Къци Вапцаров за протестите: За Бога, братя, не плащайте данъци!

Къци Вапцаров подкрепя протестите, но има малко по-различен поглед за тях!

Шоуменът Къци Вапцаров е една от известните личности у нас, които най-много са против правителството. Той не се страхува да го заявява непрекъснато, което е видно от Фейсбук публикациите му.

Наскоро авторът на „Риск печели, риск губи“ обяви в социалната мрежа една доста по-различна гледна точка за протестите. Според Къци, Борисов и екипът му ще паднат мигновено не с блокади по улиците, а със спиране на данъците и работата на институциите.

Къци Вапцаров
Къци Вапцаров подкрепя протестите по интересен начин

„Аз имам по-различно мнение за протестите. Ако всички спрат да плащат данъци, правителството ще падне. Няма как да глобят 100 000 човека примерно. Освен това ще помогне и стачкуването на отрасли като транспорт, горива и т.н. Ако се блокира нещо, то нека това да са сгради като парламента например, и то само в работно време. Така цялата държава ще спре и няма как да не подадат оставка.“, смята Къци Вапцаров.

Във Фейсбук той разкрива още, че намира управляващите за мафия. Тв продуцентът е на мнение, че Бойко Борисов трябва мигновено да си ходи, защото само пречи на държавата.

Критиците на Къци веднага го обвиниха, че е срещу правителството, защото не спечели конкурса за директор на БНТ, а това място зае Емил Кошлуков. Факт е обаче, че Вапцаров има право да се чувства обиден, защото има далеч по-богат и успешен опиот в телевизията от Кошлуков.

„Навремето имаше една фраза „За бога, братя, не купувайте“. Сега бих я перифразирал на „За Бога, братя, не плащайте данъци“ – смята легендарният водещ на токшоу „Невада“.

Според него оправданието, че няма по-добри от ГЕРБ и затова да останат те на власт, е нелепо.

„По логиката на много българи, ако една жена е бита от мъжа си, не трябва да го напуска, докато не е наясно кой ще е новият й мъж.“ – пише иронично в мрежата Къци Вапцаров.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Стоян Алексиев

Стоян Алексиев бесен: Шефът на мафията Борисов разграби горите и плажовете ни с крадени пари!

Актьорът Стоян Алексиев е бесен от това, което прави Бойко Борисов с България през последните …

Едино мнение

  1. Браво,Емануелче,само така! Смело отстояваш истината. Възхитен съм от теб! Печелиш моето уважение завинаги! Винаги с Русия-нашите православни братя и наши Освободители! ❤

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]