Владимир Путин доказа, че е човек! Спря войната за Коледа, хиляди войници празнуват със семействата си

Владимир Путин прекрати огъня, за да може руските войници да отбележат Коледа подобаващо!

Първата Коледа по време на войната в Украйна

Владимир Путин доказа, че зад фасадата на агресор и какъв ли още не, за което постоянно го обвиняват от Запада, стои човек. Човек, на когото му пука за хората, за военнослужещите.

Руският президент прекрати временно войната в Украйна в чест на Коледа, която в Русия бе отбелязана във вчерашния ден (7 януари). По този начин той позволи на хиляди свои войници да се приберат за светлия християнски празник у дома и да празнуват със семействата си.

Путин обяви временно примирие, което се очаква да трае до 10 януари. Това обаче не се прием много добре от накои от анализаторите в Кремъл.

Владимир Путин
Владимир Путин почете Коледа подобаващо

Според тях това е стъпка назад и може да доведе до капитулация на Русия. Те смятат, че Путин не е твърд докрай и това може да навлече на родината им нечуван срам, ако се стигне до поражение от Украйна.

На практика Владимир Путин е първият държавник, който прекратява война в името на християнски празник. Това досега не се е случвало никога, но самият руския президент излезе с реч, че не може да позволи военни действия по време на Рождество Христово, защото Русия е християнска православна държава и държи на това.

Надсмива се над Запада

Европа някога може да беше фактор в геополитиката, но в момента се е превърнала в една колония на САЩ. Това е мнението на повечето анализатори извън Стария континент. Това е позицията и на руския президент Владимир Путин.

Според лидера на Кремъл ЕС води антируска политика, която с нищо не му помага. Той вижда като основен двигател в Съюза Германия, която открай време е негов лидер.

Олаф Шолц постоянно се изказва против Владимир Путин и Русия, по което се различава от Ангела Меркел, която имаше добри взаимоотношения с руския президент. Нападките на Шолц и ЕС като цяло се приемат с насмешка от самия Путин.

„За всичко лошо е виновна Русия, в това се опитва да ни убеди западната пропаганда месеци наред. Аз съм злодей, че искам да защитя народа си в Донбас, но същите, които ме определят като злодей, нямат проблем с войните извън Европа, сякаш там не живеят хора. Очевидно Западът дели хората на европейци и неевропейци. Все едно да ги делиш на първа и втора категория. Това ли са големите евроатлантически ценности, за които претендират?“, каза Путин на извънредна пресконференция, проведена в Санкт Петербург.

Той дори подметна с ирония и сарказъм, че е изненадан как все още Германия не го е обвинила за загубата от Япония на старта на Световното по футбол в Катар. Същото Световно, от което Русия бе отстранена предварително по незаконен ред от ФИФА.

Путин за България

Владимир Путин говори за първи път относно решението на българския парламент за военна помощ към Украйна. България беше една от малкото страни в ЕС, които не демонстрираха открито помощта си за Киев, но сега това се промени.

Руският президент намира за изключително срамно и нелепо българската държава да застава срещу своята освободителка. Според него това е решение, което незабавно трябва да доведе до оставката на депутатите, които са го гласували, пише Dailystandart.com.

„Това е световен срам! България беше освободена от Русия, а сега застава срещу нея. Какво оръжие ще пращат? Може би онова, което им дадохме от СССР. Искат да ни убиват с нашите оръжия. Разбирате ли колко е нелепо.“, смята Путин.

putin_600x400
Владимир Путин коментира военната помощ на България за Украйна

Държавният глава на Руската федерация е наясно, че България е член на НАТО, но това не я задължава да се обявява срещу Кремъл. Една Унгария или една Турция например показват как може да си наутрален.

Владимир Путин е категоричен, че този път прошка за България няма да има. След скандала с „Газпром“ у нас, той е на мнение, че повече България няма да я толерира по никакъв начин.

„Жалко само за българския народ. Имам сведения, че той обича Русия, но управлението на държавата е силно корумпирано.“, отсича Путин.

Убийството на Дария Дугина

Руският президент Владимир Путин е бесен заради убийството на журналистката Дария Дугина. Тя загина при взрив на автомобил, като се счита, че той е бил извършен от украинци, а целта е била бащата на жертвата Александър Дугин.

Философът е сред най-близките приятели на Путин. Дори се говори, че именно негова е идеята за Новорусия и присъединяването на Украйна към Руската федерация.

dugina_600x400
Владимир Путин щр отмъщава за Дария Дугина

Дария пък от своя страна беше сред журналистите, които най-яростно защитаваха военната инвазия на Русия в Украйна. 30-годишната блондинка беше приближена до властта в РФ и това караше много украинци да я мразят.

Според руски медии обаче смъртта на Дугина ще накара Путин да действа много по-остро във войната. Той бил бесен от случилото се, защото се опитвал от половин година да опази цивилното население на Украйна, а украинците убиха известна руска журналистка.

Путин се заканил, че това вече ще бъде краят за Украйна и той ще форсира войната, за да ликвидира напъно тази държава. Вече целта му не била само Донбас, а цяла Украйна, която възнамерявал да завладее.

Търговията на Путин

След започването на войната в Украйна ЕС, под натиска на САЩ, преустанови голяма част от търговските си отношения с Русия. Това към днешна дата, 4 месеца по-късно, изглежда като груба грешка, тъй като най-мощната държава в ЕС Германия се намира в рецесия, разкри Зигрид Русвурм, писа Skandalno.net.

В същото време Владимир Путин прави всичко необходимо, за да може Русия да минимизира загубите си от изгубването на Европа като търговски партньор. До този момент може да се каже, че Руската федерация не усеща особено липсата на ЕС.

Причината е, че Русия е засилила износа си към страните от БРИКС. Става въпрос за Китай, Индия, Бразилия и Южна Африка. С тези държави Путин сключи договор още преди войната и те се явяват негови коалиционни партньори в световната икономика.

putin_600x400-
Владимир Путин победи Запада в икономически план

По последни данни Русия е увеличила износа на суров петрол за Китай с цели 55% спрямо миналата година. Дори е изместила Саудитска Арабия като основен доставчик на петрол в Китай.

Връзките на Русия с Индия също са много засилени. Там също се изнасят значителни количества петрол и газ. На руска територия пък се очаква да бъдат открити няколко индийски хранителни вериги.

Евелина Лютова

В Бразилия и ЮАР ситуацията е сходна. Там никой не се вълнува от войната в Украйна и се продължава да се работи с Русия, при това в още по-големи количества.

За сметка на това Германия затъва. „Северен поток 2“ бе спрян, а „Северен поток 1“ се използва само на 40% от капацитета му. ЕС е пред огромна криза и в основата е Вашингтон.

Оказа се, че Русия може без Европа, но Европа не може без Русия. Владимир Путин победи в икономическата война със Запада.

Българското потекло на Путин

Русия никога няма да опустоши България, защото руският президент Владимир Путин има по-специални отношения именно с България. Оказва се, че неговият род води началото си от българските земи. Това разкри доц. Добринка Райчинова в интервю, писа Desant.net.

Нейната теория гласи, че един от предците на днешния руски лидер е българин. След потушаването на Чипровското въстание през 1688 г. едно момче с фамилията Путин бяга от българските земи и се заселва в Русия. Там се жени за рускиня и започва знатният руски род Путин.

И до днес обаче такава друга фамилия в цяла Русия няма. Според някои историци фамилията Путин е българска.

putin_600x400-2
Владимир Путин е българин?

Не се знае дали самият Владимир Путин е наясно с българското си минало, но някои източници твърдят, че той е запознат с тази теория. Именно това е причината все още да не се отнася с България прекалено строго.

В момента България е в неприятелския списък на Русия, но правителството на Кирил Петков направи всичко възможно това да се случи. Преди година обаче, когато се разрази скандалът с руските шпиони у нас, Путин не сложи България в черния си списък.

Счита се, че въпреки всичко руският президент няма да бъде прекалено суров с България. Той иска да върне руското влияние в нея, но от посланик Митрофанова е информиран, че българският народ в по-голямата си част е русофилски, така че няма да има нужда от големи революции.

Русия и България братски държави

Русия няма да посегне на България, каквото и да става. Владимир Путин ясно си дава сметка, че по-голямата част от българския народ все още е русофилска и не би го предал.

Това стана ясно от изявлението на зам. министъра на външните работи на Русия Александър Грушко. Той е категоричен, че няма как руската държава да посегне на българската, при положение че народите им са толкова дълбоко свързани чрез Руско-турската война от 1877-1878 г., пише Offnews.bg.

Изказването на Грушко в случая отразява цялостната позиция на Русия относно взаимоотношенията с България. Колелото започва да се върти отново и е все по-вероятно България да се завърне в руската сфера на влияние, особено ако от Запада продължават да потъпкват свободната българска воля по въпроса със Северна Македония.

putin_600x400 (5)
Владимир Путин гледа на България с позитивни очи

Медиите на Кремъл отбелязват, че Русия никога не е гледала на България като на вражеска държава. Въпреки конфронтациите от последните години, Путин не включи България в черния си списък миналата година, а заслугата за това е на президента Румен Радев, който опитва да лавира между Изтока и Запада.

Изявлението на Грушко е в контекста на това, че в България са разположени четири бази на НАТО. Това за него е напълно излишно, ако говорим за защита, защото Русия никога няма да нападне братска страна. Същата е позицията и на Владимир Путин, който досега можеше да съсипе България, ако пожелае, но не предприема нищо в тази насока.

Има информации, че в последния си разговор с Румен Радев Путин го е посъветвал да помисли за премахването на тези чужди бази. Някои слухове твърдят, че от там идват и изявленията на Стефан Янев и ген. Радев около Коледа, че няма да се правят нови военни бази на НАТО у нас.

Още за Путин четете надолу!

 

„Една вяра, един език“

Русия се разграничи от скандалния за България филм „Една вяра, един език“ на Елена Мироненко. Руското посолство в България излезе с позиция, че Русия няма нищо общо с този филм и той е създаден на базата на авторското мнение и нищо повече, писа Glasove.com.

Във филма е направено всичко възможно да се злепостави България в полза на Северна Македония. Там се твърди, че родината на славянската азбука е Македония. България дори не е спомената като център на православието и книжовността на Балканите. Според автора България няма нищо общо с братята Кирил и Методий. Във филма се твърди, че славянската писменост се заражда в Охрид.

putin1_600x400
Владимир Путин защити България

Всичко това обаче не се потвърждава като официална позиция на Русия. Напротив, президентът Владимир Путин смята, че с подобно преиначаване на историята Русия само уронва престижа си. Ето защо се счита, че Путин е накарал руското посолство да се разграничи от този руски филм.

Според някои политически анализатори позицията на Владимир Путин в отношенията между България и РСМ цели да остави македонците извън ЕС, за да няма още американски военни бази в близост до Русия. Затова Путин защитава България, която е единствената пречка пред Северна Македония по пътя й към ЕС.

Още за Владимир Путин ще прочетете по-надолу!!

Подкрепа за Румен Радев

Русия подкрепи кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат. Това прави преизбирането им на практика сигурно. Дори се счита, че то може да дойде още на първи тур, което ще е прецедент в новата ни история.

Преди по-малко от месец Владимир Путин намали цените на газа, като направи впечатление, че най-ниската цена беше отредена за България. Това е огромен жест, който говори, че руският лидер е доволен от служебния кабинет на Радев и желае да продължи да работи с него, писа Alarmanews.com.

putin_600x360
Владимир Путин подкрепи Румен Радев

Разбира се, нищо не се дава даром и затова е близко до мозъка, че най-вероятно ген. Радев е обещал да работи в следвашите 5 години с Русия и това се изразява в построяването на нов газопровод, който ще донесе големи руски печалби.

Двете големи Велики сили Русия и САЩ този път са единодушни по отношение на Радев и желаят той да остане президент на България. Джо Байдън също има положително мнение за служебното ни правителство, тъй като преди дни излезе негова снимка с нашия премиер Стефан Янев.

Още за Путин четете надолу!

Фалитът на САЩ

Със САЩ е свършено след края на войната в Афганистан. Това стана ясно от изявление на руския президент Владимир Путин пред аудиторията на Източния икономически форум, проведен във Владивосток, предаде ТАСС.

Според него никоя държава не може да оцелее след такива чудовишни финансови загуби, каквито поражението на американците в Афганистан понесоха. За 20 години САЩ похарчи 1 трилион и половина долара, които отидоха на вятъра след изтеглянето на „янките“ от фронта, пише Skandalno.net.

„В Америка бяха похарчени 1,5 трилиона долара за война, която бе загубена. Това няма как да няма много тежки икономически последствия за САЩ, дори фатални последствия. Там са пред фалит и това не е тайна“, разкри гледната си точка Путин.

vladimir-putin_600x400
Владимир Путин очаква фалита на САЩ

Освен всичко друго той е на мнение, че американците са обрекли на злощастна съдба всички афганистанци, които по време на войната работеха като част от администрацията. След изтеглянето на американските войници тези афганистанци бяха репресирани и унижавани от талибаните, поради което в момента са със статут на бежанци в Европа.

Според Путин начинът на изтегляне на американските войски е изключително подъл, тъй като на практика са оставили местното население в ръцете на талибаните. Докато преди 32 г., когато СССР се изтегли от Афганистан, той остави свои хора за още няколко години в страната.

„Въпреки че беше към края на съществуването си, СССР остана в Афганистан до 1992 г., 3 години след като изтегли войските си. Защото в противен случай щеше да има хуманитарна катастрофа в тази държава, каквато ще има сега“, смята Владимир Путин.

Според анализаторите след фалита на САЩ, който е неизбежен и ще дойде съвсем скоро, ще последва американска национална катастрофа. Това ще даде цялата власт по света на Русия и Китай и Изтокът ще започне да властва.

Още за руския лидер можете да прочетете по-надолу!

Краят на долара!

Третата Световна война чука на вратата след брутална подигравка на Владимир Путин с Америка. Руският президент се изгаври по зверски начин с националната валута на САЩ, което според повечето анализатори е повод за обявяване на война от страна на Джо Байдън.

Путин осъществи процес на дедоларизация. Той ликвидира американския долар като средство за парични взаимоотношения на руснаците с чужбина.

В международен план Русия спира да използва долара и се прехвърля изцяло към еврото. Всичко това обаче важи само за държавите, които не използват руската рубла, на която Путин много държи.

putin_600x370
Владимир Путин с тежък удар срещу САЩ

С действията си Русия е напът да срине тотално американската икономика, която и без друго е в регрес. Според мнозина именно това е целта на президента на най-голямата държава в света.

„Путин цели убиване на САЩ, но по мирен път. Ако се вгледате детайлно, той провежда тиха нова Студена война, без американците даже да се усетят. Целта е пълен срив на американската икономика, с което ще я ликвидира като Велика сила и ще я направи зависима от Изтока.“ – пишат медиите в Русия.

Поради всички тези причини Джо Байдън няма как да не е бесен и да търси спасение за САЩ. Единственото, което може да стори Америка, преди корабът напълно да е потънал, е да се спаси с военни действия, както е свикнала.

Този път обаче положението изглежда доста сложно, тъй като противникът е Русия, а не Виетнам или Афганистан. Руската държава е изнесла на гърба си какви ли не войни, включително прекия дуел с Хитлер. Войската на Русия се счита за непобедима, а руският войник за железен.

„Байдън знае, че към момента не може да победи Путин на фронта. Затова все още не е обявил война на Русия. Други варианти обаче няма, ако иска да спаси САЩ от лапите на Владимир Путин.“, считат в Русия.

Най-вероятно до Трета Световна война ще се стигне, като в момента САЩ се готви за нея. Големият американски страх е включването на Китай на страната на Русия. В Китай вече отбелязаха, че дедоларизацията е подигравка на Путин със САЩ, писа Bg-voice.com.

Нов СССР

Лидерът на Русия си е поставил много амбициозна цел. Владимир Путин иска да възстанови Съветския съюз, доколкото е възможно към днешна дата.

В проекта на Путин влизат Русия, Украйна и Беларус като основни стълбове на СССР. Привличането на Беларус няма да е проблем, тъй като Лукашенко неведнъж афишира добрите взаимоотношения с руската държава.

С Украйна обаче ситуацията е по-особена. След анексирането на Крим украинската държава е враждебно настроена към Русия. Въпреки това обаче огромна част от населението на Украйна все още симпатизира на руснаците и ги има за братски народ.

putin_600x400-
Владимир Путин връща мощта на Русия като част от СССР

Идеята на Путин е да възроди СССР, за да може да унищожи Запада в този му вид и съответно да го покори след това. Според редица източници от 30 години Владимир Путин мечтае за отмъщение срещу САЩ, които спечелиха Студената война. По онова време Путин е бил агент на КГБ и е понесъл тежко загубата.

Самият Путин загатна за връщането на СССР с обединение на Русия, Украйна и Беларус с думите: Историята предопределя триединството на беларуси, украинци и руснаци в нашия народ, съобщи БТВ.

Планът на Путин включва отслабване на САЩ в икономически план и вербуване на страни от ЕС, както се случва с Унгария на Орбан в момента.

Руският президент няма намерение да нарушава мира по света, а ще гони целите си по мирен начин, доколкото това е възможно.

Още за Путин можете да научите по-надолу в текста!

Миг-29 свален от САЩ

Руският президент Владимир Путин е на мнение, че България повече губи от членството си в НАТО, отколкото печели нещо. Това стана ясно от изявлението му по повод трагедията с българския изтребител в Черно море.

Преди няколко седмици самолет Миг-29 от българските военно-въздушни сили се изгуби над Черно море по време на тренировка. Трагедията с пилота е огромна, а мнозина виждат в това убийство.

putin_600x400 (5)
Владимир Путин разнищи историята с българския изтребител

Сред тях е и Владимир Путин, който открито сподели, че българският самолет е бил свален от САЩ, пише Kritichno.com. Според него това е продължение на гаврата на американците в завода край Пловдив, когато въоръжени военни на САЩ нахлуха при български служители.

„Медиите в България мълчат по случая с падналия в Черно море изтребител, защото зад това стои техният партньор САЩ. Историята ни е научила, че американецът може да действа като чудовище.“, казва Путин.

Според него от време на време Америка си позволява да унижава България, за да й напомня какво ще й се случи, ако кривне от настоящия си път на външна политика. В последните месеци подобно напомняме започна да се случва често, тъй като Бойко Борисов вече не е на власт и в Белия дом се притесняват, че правителството на Румен Радев може да ги изненада неприятно.

Още за Путин четете надолу!

Путин за наглостта на САЩ

Отношенията между Русия и САЩ са изключително обтегнати от няколко години насам, а в момента са в най-ниската си точка. Това разкри руският президент Владимир Путин в интервю, което ще бъде излъчено подробно часове преди срещата му с Джо Байдън в Женева на 16 юни, предаде  Associated Press, цитиран от Investor.bg.

В интервюто Путин разкрива, че поведението на новата американска администрация, която го обяви за убиец, не го изненадва, нито пък го обижда. Той гледа с насмешка на подобни изявления, тъй като са много далеч от истината.

„Това е присъщо за тях. Демонстрират мачо поведение, но само на думи. Не съм ги видял някога да търсят военен конфликт с Русия, защото знаят какъв ще е изходът от нещо подобно.“ – казва Путин в интервюто и подчертава, че ако САЩ имаха шанс да победят Русия на фронта, отдавна да са се опитали да го направят.

putin_600x400
Владимир Путин „закла“ Америка

По думите му става ясно, че американците са силни само на приказки срещу Русия, но се страхуват да започнат война с нея, защото в историята има много примери за руското надмощие на фронта.

Самият Путин също няма желание пръв да атакува САЩ, тъй като за целта ще погуби живота на милиони хора, което противоречи на идеологията му, че Русия трябва да се разраства, но не с цената на пролята кръв.

Още за Путин и Русия можете да научите от предишните ни статии, които са по-надолу в текста!

Русия с ново оръжие

Новото оръжие на Русия е истинско страшилище. Става въпрос за корабната хиперзвукова ракетна система „Циркон“. В момента текат последните й изпитания от държава, след което вече ще може да влезе в употреба, писа Fakti.bg.

„Изобретението е в последния си етап. Разчитаме на него за подобряване сигурността на Русия и за постигане на външно-политическите си цели.“ – заяви Владимир Путин.

Той подчерта, че над 70% от зенитно-ракетните полкове във Военно-космическите сили са модернизирани със системите С-400, а следващата стъпка е да се снабдят войските с С-500.

putin_600x400 (14)
Владимир Путин отново затегна редиците във военно отношение

По всичко личи, че Путин се готви за евентуален военен сблъсък със Запада, който продължава да нагнетява обстановката между двете страни. Действието на „Циркон“ обаче е изключително бързо, направо мълниеносно и много трудно може да се улови предварително.

„За по-малко от 24 часа може да унищожи всичко на пътя си“, смята Путин.

Както се казва, САЩ да му мислят.

Още за Путин – по-надолу!

Спутник V превзе ЕС

Мачът между Русия и Западния свят относно ваксините срещу Ковид-19 приключи. Може да се каже, че официално руската „Спутник V“ е призната за най-добрата в света.

Това стана ясно, след като се разбра, че едни от стожерите на ЕС започват произовдство на руската ваксина, писа Epicenter.bg. Нещо, което е голям удар най-вече по САЩ.

Става въпрос за Германия, Италия, Испания и Франция. В тези страни руската ваксина срещу коронавирус започва производство, като те са сключили договори за това с Русия и не са длъжни да се съобразяват с ЕК.

Така тези четири държави, които са едни от най-влиятелните в ЕС, се присъединяват към Унгария и Словакия, които даже не изчакаха официалното становище на ЕК, а веднага се снабдиха със „Спутник V“.

putin_600x400 (5)
Владимир Путин превзе ЕС по отношение на ваксините

Успехът за Владимир Путин е голям, тъй като на практика той привлича на своя страна най-големите и основни държави на ЕС, с което нанася съкрушителен удар по претенциите на САЩ и Великобритания, че „Пфайзер“/“Бионтех“, „Модерна“ и „Астра Зенека“ са по-ефективни.

По този начин ваксината на Русия се превръща в най-масовата ваксина срещу коронавирус в света. Цяла Латинска Америка вече я използва, както и части от Азия и Африк, а в Европа вече набира скорост.

В България обаче положението е коренно различно. Бойко Борисов не смее да купи руската ваксина, за да не разсърди американците, дори ако това значи „да измрат много хора, ама яко да измрат“, както предрече преди 10 месеца ген. Венцислав Мутафчийски.


Путин за САЩ: Фашисти, расисти и поклонници на Сатана!

Руският президент Владимир Путин не се изказа никак ласкаво за САЩ и Запада като цяло в своя пресконференция. Той разкри пред руските медии, че чувства как дразни западните сили с това, че прави Русия все по-силна и силна, пише Skandalno.net.

„В САЩ се кълнат в Библията, а в същото време подкрепят еднополовите бракове, които са недопустими пред Бога. Теорията за американската изключителност е в тотален разрез с християнската идеология и ценности, повече се доближава до фашизма и расизма.“ – каза Путин.

Владимир Путин
Владимир Путин закла Америка с думите си

Според него Русия е на прага на икономически бум и съвсем скоро ще бъде икономическа сила номер едно в света. За това много е спомогнало и изобретението, което се измисли по време на пандемията.

„Нашата ваксина срещу Ковид-19 е най-ефективната в цял свят. Доказват го резултатите. Западните държави не могат да се примирят, че ги победихме със „Спутник В“, но резултатите не лъжат.“ – твърди Путин.

Според някои анализатори войната между Русия и САЩ става все по-вероятна, защото Джо Байдън няма да се примири с твърденията, че „Спутник В“ е по-добра от „Пфайзер“ и „Бионтех“. Думите на Владимир Путин допълнително изострят отношенията между двата гиганта.


Русия се завръща в България с гръм и трясък!

Русия изгуби 30 години от влиянието си над България, но сега е напът да си го възвърне. Владимир Путин започва да гледа все повече към българската държава, убедени са всички руски политолози.

Според тях дори президентът на Русия ще участва индиректно в парламентарните избори в България след по-малко от 2 месеца. Това ще се случи чрез партията „Възраждане на Отечеството“. Неин лидер е откритият русофил Николай Малинов, който е и председател на Национално движение „Русофили“.

Според мнозина Малинов е руски шпионин и дори срещу него се води разследване. Засега обаче той отрича, че би предал интересите на България в името на Русия.

Лозунгите му обаче започват да събират все повече почитатели, защото той твърди, че България трябва да се отдалечи от Запада и да се сближи отново с Изтока, както беше преди 10.11.1989 г.

Владимир Путин
Владимир Путин нанася своя удар в България

Самият Малинов вярва, че ще пожъне голям успех на 4 април. Той дори обяви, че очаква 200 хил. българи да гласуват за него, съобщи Eurocom.bg.

Имайки предвид, че на избори обикновено гласуват около 3 млн. души, ако очакванията на Малинов се сбъднат, това значи, че той ще получи около 10% подкрепа, което е сериозно число.

Според мнозина зад него се вижда дългата ръка на Владимир Путин, който цели връщане на влиянието на Русия в България. Говори се, че според руския президент моментът за това е благоприятен, тъй като през лятото имаше протести и българите вече не понасят настоящата прозападна власт.

Припомняме, че Путин награди Малинов с отличие, за което се твърди, че е орденът „Дружба“, който се връчва за приноса в единството на руската нация. Това потвърждава тезата, че чрез Николай Малинов Владимир Путин иска да влезе в управлението на България.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

3 Мнения

  1. Борислав Христов

    На изборите, Аз още 50 съкварталци за „Възраждане на Отечеството“!

  2. Слава на Украйна

    Майко колко малоумни глупости сте написали, да се чуди човек кой болен мозък е съчинил цялата тая простотия. Путин и Русия са чао! Това е положението. Второ! Русия никога не е била братска с България, напротив. Убивала ни е, нападала ни е. Окупирала ни е. Винаги са искали слаба България, за да я манипулират по-лесно. Първите които се обявяват против обединението на България 1885г. Който гласува за израждане и РР бял ден да не види.

  3. Един файтон бавно развиващи.

  4. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *