Todor Slavkov 600x399
Тодор Славков изпитва носталгия по соца

Тодор Славков: На ви банани сега, нали за тях скачахте, ама си ги вземете от кофите за боклук!

Тодор Славков още не може да приеме предателството към дядо му!

Лъжата за „лошия“ социализъм

Тодор Славков все още не приема капитализма и никога няма да го приеме. Според него времето на дядо му Тодор Живков и управлението му са били истинското добро за страната ни.

Малък Тошко строго осъжда всички, които някога бяха на „сините“ митинги и към днешна дата ги намира за глупаци. „Тези, които преди над 30 години викаха „Кой не скача, е червен“, сега ровят по кофите за боклук, смята синът на покойната Людмила Живкова.

Той е бесен от факта, че не се оценява достатъчно времето на соца, защото тогава България е просперирала, а сега запада с пълна сила.

todor-slavkov_600x399
Тодор Славков изпитва носталгия по соца

„Нямаше банани, да, ето ви ги сега, яжте си ги, но по онова време нито един, подчертавам – нито един човек не ровеше по кофите за боклук, а вижте сега как е.“, казва Малък Тошко, пише Novini.bg.

„Не се оцени това, което направи дядо ми за България. Погледнете жилищните блокове, паркингите пред тях. Сега как строят сградите, няма къде да си спреш колата, а дядо ми мислеше за всичко. Той беше човек, който наистина обичаше българския народ. Много го заболя, когато го предадоха и когато видя как хората го хулят“, твърди синът на Батето.

Малък Тошко беше ярък противник на режима на Бойко Борисов, но не одобрява и този на Кирил Петков. Според него русофобията на Просто Киро ще закопае България и за това ще платят българските граждани.

Тодор Славков одобрява единстено Румен Радев от всички политици днес. Според него президентът е единственият, който се държи така, както подобава на държавен глава, на когото му пука за народа.

Относно войната в Украйна, Славков отказва да коментира, но наскоро се разбра чия страна заема и тя, разбира се, е на Русия. С видео Малък Тошко изобличи лъжата на БНТ, че украинската армия е стигнала до руската граница.

Съсипа Борисов

Шампионът от „Биг Брадър“ Тодор Славков никога не е пестял критиките си към Бойко Борисов. Той не се притеснява да изразява мнението си, че управлението на ГЕРБ съсипа държавата в последните 12 години.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Сега, когато идват избори, Малък Тошко отново ще гласува за БСП, както го е правил винаги. В президентската надпревара той залага на Румен Радев, когото много харесва и определя като единствения независим от партии политик у нас.

Внукът на Тодор Живков е огорчен от всичко, което Борисов и неговото управление направиха. Той все още не може да се примири с бруталните кражби, една по една от които започват да се разкриват от Бойко Рашков.

todor-slavkov_600x400
Тодор Славков срина Бойко Борисов

„Дядо ми построи държавата, а тази крадлива мутра я разруши и ограби. Само лудите биха гласували за Борисов и ГЕРБ“, избухна Славков, писа 365novini.com.

Тодор Славков не вижда нищо положително у Бойко Борисов. Според него лидерът на ГЕРБ, който някога беше охранител на дядо му, може само да краде.

„Единственото, което Борисов научи, е да разтрива ушите на дядо ми“, иронично подмята Малък Тошко, който преди 2 години беше кандидат за кмет на София, писа БЛИЦ.

Още за политическите възгледи на Тодор Славков можете да прочетете по-надолу!

Славков против Америка

Внукът на Тато винаги е бил русофил по душа и не го крие. Тодор Славков е възмутен, че България вече дори не крие, че следва не националните си интереси, а американските.

Вчера по българските телевизии се излъчи един голям срам за цялата ни държава. Това е сваляне на гащите пред Америка. Огорчително е, но най-после се видя от всички какво се случва в България. С тези думи Тодор Славков коментира факта, че всички наши големи телевизии отразиха в продължение на часове встъпването в длъжност на Джоузеф Байдън.

Малък Тошко е убеден, че правилният път на България не минава през САЩ, а през Русия, както беше по времето на неговия дядо. Затова не може да приеме, че от над 30 години у нас се изпълнява планът „Ран-Ът“.

Още за Тодор Славков можете да прочетете по-надолу!


Тодор Славков закла Бойко за Коледа: Всички се навеждат да им го сложи един охранител!

Синът на Батето Тодор Славков продължава да носи комунистическата жилка в душата си. Той е тотално против Бойко Борисов и не го крие.

Според Малък Тошко настоящият премиер така и не е излязъл от униформата на един обикновен охранител.

Тодор славков
Тодор Славков съсипа Бойко Борисов

„Завинаги остана просто една охрана. Напълно се е самозабравил и е време за промяна на цялата система.“ – пише синът на Людмила Живкова.

Той има лична причина да мрази бившия бодигард на дядо си. По негови думи именно Борисов е в основата да свалят покойния вече Иван Славков от кормилото на БФС и да сложат на негово място „удобния“ Борислав Михайлов.

„Махна баща ми, за да върти футболните далавери с Боби Михайлов. Всички се навеждат на Борисов, за да им го сложи. Ясно е, че той заслужава затвор“ – беснее още Тодор Славков, пише Onovini.eu.

Евелина Лютова

Тодор Славков: Румен Радев е човекът с главно „Ч“ за България!

Тодор Славков е голям фен на Румен Радев и не го крие!

Най-известният внук в България продължава открито да демонстрира своите политически убеждения. Тодор Славков е твърдо против настоящата власт и подкрепя напълно протестите.

Малък Тошко президентски фен

Този, когото най-вече подкрепя обаче, е Румен Радев. В предаването на Крум Савов по телевизия „7/8“ Малък Тошко обяви без никакви притеснения, че е голям фен на президента ни.

„За последните 30 години един-единствен човек влезе в политиката като независим и това е Румен Радев. Всички, които го хулят, просто ги е страх от него, защото той е човек с главно „Ч“ и няма грам корумпираност в него.“ – смята внукът на Тодор Живков.

Тодор Славков
Тодор Славков е фен на Румен Радев

Относно Бойко Борисов, Славков твърди следното: Дядо ми беше прав навремето, охраната си е охрана, тя решения не може да взима, пише Zdravno.eu.

Според Славков не е правилно да се обръща гръб на Русия, която толкова пъти ни е спасявала. За жалост обаче от 30 години сме я предали тотално.

Малък Тошко подкрепя протестите, но не е голям фен на Отровното трио, тъй като им няма вяра, че искат да свалят правителството безвъзмездно, а по-скоро тримата имат някакви политически амбиции.

„От тях само Минеков ми е симпатичен“, отсича звездата от „ВИП Брадър 2012“.

Самият Тодор Славков отдавна можеше сериозно да се е намесил в политиката, но не желае да си мърси ръцете. Той никога не е криел, че гласува за БСП на избори, но напоследък сякаш е снел доверието си и от тази партия.


Тодор Славков: Преходът е национална катастрофа, капитализмът е фалшив строй!

Тодор Славков още изпитва носталгия по миналото и това, което беше при дядо му!

Преходът се оказа не грешка, а национална катастрофа. Колкото повече се отдалечаваме от социализма с годините, толкова по-зле ставаме.

С тези думи Тодор Славков изрази своето мнение относно политическата обстановка у нас през последните 30 години, пише столичен ежедневник.

Внукът на Тодор Живков не вижда нищо добро, което се е случило в България след 1989 г. Напротив, само лоши неща спохождат страната ни, смята той.

„Говориха ни, че ще станем по-щастливи. Къде е това щастие, къде е благополучието на народа? Къде е равният старт, за който ни говориха? Къде е правовата държава? Всичко се оказа една демагогия с лош завършек.“, убеден е Малък Тошко.

Тодор Славков
Тодор Славков е против капитализма

Той смята, че капитализмът е измамно добър строй за хората, а всъщност ги обрича на мизерия и нищета.

„Разни олигарси ни приказваха колко е зле държавата да се меси на хората, за да могат те да си източват държавни пари без проблем. Истината е, че колкото повече време минава, колкото повече се отдалечаваме от социализма, толкова по-зле става положението.“, смята Славков.

Според него положението в момента е трагично и няма изгледи да се оправи.

„Държавата ни загива, можем да се надяваме само на чудо. Все пак Видовден ще дойде, но дано да сме живи да го видим.“, споделя още известният внук.

Той винаги е споделял, че е социалист по душа и намира времето на дядо си за Златния век на България през 20 век.


Тодор Славков: Западът няма интерес от промяна в България, само Русия може да ни спаси!

Тодор Славков е известен с проруските си убеждения и той ги е демонстрирал неведнъж. Направи го и сега, когато ситуацията в държавата започва да ескалира все повече!

Внукът на покойния от 22 години Тодор Живков – Тодор Славков, продължава да изповядва идеологията на дядо си, въпреки че в България такива хора са вече все по-малко.

Тодор Славков е срещу Запада

Шампионът на „Биг Брадър“ не смята, че протестите, които текат в момента у нас, могат да успеят, ако продължаваме да бъдем под влиянието на САЩ и Европейския съюз.

„Никакви протести няма да успеят, докато сме в геополитическата орбита на Запада. Западните управници само привидно критикуват нашите, че са корумпирани, но продължават да работят с тях. Ако Западът имаше интерес нещата в България да се променят към по-добро, отдавна щяхме да имаме европейски доходи и пенсии, а не само цени.“, споделя Тодор Славков в интервю за столичен вестник.

Малък Тошко иска Русия на помощ на България

Той стига и по-далеч в размислите си, като счита Русия за единственото спасение на народа ни.

„Докато руснаците не преминат Дунава, нищо в България няма да се промени. Може да не се харесва това на много хора, но тази е истината и историята го доказва. Това е нашата карма, големите промени идват винаги чрез Русия.“, казва още Тодор Живковия внук.

Според него, единственият вариант за нещо по-добро у нас е свързан с Русия и България трябва да се преориентира на Изток.

„Сами не можем да се „откачим“ от Запада и не заради друго, а защото историята показва, че сред нас винаги има предатели. Затова ни е нужна подкрепа от Русия.“, смята синът на Батето.

„Без Русия днес щяхме да носим чалми и фереджета, добре е да се припомня това.“, споделя още Славков.

Тодор Славков
Тодор Славков смята, че България трябва да зареже Запада и да се насочи отново на Изток

Славков и политиката

Въпреки че често взима отношение по политически теми, той така и не влиза в политиката, а причината е, че в момента няма партия, която да има неговите русофилски убеждения.

Тодор Славков е симпатизант на БСП, но там нещата също се преориентираха към Запада и се говори постоянно за европейския облик на България. Затова Славков предпочита да стои встрани от всичко това.

Синът на Иван Славков е сред потърпевшите от смяната на тоталитарния режим с демокрация у нас. Тя го заварва в Швейцария, където е студент и няколко години се укрива там, за да не го арестуват по обвинение в изнасилване.

Социалистът Тодор Славков

Малък Тошко неведнъж е изтъквал, че всички българи трябва да благодарят на дядо му, защото това, което е направил той, и до днес се краде от управляващите през последните 30 години.

Тодор Славков е заклет социалист и привърженик на Русия. Това е причината да счита Изтока за нашето спасение.

Очевидно той не смята, че протестите биха имали някакъв успех, тъй като истинската промяна трябва да дойде с излизането от ЕС и НАТО, което не се вижда как ще се случи. Затова и Славков не се е появявал на протестите, за да скандира „мутри вън“.

Прочети още

Radostin Vasilev 570x480

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее! Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като …

4 Мнения

 1. Събчо Косев

  ЧЕТИВО ЗА НАИВНИЦИ. Така говорят тези коит или считат слушателите и читателите за улави или самите те са такива.

 2. А ЯВНО ВИЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ С НЕГО…АМИ ДА ВИ КАЖА МНОГО СИ Е ПРАВ…ДА ТАКА Е ВСИЧКИ ПРОДАЖНИЦИ СЕ НАВЕЖДАТ ДА ИМ ГО ТУРИ ЕДИН ТЪП БОДИГАРД

 3. Добромир

  АБСОЛЮТНО ПРАВ Е МАЛАК ТОШКО САМО РУСИЯ НИ Е НАДЕЖДАТА ..!!!

 4. Antonio Nikolov

  Малък Тошо да си наляга парцалите,че никой не го пазари за пет пари.

 5. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *