Журналистът Георги Атанасов: Промити мозъци такива, да живее Русия, ЕС и НАТО ни унищожават! (ВИДЕО)

Георги Атанасов е бесен от управлението на ГЕРБ и се обявява твърдо против него!

Спортният журналист Георги Атанасов подкрепя с две ръце протестите срещу правителството и е на мнение, че Бойко Борисов отдавна трябваше да е забравен, ако България беше нормална държава, както самият той се изрази в предаването на Крум Савов по „7/8 ТВ“.

Атанасов обаче стигна доста далеч в критиките си към Борисов, като открито заяви, че по времето на Тодор Живков страната ни е имала много по-голям просперитет. Той даже се скара със зрител на предаването, който се включи на живо в ефир.

Зрителят каза, че при едни нови избори отново челни позиции ще заемат комунистите и гербаджиите. За него обаче гербаджиите били по-малкото зло.

Тогава Георги Атанасов подскочи като попарен и изригна в ефир, че по времето на комунизма животът в България е бил по-добър. Той посочи като аргумент, че продължителността на живота на българина е била с 10 години по-висока.

При което зрителят избухна и го нарече Живковист. Атанасов отвърна на удара с „По-добре Живковист, отколкото Бойковист“.

gorgi-e1595089662419_600x400 (1)
Георги Атанасов бесен на властта

„Вие, господине, сте образец на промитите мозъци, трапанираните мозъци“, обърна се 63-годишният журналист към човека на телефона.

Според зрителя твърдението на водещия Крум Савов, че за 1300 години България никога не е била в по-унизително положение, е напълно безпочвено, тъй като България е член на НАТО и Европейския съюз. Савов и Атанасов обаче реагираха със смях на това изказване.

Въпросният зрител упрекна водещия в това, че се е превърнал в комунист, който иска да върне корупцията от 90-те години на миналия век. Крум Савов пък отвърна, че преди 25 години корупцията е била 10%, а сега е 50-60%.

Интересното е, че този зрител твърди, че не е гласувал никога за ГЕРБ. Няма да гласува и за Христо Иванов, който според него се е прегърнал с комунистите. За кого е гласувал и ще гласува, остава загадка, но е факт, че смята ГЕРБ за по-удачния избор пред БСП.

Изгледайте видеото от гостуването на Георги Атанасов при Крум Савов, защото си заслужава!

“Фигурин

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Оръжието за Украйна Лидерът на БСП олекна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *