Румен Радев изригна срещу бъдещия премиер: Само да сте посмели да сложите тоя русофоб!

Румен Радев не одобрява този, който се гласи да наследи Кирил Петков!

Времето на Кирил Петков начело на България изглежда почти изчерпано. Ето защо се търсят варианти кой да го наследи.

Журналистката Соня Колтуклиева „открехна вратата“ по този въпрос. Тя разкри, че за нов премиер се стяга Евгени Ангелов, писа Budilnikbg.com.

Това е изключително лош вариант за президента Румен Радев. Ангелов беше зам. министър в първия кабинет на Бойко Борисов. Освен това сега минава за близък на Кирил Петков.

Евгени Ангелов си прилича с Петков. Той също е завършил „Харварад“ и е русофоб. Ето защо президентът не считал, че той е човекът, който ще внесе нужната промяна.

Радев дочул, че спрягат Ангелов за премиер и не останал никак доволен. Той се заканил, че ще направи всичко възможно да не го допусне, защото в противен случай ще си имаме втори Просто Киро.

radev-evgeni_600x400
Румен Радев не одобрява Евгени Ангелов за премиер

Соня Колтуклиева по принцип не е сред любимките на Румен Радев. Той е отнасял изключителни критики от нея. Преди 2 години тя беше написала, че „е увиснал като прани гащи на простор“.

Затова не е чудно, че вариантите, които журналистката иска, да не са сред тези на президента. Дали тя има вътрешна информация, че точно Евгени Ангелов ще бъде новият премиер, можем само да гадаем.

Не се знае от коя партия ще се кандидатира Ангелов. Най-вероятно това ще е „Продължаваме промяната“, като се очаква САЩ да помогнат отново да спечелят изборите.

Ген. Радев вече отчита като грешка подкрепата си за ПП. Затова повече не би се доверил на политик с диплома от „Харвард“, защото тези хора нямат българско самосъзнание.

Както виждаме, въпросът с РСМ го доказва. Те са готови да я пуснат в ЕС, с което да унижат България, само и само да угодят на Запада. Нещо, което дори силно „наведеният“ на запад Бойко Борисов не си позволи.

За Михаил Николов

Прочети още

Borisov2_600x400

Студен душ за Борисов: Дори Киро да падне, САЩ никога няма да върне Бойко!

Бойко Борисов вече е нежелан от всички на запад! Никога вече Борисов Надеждите на ГЕРБ, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.