Тодор Славков: Румен Радев е човекът с главно „Ч“ за България!

Тодор Славков е голям фен на Румен Радев и не го крие!

Най-известният внук в България продължава открито да демонстрира своите политически убеждения. Тодор Славков е твърдо против настоящата власт и подкрепя напълно протестите.

Малък Тошко президентски фен

Този, когото най-вече подкрепя обаче, е Румен Радев. В предаването на Крум Савов по телевизия „7/8“ Малък Тошко обяви без никакви притеснения, че е голям фен на президента ни.

„За последните 30 години един-единствен човек влезе в политиката като независим и това е Румен Радев. Всички, които го хулят, просто ги е страх от него, защото той е човек с главно „Ч“ и няма грам корумпираност в него.“ – смята внукът на Тодор Живков.

Тодор Славков
Тодор Славков е фен на Румен Радев

Относно Бойко Борисов, Славков твърди следното: Дядо ми беше прав навремето, охраната си е охрана, тя решения не може да взима, пише Zdravno.eu.

Според Славков не е правилно да се обръща гръб на Русия, която толкова пъти ни е спасявала. За жалост обаче от 30 години сме я предали тотално.

Малък Тошко подкрепя протестите, но не е голям фен на Отровното трио, тъй като им няма вяра, че искат да свалят правителството безвъзмездно, а по-скоро тримата имат някакви политически амбиции.

„От тях само Минеков ми е симпатичен“, отсича звездата от „ВИП Брадър 2012“.

Самият Тодор Славков отдавна можеше сериозно да се е намесил в политиката, но не желае да си мърси ръцете. Той никога не е криел, че гласува за БСП на избори, но напоследък сякаш е снел доверието си и от тази партия.


Тодор Славков: Преходът е национална катастрофа, капитализмът е фалшив строй!

Тодор Славков още изпитва носталгия по миналото и това, което беше при дядо му!

Преходът се оказа не грешка, а национална катастрофа. Колкото повече се отдалечаваме от социализма с годините, толкова по-зле ставаме.

“Фигурин

С тези думи Тодор Славков изрази своето мнение относно политическата обстановка у нас през последните 30 години, пише столичен ежедневник.

Внукът на Тодор Живков не вижда нищо добро, което се е случило в България след 1989 г. Напротив, само лоши неща спохождат страната ни, смята той.

„Говориха ни, че ще станем по-щастливи. Къде е това щастие, къде е благополучието на народа? Къде е равният старт, за който ни говориха? Къде е правовата държава? Всичко се оказа една демагогия с лош завършек.“, убеден е Малък Тошко.

Тодор Славков
Тодор Славков е против капитализма

Той смята, че капитализмът е измамно добър строй за хората, а всъщност ги обрича на мизерия и нищета.

„Разни олигарси ни приказваха колко е зле държавата да се меси на хората, за да могат те да си източват държавни пари без проблем. Истината е, че колкото повече време минава, колкото повече се отдалечаваме от социализма, толкова по-зле става положението.“, смята Славков.

Според него положението в момента е трагично и няма изгледи да се оправи.

„Държавата ни загива, можем да се надяваме само на чудо. Все пак Видовден ще дойде, но дано да сме живи да го видим.“, споделя още известният внук.

Той винаги е споделял, че е социалист по душа и намира времето на дядо си за Златния век на България през 20 век.


Тодор Славков: Западът няма интерес от промяна в България, само Русия може да ни спаси!

Тодор Славков е известен с проруските си убеждения и той ги е демонстрирал неведнъж. Направи го и сега, когато ситуацията в държавата започва да ескалира все повече!

Внукът на покойния от 22 години Тодор Живков – Тодор Славков, продължава да изповядва идеологията на дядо си, въпреки че в България такива хора са вече все по-малко.

Тодор Славков е срещу Запада

Шампионът на „Биг Брадър“ не смята, че протестите, които текат в момента у нас, могат да успеят, ако продължаваме да бъдем под влиянието на САЩ и Европейския съюз.

„Никакви протести няма да успеят, докато сме в геополитическата орбита на Запада. Западните управници само привидно критикуват нашите, че са корумпирани, но продължават да работят с тях. Ако Западът имаше интерес нещата в България да се променят към по-добро, отдавна щяхме да имаме европейски доходи и пенсии, а не само цени.“, споделя Тодор Славков в интервю за столичен вестник.

Евелина Лютова
Малък Тошко иска Русия на помощ на България

Той стига и по-далеч в размислите си, като счита Русия за единственото спасение на народа ни.

„Докато руснаците не преминат Дунава, нищо в България няма да се промени. Може да не се харесва това на много хора, но тази е истината и историята го доказва. Това е нашата карма, големите промени идват винаги чрез Русия.“, казва още Тодор Живковия внук.

Според него, единственият вариант за нещо по-добро у нас е свързан с Русия и България трябва да се преориентира на Изток.

мнения, отзиви, коментари, форум

„Сами не можем да се „откачим“ от Запада и не заради друго, а защото историята показва, че сред нас винаги има предатели. Затова ни е нужна подкрепа от Русия.“, смята синът на Батето.

„Без Русия днес щяхме да носим чалми и фереджета, добре е да се припомня това.“, споделя още Славков.

Тодор Славков
Тодор Славков смята, че България трябва да зареже Запада и да се насочи отново на Изток

Славков и политиката

Въпреки че често взима отношение по политически теми, той така и не влиза в политиката, а причината е, че в момента няма партия, която да има неговите русофилски убеждения.

Тодор Славков е симпатизант на БСП, но там нещата също се преориентираха към Запада и се говори постоянно за европейския облик на България. Затова Славков предпочита да стои встрани от всичко това.

Синът на Иван Славков е сред потърпевшите от смяната на тоталитарния режим с демокрация у нас. Тя го заварва в Швейцария, където е студент и няколко години се укрива там, за да не го арестуват по обвинение в изнасилване.

Социалистът Тодор Славков

Малък Тошко неведнъж е изтъквал, че всички българи трябва да благодарят на дядо му, защото това, което е направил той, и до днес се краде от управляващите през последните 30 години.

Тодор Славков е заклет социалист и привърженик на Русия. Това е причината да счита Изтока за нашето спасение.

Очевидно той не смята, че протестите биха имали някакъв успех, тъй като истинската промяна трябва да дойде с излизането от ЕС и НАТО, което не се вижда как ще се случи. Затова и Славков не се е появявал на протестите, за да скандира „мутри вън“.

За Михаил Николов

Прочети още

Путин и Радев

СССР се завръща като Руска империя! Путин прави Радев новия Бай Тошо

Владимир Путин има грандиозни цели за Русия! Съветският съюз може да се възроди, но под …

Едино мнение

  1. Събчо Косев

    ЧЕТИВО ЗА НАИВНИЦИ. Така говорят тези коит или считат слушателите и читателите за улави или самите те са такива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]