Георги Атанасов
Георги Атанасов е фен на Тодор Живков

Журналистът Георги Атанасов: Промити мозъци такива, да живее Русия, ЕС и НАТО ни унищожават! (ВИДЕО)

Георги Атанасов е бесен от управлението на ГЕРБ и се обявява твърдо против него!

Спортният журналист Георги Атанасов подкрепя с две ръце протестите срещу правителството и е на мнение, че Бойко Борисов отдавна трябваше да е забравен, ако България беше нормална държава, както самият той се изрази в предаването на Крум Савов по „7/8 ТВ“.

Атанасов обаче стигна доста далеч в критиките си към Борисов, като открито заяви, че по времето на Тодор Живков страната ни е имала много по-голям просперитет. Той даже се скара със зрител на предаването, който се включи на живо в ефир.

Зрителят каза, че при едни нови избори отново челни позиции ще заемат комунистите и гербаджиите. За него обаче гербаджиите били по-малкото зло.

Тогава Георги Атанасов подскочи като попарен и изригна в ефир, че по времето на комунизма животът в България е бил по-добър. Той посочи като аргумент, че продължителността на живота на българина е била с 10 години по-висока.

При което зрителят избухна и го нарече Живковист. Атанасов отвърна на удара с „По-добре Живковист, отколкото Бойковист“.

gorgi-e1595089662419_600x400 (1)
Георги Атанасов бесен на властта

„Вие, господине, сте образец на промитите мозъци, трапанираните мозъци“, обърна се 63-годишният журналист към човека на телефона.

Според зрителя твърдението на водещия Крум Савов, че за 1300 години България никога не е била в по-унизително положение, е напълно безпочвено, тъй като България е член на НАТО и Европейския съюз. Савов и Атанасов обаче реагираха със смях на това изказване.

Въпросният зрител упрекна водещия в това, че се е превърнал в комунист, който иска да върне корупцията от 90-те години на миналия век. Крум Савов пък отвърна, че преди 25 години корупцията е била 10%, а сега е 50-60%.

Интересното е, че този зрител твърди, че не е гласувал никога за ГЕРБ. Няма да гласува и за Христо Иванов, който според него се е прегърнал с комунистите. За кого е гласувал и ще гласува, остава загадка, но е факт, че смята ГЕРБ за по-удачния избор пред БСП.

Изгледайте видеото от гостуването на Георги Атанасов при Крум Савов, защото си заслужава!

“Фигурин

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *