Антон Радичев: Давещият се от злоба Радев да си затваря устата!

Антон Радичев стои плътно зад правителството и одобрява напълно работата на Бойко Борисов!

Известният актьор Антон Радичев е сред подписалите се в подкрепа на властта звезди. Той смята за недопустимо това, което се случва в държавата през последните месеци.

Звездата от „Оркестър без име“ е против протестите, защото смята, че те нагнетяват излишно напрежение. „Властта се взима на избори, а не на улицата“, отсича 73-годишният актьор.

Той е сред онези българи, които намират управлението на Борисов за правилно, както и дейността на Иван Гешев. Според него на тях умишлено им се пречи да работят по-добре, тъй като други имат болна амбиция за власт и пари.

anton-radichev_600x400
Антон Радичев е твърдо за Бойко Борисов

„България пак е разделена и този път е по-страшно от това, което беше след 10.11.1989 г. Точно сега, когато има пандемия и тежка икономическа криза, когато сме в чакалнята на еврозоната, трябва да сме единни, но не сме заради един кръг от хора.“ – смята Радичев.

Той определя хората, които са срещу Борисов, като „давещи се от злоба лица“. В това число спада и президентът Румен Радев, пише Epicenter.bg.

„Никой няма право, даже и президентът, да нарича една част от хората „мутри“. Никой няма право, даже и президентът, да призовава към бунтове и метежи. Никой няма право, даже и президентът, да се меси в независимата ни съдебна система и то точно сега, когато главният прокурор е напът да разбие олигархичната система. Всичко това може да съсипе нашата общо-взето спокойна и подредена държава.“ – смята Антон Радичев.

Според него Румен Радев създава заплаха за европейския път, по който е поела страната ни. Действията му връщат България с 30 години назад, което за актьора е недопустимо за един президент.

Останалите известни личности от гилдията на творците, които са се подписали под декларация в защита на правителството, са: Калин Сърменов (актьор, директор на Сатиричния театър), Христо Мутафчиев (актьор, председател на Съюза на артистите), Евгени Будинов (актьор, депутат от ГЕРБ), Юлий Москов (издател), Христо Стоянов (писател), Николай Урумов (актьор), Благовест Аргиров (певец).

Прочети още

Cvetana Maneva1 600x370

Цветана Манева: Има едно единствено спасение за България и то се казва Румен Радев!

Цветана Манева стои плътно зад Румен Радев на предстоящите президентски избори на 14 ноември! Звезадата …

3 Мнения

  1. Стефан Здравков

    Г-н президент Радев, г-н Чолаков, тук съм оставнил място за Вашите отговори! На тези от последния месец, иначе през тази половин вековна сага те нямат чет!Надявам се съветниците и особено Главният секретар Д.Стоянов, още веднъж да са прочели конституцията, а ВАС постановките на ООН и ЕК за дискриминация и стигматизация, за да престанат неадекватните отговори! Решението на Вашата Комисия по опрощаванията е в нарушение на конституцията и представлява опасен прецедент за журналистиката и Гражданското общество! Надявам се да сте разбрали, че това дело 7783/19г. е за гражданските права и свободи! ВАС премълчава колко граждани, като мен през 2009г. са осъждали общините си за неправомерно повишени данъци?Даже неправилно завеждат и друго дело под същия № 259/09г. А дали някой ще се осмели да води подобни дела, като знае как са наказали мен?! Давате ли си сметка колко сираци и читатели на в. “Сирак” ще се осмелят да се борят за правата си, като виждат как няма да получат защита от никъде? Дори и от президента, за когото са гласували?! За това тези броеве ще ги отпечатвам в повече от хиляда екз. и да ги раздавам на всеки срещнат да видят какъв президент и Съд имаме в държава член на ЕС?!…Дали пък няма да се поправите?!..Ден преди да тръгна за София писах.че към 13,30ч. ще бъда пред президентството! Бях към 13,10ч. и от охраната на ВАС и Президентството разбрах, че никой не приема граждани, г-н Чолаков и Д. Стоянов са в карантина за “Ковид19”и няма да мога да им покажа как изгарям техните писма и Решения на ВАС! Разказват, че в такива съкровени мигове човек остава насаме със себе си и съвестта си!Дали споменатите при това общочовешко изпитание и жертвоприношение не са се замислили и самовглъбили?Какво сме отредили на един човек, който не е престъпник, а сам си е поставил диагнозата “Розофил”! За разлика от съдените от Вас педофили, некрофили и пр., това заболяване той получ

  2. Marin RUSEBORN

    Фактът че този се титулира “актьор” в същност не означава че не е една малка мутричка. При една нова народна власт всички ще сте на поправителни лагери! Е, този път ще ви позволим да имигрирате!

  3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *