Putin Petkov 600x378
Владимир Путин маха Кирил Петков

Путин изхвърля Кирил Петков на боклука! Русия измъква България от НАТО

Кирил Петков няма да изкара мандата си и ще се провали заради проамериканските си виждания!

България ще напусне НАТО и ще бъде отново под сферата на влияние на Русия. Такава ще е съдбата и на всички основни държави от Източна Европа. Това обяви като сигурен факт политическият анализатор Валентин Вацев в предаването „Политическо НЕкоректно“, съобщи БНР.

Вацев вижда бъдещето на Европа в зони на влияние. Той твърди, че Русия ще си върне почти всички зони от времето на СССР, тъй като ще принуди НАТО да се свие до границите си до 1997 г. България влезе в НАТО през 2004 г., което значи, че по думите на Вацев ще го напусне.

Той е категоричен, че САЩ ще остави доброволно тези зони на Русия, тъй като няма да има друг избор. Кремъл превърхожда Америка в пъти във военно-техническо отношение и това е причината в момента да се водят преговори за Украйна, вместо директно да се атакуват руснаците.

putin-petkov_600x378
Владимир Путин маха Кирил Петков

Валентин Вацев не вижда голямо бъдеще за настоящото ни правителство именно заради промяната на курса във външната ни политика, която предстои. Според него това правителство е проамериканско и това ще му изяде главата, тъй като предстои България да се върне към зоната на влияние на Русия.

„Кирил Петков е най-проамериканският премиер, когото сме имали през последните 30 години. Това ще доведе България по задънена улица, тъй като Русия ще си върне влиянието у нас. България няма твърда позиция в това отношение, ние сме готови да посрещнем всеки победител на Овлов мост.“, коментира Вацев.

Според него големият проблем пред това правителство е, че то има поставени от САЩ задачи, които няма да може да осъществи. А те са свързани с приемането на Северна Македония в ЕС и поставянето на нови американски военни бази в България.

Президентът Румен Радев е фигурата, която ще провали кабинета „Петков“, понеже ще откаже да подкрепи гореспоменатите цели, а това най-вероятно ще доведе до разпадането на управляващата коалиция.

Чуйте целия материал в това видео филмче:

 

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

13 Мнения

 1. Козяков

  С пожелание за втора поредна успешна година на Политически НЕкоректното ви сайтче!
  Въпрос – Разбрахме личното мнение на Генерал Янев, чухме и ЛИЧНОТО мнение на премиера Петков. Дали или кога ще разберем личното мнение на генерал Радев (какво Му нашепват зад завесите от Козяк)?

  • Владимир

   Няма как ще се върнем, при Русия.
   Но вече сме още по, голяма к****.
   А Русия винаги е била пич.

   • Πyтин: Πлюя нa филмa, ĸoйтo oтpeчe бългapитe! Бългapия e poдинaтa нa нaшaтa aзбyĸa

    Mиxaил Hиĸoлoв 28.12.2021 Bиж 1 мнeниe
    Bлaдимиp Πyтин нe oдoбpявa pycĸия филм, ĸoйтo злeпocтaви жecтoĸo Бългapия и пpeнaпиca иcтopиятa!
    „Eднa вяpa, eдин eзиĸ“

    Pycия ce paзгpaничи oт cĸaндaлния зa Бългapия филм „Eднa вяpa, eдин eзиĸ“ нa Eлeнa Mиpoнeнĸo. Pycĸoтo пocoлcтвo в Бългapия излeзe c пoзиция, чe Pycия нямa нищo oбщo c тoзи филм и тoй e cъздaдeн нa бaзaтa нa aвтopcĸoтo мнeниe и нищo пoвeчe, пиca Glаѕоvе.соm.

    https://zona98.com/1286/vladimir-putin/ ТОВА Е ИСТИНАТА !!!

 2. Иванчето

  Интересни събития се завъртяха на международна сцена. А Бълария като държава и като политическа прослойка видимо изостава и в отразяването им и най-вече в осъзнаването им. В тази връзка политически анализатори като Зорница Илиева, Иво Христов, Валентин Вацев биха могли да хвърлят малко светлина в тунела. Адмирации за избора на гост за 02,01 !!!

 3. Урумов

  Умни сте и двамата. Чудесно интервю. Това с цената е много вярно. И мисля че трябваше да се плати някаква цена, за да може България да се отърси от недоразумението герп и смешника. Външната политика е хубаво нещо наистина ама каква външна политика може да има държава която изчезва с невероятни темпове? Вече има повече българи в чужбина, отколкото в България.

  • Дали ще доживеем да видим политици, не само икономисти, адвокати, историци, …… а ДИПЛОМАТИ, които да направят България привлекателта държава, място за добър живот на БЪЛГАРИТЕ и да се завърнат живи и здрави емигрантите защото ще бъде място за плавене на почтен, безопасен бизнес, с работни места, доцре платени, с висока производителност на труда, с данъци такива, че да не се ограбва народа с „ПЛОСЪК“ данък върху доходите, а политиците и останалите високо платени чиновници, лекари, банкери, застрахователи, магистрати, шефове на пенсионни агенции, да не плащат данъци за сумите над 3000 лева, когато месечните им заплати са над 50-60-80- 100-200 хиляди лева месечно!
   Каква е тази ПОРОЧНА ДАНЪЧНА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ!
   ДА СЕ ВЗИМА ОТ ХОРАТА С НИСКИ ДОХОДИ, ДА СЕ ДАВА ШАНС НА БОГАТИТЕ ДА ТРУПАТ МИЛИОНИ НА ГЪРБА НА НИСКО ПЛАТЕНИТЕ БЪЛГАРИ.
   ДАЛИ ПРИ ДОБРА И СПРАВЕДЛИВА ДАНЪЧНА, ,ПЕНСИОННА, ЗДРАВНА, ОБРАЗОВАТЕЛНА СИСТЕМА НЯМА ДА СТАНЕ БЪЛГАРИЯ ПРИВЛЕКАТЕЛНА И ЗА СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ В МАКЕДОНИЯ? ТОГАВА И ТЕ ЩЕ СЕ ГОРДЕЯТ С БЪЛГАРСКИТЕ СИ КОРЕНИ И ОБЩАТА НИ ДЪРЖАВА, ОБЩАТА НИ ИСТОРИЯ, ОБЩАТА НИ КУЛТУРА, ЕЗИК И ПЕСНИ ДО 1944 ГОДИНА!

 4. Цуцака

  Не съм съгласен с трактовката на г-н Вацев за струпването на войски от РФ край Украйна. Истината е следната – с това струпване РФ показва, че ако Украйна започне офанзива за възвръщане на източните си територии, РФ няма да води локална, а тотална война. Защо? Защото Украйна е отлично потготвена да спечели локална викотехнологична война със своите Байрактари , Джевелини , стингери и пр. Припомням , че азеро-арменската война свърши за 44 дена …

  • Байрактар 2

   Абсолютно некоректни глупости!

  • Веселяко, завчера един руски военен анализатор написа, че войната Русия – Юкрейн ще трае само 8 (ОСЕМ) МИНУТИ!
   Времето, за което хиперзвуковите им ракети ще унищожат със свръхточни (жилещи) удари щабове, командни и
   информационни центрове, хранилища за ГСМ, муниции, техника. Това няма да е война на джавелини, Байрактари,
   танкове „Оплот“. Войниците ще се лежат в окопите, живички и здравички, ще чакат някой да им каже накъде да тичат!
   На мен ми звучи правдоподобно!

   Прави сте с отказа да публикувате горното! Хлебецът е по-важен!

   • Дали ще доживеем да видим политици, не само икономисти, адвокати, историци, …… а и образовани ДИПЛОМАТИ, които да направят България привлекателна държава, място за добър живот на БЪЛГАРИТЕ и да се завърнат живи и здрави емигрантите защото ще бъде място за правене на почтен, безопасен бизнес, с работни места, добре платени, с висока производителност на труда, с данъци такива, че да не се ограбва народа с „ПЛОСЪК“ данък върху доходите, а политиците и останалите високо платени чиновници, лекари, банкери, застрахователи, магистрати, шефове на пенсионни агенции, да не плащат данъци за сумите над 3000 лева, когато месечните им заплати са над 50-60-80- 100-200 хиляди лева месечно!
    Каква е тази ПОРОЧНА ДАНЪЧНА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ!
    ДА СЕ ВЗИМА ОТ ХОРАТА С НИСКИ ДОХОДИ, ДА СЕ ДАВА ШАНС НА БОГАТИТЕ ДА ТРУПАТ МИЛИОНИ НА ГЪРБА НА НИСКО ПЛАТЕНИТЕ БЪЛГАРИ.
    ДАЛИ ПРИ ДОБРА И СПРАВЕДЛИВА ДАНЪЧНА, ,ПЕНСИОННА, ЗДРАВНА, ОБРАЗОВАТЕЛНА СИСТЕМА НЯМА ДА СТАНЕ БЪЛГАРИЯ ПРИВЛЕКАТЕЛНА И ЗА СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ В МАКЕДОНИЯ? ТОГАВА И ТЕ ЩЕ СЕ ГОРДЕЯТ С БЪЛГАРСКИТЕ СИ КОРЕНИ И ОБЩАТА НИ ДЪРЖАВА, ОБЩАТА НИ ИСТОРИЯ, ОБЩАТА НИ КУЛТУРА, ЕЗИК И ПЕСНИ ДО 1944 ГОДИНА!

 5. Сергей К

  По точка първа , не само че е възможно ,а даже необходимо ( американците си дават ясна сметка за това ). По втория пункт като страна членка на НАТО там много ясно е регламентирано кога и при какви обстоятелства се разполагат войски ( въпреки изказването на този или онзи политик )…… По точка трета вече трябва да внимаваме много в картинката (щот’ Борисов успяваше да се справи с международното положение , беше добре и с Путин и Ердоган ) Сега една непремерена стъпка с Турция и след това и НАТО не може ни помогна ……. А за основните вътрешни проблеми , е , след като са заявили , че ще се справят , паживеем – увидем ……….

 6. Завчера от гражданското летище Бургас са излетели два огромни транспортника С-5 Galaxy. Тях ги използва само американската авиация. Чий са дирили у нас? Вероятно са донесли нещо, което не са сребристи елхички, нито коледни играчки! Най-вероятно са оставили нещо, от което можем само да пострадаме жестоко! Не са спрели да заредят – покриват разстояния от 12000 км! Такива видях пак там през 1999 г – войната със Сърбия! Какво, пак ли война! Ние не искаме война, още повече с Русия! Русия ще отговори на първата изстреляна срещу нея ракета! Свирепо!
  България трябва спешно да се оттегли от разбойническото НАТО, да закрие американските бази у нас! Нас ни използват като територия, а не като военна сила! Най-големият злодей в историята – Хитлер на се довери на българската войска, и правилно! В Пентагона има много сбъркани гащници с лампази, от които можем да дочакаме какво ли не!

 7. Plamen Galabov

  Добър и точен за 6 месца по-късно коментар! С нетърпение чакам да видя ще се сбъднат ли останалите прогнози! 🙂

 8. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *