток – 2“ продължава, въпреки заплахите на САЩ. С него Русия ще доставя газ на Германия, а това е сигурен знак за затопляне на отношенията между двете страни.

Владимир Путин
Владимир Путин се изплю в лицето на САЩ

Американците в момента са бесни, тъй като Германия не желае да закупи техния доста по-некачествен и скъп газ, а се е спряла на евтиния и с високо качество руски газ. Всичко това е предпоставка за изостряне на отношенията между Европейския съюз и САЩ, понеже Германия е лидерът на ЕС и може да повлече и другите европейски страни към Русия, предава „Франс прес“, цитиран от Агенция „Фокус“ и Istinata.net.

Всъщност ЕС вече е поел по пътя към сближаване с Русия. Унгария и Полша не пожелаха да си закупят западната ваксина срещу коронавирус, а поръчаха руската, което се възприема като явен знак за тяхното бъдещо напускане на Съюза по примера на Великобритания.

Джо Байдън от години афишира ненавистта си към Русия и Путин. В администрацията си той вече е назначил предимно русофоби, което говори за това, че ще иска да изостри отношенията с руската страна.

Владимир Путин обаче не изглежда притеснен от отношението на Байдън, когото даже не поздрави за победата му на американските избори за президент, и следва руските интереси.

Счита се, че САЩ ще обяви война на Русия през 2021 г., тъй като финансовите загуби на Америка от газта ще са огромни, а и там вярват, че могат да надвият Путин и компания в пряк дуел, за да ги отстранят от Великите сили.


Путин хвърли ръкавицата срещу Байдън!

Владимир Путин е решен да не се съобразява с Джо Байдън!

Прогнозите на мнозина, че ако Джо Байдън стане президент на САЩ, отношенията с Русия ще се изострят, се сбъдват. Интересното обаче е, че Владимир Путин пръв атакува американците.

Последното стана ясно с отказа на руския президент да поздрави своя американски колега за победата в изборите. От Кремъл обявиха официалната си позиция по въпроса и тя е, че ще изчакат развръзката на съдебната битка, преди да поздравят новия американски президент, който и да е той, съобщи The Independent, пише Dnes.bg.

Както е известно, Доналд Тръмп вчера внесе официално жалба в съда за манипулиране на вота на изборите и откровени измами на Демократичната партия. Решението на съда трябва да стане ясно преди 21.01.2021 г., защото тогава новият президент встъпва официално във власт.

Владимир Путин и Джо Байдън
Владимир Путин и Джо Байдън започват нова Студена война

Владимир Путин обаче не е доволен от победата на Байдън и това е видно за целия свят. Отношенията между Русия и САЩ в момента не са били по-лоши от Студената война насам.

Преди 6 години, когато Джо Байдън беше вицепрезидент, в интервю по телевизията обяви Путин за човек без душа.

Японският учен Нобуо Шимотомаи, който е експерт по история и политика, предупреждава, че Вашингтон и Москва ще имат ужасяващи взаимоотношения през следващите месеци или години, ако Байдън победи Тръмп и в съда. Това ще доведе до засилване на санкциите за купувачите на енергоносители.

Японецът пояснява, че има голяма вероятност САЩ да въведе данък за вноса на енергоносители, за да намали въглеродните емисии. Това също има за цел да удари по Русия.

По всичко личи, че ако Джо Байдън остане на власт, може да се очаква Трета Световна война. Войната всъщност вече започна, но засега тя има характера по-скоро на Студената война. В тази ситуация България може да бъде много губеща, тъй като ако се стигне до военни действия, на НАТО ще му е удобно да атакува именно от нашата страна.


Владимир Путин ще се оттегли от властта до 2 месеца?

Ситуацията в световен мащаб върви все по-надолу по отношение на геополитиката. Владимир Путин в скоро време ще сдаде властта, което значи, че САЩ ще завладеят почти целия свят.

Ще се оттегли ли Путин?

Причината руският президент да иска да се оттегли веднага след Нова година е в нелечимата болест, от която страда, а именно болестта на Паркинсон, информира британското издание The Sun, цитирано от Dnes.bg. Вече на няколко събития Путин е забелязан с треперещи крайници, което говори за влошаване на състоянието му.

За оттеглянето на Путин започна да се говори и по друга причина. Известният московски политолог Валери Соловей, който много рядко греши в преценката си, каза в ефир, че очаква пенсионирането на президента, тъй като жена му Алина Кабаева (37 г.) и двете му дъщери Мария Воронцова (35 г.) и Катерина Тихонова (34 г.) му оказват натиск да спре да се занимава активно с политика, тъй като се страхуват за сигурността му.

Владимир Путин
Владимир Путин се оттегля след 20-годишно управление

Ако 68-годишният Владимир Путин ги послуша, това би било пагубно за почти целия свят, предвид ситуацията в САЩ в момента. Там Джо Байдън вече може да се счита почти сигурно за новия американски президент, което е лоша новина за Средния Изток, включително и за България.

Хората, които стоят зад Байдън, са наричани от мнозина „сатанисти“, тъй като се твърди, че именно те са в основата на разпространението на коронавируса. Освен това се очаква Байдън, който има мозъчно заболяване, да води много по-агресивна политика спрямо Русия и ако го няма Путин срещу него, има вероятност да се стигне до Трета Световна война.

Доналд Тръмп и Владимир Путин не се разбираха кой знае колко, но спазваха уважение един към друг и се стараеха да не се месят много в делата на другия. Именно това е и причината определен кръг от хора да искат отстраняването на Тръмп, който се опитваше да води мирна външна политика, доколкото е възможно.

Путин обаче се е подсигурил за след управлението си. Самият той прокара закон, в който всеки руснак, който е бил президент, да остане депутат до живот след това. Така че той ще продължи да получава тлъста заплата.

20-годишното управление на Владимир Путин е най-дългото в историята на Русия след това на Йосиф Сталин.

За Михаил Николов

Прочети още

boyko-borisov_600x400

Опозорен! Борисов „изяжда големия“ насред НДК, унижението е огромно

Предстои публично опозоряване на Бойко Борисов! Позор насред НДК По-малко от час остава до огромното …

Едино мнение

  1. Борислав Христов

    На изборите, Аз още 50 съкварталци за „Възраждане на Отечеството“!

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *