Hristo Grozev 500x450
Христо Грозев без охрана в България

Студен душ за Христо Грозев! Румен Радев го предава на Путин

Христо Грозев остава на произвола на съдбата!

Истински студен душ за Христо Грозев, когото Кремъл издирва от седмици. Представеният като разследващ журналист от много медии, но всъщност медиен магнат с неясен произход на богатството, не се ползва с подкрепата на президента на България.

Макар от екипа на Румен Радев да обявиха преди два дни, че следят ситуацията с Грозев и гарантират сигурността му, фактите говорят друго. Христо, който по принцип живее в Австрия, в момента е в България за празниците, но президентът не му е изпратил НСО за охрана и на практика е без никаква охрана.

hristo-grozev_500x450
Христо Грозев без охрана в България

Всички в ЕС и НАТО изразиха негодуванието си, че преследват български журналист заради публикации срещу Русия, но според някои източници българският президент не намирал Грозев за толкова невинен. Причината е, че този човек изгони руснаците от България в началото на годината и предизвика трусовете в отношенията между България и Русия. Твърди се, че негова статия е уличила руските шпиони, но покрай тях са изгорели и много други руснаци, а оттам България претърпя много щети в областта на туризма.

Въпреки че се вдига такъв шум около Христо Грозев у нас, Владимир Путин съвсем бегло знаел кой е. Той оставил този случай на своите помощници и най-вече на външния министър. За руския президент било ясно, че това е поредният опит на Запада да изкара Русия чудовище и не му придавал големи важности.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *