Гена Трайкова
Гена Трайкова тръгва да съсипва Бойко Борисов

Уволнената Гена Трайкова към Борисов: Затвор или куршум в главата, ти избираш!

Гена Трайкова е бясна от своето уволнение и се заканва да отмъсти на Бойко Борисов!

Още една журналистическа глава падна и тя е отново на журналист, който е против статуквото и Бойко Борисов. Става въпрос за Гена Трайкова, която само преди дни изгуби работата си в bTV, съобщи агенция ПИК.

Трайкова, която в продължение на 6 години заемаше шефски пост в Новините, се е върнала от отпуск след празниците и веднага й съобщили новината, че трябва да освободи мястото си. Тя е поредната жертва на новите собственици на медията.

В Би Ти Ви се правят множество промени, но прави впечатление, че се уволняват само журналисти, които не изпълняват поръчките на Бойко Борисов.

Преди месец работата си изгуби и Венелин Петков, който също през годините се стараеше да отразява обективно политическата обстановка у нас.

Гена Трайкова
Гена Трайкова тръгва да съсипва Бойко Борисов

Подобно на Петков, и Гена Трайкова се зарича да си отмъсти, защото е убедена, че уволнението й е политическо и идва директно от Бойко Борисов. Русокосата новинарка има доста информация срещу премиера, която е трупала през годините и сега ще я пусне в експлоатация,

Според Трайкова Борисов има прекалено много грехове, които могат да го изпратят незабавно в затвора. Доста хора могат да свидетелстват срещу него, но все още не го правят, защото, докато той е държавата, никой няма да ги чуе, понеже съдебната система е в зависимост от изпълнителната власт.

Затова журналистката е убедена, че Борисов трябва да падне от власт на всяка цена на 4 април. Само така той ще стане уязвим и ще може да бъде съден.

„Ако изгуби изборите, затворът ще е най-малкият му проблем. Има много хора, които само чакат да му теглят куршума.“ – отсича Гена Трайкова.

Капката, която преляла чашата на търпението на Борисов, който отдавна искал да разкара Венелин Петков и Гена Трайкова от пътя си, дошла през есента на 2019 г., когато двамата провели кампания срещу Йорданка Фандъкова на местните избори в София, писа Tribune.bg. По този начин ГЕРБ без малко да изгуби столицата, с което щеше да сдаде властта.

Тогава Бойко Борисов отсякъл пред свои доверени хора, че трябва да се направи всичко възможно да се „усвои“ bTV, както се получи с Нова телевизия. Днес точно това се случва.

Демир бозан билки за бъбреци

Трайкова никога не е симпатизирала на Борисов. Още когато била начинаещ новинар в БТВ, а той главен секретар на МВР, блондинката разправяла пред близките си, че не е виждала по-глупав човек.

Днес обаче Бойко Борисов е премиер, а тя е безработна. След 20 години в БТВ Гена Трайкова ще трябва да си търси нова работа.

За разлика от Венелин Петков обаче, Гена Трайкова знае как да си търси интереса. Тя напуска БТВ с пари за цял един апартамент. Телевизията ще й изплати обезщетение в размер на 10 заплати, което прави около 100 000 лв., писа Pik.bg.

Журналистката смята да вложи част от тези пари в кампания срещу Борисов и екипа му, за да бъде свален от власт. Тя е решена на всичко, само и само статуквото да бъде разцепено и да има някаква промяна на политическата сцена у нас, а с това да се промени към по-добро и живота на българина.

 

 

 

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

Едино мнение

  1. тиквата предател от ГерП

    соросовите мекерета няма да свършат 🙂

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *