Gal Sason 600x370
Гал Сасон с прогноза за 2022 г.

Пророкът Гал Сасон: 2022 г. е годината, в която Румен Радев ще върне България към Русия!

Гал Сасон предрече множество промени в България през 2022 г.!

Новата година вече е факт, а с нея започнаха много очаквания за нови неща. Политическият живот у нас ще бъде горещ и през 2022 г. Това стана ясно от пророчествата на ясновидеца Гал Сасон.

Той е категоричен, че ще има ново пренареждане на силите. Ще има много революции и промяна на цялостния курс на България във външната политика.

Сасон вижда ясно, че тази година ще има един ясно изразен лидер и това е Румен Радев. От президента ще зависи почти всичко, въпреки че България е парламентарна република.

gal-sason_600x370
Гал Сасон с прогноза за 2022 г.

В предсказанията на Гал Сасон прави впечатление нещо много интересно. България ще остави на произвола на съдбата членството си в ЕС и НАТО и отново ще установи дружба с Русия. Разбира се, най-вероятно няма да напусне евроатлантическите организации, но постоянно ще „спъва“ атаките им срещу Русия.

Всъщност това „спъване“ вече започна с отказа да бъде приета Република Северна Македония в европейското семейство. Румен Радев не дава и дума да се каже в тази насока и постоянно отрязва нашите съседи по пътя им към обединена Европа.

Министърът на отбраната от новото правителство Стефан Янев също вече загатна, че ще работи за Русия, след като отказа на САЩ да бъдат сложени допълнителни военни бази у нас. Това не се хареса на премиера Кирил Петков, но президентът Румен Радев подкрепи Янев и така амбициите на Америка бяха отрязани.

Според Гал Сасон в България ще настъпят огромни промени. Българите най-после ще осъзнаят, че вървят по грешен път и затова отново ще прегърнат Русия, с която бяха първи дружки цели 45 години преди време.

Бъдещето на България, което Сасон вижда, е светло. Това е така, тъй като Русия ще върне своите позиции у нас, а това е желанието на повече от 70% от българския народ.

„България ще тръгне нагоре при Румен Радев, защото ще се сприятели отново с Русия“, предсказва Гал Сасон.

Целия материал чуйте ТУК:

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Източници: Topnovini.bg, Pro4eti.eu

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

3 Мнения

 1. Вергиния Малинова Гайдарска

  Най – после, политиците узряха за глобалната политика, ако не защитаваш интересите на народа си, какъв държавник си!
  Браво на Генерал Румен Радев, Президент на България!
  Той е с 20 хода напред пред останалите – мъдър, всеодаен, принципен, балансиран, дипломат, остър когато трябва и твърд като скала, когато защитава интересите на народа, такъв Президент ни го роди ситуацията, в която се намираме!
  А Генерал Стефан Янев е родолюбец, патриот, стиховете на Ботев му подхождат най – добре:
  “ Какви е деца раждала, ражда и сега, българска майка юнашка“
  Генерал Янев е военен стратег, оценява обстановката, прогнозира, предвижда!
  С такива лидери – водачи,, България е спокойна за утрешния ден! Да бъде и да процъфтява!!!

 2. К Радев

  Краино време беше. Стига с тезш Американци!, Усраха ни земята, морета. Каде минат е смрад. От кого ни позят!, от крокодили, лъвове, от какво!. Те носят само смрът, нищо друго. Продадоха ни за два гроша царисти и костовисти, и разни Боиковисти.

 3. Марио Брос

  Ти да видиш!Не стига ,че публикацията е стара,Ами и тия „пророчества“.Бунтове?Къде ?В социалните мрежи ли? Повечето българи там се бунтуват.Май пак само ще се надяваме,че на изборите народа правилно е отсъдил.И да чакаме обещаната промяна,но май и там има разминаване.Все пак да им дадем шанс!

 4. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *